SSSSSSSSSSSSSSSSSSSommar



Ohmygod, tänk när det blir sommar!


Nån kille försökte lära mig och Yassin att..hm..skruva på knappar. Det gick ganska bra!


Gruppbild! Det var massa andra där också, men dom är inte med på bilden.


En vääääääääääldigt dålig bild på Maja och Stella. Alltså, jag menar självklart inte Maja och Stella utan kvaliten på bilden!

Det var meningen att det skulle bli en hoppbild, men den blev lite misslyckad:)

Såja, nu har vi lite bilder från kvällen! Roligt var det:) Dessutom så frågade Micke, han är typ chef över muk, mig om jag ville gå runt och ta kort lite då och då och sen lägga ut dom på muks hemsida. Så, varför inte? Hehe.
Idag har jag varit på stan med mamma och pappa. Jag köpte nya och snygga skidkläder, nya jeans och två tröjor.
/Elin


light




Igår på muk gick jag omkring och tog massa bilder på en ljusslinga som satt längst väggen. Om man ställer in så att det blir lång slutartid och snurrar på kameran samtidigt som man trycker ner avtryckaren så blir det såhär! Jag tycker det blev lite tufft. Snart kommer lite bilder från kvällen!:)
/Elin

Tjobapadoba

Tjenare! Fredagskväll och jag ska snart sticka till muk och träffa massa människor:) Kul ska det bli!

ps. No-lektionen var inte kul.

we gonna rock down to electric avenue, and then we'll take it higher!



En bild som jag tog nyss och redigerade lite. Gjorde den svartvit och sen suddade jag bort det svartvita i ögonen, så att färgen kom fram. Jag ser helt borta ut, och mitt hår står åt alla håll, men va fasen, strunt samma!
Snön yr runt husknutarna, och här sitter jag och dricker te och knaprar på knäckebröd. Det bara väller ner snö. I och för sig är det ganska mysigt att sitta inne och muppa i värmen, men jag vill vara ute!
Senare ska jag på träning och efter det ska jag sova, och sen är det fredag! Veckan började ju nyss? Det är sjukt skumt att det redan är fredag imorn. Jag hinner inte med! På lördag ska jag och mamma på stan. Jag måste köpa nya skidkläder, jeans och lite sånt. Totalt ointressant, men nu vet ni det iallafall.
/Elin



gräkland



För ungefär en timma sen höll jag på att ramla omkull rakt ner i en snöhög pga att jag blev så bländad av snöstormen. Varför? VARFÖR? Varför måste det snöa?! Jag är trött på snön nu. Jag orkar inte gå omkring med tjocka, jobbiga jackor. Visst, det är jättemysigt, men inte nu längre. Bort med snön och hit med våren. Holy macaroni va skönt det ska bli i vår! 
Har suttit i en timma nu och svarat på so frågor. Är faktiskt på fråga 19! Känn på den du, molly! Back to work, so frågor, No-redovisning, engelska läxa, matteboken, Here I come!


i'm going to sportscamp!



Juste, nu har jag, Linda, Kayla och Maja anmält oss till sportscamp. Vi åker vecka 3 ( sportscampvecka 3 )! Gud va roligt det ska bli, minst lika roligt som förra året! Förra året var ju helt sjukt kul, även fast Linda skadade armen.
/Elin

bling bling



Bilden tog jag för ett tag sen. Gjorde som en mini fotostudio, det är väldigt kul att exprementera med om man ska fota speciella saker. För att få som en spegelbild tog jag ett konstigt plastpapper och la underst.
Skoldagen har varit bra, förutom att jag insåg att vi har typ hundra läxor tills nästa vecka (kan bero på att jag var sjuk i slutet av förra veckan). Efter gitarren, som jag ska på snart, ska jag försöka göra så mycket plugg som möjligt.
/Elin

second hand

 

Tjohej!
Idag har jag varit i skolan som vanigt och efter sista lektionen gick jag, Yassin och Petra och kollade i några second hand butiker. Där kan man hitta riktigt fina skinnväskor om man har tur. Jag behöver verkligen en.
Hittade en gammal bild på mig där jag har min kära gamla väska som tyvärr gick sönder på väg hem från Ekbacken. Skit också, den som var så fin! R.I.P gamla väskan!♥
Och min kära skinnjacka. Jag tror jag måste köpa en ny i år för den där har nog blitt lite för liten.
/Elin


en vän med en bil? en vän med en kamera!



