police


bild från NYC

Från och med idag är den här min favoritkompis.
Tog ett bad idag. Typ första gången på väldigt länge. Sen var det bara att dra på sig mjukisbyxorna. Jätteskönt!
Packningen är klar och allting och nu ska jag bara chillerilla hela kvällen. Har precis ätit en jättegod middag med hela familjen och har också fixat så att jag har this is england fortsättningen på datorn. Ni vet väl att det finns en fortsättning på this is england? Hehe, i sånna fall vet ni det nu! Pappa sa att jag skulle ta med min dator så nu kan jag fixa massvis med filmeeeer. Gr8!
Nu får ni ha en bra lördagskväll och ett bra sportlov! Jag vet ju inte om jag kommer blogga nåt i Åre så jag säger farväl nu ;) FARVÄL!
/elin

bild från förra åre(t) HAHA



I mitt rum råder för tillfället lite kaos. Underställ och strumpor överallt. Haha! Packning till max! Snart måste jag fixa med min kameraväska. Sladdar och laddare måste ner. Mycket bilder ska det bli! Kommer antagligen inte blogga där, så ja. Tänkte också kanske fixa någon film som jag kan ladda in på min ipod. Det lär ju bli lite långtråkigt i bilen imorrn. Behöver liksom en åka-bil-jättelänge-film. Nej nu måste jag återgå till packningen. Massor av saker måste göras.

/elin

earcuff

bilden är lånad från Anna. Klicka in på hennes blogg genom att klicka HÄR !

Tjena människor!
Tänkte tipsa om en riktigt bra tjej med en riktigt bra blogg. Hon heter Anna Pedersen! Varje gång jag sätter på datan, så är det hennes blogg jag klickar in på med en gång. Blir alltid väldigt inspirerad av hennes bilder och texter. Jag har aldrig träffat henne, men hon verkar vara en skön tjej liksom. I förra inlägget skrev jag om earcuffs, och det var på Annas blogg som jag fick syn på en som jag skulle vilja ha! Man liksom "klämmer" fast den på örat. Awsome!
Denna fredagskväll spenderas hemma. Har käkat tacos för första gången på jättelänge. Det var gott! Nu är jag mätt, haha! Imorrn ska jag packa alla saker inför Åre och sen tänkte jag kanske ringa till nån som kanske vill ta sig en sväng på götgatan. Kom på en jättebra grej. Jag och Molly ska ju praoa på ett café på götgatan, och när vi har rast, då kan vi gå och kolla i affärer om vi har lust. Toppen ju! Jaja, nu får ni ha en härlig fredagskväll och så hörs vi antagligen imorrn. Måste bara slänga en hälsning till Linda som är in the states just nu. Hoppas du har det grymt där borta! Kom hem fort sen och visa bilder!!
/elin

najs eller..hm..ja



Jag funtar på att hänga på korsörhänge-modet. Himlans snyggt med håret uppsatt eller håret på en sida och med ett sådant örhänge i ena örat. Snyggt! Sånna där earcuffs är inte så fel det heller. Åh! Jag fyller ju år snart så kanske kan jag önska mig nåt av dom i födelsedagspresent? Jag tror nog banne mig att jag ska göra det. Fjäderörhängen är också snyggt. Kanske lite tråkigt att ha det eftersom 99% av alla tjejer i sverige har det (men nej nu överdrev jag). Men man kan ju knappt hålla mig!
Vad tycker ni? Fult eller snyggt? Skriv en kommentar och säg vad ni tycker!

/elin

buhu



Naaaaaaw. Kolla va gulliiiig. Han håller på att somna men han ramlar bara framåt. Buhu stackars!

/elin

all the wampires walkin through the valley



Fick för mig att locka barret. Himlans krull blev det. Brände mitt öra två gånger. Aoch! Ärligt talat skulle jag nog trivas i sånt här hår. Ändå ganska najjjs! Fast ne. Fast jo.



/elin

i love NY byxorna är på!



Körde på glajjorna igen då. Köpte dom förra sommarn. Najjzzz.
Nu ska jag stänga av datorn. Goodbye!
/elin

hejdär



Kläderna ramlar ur garderoben. Det tar aaaaaaaaaaaaaldrig slut. Jag ger snart upppppppppppppppppp

/elin

we♥it



Detta är inspiration till tusenmiljonermiljarder. Vet ni hur sugen jag blir på att fota när jag ser dom här bilderna? Det är sjukt.

