snart fredag

 
 
Jesus, nu är man lagom trött i benen. Gick till gympasset även fast foten inte är helt bra.Och det gick toppen iallafall. Vi körde rygg, ben, armar, mage och bröst med hjälp av hantlar och stänger hit och dit. Kommer kännas riktigt gött imorgon! Nu ska jag ta och borsta tänderna och fixa iordning mig. Imorgon är det dags för fredag med ganska många lektioner. Puust! Men sen får vi helg :)
/Elin

man vill ha det man vill ha

 
 
Och jag vill ha vår.

/Elin

the rude tigers

 
Två hyffsat nya tröjor som jag täntke visa. Inget märkvärdigt, men jag börjar gilla tröjor med snygga tryck mer och mer. Den första kommer från Zara och den fick jag i julklapp av min syster :) Den andra köpte jag på rean i Göteborg på jullovet!
 
/Elin

sesam

 
Halloj halloj!

Har slagit mig ner i min säng efter att ha varit i skolan och sedan en sväng i sickla köpkvarter. Vi började tio i tio och innan det så släpade jag mig till gymmet och sprang på löpbandet i en halvtimma. Duschade där och sen stack jag direkt till skolan. Väldigt skönt må jag säga! I skolan hade vi bara svenska och idrott. På idrotten lyckades jag trampa snett när vi spelade handboll, självklart. Självklart Elin. Brukar aldrig göra illa mig och så lyckas jag göra det på den dagen då jag är fett taggad på träningen ikväll! I och för sig så är det nog styrketräning  och inte hoppa-studsa- träning. Så jag ska nog gå iallafall. Får se hur det känns lite senare ikväll helt enkelt. 
På bilden kan ni skåda mitt lilla mellanmål som jag stoppade i mig nyligen. Hittade en risenta längst ner i skafferiet (om du läser det här mamma så ber jag om ursäkt för stölden) och tog ett glas apelsin/blodapelsin-juice . Kan typ inte förklara min kärlek till juice. Så gott ju!! Skulle kunna klunka flera liter om jag hade möjligheten till det. 
Nej, nu ska jag nog redigera lite bilder och sedan kolla på nån rolig serie tills det bär av mot träning!
/Elin

tidigt torsdag

 
 
 
 
 
Godmorgon TORSDAG!

Vaknade för cirkus tio minuter sedan (varför sitter jag ens och bloggar just nu?). Sitter lite halvt död i min säng och kände precis hur stel jag är i kroppen efter gårdagens fyspass med laget. Trots all stretching! Hur är det möjligt? Jädrar alltså. Tror det var den jobbigaste träningen på länge. Men skönt var det! Har lite funderingar på att dra till friskis och springa av mig lite innan jag drar till skolan. Tror nog det skulle va ganska skönt så jag inte går runt och stel som en pinne resten av veckan. 
Japp, då var det bara att packa väskan!
/Elin

härlig onsdag

1. Kom hem från skolan och tände min kära ljusslinga i mini-fönstet! 2. Min iPhone, klädd i snyggaste iPhone-skalet från Urban Outfitters! 3. Hembakt "energy-bar" som jag och Linda gjorde i söndags. Smakar sådär..... 4. En förtjusande bild på mig. Så fager!!! <333 Dock inte från idag. FAN. Där sprack min plan om ett collage med bilder endast från IDAG   ---(´.´)---> 
 
Nåja. Sitter i min säng och njuter av att jag inte måste plugga så mycket idag. Debatten som jag egentligen skulle ha imorgon blev framflyttad tills på måndag, så nu behöver jag inte panika över den. Matteplaneringen blev bakåt-flyttad en dag, vilket betyder att jag inte behöer räkna nån matte heller! Oh lord. Vad skönt. Om det ändå hade varit tillräckligt ljust ute så hade jag banne mig gått ut och fotat. Är så sugen på att ta härliga och inspirerande bilder! Men det får väl vänta. Hoppas ni har haft en go' onsdag hörrni!
/Elin

ny design!