Här kommer en liten bild på Hanna och hennes kamera. Kolla in hennes blogg! Hannakinskywalker 



KOLLA KOLLA KOLLA!



Den här har suttit och pillat med hela förmiddan. Men visst blev det bra?:)
/Elin
ps. jag nyser var 5:e minut.

brushes



Kolla va många fina "penslar" som man kan använda på photoshop. Synd bara att jag suger på det.

tea




Jaha, nu var man förskyld. Inte så mycket att göra åt utan att sitta i soffan, kolla på film och dricka te. Igentligen är jag inte särskilt förtjust i te, men det här är ganska gott. Hissa segel.
/Elin

brunett och brunögd

Jag gjorde nyss en bild på mig då jag är brunett och brunögd, men bilden var inte så bra så jag ska fixa en annan som jag ska göra samma sak på. Den kanske jag kan visa sen?
/Elin
Ps. Jag måste bara säga en sak: Jag och Hanna var fruktansvärt duktiga på engelska lektionen idag. Särskillt när vi hade vår vän Birne till hjälp.


!

Puh, nu är jag hemma från gitarren och käkat middag. Är lite småtrött - kanske är det p.g.a snöplogen?! - så jag ska sätta mig i soffan nu. Ha det bra!
/Elin


erjgneörjgnöejfngödkfjg

Godmorgon. Jag är ungefär väldigt-satans-trött p.g.a. att en snöplog körde fram och tillbaka, fram och tillbaka utanför mitt fönster inatt. Förutom att den lät fruktansvärt så hade den en orangeblinkande lampa som lös in genom mitt fönster. Toppen.
/Elin

måndag, igen



Idag har jag haft den roligaste gympalektionen på länge! Vi spelade volleyboll, och jag och Petra töntade omkring. Jag vet egentligen inte riktigt vad vi gjorde, men kul var det iallafall! Haha! Jag skrattade sådär så att man knappt får något luft. Jesus! Idag är träningen inställd, så jag får väl vara hemma och muppa.

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt. Vi lyssnade på den här låten på gympan också. Trävligt trävligt!


/Elin


♥ ♥ ♥ ♥



Jag kom nyss på att många bloggare gör hjärtan av en bok - vilket jag var tvungen att testa. Jag släckte ner i mitt rum och tände sedan min lilla skivbordslampa. Visst blev det ett mysigt ljus? Det tycker jag!
/Elin

water




Goddag!
Jag tog nyss några bilder på vatten. Det blev himlans dålig kvalite här på bloggen:(
Snart ska jag iväg på träning! Då ska jag skratta fruktansvärt mycket med Linda. Sådetså!
/Elin

saturday night



Nu funkar det äntligen att ladda upp bilder! Innan vi åt klickade jag lite med min kära nikon d3000.
Vi åt massa räkor och gött! Nä, nu ska jag nog ta och gå och lägga mig.
/Elin

hallå där



Fredag fredag fredag! Fyfanken va skönt!
Ikväll ska jättemånga till muk, tror jag. Aja, iallafall jag, Molly och Yassin. Hoppas det blir roligt, för jag behöver verkligen skratta av mig.
Som vanligt är jag sur på photoshop.
/Elin

bilder







Gick ut och tog lite bilder idag efter skolan. Kallt var det! Men några fina bilder fick jag.
För tillfället är jag lite irriterad. Och det kan bero på att jag har suttit i typ 40 minuter med ett collage på photoshop (som inte ser helt katastrofalt ut!) och som sedan inte går att ladda upp på bloggen. Wohoooooooooo.
Typiskt, TYPISKT! Varför just jag?!
/Elin


haha!