Längtar sjukt mycket efter sommaren. Då blir det mycket fotograferande vill jag lova. Min dator kommer koka över med bilder. Jag minns i somras när jag, Molly och Petra åkte ut till nån sjö i typ Nacka. Vi gick in i nån skog och hittade värsta bästa stället att bada på. Vi låg och skalpade jättelänge och sen låg vi och läste tidningar i solen. Jag minns hur himla skönt det var. Bara va med kompisarna och slappa. På hemvägen satt vi och väntade på bussen i typ timmar (haha, nä, men det kändes som det!). Till slut kom den och alla vi fyra somnade på bussen tills vi skulle gå av. Haha! Gud va trötta vi var. Det är ändå väldigt härligt att det finns sånna ställen att åka till som ligger nära Stockholm. I sommar måste vi helt klart åka dit igen. Gud va jag längtar.

/elin

hola



Garderoben fick vänta. Fotade lite iställetttttttt!
/elin

stök



I morse blev jag lite tokig så jag typ rev ut massa kläder ur min garderob. Allt ligger verkligen huller om buller och jag hittar ingenting. Eftersom jag inte har några läxor mer (WOHO) så tänkte jag städa ut hela nedrans garderoben. Eller nääe, jag orkar inte. Fast JO.
/elin

tjoo



Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem?
Somnade. Jag la mig på sängen och skulle läsa igenom några sidor i no-boken. 20 minuter senare vaknade jag med boken på magen. Jag somnade jätte"hårt". Ni vet när man är helt borta och snurrig när man vaknar. Usch, det är typ omöjligt att gå upp då. Buhu. Skulle gärna krypa ner och somna om igen, men icke sa nicke. Här måste det pluggas. Men först kan jag väl ta och berätta lite om min underbara (...) onsdag.
Dagen började med hemkunskap. Det var astråkigt för vi skulle lära oss alla tvättsymboler. Blablabla, sen skulle vi testa olika tvättmedel och sånt. Men iallafall, sen var det mattttte. Det gick bra! Räknade nästan klart hela röda spåret. Sen var det lunchhhh. Efter lunch skulle hela klassen prova på att dansa tango i gympasalen. Det gick...sådär. Jag ska nog inte satsa på att bli dansare helt enkelt. Efter det så slutade vi. Jag vandrade hem och när jag kom in i porten så upptäckte jag att dom har fixat klar hissen! Dom har hållt på o laga den i typ en vecka nu så jag har varit tvungen att släpa mig upp för alla trappor varje gång jag ska hem. Men nu var den tydligen färdig och klar. Yes, tänkte jag och tryckte på knappen. När hissen kom hör jag en sjukt läskig tantröst som ba "VÅNING NOLL, ENTRE VÅNGING!". Då har alltså dom där förbenade hisskillarna monterat in nån himla röst som säger vilken våning hissen befinner sig på hela tin. Snälla, give me a break asså. Jag blev ju vettskrämd av den där rösten.
Efter den lilla hiss-insidenten så la jag mig i min säng och somnade.

Nu ska jag sluta och babbla på. No-boken ropar på mig, bokstavligt talat.
/elin

onsdag



Jahapp, börjar 8.10 idag. Ska gå om typ tio minuter. Veeeet ni? I vintras tappade jag bort med ena vante, men igår så låg den helt ensam och övergiven i ett hörn i skolan. Nu har jag två vantar igen! Jag lovar att det är nån som har gömt den i sitt skåp jättelänge...hmm..haha

/elin

MAAAAT MATTTTTTT



- Halloumiost!
Konsistensen är ganska rolig. Det typ gnisslar när man äter den, men mmmmm så gott! Man kan ha det på grillspett, i en sallad och massa sånt. Halloumiost inlindat i bacon som man sen grillar, det är det godaste!

- Lax!
Fisk är så underskattat hos dom flesta. Kom igen nu för sjutton, fisk är inte farligt! Varje gång det är fisk i skolan så går alla omkring och gnäller. För mig är det typ tvärt om! Fisken i skolan är kanske inte den bästa, men jag menar heregud. Hehe! Lax är ju väldigt gott, ellehur? LAX, LAX, LAX!

/elin

feathers




vintage



Tog den här bilden när jag kom hem från skolan. Älskar gamla vintage-grejer. Typ gamla smycken, kläder och möbler. Jag vet exakt hur det kommer se ut i min lägenhet när jag flyttar hemifrån, haha. Vitt och ljust, massvis med ljuslyktor på köksbordet, en stor mjuk soffa proppad med massa fina kuddar, fina stolar, en matta kanske & 450945 st ljusslingor. Det är nåt med ljusslingor som jag älskar. Man kan hänga dom var som helst. I ett fönster, över en hylla, på väggen runt en spegel. Det finns inget mysigare än när jag kommer hem och tänder mina ljusslingor. Sen framåt kvällen blir det mörkt och slingorna skapar värdens härligaste stämning. ÅHÅHÅh!

