the only living boy in new york

 
Goddagens! 
Såhär såg det ut på mitt rum igår när jag satt och pluggade. På riktigt, tänd ett ljus när ni är hemma. Gör allt så jäkla mycket bättre.
 
Snön fortsätter välla ner. Nu är det vitt överallllllt! :)
Slutade vid 11-tiden idag. Endast en lång matte-lektion och sedan engelska-redovisning! Vi drog och käkade pannkakor i matsalen. Där var det värsta julstämningen med tända ljus och julmusik. Nu har jag kommit hem och ligger bara och chillar. Njuter och tänker på att den här helgen kommer bli så himla bra. Yeyeyyeee!
/Elin

sprang med snö i ögonen

 
 
Är hemkommen från träningen. Kanalplan var full av snö så det blev ingen fotbollsträning som planerat. Istället gav vi oss ut på en löprunda längst kajen och sedan upp för fåfängan. FY BUBBLAN. Fåfängan är inte kul alltså! När vi var tillbaka i omklädningsrummet och skulle hem så kände jag av nån konstig anledning att jag ville springa mer. Bäste tränaren Johan hjälpte mig att trycka ner min jacka och halsduk i ryggan och sen var det bara att spänna åt den och jogga hemmåt. Tog en varm dusch och nu ligger jag i min säng helt död i kroppen. Imorgon är det fredag och jag slutar innan lunch. Har bara matte och engelska. Efter det har jag ingen aning om vad som händer. 
Ha det gött nu!
/Elin

mer ljus


 
Har kommit på den ultimata idén. Jag måste bara införskaffa mig en fin lång ljusslinga, och sen är mitt rum komplett. Den ska sitta runt min säng på väggen. MEHEH jesus vad mysigt det kommer bli!
/Elin

29 november

 
 
Höll på att göra standard-första-dagen-med-snö-grejen idag. Var ytterst nära på att göra en vurpa precis innanför dörren i skolan. Fasen vad halt det blir när skorna är blöta. Lyckades iallafall räta upp mig själv i sista sekunden och slapp känna mitt ansikte mot stengolvet <3 
Hade på mig en kjol idag. VA. Fattar inte varför. Hatar typ kjolar. Jag lovar att den typ fastnade i mina strumpbyxor eller något så att jag gick omrkring och visade rumpan hela dan. Men man måste väl misslyckas för att lyckas. Ännu mer <3333
Nu måste jag plugga matte. 
/Elin
 
 

love in one photo

HAHA! Lyckades fånga två saker jag älskar på en oskarp bild. Levande ljus OCH THAIMAT!
 
Godmorrn!

Självklart var det inget Grey's Anatomy igårkväll. Hur många gånger har det varit inställd nu? SKÄRPNING FÖR FAN. Jag somnade vid 11 och idag vaknade jag 7. Har sovmorgon så jag har utnyttjat det genom att göra allt jag brukar göra i snigelfart. Ätit frukost och duschat. Ska gå hemifrån om 40 minuter så snart måste jag lyfta på röva och packa ner idrottskläder. 
Ute är det vitt! Så fint ju :) Mycket bättre än regn! På söndag är det första advent och på lördag ska jag ha mysdag med mina homies! 
/Elin

tänk om jag vågade

 
Nu blire Grey's.
 

minnen- vill tillbaka

 
"Vi fick förrätt och varmrätt. Vi mumsade på medans lärarna hittade på massa skoj. Visade bildspel från tidigare år. Från utflykter och speciella tillfällen. Man fick värsta tillbakablicken av allt som vi har varit med om under dessa 10 år. Det är ju helt sjukt vad mycket vi har gjort egentligen. Man glömmer lätt bort allt, men när vi satt där och såg bilderna så kom man verkligen ihåg allt som det var igår. Typ när vi åkte till kolmården i typ femman eller vad det nu var. När dom visade bilder därifrån så minns jag exakt hur känslan var när vi satte oss på bussen och skulle iväg. Herehereherregud och alla lärare som vi har haft. Tänk vad mycket alla har gjort för oss. Malin som vi hade förut. SÅ HIMLA BRA LÄRARE HON VAR. Och Micke och Sandra som vi har haft  som handledare från 7an till 9an. Så himla härliga personer. Kommer kännas helt tomt utan dom. Micke, Sandra, Walle och Maria. Det är dom som jag har lärt känna bäst tror jag. Mickes bild- och svenskalektioner. Dom kommer man sent glömma. Verkligen alltså. Lite halvt kaos varje gång, men så är det när man har Micke. Asså bildlektionerna. Bild har vi haft sista lektionen på fredagar och jisses va mysigt vi har haft det då. Han har alltid satt på skön musik som vi har lyssnat på medans vi har jobbat. DET är något jag kommer sakna. 