 
 
 
Nu äntligen är min nya design klar! Har suttit och kodat, knåpat och funderat ett bra tag. Men nu känns det som att jag är nöjd! Först och främst så "raderade" jag hela min förra design. Ville starta om från början och fixa allt precis som jag ville ha det. Blev först livrädd när jag ändrade till ett sådant där überfult standard-tema som finns på blogg.se. Men jag var tvungen att göra det för att få den "mallen" som jag behövde.
Nu är allting ändrat och klart. Mirakulöst lyckades jag (vet inte riktigt hur jag faktiskt klarade det..) ta bort menyn på sidan av bloggen och sätta in en "drop-down"-meny under headern för att sedan kunna göra inläggen bredare = större bilder. Kan liksom ladda upp bilder i storlek 900, vilket är rätt najs!
 
/Elin
 
 

paris


mellis

 
 
Sitter och mumsar på lite mellis samtidigt som jag lyssnar på musik och skriver biologi. Skön torsdag idag! Bara svenska och idrott. När biologin är klar så ska nog matteboken fram en stund men sen bär det av mot friskis och svettis med Jonna och Linda. Köpte nämligen terminskort där igårkväll. Nu jäklar alltså. Beach 2013! Haha!
 
En sak som jag har kommit på är att frysta hallon är fett gott! När de precis har börjat tina lite och har blivit lite mjuka.....mums. Först smakar det typ bara is men sen.......sen kommer hallonsmaken. yummmmmmm. 
Måste ändra min design här på bloggen. Får ryck av hur det ser ut nu! Måste fixas inom kort!!
 
/Elin

tummen upp


 
Förtjusande bild på mig och Linda från Åre förra sportlovet! 
 
Ligger just nu i mins säng. Vaknade fett tidigt av världens äckligaste dröm. Nån galen man kutade runt i stan och skar upp människor i magen. Och jag såg liksom allt från en meters avstånd så det var lagom mys. Mår typ illa nuäääää blää! Jaja, har sovmorgon idag så jag tänkte fixa ihop en god frukost om ett tag och sedan plugga lite biologi. Tänkte att det skulle va lite skönt att fixa lite plugg nu när jag ändå inte kan somna om! Då har jag inte lika mycket ikväll. Ha en bra tordag nu vaaaaa! Agnes fyller 17år så grattis grattis till henne :)))))
 
/Elin

mörker och en lampa


onsdag

 
 
Wohoooo är hemma från skolan! Räknade matte i princip hela förmiddagen efter som tyskan var inställd och efter det var det dags för matte och sen fysik. Puuh! På idrotten körde vi skridskor för sista gången, vilket var väldigt roligt :) Nu sitter jag i min säng med äpplebitar, frysta hallon och en kopp te. Gott gott! Nu ska jag få lite biologi gjort!
/Elin

who started it?

 
 
Här kommer två bilder från i lördags. Jag och Isidor gick ut i eftermiddagssolen och tog lite bilder i Tanto. Dock försvann solen bakom husen långt där borta så vi hann inte vara ute så länge. 
 
Idag är det måndag och ny vecka. I söndags gick jag upp klockan sex för att spela en fotbollscup. Vääääldigt segt och jobbigt att gå upp så tidigt på en söndag, men vi kom iallafall trea så det va riktigt kul! Efter cupen satt jag och pluggade med Isidor resten av dagen och bara chillade. Idag slutade jag tjugo i två och har typ pluggat lite till och från sen dess. La undan böckerna för en timma sen och kollar nu på Guldbagge-galan. Ska banne mig gå och lägga mig tidigt idag och vakna upp pigg som aldrig förr.
/Elin

things you don't know...

 
 
• 99,9% av de gånger jag äter ost på en macka så äter jag alltid upp osten först. Sen mackan. Har alltid tyckt att ost på mackan är så jäkla torrt. Blir galen om jag inte har ett glas mjölk nära til hands! Så jäkla torrt!
 
• Varje gång jag borstar tänderna med Isidor så säger jag alltid åt honom att titta bort när jag ska spotta. Har ingen aning om varför, haha. Det är inte ens äckligt. 
 
• När jag va fem år så "hyrde" jag och min familj en häst och en vagn och åkte runt i en vecka i Härjedalen. Åkte runt på små grusvägar till olika byar och chillade! Kändes som Piplarssons fast med häst och vagn!
 
