måndag




Hejhejhej! Kom nyss hem från skolan. Hällde upp ett glas juice och satte mig vid datan. Borde egentligen inte sitta här just nu utan jag borde göra lite skolgrejer. Men snart, snart. Iallafaaaaaaaaaaaall. Idag var jag på tandregleringen och spännde tandställningen..Aouch säger jag bara. Ikväll är det träning utomhus! Lite kallt bara..!

Nej nu ska jag plugga, ciao!
/elin

mys


bild tagen hemma hos Petra.


Nu ska jag iväg på träjjning! :)
/elin

hmm

 

Denna tröjan letar jag efter just nu. Det finns på bikbok, men när jag gick dit idag så fanns den inte där? Det fanns liknade, men med grejer på framsidan. Hmm..

 

/elin


heyyy



Här har vi den lille filuren! Inte för liten, inte för stor. Tack så jättemycket mamma och pappa, farmor och farfar, mormor och morfar! Jag är supernöjd! :)

/Elin

jag vill ta ut min tandställning!



Hejsvejs, nu drar jag ut!

/elin

gissa!



Den som gissar exakt rätt på vad detta på bilden är, får...äh....nånting!

En letråd: MM

/elin

söndag idag !




God morgon! Vaknade typ halv nio....? Gick upp och satte mig och läste Därvarnas resa. Det är en bok som vi läser på svenskan och den är jättekonstig. Att läsa en bok är väl inte så jobbigt, men det blir ju lite segt när man måste skriva om varje kapitel. Och det är 66 kapitel. Roligt! Jätteroligt. Neej men idag ska jag på götgatan med Linda och Maja. Annars ska jag inte göra så mycket resten av dagen. Typ plugga engelska glosor och läsa ut den förbaskade boken. Hoppas ni får en bra söndag, för imorrn börjar skolan igen.....uuuuuaaauuwh.

/elin

knoppar



HejHejHej! Kom nyss hem från en lååång promenad tillsammans med Linn. Vi gick genom skinnarviksparken, ner till vattnet, längst vattnet, förbi street, genom drakenparken och tillbaka hem.

/elin

det är grönt? TRÄD. det har....bark? TRÄD. det har grenar? TRÄD.



Nu ska jag möta Linn och så ska vi ta en promenix! Sen får väl se vad vi hittar på! :)
Ha en bra lördag

/elin

jag typ älskar min nya datorrrrrrr



Tyckte den här var lite snygg bare. Snart ska jag fixa en ny desgin. Ljus ska den vara. Bort med allt mörkt! Ljust och härliga färger. Känn på den

saturday


Här kommer en bild på Lindo och hennes kameraa :)

Kom precis hem från matchen. Har duschat och ätit lunch. Är sjukt sugen på att gå på second hand butiker. Vill hitta fina blusar och väskor till våren. Hohoohoohhh. VÅÅÅR kom hiiiit för sjutton gubbar. Jag läste nånstans att det skulle förtsätta vara kallt ända till april. Det hoppas jag verkligen inte stämmer!

/elin

Asuuus



Tyckte den här bilden var passande till just den här dagen. Eller inte. Jag hittade faktiskt den bland exempelbilderna på MIN NYA DATOR! Jag fick ju datorn egentligen i julklapp, men vi hade inte bestämt vilken jag skulle ha så jag fick ett kort där det stog att jag fick en dator. Men igår så fick jag den! Wiihoo :) Det är en jättebra Asus. Den är fett snabb och har fett sköna knappar. Fett assooo! Hehehheheh.
Idag är det fredag och jag har skrivit so-prov under en timma. Jag ser seriöst non stop i en timma, utan att stanna en enda gång. När jag äntligen kollade upp från pappret så kokade mitt huvud och mina kinder var illröda. Jesus Amalia! Sen gick jag hem och sen handlade jag med mamma. Till middag åt vi räkor och massa gott :):) tummen upp tummen upp. Och nu ska jag göra ingenting. Ska bara stanna hemma hela kvällen och typ dega som fasen. Känner att jag behöver det efter den här veckan.
Imorrn är det match och sen ska jag hem och kanske gör nåt med nån på kvällen !

/elin

Listen to the ground, there is movement all around. there is something going on, and i can feel it. NIGHT FEVER NIGHT FEVER


man ba woow you got some tandställning bruuuden


Tjotjotjotjotjotjotjotjotjotjotjotjotjotjotjoflöjt!

Idag hade jag hemkunskapppp. Jag, Petra och Yassin gjorde en god köttfärssås med pasta. Jag blev jättemätt! Sen hade vi matteprov. Kul, verkligen kul, verkligen. Sen slutade viii ! :) Vi hade halvdag så vi slutade efter dom två första lektionerna. Fett gööött :D När jag kom hem gick jag ut i och fotade. Det är värsta soliga dagen idag ju! Smält snö, smält! Bilderna kommer väl upp nån gång då jag har gjort klart so:n antar jag. Efter det satte jag igång datorn och egentligen borde jag sitta och skriva so men jag klickade upp webcamen istället och så fastnade jag där. När jag får min dator, då kommer den bli översvämmad med bilder känner jag...heh. Men meeeeen nu ska jag berätta en rolig sak. Imorse var jag jättetrött och så satt jag och läste dagens nyheter. Och på ett blad var det reklam för iPhone 4 och så stog det "Bäst i test i bäst i test-testet enligt bäst i test" jag menar AHAHHAH jag höll på att dö. Det var lite roligt tycker jag heeheheheh. Nu måste jag skriva sooooooooo så hejdo!