Nu ska inte jag babbla på om ljusslingor och tråkigheter, utan faktiskt lyfta röva från stolen och plugga no. Om jag pluggar som en galning nu med en gång, då kan jag ta't lugnt sen liksom. Nu kör vi

/elin

gomörra



HEJSAN. Har försökt ta en normal webbcambild i typ 574694567 år nu, men jag gav upp. Det får bli den här då. ASSÅ Va? Varför kommer min fula, stora hand med på alla bilder hela tiden. Jag kan inte styra den, den rör sig av sig själv. Fett creepy.
Nu sticker jag till skolan
/elin

HALLOJJJ



HAHAHA jag dör. Fint att det ser ut som jag har blåmärken runt ögonen. Ännu finare att jag halvt blundar. Det är mycket man kan säga om den här bilden. Webbkameran känner ju av ansikten, och tydligen tyckte den att min hand är ett ansikte (?). Förövrigt så ger spislampan av sig ett (as)jobbigt ljus och toffsen sitter snett. Min hand ser sjukt stor ut om man jämfört med mitt ansikte, toppenr0ligt! Måste också påpeka att jag har en hörlur i ena örat, och om ni är uppmärksamma kan ni se att några cm neråt finns en stor fet snut. Visserligen gömmer sig största delen av knuten bakom min gigantiska hand. Knuten har suttit där i typ några veckor, men jag är för lat för att pilla upp den. Men chilla Harald, jag ska (det är hans hörlurar). Assååå va? Vad mumlar jag om. ÅHhåhåh nu ska jag sätta mig i soffan och sticka på min strumpa. No kidding här alltså. Jag stickar strumpor, syslöjden ni vet. Men jag har inget emot det! Gillar att sitta i skräddarställning och känna mig som en liten tant. Det är ju mysigt. Ni borde prova. Kan fota mina strumpor sen när dom är klara om ni vill. Dom e finaaa faktiskt.

/Elin

WALLAH



Det här är faktiskt ett sjukt bra tips, tycker jag. Vem tycker det är jättesvårt att köpa julklappar till föräldrar? ALLA. DÅ KAN MAN GÖRA SIN EGNA KALENDER, WOHHHH. Den här kalendern beställde jag till mina päron som julklapp. Typ hur enkelt som hellst. Man kan ju göra en till en kompis också, fylld med massa knäppa bilder. Personligt och bra :D
På första bilden valde jag en bild på mig med en kamera i handen. Jag upptäckte sen att det inte ens var min kamera, utan Lindas...BRA JOBBAT ELIN, bra!
Ha en bra måndagskväll, adios
/elin

gal1 gr8 höhö



Goddag :)
Sitter och sörplar forest fruit te. Den här veckan kommer bli fett lugn. Bara ett enda prov! Det är fan (ursäkta språket) första gången på länge. Sååå ikväll ska jag bara plugga en aning no och sen kan jag chilllaaa gal1. Mamma och jag ska även göra blomkålsoppa. Hoppas den blir gooooood, älskar blomkålsoppa.
Kom på att jag fyller år snart. I april. Det är ganska snart. hehehehheheheheehehhehehehhehehhehehehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehhehehehehhehehehheheehhehehehehehehehehheheheh
hehehehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehhehehehehehehhehehehehehhehehhehehehhehehehehhehehehheeh
Nu blev jag lite sur. Jag vill fota men det är mörkt ute. KuL

/elin

•timjan•



Har precis duschat och ätit. Om ungefär tio minuter börjar..........SOLSIDAAAAAAAAAN!
Grymt dåligt att avsnitten är en halvtimma, borde vara en hel timma! Jaja. Imorrn är det skola då. Börjar 8.10 och slutar 4. Första och längsta dagen på hela veckan. Puuh! Men det är iallafall bara en vecka kvar till sportlovet. Det är ju super! Då bär det av till Åre. Fett mys ju :) Älskar verkligen Åre. Petra och Molly ska komma dit också så då ska jag träffa dom nån dag och åka liteeee. Vi är ju regält uppvärmda nu efter Romme ;) ToppenToppen. Är fett åkaskidor-sugen. Kameran hänger ju såklart med så det blir säkert massa härliga bilder därifrån.

Nej, nu ska jag stänga av datorn och gosa ner mig i soffan. Solsidan, I am beredd!!!!!!!!!!
/Elin

ja visst ja!

Anonym om bonjuor:
stavas bonjour:)


Jahapp, väldans vad jag är bra på franska då...haha.
/elin

wazzup



Såhär ser det ut när jag fotar vattenbilder, iallafall idag. Jag är verkligen ingen expert på det här utan jag gör bara lite som jag vill. Tänkte bara visa det här för det kanske skulle vara lite kul och ni kanske får lite tips.