Walles So-lektioner också...fasen vad han har lärt oss mycket. Även fast hans undervisning har varit lite enformig och en aning långtråkig ibland så har vi (iallafall jag) lärt oss massvis av nya saker. Hans förbaskade krav på analyser, reflekteringar, funderingar och grejer också..haha :D Walleman..kommer aldrig glömma Walleman! 

För några veckor sedan kom Sandra ut från lärarrummet när Petra och Yassin stog där och dansade nån konstig dans. Hon blev helt tårögd och sa "gud, vad jag kommer sakna er tjejer". Då slog det mig att det inte var långt kvar tills vi skulle lämna skolan. Att vi aldrig skulle stå där i korridoren på fredagseftermiddagar och göra knäppa saker. Och framför allt kommer vi aldrig kunna sno kakor från lärarna."
 
Dagen efter avslutningsmiddagen på Mariaskolan. Böh. Fyfan :(
 
 

små tulpaner

 bilder från igår efter skolan, höhööö
 
God eftermiddag. 

Även idag så öser det ner. Men nu är det snarare snö/regn. Fick sluta en halvtimma tidigare och då kutade jag, Agnes och Molly till bussen (bussen lyckas alltid komma precis när vi är ovanför den jobbiga backen. Vi tvingas därför älga som ett gäng älgar ner för backen för att hinna). När jag kom innanför dörren här hemma hoppade jag ner i mjukisbyxorna och nu sitter jag här. Känns väldigt skönt att det är torsdag imorgon. Har nämligen sovmorgon och sedan bara två lektioner, så det är skönt. Ikväll ska jag som vanligt plugga en del och sen kolla på Greys Anatomy med Isidor :)
/Elin

blåbär smakar lakrits

 
 
Detta kan man ju minst sagt kalla regn och rusk. Regnet har öst ner hela dagen, men som tur är har jag inte tvingats tillbringa många minuter utomhus. Imorse när jag skulle till skolan kände jag mig som en pack-åsna. Hade hundra böcker i min mesiga tygväska (min axel gick typ ur led) och dessutom regnade det så mycket så ett paraply skulle jag ju med ha med mig. Paraplyet var väldigt nära på att vända sig ut och in flera gånger. Med allt detta (OCH tjock jacka OCH fet halsduk) skulle ta mig upp för världshistoriens brantaste backe (var tydligen så korkad att jag valde ett gymnasium som ligger uppe på ett berg) så var det inte så kul. Men det gick bra till slut. 
Dagen bestod av tyska-prov, matte, lunch, matte, idrott. Har vanligtvis inte två mattelektioner men vi hade ingen biologi så det vart dubbelmatte idag. På idrotten spelade vi spökboll vilket var fett kul! Skrattade rätt mycket där ett tag. Nu sitter jag iallafall i köket och har gjort lite te till mig själv. Mycket mjölk ska det va! Dock har mitt favvo-te tagit slut. NOT GOOD. Så nu fick jag ta nåt med blåbärs-smak. Skitäckligt måste jag säga. Smakar lakrits :(((( 
Ikväll hade jag tänkt skriva en utvärdering som man måste göra till idrotten. Sen ska jag kanske läsa lite biologi men det får jag se om jag orkar. Känner att jag är värd en ganska soft kväll efter den här dagen. Puh.
/Elin

måndag

 
 