/elin


sven hedin kan gå och lägga sig





Nu har jag skrivit hela dagen, nu tänker jag lägga mig i soffan och kolla på nåt

 


njeeeee

Ofta so-grejen ska bli ca. 5 sidor. Good luck with that! Det kommer aldrig hända.

PHOTOS PHOTOS PHOTOS

Glöm nu inte att kika på på kategorin Photos och kommentera som galningar (haha, det är ingen idé att jag försöker, ni kommer ändå inte göra det).

/elin

bräää


TJOOO. Är fett trött och jag kommer somna snart, men här kommer tre fruktansvärt fina bilder som jag tog för ca 5minuter sedan med Johannas webbcam. Jag ser fett läksig ut. Peace

/elin


freeeeeedag



Dagen började med musiiiik. Fett kul var det (Y) Men det var lite tråkigt för jag saknade Hanna...fick sitta där själv och veva. Sista lektionen var so och då satt jag, Molly och Petra och skrev på so-uppgiften. Vi gick dessutom 40 minuter över tiden! Sen gick vi alla hem och nu sitter jag här och ska börja skriva igen.

Kommer antagligen inte blogga mer ikväll, tror jag, så en fin bild på moi och Petri får avsluta fredageeeeeeeeeeen heheee :)

:) :) :)

Ta din ålder (i mitt fall 15år<-- fyller det i år) och de två sista siffrorna i ditt födelseår (i mitt fall 1996, alltså 96) och addera de två talen. Oavsett hur gammal du är och när du föddes, kommer svaret bli 115. 15+96=115. Fett läskigt!
/elin

heiii

två härliga bilder från länge sedan!




tisdag



Tjenixen. Har pluggat typ hela kvälla. Nu tänker jag ge upp och ta't lite lugnt innan jag ska gå och lägga mig och läsa världens bästa booook. Är sjukt sugen på att fota hhehehehhehehh. Men kemi är tydligen viktigare. Ska försöka blogga lite mer i helgen när jag inte skriver inlämningsuppgift som en galning + räknar matte. FASEN ALLTSÅ, jag är så taggad inför no-provet.
/elinpelin



hej på dig

gud va tråkigt min blogg har blivit...................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................

monday



Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, idag är det måndag. Ny vecka och prov på torsdag. Helgen har varit askul ! Johanna har ju kommit hem och därför hade vi värsta surprise-partyt i lördags. Vi var typ 20-30-pers som tryckte in oss i vardagsrummet och när hon kom hem så hoppade alla fram. Haha! De va ruligt :) Idag har jag pluggat ända sen jag kom hem från skolan. Så nu är jag expert på alkaner, alkener, alkyner, isomerer, cyklomerer. Jesus assåååå.

Ha de göttttt
/elin

helg!

Visste ni att jag egentligen är vampyr? Kolla på mina ögon.....uuuhuhuuhuhhh. Asså Petra, jag måste bara säga en sak: du är så jäkla snygg! Ditt hår, din stil och allting. Man ba åhåhåhh ge mig!

Om ni kollar under rubriken kategorier så finns det nu två nya. Fotografering & tips! Om ni klickar på fotografering så kommer inlägg med bilder jag har tagit, ska försöka komma ihåg att fylla på hela tiden. Om ni klickar på tips så kommer små tips om allt möjligt! Fiffigt.
Idag är det fredag och jag har gjort i princip ingenting sen jag kom hem. Har skrivit en början på mitt so-arbete. überkul! Imorrn blir det match och sen får vi se vad som händer...
/elin

röööööööööööd

Holy macaroni vilken söt bikiniöverdel. Ett måste till sommaren! Tänk när man har blivit brun och så har man en klarröd bikini...yummie va snyggt. Den här sommaren vill jag köpa riktigt fina bikinisar, inte några som är ganska snygga, bara jättesnygga. Och det här är absolut en av dom. Smält snö, smält!
/elin

gnölin är i farten



Är så sjukt sugen på att fota massa fina, mystiska, häftiga, instirerande bilder. Men skolan, familj och vänner finns ju också. Jag är trött på att gå åttan, och nian kommer antagligen inte bli mycket roligare (höhö). Varför måste man bli stor? Jag vill inte bli stor. Jag vill stanna tiden så man kan softa och ha sommarlov all thö tajm. Vaaaarför hahah oojoj va jag gnäller, är bara lite trött och orkar inte skriva om kolets kretslopp. Jag har tänkt på en sak. Barnen i bullerbyn. Jag vill bo där.

/elin

johanna

 

Vet niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Imorrn kommer min syster hem! Nu har hon varit i usa i ett helt år nu och hon kommer heeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm! hhihihiihiih va kul det kommer bilililillili

/elin


wiho


haha, Linn sitter på min rygg eheehehhhh very fint!