1. Det första jag plockar fram när jag ska fota vattenbilder är en skål. Jag har alltid tagit hyffsat små skålar, men idag fick jag syn på den där stora, mörkblåa, på bilden. Enligt mig fungerade det mycket bättre med en stor skål än en liten. Sen är det bara att fylla skålen upp till kanten!

2. En helt vanlig disktrasa, men idag är den ingen disktrasa, utan en bakgrund! Som ni ser så speglar sig disktrasans rosa färg i vattnet i skålen. När jag sen tar bilden så kommer vattnet att bli lite rosa. Man kan ta något med en helt annan färg också, jag bara tog nåt som låg i närheten.

3. En lampa. Jag tog min lilla bordslampa som jag har i mitt rum och kopplade in i köket. Just den lampan var ganska fiffig till just detta. Man kan lixom böja och vinkla lampan som man vill och tycker ser bäst ut.

4. En vattenkran! Sätt på kranen så att det droppar lite, lite. Det är bra om det droppar regelbundet liksom, då kan man trycka ner avtryckaren på kameran precis när droppen träffar vattnet. Jag brukar typ sitta och säga DROP, DROP, DROP för då kommer jag in i nån "takt" och då blir det enklare!

Sen är det väl bara att pröva sig fram. När jag fotar sånna här bilder så fotar jag med blixt. Då "fryser" vattendroppen på bilden. Man kan även använda en reflexskärm om man vill att blixten ska reflekteras tillbaka till droppen. En reflexskärm kan man göra själv väldigt fort, det är bara att ta lite aluminiumfolie!
Här under kan ni se några fler som jag tog idag.


på den här kan ni se att den rosa färgen från disktrasan kommer med.




dripdroooop




Fick för mig att fota vatten! Kommentera nu och säg vad ni tycker! Tänkte ta en bild och visa hur jag gör när jag fotar sånna här bilder! Kommer upp här snart :)

/Elin

bonjuor



Haha, kolla hur tärningarna speglar sig i bordet. Det såg lite lite kul ut baraaaaaaaaaa!
Nej fy Elin, jag måste verkligen plugga. ÅÅHÅHÅÅH jag vill ickeeeeeee.

/elin




Solen lyste fint på tulpanerna i vardagsrummet. Sen gick solen i moln.

/elin

hajkbanan




Tjenixen. Igårkväll var jag och Johanna hemma. Vi kollade på solsidan och i ett avsnitt gör "Fredde" hajkbananer så vi blev jättesugna på det. Så, jag tvingade Johanna att gå ner och köpa banan och chocklad. Det vart iallafall supergöööttt, rekommenderas! Sen kollade vi på katastrofmelodifestivalen och sen fick vi för oss att vi skulle spela Yatzy, haha! Sista gången jag skulle slå tärningarna fick jag yatzy. Det är skills assååååååååå.

Nej nu ska jag ta och plugga no som en gaaalning och sen vette fasen vad jag ska göre. Ha det bra!
/elin

några bilder jag gillar..



Det är jättefint väder ute, och jag sitter i min säng och chattar med Linda och är förskyld.
För tillfället är jag grymt irriterad på min näsa. Den är täppt och jag har lust att slå till den riktigt hårt, hårt. Förutom att den är täppt så kittlas det i den hela tiden, vilket leder till att jag nyser stup i kvarten sekunden. Annars då, jo, ganska bra. Känns ju sådär lagom roligt att vara sjuk på en lördag men jaja. Jag är iallafall inte ensam med att vara sjuk. Linda är sjuk hon också. Alla måste önska henne krya för hon ska till usa om några dagar och åka skidor. Fatta va roligt! Kolla in på hennes blogg också www.lindaflodins.blogg.se !

Nu ska jag återgå till mina sysslor dvs nysa och ja...slänga elaka ord på min och lindas sjukdomar.
Ha det götttttt!
/elin




hellö


Det här ska jag ha på mig i vår/sommar. I öronen ska fjäderörhängen hänga, antingen i ena örat eller i båda. En vit eller annan blommig blus (t.ex. den i vänstra hörnet högst upp från hm. typ måste ha den). Slitna höga ljusa jeansshorts. Yummie! Härliga converse på fossingarna, och ett gäng armband på armen. På kvällskvisten kan man dra på sig en mysig kofta eller en skinnjacka. Snällaaaa ta hit sommarrrrrn!

