långt/kort





Haha, igår när jag satte på mig jackan så hamnade håret under och VIPPPPPS så såg det ut som jag var korthårig. Tror jag skulle gilla att ha håret sådär kort...men jag kommer aldrig våga klippa mig så. I sånna fall nån gång i sommar kanske ;) Jaja...vi får väl se vad som händer!!! :D

/Elin

söndag





HallåHallå! Har kommit ut ur duschen efter en powerwalk med Linn :D HURTIGT! Har typ ingenting att skriva om nu...
Igår vandrade jag och Isidor omkring på sööööder fett länge. Vi hittade massa ställen och ba "VAAAAA VART ÄR VI??!?!" typ lite så..det va skojigt. Sen käkade vi subway och sådäära! Najs vare :) Vi hörs mina vänner!

/Elin

vilken härlig dag



Jag och Petra gjorde värsta fina tårtan! :)



Yassin och Linn! Vilka CHARMTROLL ;)



Linn och Felicia :):):)



Alice och Maja!



Stella och Petra :):)

Igår hade jag och Petra tjejmiddag här hemma hos mig, eftersom att vi har fyllt år ganska nydligen. Vi käkade massa mat och tårta, lyssnade på musik och hade fett kul :) Efter ett tag höll vi på att dö av värmeslag så vi stack ut en sväng. Kikade in på muk och sen gick vi iväääääg ner i Tanto. Det va jättevarmt ute så vi gick där och bara snackade och skrattade :P Shit, det var härligt alltså. Allting där ute börjar bli grönt också nu!!! Asså träden och gräset ba WAOWOAOWAOAAH! Och idag är det värsta soligt ute och vi har långhelg så allt känns bara jädrigt bra just nu!

Juste, fick presenter från BRUDARNA igår också ;) Får ta kort och visa!
Nu ska jag göra i ordning mig och träffa ISISIISISII

/Elin

torsdag


Ännu en bild från igår! :)

Värsta tråkiga vädret ute ju :( Okej men vad ska jag snacka om egentligen? Jag vet verkligen inte. Jag ba HEJ. dethärharjaggjortidag. hejdå. Väldig variation må jag säga! Men jag kan väl berätta vad jag har gjort idag iallafall. HAH. Jag har varit i skolan......hade hemkunskap och blev sjukt mätt. Efter det åkte jag till Götgatan med Linn en sväng. Kollade lite där och så :) Här hemma har jag käkat tacos! Tänker stänga av här nu och ladda inför nationella imorgon -.----- satfläsk alltså. Jag orkar inte med det där... matten kommer ju gå så himla bra sen också! Jääääättebra! Men jaja..

Imorgon är det fredag och jag och Petra ska ha lite tjejmiddag! Det blir skojigt det :) Vi hörs mina vänner.

/Elin


pink and petra


Petra! :)

Tjoho igen! Hade en riktigt slapp dag i skolan idag. Slutade vid klockan 2, eftersom vi slapp engelskan. Jag och Petra gick hem till mig, hämtade min kamera och sen åkte vi in till stan. Vi knallade bort till kungsträdgården och kollade på de fina körsbärsträden som blommar just nu. Så om ni vill kolla in dom så borde ni göra det nån gång den här veckan, för länge till finns dom inte kvar!  Efter det gick vi in på Urban Outfitters och kollade runt lite. Prövade två typ avslutningsklänningar...ganska fina var dom. Det känns som jag aldrig kommer hitta den rätta!

Och klänningen är det första...sen liksom SKOR?!? Snacka om att jag inte kommer orkar köpa några fancy-yeye- skor. Kommer nog ärligt talat köra på mina converse i år igen. Om jag inte hittar några som jag absolut vill köpa, vill säga. Kanske kan sno några från min syster vid nödfall! (HEHEHE Johanna nu ligger du risigt till...)