Min far förhörde mig nyss på lite tyska som jag har på provet imorgon. Haha, måste säga att jag inte orkar plugga nåt mer till det när jädrans provet något mer. Nu får det gå som det går. Det är en ny vecka och på söndag är det första advent! Helt sjuuukt. Snart jullov. Och efter jullovet går allt mot sommaren så det är bara att köra så det ryker nu. 
Om sisådär 3 minuter måste jag kasta mig upp ur min säng och börja byta om och packa min träningsväska. Ska nämligen iväg på fysträning ute i kärrtorp med laget. Cirkelträning. Fy fan. Det kommer kännas i röva imorgon! Ha det bra nu. Är fett me dålig på att blogga med det beror på att jag har saker att plugga till 24/7 så ja. Det är liksom därför. Men jag kikar in här när jag kan och skriver lite :)
Heido
/Elin

jaja

 
 
Igår träffade jag Petra, Molly, Stella och Yassin. Vi var hemma hos Molly och satt bara och chillade hela dagen. Väldigt behövligt faktiskt. Vi bara låg där i hennes soffa och lyssnade på musik och pratade. Sen kollade vi igenom massa videoklipp som vi spelade in under nian. Då slog tanken mig. Fy faan vad vi hade det roligt i Mariaskolan. Asså åh. Det va så himla roligt! Jag blir helt deppig när jag tänker på det. Jag är bara så glad att vi hade det så kul. Och jag saknar allt vi brukade göra och så.. Aja, fett dramatiskt allt blev nu. Nu ska jag plugga tyska.

en månad kvar till julafton

 
Godmorgon! 
Igår gick jag i skolan i en kvart. Sedan fick vi reda på att matten ställdes in, engelskan ställdes in och biologin ställdes in. Så det var ju gött! Jag och Molly satt i biblioteket och gjorde klart lite plugg och sedan gick vi till Nacka forum och kollade. Köpte ett par nya svarta jeans som sitter som en smäck. Nu gäller det bara att inte äta för mycket bullar höhöhö! 
På kvällen kollade jag och Isidor på Gilbert Grape här hemma hos mig. Somnade vid halv ett och nu ligger jag i min säng och har precis duchat. Tror jag måste bege mig in till stan och lämna tillbaka en vinterjacka som jag köpte förra helgen. Den vette fanken vad jag ska göra. 
/Elin

pattern

 
Hello hello! 
Idag var jag i skolan. Mådde bättre idag men jag gick liksom omkring och nös varannan minut. Har käkat middag och fixat här hemma. Nu ska jag lägga ner plugget och chilla. Klockan nio blir det grey's anatomy med Isiiiii :)
/Elin

leker lite cool


jag är död efter det senaste avsnittet.

 
 
 
 

standard jag-är-sjuk-aktivitet



i sängen

 
 
Här har vi en sjukling. Var hemma från skolan igår också. Kunde typ inte sova alls inatt så jag är lite trött i skallen samtidigt som min hals gör sablans ont! Chillar runt i min långkjol och rensade bland mina ringar. Nu ska jag göra en kopp te och räkna matte. 
/Elin

och så en förkylning på det!

 
Sitter här och känner hur en förkylning sakta börjar kännas i min hals och huvudet. Precis vad jag behövde nu!!
Har druckit typ 3 koppar te den här kvällen och är därför kissnödig konstant. Men halsen känns mycket bättre om jag klunkar något varmt plus att jag har världens godaste te-smak, så jag blir ju lite tvungen :) För övrigt så har jag inte gjort så mycket denna söndag. Jag har övat på min tyskaläxa, gjort so-läxan och räknat lite matte. Så som måste göras är gjort. Fastnade vid plane jane på mtv ett tag där runt tre-tiden också hehe. Nu ska jag nog ta och kolla på en gammalt avsnitt av Gossip girl innan jag ska gå och lägga mig. 
/Elin
 
 

come to mama

 
Önskar att denna frukost stog framför mig nu. Bilden är från i våras eller någe. Ligger här i sängen och fantiserar om mat. Jädrar vad hungrig jag är!

eye

 
 
För en timma sedan hade jag en laboration med gråssuggor. Måste erkänna att det var väldigt färscht och framför allt mysigt! Mums. Det enda jag ska göra nu är att dricka te och kolla på gossip girl. Känner mig värd en eftermiddag i all lathet efter denna veckan. 
/Elin

torsdag

 
 