Idag efter skolan drog jag och Molly in och frågade på några olika caféer, men alla sa nej. Vi blev lite irriterade men bestämde oss för att hoppa av vid götgatan för att fråga på ett sista café. Miljonte gånger gillt liksom. Dom sa Ja! Ägaren skrev på några papper och sen var det klart! Så, nu har både jag och Molly prao på caféet :) ToppeN!
Efter det åkte jag hem och åt grekisk sallad med hela familjen. Eftersom jag fortfarande är förskyld (har typ lock för öronen och täppt i näsan) så ska jag bara stanna hemma ikväll. Ganska skönt ändå, är rättså trött. Ingen fotboll i helgen blir det heller :( Var ju match och träningsturnering imorrn, men det missar jag. Måste vara helt frisk till sportlovet då vi ska till Åre. Höhöhöhööhhh.

Nu får ni ha det gött. Ciao!
/elin

fredag

Jag har verkligen inga krafter till att klara av denna fredagen. Mina ben säger nej när jag ska ställa mig upp och jag vill bara slänga mig i min säng och knorra in näsan i kudden (haha!). Är sjukt irriterande när grannarna spelar konstig musik mitt på mörra också. Börjar halv nio idag...det värsta är på måndagar, då börjar vi 8.10. Musik är första lektionen. Hoppas innerligt att vi inte ska sjunga nåt idag, för i sånna fall kan dom ta med sig öronproppar. Låter som en kråka när jag pratar. KuL! Sen blir det idrott, matte och språk och sen lunch. Jag ser typ fram emot mattelektionen. Idrott och språk känner jag verkligen inte för nu.

Fyra lektioner innan lunch är så segt. Plus att människorna där nere i matsalen skjutsar ut oss när vi knappt har ätit klart bara för att: SNART KOMMER SEXÅRINGARNA OCH SKA ÄTA MELLIS! Då får man lägga på ett kol alltså...annars kan tanterna bli himla sura.

Efter lunch är det iallafall bara en lektion, vilket är jätteskönt. Men inte vilken lektion som helst! SO! Gissa vad vi ska göra på so-lektionen idag?! PROV! Geografi-prov. Åhååhåhåh ta mig här ifrååån. Nejmen nu ska jag inte klaga. Jag är ändå rätt säker på allt som man ska kunna så nu är det bara att få ner allt på ett papper.
Nehe hörni, det börjar dra ihop sig...om tio minuter måste jag gå. Jag tror att det är många andra som också tänker såhär på fredagar, så det här är till er:
Kom igen nu! Tänk positvt! Om några timmar kan du gå ifrån skolan och bara slappa! Kämpa, kämpa!

/elin

outside



Mörkt och kallt ute! Fyfyfy. Dålig uppdatering och allt, men har pluggat så min hjärna har bubblat.
Så här ser det iallafall ut utanför mitt köksfönster :)

/elin

solsidan in my ♥

 

Detta höll mig vid liv denna tisdagen, haha. Har kollat igenom hela säsong 1 nu.

Jag har typ blivit sjuk igen. Kliar i halsen som sjutton så jag är tvungen att hosta stup i kvarten. Fruktansvärt störande! Speciellt när man ska sova. Precis när man håller på att somna så får man värsta hostattcken. Ruligt, ruligt. Har iallafall druckit massa te, fast vafasen? Vad är det för mening med det? Det hjälper ju typ ändå inte. Jag orkar verkligen inte vara sjuk och just nu är jag fruktansvärt rastlös. Som tur var kom min Vater (betyder far/pappa på tyska. I got some skillz, you know..) hem med en tidning som jag snart ska lägga mig och läsa, och sen sova. Men först måste jag borsta tänderna, tvätta ansiktet och allt dedäraaaaa.

Nej, nu får jag lyfta röva från stolen och göra i ordning mig. Fast neeeee, jag orkar inte. Fast joooo, jag måste. Okej då,,,,,,,aja nu stänger jag av datorn iallafall.

/elin

 


whuuuuut

Jag är grymt trött. Är det bara jag?

tummen ner för weekday



Gick till weekday idag och skulle snacka med butikschefen. Men hon hade precis gått hem för dagen. En personal berättade då att dom redan hade en praoelev i sex veckor framåt. KuL KuL! Kunde dom inte kläckt ur sig det igår? Haha, jaja, men vilka pundhuvuden alltså. Jejeejje nu får jag hitta nån annanstans.

Idag har jag haft fett ont i halsen. Tränade igår ju och jag var nog inte helt frisk. Hoppas att det inte blir värre för då missar jag alla prooooooooooov.