Annars då? Skulle egentligen på taktiksnack hos min tränare med mitt lag, men det blev tydligen inställt. Så jaha... vad händer nu då??? DET ÅTERSTÅR ATT SEEEEEEEEEEEEE

/Elin

onsdag



TAR ALLTID SÅ SMICKRANDE BILDER PÅ MIG SJÄLV!!! snart kommer bilder på körsbärsträden.

/Elin

Hej dålig bloggning hej



Är fett dålig på att blogga för tillfället känner jag... har typ haft ganska mycket plugg och sånt antar jag. Men nu verkar det bli lite lugnare på skolfronten några dagar..förutom nationella dårå..men det kan man iallafall inte riktigt plugga till. Har varit i skolan idag, äntligen. Efter skolan va jag med Isidor ett tag och sen var jag tvungen att dyka ner i DEN SVENSKA LITTERATURENS VÄRLD. Kom igen..det är nog det mest ointressanta jag har försökt trycka in i mitt huvud. Nu ger jag upp med det iallafall och ska snart hoppa i pyjamasen. Hoppas alla ni har haft en bra tisdag. Imorgon blir det skola och kanske en tur in till kungsträdgården (VAD SÄGER DU LINDA??? ska vi ta oss en fotorunda?????). På kvällskvisten ska laget tydligen hem till en av av våra tränare och ha taktiksnack. Det blir la najjjjjsss!

Söv gött! Snart är det långhelg! :)

/Elin

well...hello there




Mina fina nya converse. På riktigt. Vad fanken skulle jag göra utan dessa skapelser? Har levt med converse i många år. ALDRIG SKA JAG SLUTA!

/Elin

måndag

JA JA JAAAAAAA POKEMON!!!

Sitter och skriver en oerhört cool låtsas-vara-smart-analys till avslutningen på mitt So- arbete (jag vet. är fortfarande inte helt klar. MEN SNART SÅ!). Är hemma idag med. Igårkväll började mina ögon bråka med mig också. Typ klia och hålla på sådär jobbigt. Så hela jag ba jag orkarrrr inte merrrr. Det känns iallafall bättre idag.

Igår såg jag Shutter Island här hemma. Tycker den va fett braaa! Min brorza läste den boken för ett tag sen och då berättade han typ om det lite och så. Och igår så gick den på tv... och då kollade jag på den helt enkelt!!!! Den va sådär konstigt bra...ni vet, när man ba whut? Fast whut på ett bra sätt. IF YOU KNOW WHAT I MEAAAN. Sååå se den om ni har möjlighet någon gång! (och alla ba va? och så visar det sig att alla i hela världen redan har sett den. förutom jag!!!!) Men iallafall. Ursäkta för mitt konstiga humör. Men har liksom varit sjuk i...öh få se nu här..5 dagar, så jag börjar bli lite socialt handikappad TYP. Nejdå..men imorgon går jag till skolan. OAVSETT VAD.

/Elin

randoms




Mina kära grannar beslöt sig tydligen för att ha en sjuhelvetes fest igårkväll. Somnade fettttttt sent så nu är jag helt vimmelkantig i huvudet. Beror dock inte bara på att jag somnade sent, utan för att jag är förkyld. Igår kände jag mig typ ganska okej. Hade inte så ont i halsen och huvudet va bara aningen irriterande. Men så vaknar man kvart i nio (KVART I NIO?) och allt ba BAM BAM BAM. Huvudet ba uuuuh och allt känns sämre igen. MEN OKEJ. Då vet ni det.