Har ätit middag och jag är skiiiiiiiiiiiittrött. Klockan nio ska jag kolla på morden i midsomer eheheheh sen ska jag sova. På tisdag kommer JOHANNA HEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och på tisdag börjar skolan.
Skrev det här inlägget igår, men det publicerades tydligen inte

söndag

Hejhopp :) Nu ska jag en sväng till stan och kolla efter en dator till moii! Fett dålig bloggning har det vart den här helgen, men ikväll ska jag visa vad jag köpte igår och berätta om denna konstiga lördagsmorgonen.
/elin

stan med molly

Snart ska jag och Molly till stan. Hoppas jag hittar nåt fint!
/elin

fredaaaag

Här kommer en bild på en parfym jag fick i julklapp. Doftar väldigt gött ! :)
Klockan är snart halv tre och jag sitter i soffan och pustar ut. Har nyss haft världens största städning i mitt rum. Jag kan verkligen inte småstäda! Om jag ska städa, då fanken är det storstädning. Jag plockar ut varenda liten grej ut ur mitt rum (förutom sängen, garderoben och skrivbordet) och damsuger varena litet damkorn. Jajajajajaaa. Ikväll ska jag kanske träffa Linn och kanske Molly eller någon annan. Det ska bli kuuuul :D
Resultatet av min städning


Det ser inte särskilt städat ut kanske, men det är inte dammigt iallafall!
/elin

bang

HAHAHAHAHAHH! Jag fick världens skratt-attack nyss. Kolla på den här videobloggen och spola till 02.40.
http://egoinas.devote.se/blogs/7344436/hur-jag-fixar-haaret---videoblogg.htm#WriteComment
/elin

suddig bild

Nu har Jonni och Lindi gått hem. Vi blev lite blöta i snöstormen så vi käkade bullar hos mig :)
På denna bilden ser det ut som jag har ett gigantiskt huvud och ingen hals. MEEN dom där jeansen är skitsköna! Jag köpte för första gången i mitt liv ett par jeans på gina tricot. Dom var inte särskilt dyra heller, 399:- ! Super
;) Ringen fick jag i julklapp och jag gillar den väldigt mycket!
/elin

j.e.l.

Godmörra folket
Idag ska jag träffa mina två polarE Linda och Jonna. Jäklar vilka snygga kompisar man har! Dom ska iallafall komma hem till mig och ja..jag vet inte riktigt vad vi ska göra men heheeeee det kommer säkert bli kul! Har inte träffat dom på 4845896 år för att jag har varit borta hela jullovet typ. Nu sitter jag bara och väntar på att dom ska komma hit :) Ni får ha en bra torsdag!!!!!!!!!!!!!!
/elin

:)

/elin

stockholm

Nu är vi hemma på knivsöder igen. På tåget satt världens sötaste 2 åring framför mig och mamma. Han kikade på oss med stora bruna ögon mellan sätena och fnissade. Åh, så söt han va! Man ville bara klämma hans kinder (HAHA) och krama ihjäl honom. Näj, men jajaaaaaaa. Har packat upp mina grejer och käkat middag. Pappa lagade asgod risotto och kött. Yummie!
Jag typ längtar sjukt mycket efter alla stockholmstjejer. Jag vill bara springa hem till alla och krama dom. åhåhåhååhåhåhåhåhåhhhhhhhhhhh. jag vill krama många idaaaaaaaaag.
/elin

siri's in tha house


heey

Åhåhååh, det var så himla fint ute igår. Jag gillar den första bilden mucho!
Idag har jag typ inte gjort nånting. Vaknade vid halv ett tror jag och sen dess har jag kollat på skidåkning och nåt konstigt program på mtv. Nu är klockan vid 5 och snart ska jag äta middagggg. Yummie, vad hungrig jag blev nu!
/elin

bilder från nyåååår

Nu är det ett nytt år! 2011! Hur konstigt är inte det? Det känns som att det var igår som det blev 2010.
Igår käkade vi middag hos Hörbäck och sen gick jag och Astrid till Hannah! Där var det typ massa tjejer och vid halv tolv så vandrade vi genom stan ner till fästningen. Vädret var inte direkt det bästa...det blåste som in i fasiken! Sen kom fyrverkerierna och jag och Siri stog som galningar och fotade. Haha och efter typ en minut så börjar siri tjuta "aaaaaaaaah mina fingrarrr" och jag ba "eeeehhehehh ajajajaajajj". Några fina bilder blev det tror jag...eller jag vet inte. Efter allt pangbong så gick vi tillbaa till Hannah och va där ett tag, sen gick vi hem! Hela kvällen va fett ruulig och tänk att det är ett helt nytt år nu! 2011 ska bli ett superbra år och tänk att snart är det vååår och sen är det SOMMAR. Gott nytt år allihopa ;)

stängsel, eller nåt


Var ute och fotade för några dagar sen och tog dom här två bilderna. Tyckte dom blev lite snygga :)
Kommentera om ni vill och säg vad ni tycker! ;D
/elin

RSS 2.0