/elin

bareminerals



Jag och Johanna stack ut på stan i jakt på bareMinerals, och det hittade vi. Köpte varsin + borste på Åhlens :):)

Medans vi ändå var i närheten så gick jag till massa olika ställen och frågade om dom hade praoplats. Frågade på topshop (där var man tvungen att vara 18år), monki (där sa dom nej), på ett cafe (där sa dom nej) & på weekday och där sa dom Ja! Tjejen i kassan sa att jag skulle komma tillbaka imorrn för då kunde jag snacka med butikschefen. GreatGreatGreat! Får sticka dit imorrn efter skolan helt enkelt. Håll tummarna nu!

Har precis kollat på ett avsnitt av solsidan, haha, och om ett tag ska jag käka. Sen blir det träning i erikstalshallen till halv tio. Har ju inte tränat på hela veckan eftersom jag var ganska sjuk. Men nu är jag back on track igen då. Nu ska jag inte babbla på om massa tråk. Ni får ha en skön söndagskväll, och njut, för imorrn är det skola! WIIHO.

/elin



morsning


hittade ingen bra bild.

Har suttit och pluggat i typ en timma nu. Två prov den här veckan, så nu gäller det att lägga på ett kol! Böh va tråkig jag är. Jag vet inte vad jag ska skriva, så jaaaaaaaaaaaa. tjing ciao!

/elin

:)






vet inte varför bilden på taylor kom med. han är bara snygg

light in the dark



Idag är det lördag och som ni ser har jag gjort om här med designen. Kanske ser lite tråkigt ut, men stilrent och ljust. Det var liksom lite det jag har ute efter. Lite ljus här i februarimörkret. Lite halvtrist med all snö igen, men jag och mamma var ute i solen idag och gick med näsorna mot solen. Man får ju passa på, hehe!
Ikväll ska jag antagligen hem till Linn med några tjejer. Myys! :) Nu får ni ha en bra lördags kväll hörni!
/elin

bööh

bloggen ser katastrof ut. ska fixa det snart.

hej

Hittar ingen bra bakgrunds färg...får vara svart så länge

torsdag kväll



Torsdag idag och imorrn fredag. Det var typ två dagar sen jag skrev att det var fredag, men tydligen har det gått en hel vecka...........! Ikväll har jag pluggat, pluggat och återigen pluggat. Har tyska och so-prov nästa vecka!

/elin

Vår



Härligt att det började snöa igen idag.
/elin

ponytale och mjölk




Jag är verkligen en hästsvans&mjölk-människa.
Varje dag (nästan) börjar jag med att ha håret utsläppt, men alltid (nästan) sätter jag upp det i en tofs efter ett tag. Jag tycker det är så jobbigt med värsta stora, långa, irriterande kaluffsen på huvudet. Ärligt talat. Jag får lust att slita av det ibland, men det skulle lixom aldrig falla mig in att klippa av det. Aldrig! Då skulle jag säkert ångra mig, tänker jag. Jag försöker verkligen att ha det utsläppt ibland, men det slutar alltid likadant.
Nope, uppsatt i en hästsvans är min grej. Då har jag koll på håret och det kommer inte i ansiktet. Inga hårstrån som muckar!

Jag är verkligen en mjölk människa. Jag dricker alltid mjölk! Det är så himla gott. Om jag skulle fråga mina vänner om dom någonsin har sett mig dricka vatten så hade dom sagt nej (okej, kanske inte..men ni fattar...). På träningar dricker jag ju vatten, men nästan aldrig annars. I skolan, dricker jag mjölk. Hemma, dricker jag mjölk. MJÖLK MJÖLK MJÖLK! Tummen upp för mjölk!

/elin
fett weird inlägg, men nu vet ni lite mer om mig :P

tisdag!

Min blogg är jättetrist för tillfället. Känns som allt jag skriver är tråkigt och inga roliga bilder. Jag tror det har med mörkret att göra. Det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem (ganska iallafall). Enda gången det är hyffsat ljust ute är när jag sitter vid en skolbänk. Detta bidrar till ingen fotografering (oj va fult dedär lät). Hoppas på att det blir ljusare dagar fort som fanken (!) så det blir lite fina bilder här i bloggen. Ny design är ett måste också!
Här kommer nåt som ni kan läsa...öh.. ja typ.