Det är söndag och det regnar ute. Tänker göra mig en kopp te och ta det lugnt. Borde typ egentligen städa min garderob. Det råder fullt kaos där inne nu.... ojojoj herregud! Jag nös nyss 5 gånger på raken. Holy macarony mitt huvud alltsåååååååå. ajaj. Har inget mer att skriva och jag kommer aldrig på något bra heller. Meeen jag antar att det blir lite såhär segt och långtråkigt när man har varit sjuk sedan i torsdags..vad brukar ni göra när ni är sjuka? Jag brukar först göra fetaste frukosten med massa gott. Efter det kollar jag typ på tv eller GOSSIP GIRL ;) ;) När man har gjort det ett tag och känner sig sådär äckligt sjuk-äcklig, då borstar jag tänderna och fixar lite och sätter på mig värsta myskläderna. Sen sitter man stilla hela dagen. Shit vilket roligt inlägg!!!!

Back to gossip girl. Det var ett himla babbel om gossip girl. Men gossip girl är så bra. Använder gossip girl i varje mening nu hära. Gossip girl. Gossip girl. Det värsta är att jag snart har kollat klart på alla GOSSIP GIRL avsnitt...inte bra. Nu räcker detttttttttttttt. Over and out!

/Elin xoxo ξliΝ




Lördag

Är fortfarande inte frisk från denna förbenade förkyldningen. Ligger för tillfället i min säng och läser en bok och väntar på bättre tider, haha! Nej men..snart är jag nog frisk som en nötkärna igen!


sjukling





Har varit hemma idag på grund av att min hals känns som en fotboll och mitt huvud dunkar. Har kollat på massvis med Gossip girl och bara degat runt. Kan typ inte sluta titta nu. Så himla spännande! Linn och Fanny kom nyss förbi med lite skolgrejer (Tack så mycket!) och mamma kom hem med goda jordgubbar som jag sitter och mumsar på nu. Ikväll skulle jag egentligen hem till Tova, hon har fyllt år och skulle ha tjejmiddag, men jag känner mig inte särskilt bra + att jag pratar som en kråka så jag stannar hemma. Får kurera mig med te och en film typ..inte så kul att bli sjuk just nu. Hade två matcher i helgen också..:/

Vi hörs kanske senare ikväll! :)
/Elin


sixteen


Tårta fick man minsann!


Tårtbiten välte typ en sekund efter att jag tog den här bilden. Då blev jag väl inte gift då!?


Fick fina blommor av pappsen!


Och ett linne från monki med fransar och grejer från Johanna! Perfekt till i sommar :)



Min dammiga dator (kanske borde puttsa av den lite snart?) och en kopp te. Här satt jag tidigare idag vid köksbordet och skrev om andra världskriget.


Godast!!!!!!!!

Igår blev jag 16 bast! Känns rätt bra, nu är jag liksom lite äldre än alla som är 15. HAH. Alla ba va, ja, vi vet Elin. Och jag ba men, jaha. Och alla ba okej. Och jag ba okej. Nej men okej. Jag blev väckt med sång, tårta och presenter! Fick blommor, kort, pengar, ett linne, parfymer, skor och örhängen och en grej till som jag tänkte visa i ett kort inlägg nån annan dag :) Efter skolan chillade jag hemma med familjen och Isidor. Framåt kvällen kände jag att min hals blev värre och värre. Och idag känns den ännu värre. Lite jobbigt sådär :/ Men jag var i skolan och gjorde nationella provet i engelska och sen gick jag hem.

Ska dricka massa te, plugga So och kolla på gossip girl ikväll. Sound good to me! Förutom So:n dårå..men nåt vettigt måste man väl göra också ANTAR JAG. Nu ska jag ta mig i kragen och äta lite hasselnötter samtidigt som jag skriver lite om PEARL HARBOUR....DuMDuMDUMMMM!!!

/Elin

söndag





Har precis avverkat ett avsnitt av Gossip girl. Oh jesus vad det är bra! Blair och Chuck och Nate och Serena och Dan OCH ALLT HÄNDER HELA TIDEN. Spännande, spännande, spännande! Det är typ det jag har gjort i eftermiddag. Är lite tröttis hära. Igårkväll firade vi Felicia och hade riktigt roligt tillsammans! Sedan sov jag, Stella och Linn över hos Yassin. Vi vaknade typ 8 (vafasen liksom?) och då gick jag och Linn ut och satte oss på zinken i solskenet till klockan tolv typ.