 
Halloj halloj :) Denna torsdag har varit väldigt chill. Började vid tio och sen hade jag bara svenska och idrottsteori. Fick sluta vid ett-tiden! Då åkte jag till Isidors skola, igen, och hälsade på en stund eftersom han hade rast. Åkte hem och satte mig och pluggade engelska. Nu är den klar och egentligen borde jag plugga matte men jag orkar verkligen inte just nu så jag ska bara sitta här i soffan resten av kvällen. Mina lår är typ lite halvt döda efter träningen igår. Så nu blir det mys på hög nivå! 
Imorgon ska jag och 12 tjejer i min klass gå och kolla på BREAKING DAWN PART 2! Oh herre, är så nervös....hjälp! Alla säger att den är fett bra så nu har jag höga förhoppningar här...
/Elin
 
 

vill ha sommar sommar

 
Nu är jag hemma. Fick sluta tidigare än vanligt så jag åkte till Isidors skola och hälsade på en stund! Nu är jag hemma och ska skriva lite på en skoluppgift. Vid klockan sex ska jag iväg på löpträning med laget. Kommer nog bli himla härligt med all träningsvärk som fortfarande sitter i benen. Men det blir kul! :)

13/12

 
 
Ligger nergosad i min kära varma säng och läser (inte just nu dårååå, men ni hajar). Den måste vara utläst typ imorgon så det är väl bara att läsa på!
Min kropp känner sig lite sådär som en stel pinne efter årets första fysträning inomhus igårkväll. Låg som en död sill i min säng efteråt och somnade. Men jag måste säga att det ändå är rätt skönt att ha träningsvärk.
Tog den där jäkla livmoderhalscancer-sprutan idag. Av någon anledning så blev jag FETT nervös innan. Jag ba åh herre jag kommer avlida. Men det gick väl bra till slut :) 
Nu ska jag fortsätta här!
/Elin

måndagstrött

 
 
Hallådär!
Slutade klockan tjugo i två idag och jag måste bara säga TACK för det. Var så himlans trött idag och det va inte så himlans roligt att gå upp i morse. Men nu är jag hemma och ska plugga. Sitter vid mitt köksbord och väntar på att vattnet ska koka upp så jag kan göra mig lite äpple och kanel te. Kom precis på att jag är fett sugen på att fota lite vattendroppsbilder. Önskar att jag hade tid med det, men icke sa nicke. Nu ska jag öva på tyskaläxan så att jag blir klar nån gång. Tysk grammatik må vara det tråkigaste att lära sig i denna värld. 
Ikväll så startar träningarna igång igen. Det har nämligen varit en liten paus under lovet och förra veckan, men nu kör det igång. Vinterträningarna, dvs. fys i en och en halv timma på måndagar och löpträning på torsdagar. Jesus! Hur ska detta gå?
/Elin

frost

 
 
Sitter och äter mandarin just nu :) Kom hem från Isidor för ett tag sedan, och nu är jag hemma och ska påbörja söndagsmyset. Jag ska bara ligga och chilla i min säng och läsa min bok. 
/Elin

hårplaner

 
 
Okey. Nu har jag en plan. Från och med nu så ska jag spara ut mitt hår till i sommar. Har bestämt att långt hår alltid är snyggt på sommaren, så det får det bli. Satte på min gamla dator där det ligger massa gamla bilder från när jag, Yassin och Molly var i Frankrike förra sommaren. Där hade jag banne mig långt hår. Solblekt var det också. Jag tycker typ att mitt hår är kort nu. Men det är väl antagligen för att jag brukade ha ännu längre förut. Så i sommar har jag förhoppningsvis en lång jäkla kaluffs på huvudet! 
 
Idag har jag haft en kort dag i skolan. Slutade klockan tjugo i två efter en idrottslektion där vi spelade innebandy. Fett kul faktiskt! Sen dess har jag suttit och hard core pluggat matte inför morgondagens feta jobbiga matteprov. Känner att det kommer bli en väldigt avslappnad dag imorgon, haha. Först engelska prov och sen matte prov. Woho! Men sen är det fanken helg i några timmar tills allt börjar om på nytt igen. Hahhhh asså åh jag orkar inte! Varför är inte helgerna 3 dagar långa istället? Det hade varit så förbaskat mycket skönare och bättre. 
 