Vad heter du? Elin Kerstin Andersson
När föddes du? 18 april 1996
Var bor du? Stockholm på söderrrrrmalm
Vart är du ifrån? Sverige
Vilken skola går du i?  Mariaskolan
Dina intressen? Fotboll, gitarr, fotografering, kompisar!
Har du några syskon? Harald 18år, Johanna 20år!
Vilken skostorlek har du? 37-38
Sjärntecken? Vädur
Är du höger/vänster hänt? Höger
Din ögonfärg? Blåa..? Eller?
Din hårfärg? Blondin
Favorit årstid? Sommaren!!!!!!!!!!!!! Och våren
Favorit mat? Åh vad svårt....älskar allt!
Favorit artist? Ähhhhh asmånga.
Favorit resa? Alla typ! Grekland, Spanien men framför allt USA!
Favorit sport? Fotboll helt klart
Favorit frukt? Hmm..riktigt hårda och syrliga äpplen är sjukt gott (lite svårt att äta just nu pga tandställning!
Favorit djur? Hund
Favorit nummer? 4 (numret på matchtröjan)
Favorit film? Grymt svårt..
Favorit parfym? Har tre stycken..Cancan-Paris Hilton, SJP NYC, Chiffon- Victora's Secret!
Favorit chips? Svenska lantchips
Senast du grät? I söndags faktiskt. Blev så jäkla sur på att jag blev förskyld. Gråter inte så ofta annars tror jag.
Senast du skrattade? För typ 5minuter sedan
Senaste låten du sjöng? Baksmällan med PEtter och September, haha
Senaste filmen du såg? Eclipse! Kollade på den idag! Var ju hemma för jag är förskyld
Senaste gången du spydde? Lääääängesen
Senaste gången du var i Göteborg? Öhh typ senast jag åkte till Varberg..alltså på jullovet!
Hur många olika länder har du varit i? Grekland, Spanien, Usa, Danmark så typ 4!
Hur många kuddar sover du med? 2st
Vad är det värsta vädret? Hm..svårt! Antingen sjukt iskallt eller sjukt, fruktansvärt asvarmt!
Har du ig i några ämnen? Neeee
Hur va ditt senaste inkomna sms? Från papi
Föredrar du att ringa eller smsa? Ringa tror jag, haha. Konstigt va? Men hallå, det går ju typ 3213 gånger snabbare. Nejmen jag vet inte. Båda!
Hur stor är din säng? ingen aning, helt vanlig. MEN SJUKT MYSIG
Vad har du närmast dig just nu som är rött? En pensel...?
Vilken var den senaste bok du läste? Elsas värld av Sofie Fahrman
Vad heter dina bästavänner? Har många! Vill inte peka ut några
Vad vill du gå för gymnasium? Har absolut ingen som helst aning. DET KÄNNS JU ASBRA verkligen
Vart vill du bo i framtiden? Stockholm tror jag. Eller kanske varberg :)
Har du sovit utomhus? Ja, på Stellas terass! Vi vaknade av att det spöregnade (om ni undrade)
Har du skolkat? Nope
Har du varit kär? Ärligt talat så vet jag faktistk inte. Men jag har inte varit riktigt, riktigt kär, det tror jag icke.

/elin

ROMMEALPIIIIIIIIIN



Här kommer en bild från igår! Från vänster: Linnea, Petra, Hanna, Felicia och jag! (Molly tar bilden!)

Vi var som sagt i Romme med skolan, vilket var awsome! Vi åkte typ halv sju på morgnen och kom fram ca. 3 timmar senare. På bussen kollade vi på sällskapsresan när dom är i alperna, haha. Den var ganska bra, den passade iallafall in i situationen! Sen hämtade vi ut pjäxor, skidor och hjälm och sen var det bara att sätta sig i liften. Tintin, Fanny och Tova var några av dom som var nybörjare och dom var ju asgrymma! Efter typ en och en halv timma hängde dom med oss andra upp till toppen och for ner för backarna som ingenting! Om jag hade varit nybörjare hade jag fanken aldrig satt mig i en sexstolslift upp till toppen. Aldrig!
Vid lunch satte vi oss i toppstugan och käkade och värmde oss. Mysigt! Sen gav vi oss ut i backarna igen och åkte sedan hem vid 4. På bussen påväg hem kollade vi på Harry Potter hehheh!
När jag kom hem kände jag att jag mådde jättdåligt. Jag blev ju sjuk i söndags, men bestämde att jag skulle med till Romme iallafall. Så när jag kom hem hade jag ont i huvudet och nös hela tiden. Jag gick och la mig och somnade på 3 sekunder. Idag är jag hemma och frisknar till så jag kan gå till skolan imorrn!

/elin

müsliiiiiiiiiii



Tjena, tjena. Har ätit middag och packat alla saker till imorrn. Är fortfarande inte helt bra, men jag ska sova direkt efter solsidan så jag är pigg imorrn. Ha det gött!

/elin

majsssssssssss också

Är så himla arg på mig själv. Vaknar, och är förskyld. Det är ett skämt asso. Jag blir alltid sjuk då jag inte får bli sjuk. Imorrn är det ju Romme. FGNFDJNHLREJGB VARFÖR? Jag ska seriöst bara sitta blixt stilla hela dagen och inte anstränga mig, sova efter lunch och dricka tonvis med vatten. Har någon nått bra tips för att må bättre?