Vi hörs!
/Elin

härliga lördag...




For till Ullared med mamma, mormor och morfar i förrgår på förmiddagen. Det är lite standard att åka dit  varje gång vi är i Varberg liksom. Höhö! Jag och mamma köpte typ det vanliga som vi brukar köpa. Typ lite underkläder, krämer, smink och sånt där som kan vara bra att ha :) Det är så jäkla roligt folk som åker dit  också. Typ folk som bor ute på landet och åker dit för att köpa toapapper och tandkräm. Bara det är så kul. Måste upplevas innan man dör!!!! :P
Som ni ser köpte jag ett minst sagt glittrigt iPhone-skal...inte riktigt likt mig, men jag tänkte att jag måste vara lite skojig och sådär! ;) 50 :- bara höhöööh

Igår åkte jag och mamma hem med tåget och kom hem vid typ 3. Sen handlade vi och packade upp och på kvällen träffade jag Isidor. Kom hem typ halv ett och somnade OCH VAKNADE MED ETT VINTERLAND UTANFÖR FÖNSTRET. Kom igen...jag orkar inte.

/Elin

tänkte vara lite sådär bloggig




| Linne/bustier (eller vad fanken det nu heter) - Gina tricot, 99 :- | Schampoo - The body shop, 135 :- | Grå hoodiEEEE yeah - Hm Herr, 199 :- |

Den första grejen hade så himla snyggt mönster, så jag kunde inte låta bli att köpa den. Inte farligt dyr heller. Blir mucho snyggt under ett oversize linne eller något annat transparent. Eller tillsammans med ett par höga shorts på BEACHEN AHA AHA YEYEYE. Schampoot verkade bra + doftade galet gott! Munkjackan var välbehövlig och mysig :)
/Elin

onsdag



Lite jobbigt med 2 meter långt hår som hänger rakt ner i fejset. MEN JAG KLARAR DET!!!! Har ätit frukost och sånt nu och ska ner till stan med mamma. Hejdååå!
/Elin

i'm going to paris




Yes, you heard me! Den här sommaren ska jag till Frankrike med min familj + ett gäng andra familjer. Först ska vi bo i ett helt sjukt fint hus som vi har hyrt och efter det åker vi till Paris där vi stannar 3 dagar ungefär, tror jag. Kommer bli så sjjjuuuukligt kul och jag kommer fota masssssssor! Kan inte väntaaaaaaaa! Den 24e juni bär det av!
/Elin

tisdag




Det har nu regnat i två dagar. Lite trist och långtråkigt, men ändå lite mysigt. Antar att det behövs ibland. Har iallafall inte gjort någonting. Typ skrivit lite på mitt So- arbete (PÅ LOVET!!! jag borde fan helgonförklaras), kollat på tv och chillat. Idag träffade jag dock min vän Siri. Vi satt och babblade av oss om allt som har hänt sedan förra gången vi sågs. Ganska mycket har hänt alltså...
Nu har det nog slutat regna där ute. Är fett mä sugen på att gå ut och gå vid havet. Kanske borde göra det....men jag är fett seg i kroppeennnn. Stannar nog inne och tjockar mig istället :) Mehehheh.
Bara för att:

Hur bor du: I en lägenheeeeeeeet
Brukar du komma i tid: Ja! tror jag
Hur lång är du: 1.73...? Ingen aning egentligen!
Kan du laga mat: JAdåååå, om jag lagar något som jag kan hyffsat bra...haha
Vad har du på dig just nu: Svarta jeans, linne och vit stickad tröja
Har du någon fobi: vet inte riktigt...men sniglar och daggmaskar är helt sjukt obehaliga.
Hade du en bra kväll igår: Jaa, det var mysgt. Kollade på ett roligt program med mormor och mamma :)
Vilket är ditt senaste inköp: En typ grej från gina tricot..XD kan visa sen.
Din favoritdryck på morgonen: MJÖLK!
Har du sovit i din egen säng inatt: Näe! I en säng här hos mormor och morfar :)
Vad hade du sönder senast: Öhhmm..ingen aning..
Vem snackade du med senast: mormor!
Varm favoritdricka: Te eller varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: ibland iskall mjölk. annars vatten.
Saknar du någon just nu: ööööh AAAA!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Hålla på med mitt hår när jag inte vill det XD
Intressen: Fotboll & fotografering
senaste person du kramade: Brorsan

Senaste person du ringde: Johanna
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Vatten!
Vill du ha barn: Jaaaa
Längtar du till din nästa födelsedag: Mjo mja..det gör jag väl
Har rakat dina ben någon gång: HAH ja
Är du sugen på något nu: Neeej jag är proppmätt!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: zero
Använder du hudkräm: Yesbox
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv!
Vilken låt lyssnade du senast på: Towers- Bon Iver
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nope
Vad tycker du är äckligt: Sniglar och daggmaskar igen
Har du pengar på mobilen: Jeeppp men snart är dom sluuttt

/Elin

söndag




Godkväll höhö! Har precis kollat på en extremt konstig film med mamma, pappa och mormor. Jag fattade typ ingenting. Men den var väl bra....(ÖÖÖHH). Denna söndag började jag med att käka frukost. Efter det satte jag mig en stund ute på altanen i solen. Så jäkla varmt det va där alltså! Min far kom sedan och tog med mig och Johanna ut på en joggingtur i påskbergsskogen här i närheten. Kutade runt där tills vi sprang hem och kollapsade i solstolarna igen. Tyvärr ska det tydligen snöa imorgon...iallafall enligt morfar. Orkar verkligen inte det. Det skulle vara helt perfekt om vädret höll sig precis såhär hela veckan ut! Vi har ju påsklov för sjutton!
Nu ska jag stänga av här! Vi höres imorgon!
/Elin

lördag






Bilder från i förrgår och igår :) Nu är jag och resten av familjen här hos mormor och morfar.
Igår var vi på 50-års kalas hemma hos Astrid. Hennes mamma fyllde nämligen år! Det var fullproppat av folk och jag tror att det var 105 pers under hela eftermiddagen och kvällen. Jäklar! Så det var rätt mycket folk alltså!
Idag har jag träffat Astrid, Ebba och Siri nere på stan. Vi gick runt och kollade i affärer en stund och sen satte vi oss och fikade också. När vi hade fått nog av det så kämpade vi oss hem till Ebba i det soliga, men iskalla vädret. Satt där och kollade på handboll ett tag tills jag och Astrid begav oss hemåt.
Ikväll har jag käkat middag med hela gänget här i huset och handlat med Harald och Johanna till middagen imorgon. Ska nog snart kolla på film med Johanna och äta SVENSKA LANTCHIPS!
/Elin

påsklov




Tänkte bara säga att nu bär det av mot Varberg. Vi höres kompisar! :)

/Elin

bästa appen dårå. 9GAG.




what if




När jag kom hem från skolan idag satte jag mig ner vid mitt lilla skrivbord och började skriva en packningslista (ja, jag är en sån person som skriver listor på exakt ALLTING, hela tiden). Jag åker ju som sagt till Varberg imorgon så jag ska börja packa ikväll och så. Iallafall. När jag sedan skulle börja plocka ut grejer från garderoben, så skymtade jag en liten del utav ett plagg som jag inte sett röken av på väldigt länge, bakom diverse hopknöglade t-shirtar. Jag upptäckte till min förtjusning att det var mina Levi's shorts! Dom gamla godingarna som jag en dag i somras hittade på en galge inne på Beyond Retro tillsammans med Linn. Dom hade jag nästan glömt bort ju!