• Jag ska till Åre på sportlovet med Linda och Jonna!!!!!!!!!!!!!!
 
• Jag längtar sjukt mycket till våren. Då ska jag införskaffa mig en vårjacka, nya converse ochs sådant. Ska bli så kul!
 
• När jag har redovisningar av olika slag i skolan så blir jag oftast fett nervös innan. Men efteråt när jag har det avklarat så brukar jag nästan alltid tänka "vafan! det där va ju rätt kul!!"
 
• Jag har aldrig råkat ut för någon olycka och fått nån regäl skada. Det värsta som har hänt mig är typ ett skrapsår på knäet...eller nåt!
 
• Har nästan aldrig gått utan örhängen sedan jag tog hål. Känner mig typ "bar". Jättekonstigt. 
 
• När jag kommer hem från skolan så åker ALLTID mjukisbyxorna på. Så jädra skönt att låta fläsket flyga fritt efter en hel dag i tighta jeans.......HAHA okej jag skoja. men mjukisbyxor är najs.
 
 
 

inspiration-angelica blick

 
Härliga färger, bra bilder, mycket inspiration. Kan inte säga mycket mer än att jag älskar hennes blogg!

torsdag

 
 
Just nu ligger jag i min säng. Trött som fasiken, kommer nog somna snart. Var och tränade i Hammarby sjöstad på ett gym med mitt lag. Blev fett matt i hela kroppen och har bara legat och degat hela kvällen. Har inte räknat matten som jag borde ha gjort. Men det fixar väl sig. Imorgon är det fredag och jag ska bara ta det lugnt här hemma hela kvällen. Vi ska nämligen ha lite gäster här på middag. Ska bli mysigt! 
/Elin

lasagne på G

 
 
Tjenahoppsan!
Veckans längsta dag är avklarad. Kom hem för en timma sen ungefär. Plockade upp datorn och engelska-boken ur väskan. Och så visar det sig att min niveakräm olyckligtvis har öppnats och sprutat ut över halva väskan. Kladdigt. Men det gick lätt att torka bort. Har nu suttit och skrivit på en engelska-uppgift som ska vara klar idag och snart ska jag äta lasagne. Kort efter det är det dags för fysträning. Ska bli skönt det, även fast min hjärna är lite halvt död efter typ 7,5 timmar i skolan. Men imorgon har jag SKÖNASTE dagen. Börjar tio i tio och slutar tjugo i två. YES säger jag bara. Ciao så länge!
/Elin

mörker mörker

 
 
Hallå i stugan! 
Kom hem från skolan för en stund sen. Hade idrott som sista lektion där vi spelade volleyboll (för minst tionde gången under min gymnasie-tid, typ!) och åkte hem direkt efteråt (därav den snygga outfiten). Nu sitter jag i min säng och tänkte börja plugga lite. Kör taktiken med att börja med det som är tråkigast. Först läsa i min fysik-bok, sen fortsätta lite på min biologi-redovisning och sist läsa engelskan. Om jag sätter igång nu så lär jag vara klar ganska snabbt. 
Kan även meddela att jag är trött på snö. Nu vill vi inte ha mer av sånt här strunt. Vi vill ha nysopade gator så man kan åka långboard och ha lätta skor. Vara ute på kvällarna och umgås. Inte gå hem och bli helt isolerad. Jädra sket. Våren kom nu. Ska antagligen till Åre med Linda. Jonna kommer också. Kommer bli mysigt och roligt som förra året. Det kan få snöa i Åre, men inte här.
/Elin

dot

 
 
Denna söndag har jag chillat omkring med Isidor. Vi gick först och främst till pocket shop på götgatan och letade efter en bok. Hittade ingen, så vi gick till akademibokhandeln i skrapan men hittade ingen där heller. Vi gav upp och vandrade hem till mig i kylan (FAN va kallt det är ute nu!). Nu har jag ätit middag och Isidor har gått hem. Ska alldeldes strax läsa lite i min bok som vi ska ha läst klart tills på fredag. Imorgon är det måndag, vilket inte är så roligt. Blööö. Men nu är det snart vår.
/Elin

bild från i somras. Mammas brallor!
 