/elin

your body is a wonderland




Har precis gjort klart no-labbrapporten. Kul, kul, KUL. Har lite ont i halsen så jag sitter och dricker massa te och lyssnar på John Meyer. Har kommit in i en Meyer period igen. hhehihihihh. Ikväll ska iallafall några komma hit och käka thaimat. Fett mys ju! Ha det gött!

/elin




freeedag




Holy macaroni, det är verkligen obeskrivligt skönt det är med fredag. Nu är det bara helg, helg, heeeeeeeeelg. Nu behöver jag inte sätta mina fötter i den där byggnaden på tre hela dagar!!!!!!!!!!!!!!! Så skönt. På måndag ska vi ju till Romme och åka skidor med skolan. Så jäkla kuuul ju! Wiiihoo. Efter skolan så drog nåra till götgatan. Provade massa jeans på weekday och kollade runt lite. Sen åkte vi hem. Nu har jag ätit och så men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag, Molly, Yassin och Linn tänkte göra nåt med jag vet inte riktigt. Jajaaaaaaa imorrn ska vi iallafall vara hemma hos mig och ha kul!

/elin

tjiho

Nu drar jag på träning!

heluu



Börjar inte förens om en timma, mohahahhahh! Första lektionen är gympa, skridskor. Det var faktiskt ganska kul förra veckan. Jag, Molly, Yassin, Linn och Petra spelade hockey. Vi flabbade så jädra mycket för massa grejs! Hoppas det blir lika kul den här gången. Ikväll är det träning och sen ska jag hem till farmor för hon fyller år idag! Men det är inte bara hon som fyller år, utan Jonna också! Grattis till båda supermegamycket!
(va många utropstecken det blev i det här inlägget)

Ha en bra torsdag, IMORRN ÄR DET FREDAG! YESYESYESSSS!
/elin

put your hands hiiigh



Tjobräää. Ikväll har jag pluggat, varit på gitarr och kollat på Plura & Mauros kök eller vad det nu heter. Har sovmorgon imorrn till fem över tioo så det är lite softisssschhh hihihihi. Snart är det fredag iiiiihihiihiih.

/elin

bildbomb från fromexmässan




Himlans va mycket bilder det blev! Men iallafall, för någon helg sen var jag, mamma, Lynn och Åsa (min gudmor och hennes syster!) på formexmässan. Lynn och Åsa jobbar på en affär i Varberg som heter Define och där finns värsta fina grejerna. Krukor, blommor och massa inredningsgrejer. Allting i den affären vill man ha. Allt är så fint med massa fina färger. Det är även en fotograf som heter Lennart Janko och hans fru som har fotografier och stickningsgrejer i affären. Supermysigt!

På formexmässan går man runt och kollar på allvärldens grejer som man kanske vill köpa in till sina affärer (om jag har fattat det rätt!). Sakerna som finns i Define (cult design) hade en monter och Maria Montazami hade en egen monter. Hon han ju en egen väskkollektion och andra grejer som hundkoppel och smycken och en stor fet gigantisk skål med ostbågar. Hehe! Hon själv var också där och jag tog ett kort med henne också. Hon var väldigt lång och hon ser ut precis som på tv. Hehehehhh nu har ni fått se lite bilder därifrån, jag har lixom glömt bort det lite.

/elin

hallonrödaaa





Har funderat på vilken färg jag ska köpa på converse till våren/sommarn. Vita har jag alltid haft, och turkosa har jag också, men dom här hallonröda...ååh jag tycker dom är så snygga! Funtar på att kanske köpa dom...undra om dom finns som låga?


filmtips!



Såg den här filmen i lördags. Den ser verkligen astråkig ut på framsidan, men det var superbra. Den påminner lite om the Notebook faktiskt. Det är en gammal dam som berättar för en annan om massa saker som har hänt. Jättemysig och rolig!

När jag kom hem från skolan idag så började jag skriva min labbrapport till no:n. Den är nästan klar nu. Sen gjorde jag klart hela min teknikredovisning, puuh. Mitt ringfinger på min högra hand är helt förstört. Jag håller pennan fett hårt och då blir huden typ helt hård och bläääää. Ni ska se mina fingrar efter ett so-prov. Jeesus alltså. Då har man ont i fingrarna! Nu har jag satt på mig mysbyxor och snart ska jag tvätta mig, borsta tänderna och gå och lägga mig. Jag är jättetrött och imorrn börjar vi ju typ 8.10 med hemkunskap så då måste jag vara utvilad så gott det går! Yesbox, nu får ni söva så gott och så hörs vi!

/elin



gomörra!



Godmorgon! Fina bilder va? Nu sticker jag till skolan!


/elin

RSS 2.0