Kunde inte låta bli att prova dom till några toppar. UÄÄH! Önskar att det var värsta härliga sommarkvällen nu. På sommarlovet. Varmt och skönt och vara påväg ut för att grilla eller något sånt. Huhuuhuhuu! Men nu är det snart påsklov, så man ska inte klaga :) Förövrigt så hoppas jag innerligt att vi ska baka något riktigt smarrigt på hemkunskapen imorgon. Har absolut inte lust att ställa mig och laga POTÄTER, FLÄSK OCH GRÄDDSÅS. Eller någe sådant. Hellre typ kladdkaka. Eller muffins. Eller typ nån SMARRIG LITEN PÅSKBAKELSE....det skulle inte sitta fel i magen.

Nu ska jag laga kycklingwok.
/Elin

catch the moment




En najs tisdag har det varit :) En mindre najs kväll kommer det bli. Läxförhör och prov till imorgon, så det är väl bara att köra på dårå! Fast jag orkar inte.........................................................................................men jo. Solen skiner idag, fast det är svinkallt. Igår snöade det? Igen. Konstigt värre. Just nu sitter jag och kollar upp lite olika recept..tänkte nämligen koka ihop någe gött till min familj imorgonkväll! Undrar vad det blir....hohoohohoh! :)

/Elin

två bilder jag tog nu ikväll. dom blev inte så himla bra men hehe aja!




bubbligt




Kom hem från skolan nästan precis. Har börjat nysa fett mycket nu i eftermiddag...slår vad om att jag kommer åka på en riktig dunderförkyldning nu såhär lagom till påsklovet! Tummen upp för det! VERKLIGEN! Nej men..jag ska iallafall göra mig en kopp te, sätta på mig varma kläder och plugga. Tänker inte, inte, inte bli förkyld nu. Har inte så mycket roligt att babbla om så det är ingen idé att jag försöker pressa fram något..höhö! Det kommer kanske ett litet inlägg senare ikväll. Tänkte kanske prova att fota några vattendroppsbilder. Ni vet när man droppar vatten i en skål och fångar "droppet" på bild. Kan bli riktigt snyggt ju :) Här kommer två gamla bilder från förra gången jag provade :)



söndag




Snart har det gått ett år sedan jag tog denna bilden. Tog den nämligen på påsklovet förra året då jag precis hade fått mitt objektiv hiihiehohoo! På påsklovet ska jag banne mig fota mycket. På torsdag bär det av till Varberg med hela familjen. Ska ta det lugnt och umgås med mormor och morfar och mina roliga varbergskompisar. Det ska bli kul! :) Och alltid lite skönt att komma bort från stan ett tag.
Har nyss avverkat ett uppslag i matteboken och läst igenom massa lektionsanteckningar inför so-provet på onsdag. Sista provet innan lovet nu!!! Fett härligt! :D Vid halv ett ska jag, pappa och Johanna dra på match på Råsunda. AIK- Mjällby. Är absolut inte gnagare (ehhhh...SORRY FARSAN :p:PPpPP HAMMARBYYY HAMMARBYYYY!!!!) men det är alltid kul att kolla på fotboll, så vafan! Jag får heja på mjällby istället ;P Vädret är väl inte det bästa heller så det gäller att pälsa på sig så man inte fryser rumpan av sig!
Igår var det också helt sjukt kallt ute ju. Satt och kollade på mitt lags träningsmatch i 2x45 minuter (min fot håller fortfarande på att krångla. vrickade typ till den på träningen i torsdags) och det kan man kalla kallt! Satt med typ 45.984 filtar på mig, men ändå var det kallt. Vart tog våren vägen liiiiiiiiiiiiiiiiksom?
Nuuuuu ska jag stänga av här och snart äta lite lunch! Hoppas ni får en bra söndag! Snnnnnnart är det påsklov mina vänner :D
/Elin


RSS 2.0