Hallo allihopa! 
Har precis kommit hem till mig med Isidor. Vi var hemma hos Yassin igår och hade en riktigt rolig kväll måste jag säga. Jag och isi♣ sov hos isidor och nu är vi här hemma och bara chillar. Får se vad vi hittar på och ikväll sk jag hem till Felicia med tjejerna från gamla klassen och ha det mys med god middag! 
/Elin

friday

bild från imorse :)
 

Har varit hemma hos Isidor efter skolan. Nu är jag hemma och har ätit middag och ska precis ge mig iväg till Yassin! Känner på mig att det kommer bli en rolig kväll :)
/Elin

summer 2012

 
 
Igårkväll satte jag igång min gamla dator och hittade några bilder från i somras. Kära lilla (stora) Asus. Har inget att säga om dessa bilder mer än att jag längtar efter sommaren. 
Klockan är tio i åtta och jag ska bege mig hemifrån om cirkus 5 minuter. Förra terminen slutade jag klockan ett på fredagar, men nu har tydligen en förbaskad fysiklektion lagts till. Så där rök den tidiga dagen. Fast i och för sig är inte halv tre så himla sent det heller..
Ha en bra fredag folks!
/Elin

boyfriend-post cool yeah.

Details från isidors outfit härom dan. Skjorta- weekday, stickad tröja- Kappahl............OKEJ nej jag skämta. fyfan va töntigt. ba my boyfriends outfit::::::::;);););;))))
 
God kväll!
Idag är det torsdag, vilket känns väldigt skönt. Låg och myste i min säng tills klockan slog kvart i nio. Då var jag tvungen att gå upp och fixa i ordning mig. Hade först svenska sedan lunch och sist idrott. Slutade tjugo i två och åkte hem för att sätta mig med matteboken ett tag. Känner mig lite halvt seg i huvudet efter ett långt jullov, så det gick jäkligt segt den där matten! Nu är jag iallafall klar med det man måste vara klar med tills imorgon så det är skönt. Ska snart äta middag, en väldigt tidig sådan, eftersom jag ska iväg på träning. Utomhus dessutom. Så det lär väl bli lite kallt om rumpen. Hoppas ni har haft en SJUKT harmonisk och rolig torsdag. Imorgon är det fredag. Peace out!
 
/Elin

9 to 5

 
 
Oherre!
Har fått ändringar i schemat denna nya termin och har därför är inte onsdagar vanliga onsdagar längre utan istället mördar-onsdagar. Går nämligen från kvart i nio till halv fem. Hahaooo har aldrig haft en sån sen dag i hela mitt liv. Jaja. Nu sitter jag i min säng och bara tar det lugnt. Ska snart äta middag och sen får jag inte vila länge till tills jag ska ränna iväg på träning. Vette fan hur det kommer gå om jag ska vara helt ärlig. Var ute och sprang/powerwalkade i en och en halv timma igår efter skolan. Mina ben och min rumpa är stela som fasiken. Men jag har hört att det är bra att träna när man har lite träningsvärk, eller nåt. 
Ha det bra så länge!
/Elin

hej skola

 
 
Hello hello hello!
Har kommit ut ur duschen efter att ha varit på en lång powerwalk tillsammans med Molly. Kallt som attan var det ute, men det var ändå skönt att röra på sig! Imorgon ska jag gå upp halv sju. Skolstart och fasiken vad taggad man är just nu alltså!!!!! Nja, inte riktigt. Men det är bara att kämpa på, för nu går dagarna mot vår och sommar. Vi hörs imorgon, kompisar. Och ha det så gött allihopa som börjar på onsdag! 
/Elin
 

söndag

 
 
Godmörra!
Väntar på att Linda ska komma hit! Vi ska nämligen dra oss in till stan och sen tror jag att Jonna kommer också :) Igårkväll kollade jag, Viggo, Linn och Isidor på Paranormal Activity 2. Haha, fyfan! När jag och Isi precis skulle somna hemma hos mig så ramlade plötsligt ett foto ner från min vägg.......vi ba vad.i.helvete. Lite läskigt sådär!!!!!!! Isi har gått hem och jag har precis fixat iordning mig. Vi hörs senare vänner.
/Elin

musikmaskiner

 
 