/Elin
 

mönster

 
 
Tröja från Monki 300:- 
 

onsdag

 
 
Insåg att det inte var Grey's Anatomy idag. Jag som hade väntat så länge :( Sitter och småkollar på new moon som går istället. Imorgon är det redan torsdag vilket känns skönt! Bara 7 veckor kvar till jullov. Kämpa kämpaaa :)
/Elin
 
 
 

nånting

 
 
Har kommit hem från skolan efter en lång onsdag. Är FETT me trött idag. 
/Elin

green grass

 
bild tagen nu på höstlovet i mormor och morfars trädgård!
Nu var skolan igång igen. Kan ju inte påstå att det var lätt att gå upp i morse. Höll på att somna om flera gånger men jag körde på mitt gamla vanliga knep. Sätta sig upp i sängen fast man typ fortfarande sover. Då vaknar man till lite mer till slut! Dagens tips från mig till er. 

Kom hem för ett tag sedan och ska försöka plugga matte på en endaste gång. Det är lika bra att börja med den det första man gör för senare på kvällen orkar man verkligen inte med det. Så matematik är det jag ska plugga idag. Sen har vi ju tyskaläxan och engelskaboken att läsa ut också. Men det får bli senare. Adios så länge!
/Elin

happy sunday

 
 
Det är sista dagen på lovet. Jag har inte gjort något speciellt alls denna dag hittills. Är lite depp över att skolan börjar imorgon. Men jag lyssnar på härlig musik och firar att Emmaboda biljetter är köpta. Kan inte vintern gå fort som fasen nu så att man slipper alla jobbiga kläder? Jag vill ha sommar sommar sommar!
/Elin

morrn morrn!

 
 
Godmorgon säger jag. Känns som det är morgon fast jag har varit vaken sen typ åtta i morse. Igårkväll vankades det festligheter för att fira Maja. Vi hade det riktigt roligt må jag säga! Idag har jag varit hos Isidor och chillat. Trött som fanken har jag varit. Just nu sitter jag i soffan och skriver från min gamla dator. Pappa har fått tag på min macbook och min spotify så han spelar massa låtar här nu. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag och Isidor kolla på film ikväll här hemma. Behöver verkligen slappa och ta det lugnt!
 
/Elin

home sweet home

 
 
Är hemma från några mycket mysiga dagar i Varberg. Jag och Isi har chillat runt. Gått promenader, vart nere i stan, vart på Ullared, kollat på bio och ätit gott gott gott! Igårkväll skulle vi åka hem till Stockholm, men vårat första tåg blev försenat vilken resulterade i att vi missade vårat nästa tåg som skulle ta oss från Göteborg till Stockholm. Haha, hela grejen blev lite rolig där alltså. Vi fick nya biljetter till ett tåg som gick morgonen därpå, alltså idag, och även ett hotellrum för natten. Allt gratis, hoho! Så igårkväll när vi egentligen skulle suttit på ett tåg hela kvällen så låg vi istället och chillade i hotellsängen och kollade på tv. Vi klagade inte! :) Dock var vi tvungna att stiga upp tidigt och hoppa på tåget. Men vi kom fram till Stockholm klockan tio på morgonen, så det var ju ganska skönt iallafall. 
 
När jag kom hem hoppade jag i duschen och sedan åkte jag och mamma in till stan. Vi åt lunch och kollade efter skor. Hittade ett par som jag ska köpa imorgon. Min storlek var nämligen slut typ överallt så jag måste bege mig ut till skärholmen och köpa dom där. Var hemma hos Maja (som fyller 16 år idag!) med Yassin och Stella. Satt och snackade ett tag tills jag skulle hem och äta middag. 
Just nu känns min kropp som en påse potatis. Har varit uppe sen 05.40 imorse så jag börjar känna mig lite sådär smått trötter. Ska sätta på ett avsnitt Gossip girl och sen ska jag nog sova ganska tidigt!
/Elin

RSS 2.0