Hej hoppsan!
Igår käkade vi som sagt ute med mormor och morfar. Efter det så gick jag till Molly och hade en väldans trevlig kväll. Sov sedan hos Isidor och just nu sitter jag här nyduschad bland all världens musikmaskiner. Haha! Massa vinylskivor och knappar överallt. Fattar typ ingenting. 
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får se vad som händer. Nu ska vi äta!
/Elin

happy face

 
 
Idag vaknade jag vid tio-tiden och åt frukost, gjorde mig i ordning och gick sedan hem till Isidor. Vi promenerade till Bikbok där vi bytte ett linne till en annan tröja som jag fick i julklapp. Sedan gick vi till en vinyl-butik och kollade runt där. Gick till en annan vinyl-butik där Isi köpte två skivor. Vi käkade lunch hemma hos mig och satt vid mitt köksbord och spelade massa mobil-spel, haha! Värsta nördarna. Trötta som vi var lyckades vi somna som stockar i min säng i typ en timma! Nu har han iallafall dragit iväg och snart kommer mormor och morfar hit. Sen ska vi på resturang och äta middag, för morfar fyller år idag! Gött gött! :)
 
/Elin

konstig kort sammanfattning av 2012

Januari
Gick sista terminen på Mariaskolan. Hade så jäkla kul med dessa tjejer under denna tiden. 
 
Gick klädd såhär. Trotsade kylan och bar skinnjacka och en überlång halsduk. 
 
Februari
 Chillade i mitt rum med tända ljus. Väntade på att våren skulle komma.
 
 Hade fint hår. Nu för tiden ser det ut som en katastrof.
 
Åkte pulka med Linda. Jädrans vad vi åkte!
 
Mars
 
Njöt av den första solen på farmors altan tillsammans med saffransvåfflor!
Solen nådde även söders gator och conversen åkte på!
 
Åkte till Åre med Jonna och Linda! FETT kul!
 April
 
Fyllde 16år och åt prinsesstårta!
 
Åt denna goda frukost!
 
 
Låg på altanen i Varberg och njöt ännu mer av solen!!
 
 Maj
 
Gjorde ett datorfodral på syslöjden (HAHA, kände att detta var väldigt intressant)
 
 Levde i min skinnjacka och stickade tröjor. Hade svinlångt hår och var lycklig att våren äntligen var kommen.
 Juni
 
Gick på niornas avslutningsmiddag och några dagar senare gick jag ut nian. Grät mig igenom hela skolavslutningen. En jävla lipsill, men fyfan, det var inte roligt alltså. 
 
 Min mami fyllde 50 år och det var partaj!
 
 Firade midsommar på Isidors land! Mysigt :)
 
Juli
 
Kom hem från Frankrike. Bodde på ett "slott" med massa familjevänner och bodde även i Paris!
Isidor hade åkt till New York för att stanna där i en hel månad. Det var riktigt jobbigt att hela tiden veta att han var så långt hemifrån. Var i Varberg med Linda. Åkte longboard och hade det väldigt najs. 
 
Augusti
 
Kom hem från Varberg. Kollade på pride-paraden och njöt av de sista sommarlovsdagarna. 
 
Började gymnasiet och blev vän med den här prylen.
 
 
Nu får ni inget mer för jag är så fruktansvärt trött så jag dör. Ska borsta tänderna och sova nu. 
/Elin
 
 
 
 
 


 
 

hello

 
 
Himmel och dar vilken bra bloggerska jag är då! Igår var jag på bio med mina vänner (Rust and bone, fett bra) och därefter gick vi hem till Molly och spelade ett spel med hennes mamma. Haha, Leyla är så himla härlig! Sov sedan hos Isidor och idag har jag suttit och fikat med Molly och Agnes i flera timmar på Götgatan. Vi babblade på om allt som har hänt detta lovet och hade det trevligt! :) Mormor och morfar har kommit till stan och hälsat på, så dom har käkat middag här ikväll och nu ligger jag bara i min säng och tar det lugnt. Ska lägga mig och sova tidigt ikväll så jag är pigg imorgon :) 
Fett roligt inlägg jaaaaaaaaa. Adios
 
/Elin
 
 
 

RSS 2.0