Hehe, headern som jag har nu gjorde jag bara lite snabbt på photoshop. Inte den vackraste, men men! Jag ska snart göra en ny, när jag har bättre bilder!

bom bom



Halloj! Jag bloggade inte igår eftersom jag satt och knåpade med photoshop. Fråga mig inte hur det gick!(Det gick inte bra!) Men men...
Ska snart iväg på gitarren, men först måste jag gå och köpa en ny sträng för att en viss brorsa inte har fixat en ny!

The Source- You've got the love. Alla ni i laget som var med på nyårscupen: kommer ni ihåg den här låten som dom spelade innan matcherna? Man blev värsta taggad! Ellehur? Jag känner också igen den från det sista sex and the city avsnittet.


/Elin

träning



Titta vad jag hittade igår när jag och mamma var ute och gick. En liten virkad sak som någon hade satt upp på en lyktstolpe! Man ser ju sånna lite här och där i stan.
Nu ska jag strax iväg till träningen. Alltså måste man riva ut ALLA träningskläder för att hitta dom som man behöver.  Nej juste, jag städade ju min garderob igår! Skönt!
/Elin

söndag


En bild till från igår!

Försökte nyss ha ett videosamtal med Johanna på skype. Men det fungerade inge vidare. Det hackade mycket och det var lite svårt att höra vad hon sa. Men vi får hoppas att det funkar bättre nästa gång. Klockan är bara 8 på morgonen i Boston. Konstigt. Vi fick också ett JÄTTELÅNGT mail från henne idag. Roligt!
Juste, jag håller på att ladda ner photoshop! Det håller dock bara i 30 dagar. Om man blev medlem på en sida fick man ladda ner det i 30 dagar. Men ändå? Bättre än inget!
/Elin


orange




Två till bilder från promenaden.
Jag hittade ett träd med oragea bär(?) Bilderna blev lite härftiga tycker jag allt! Jag har lite tråkigt så jag kunde ika gärna lägga ut bilderna med en gång. Aja, nu ska jag muppa framför robinson. Haha!
/Elin

pictures


Några hade tydligen vågat sig ut på isen, men inte mamma och jag. Vi kände inte för att bada.




Här är några av bilderna.
Jag måste verkligen lära mig alla inställningar som finns på min proffsiga kamera. Det känns som om jag inte kan nånting. Och jag vill ju lära mig! Mamma och Johanna säger att man fick någon kurs på köpet, alltså när man köpte kameran. 2 timmars kurs. Den måste jag anmäla mig på!
/Elin


idag var det ingen vanlig dag, för idag var det...





....STÄD-DAG!
Jag kände att det behövdes lite städning i mitt rum, så det var bara att sätta igång. Släng all skit, bära ut alla möbler, dammsuga ALLT, in med alla möbler. Enkelt! Men det tog sin lilla tid. I princip hela dagen, förutom när jag och mamma gick en långpromenad runt reimersholme. Men nu är det gjort, och fyfanken va bra det känns! Som grädden på moset rev jag ut alla mina kläder ur garderoben. Slängde allt som jag inte använder och allt som har blivit för smått. Allt som var smutsigt åkte i tvätten med en gång. Nu ligger allt i prydliga högar. Det var längesen det var så rent och fint i mitt rum!
När jag och mamma var på promenad tog jag med kameran! Några häftiga bilder fick jag! Snart får ni se dom!
/Elin


halloj!




Jag fick plötsligt lust att fota min ljusslinga. Den lyser helt perfekt, inte för starkt, inte för svagt.
Idag, efter skolan gick jag&kameran ut en sväng, i hopp om att få några bra bilder, men nej, mina fingrar frös ihjäl efter 5 minuter, så det var bara att vända hemåt igen. Fingervantar kan jag inte ha för då glider kameran ur nävarna på mig. Kan det inte bara bli varmt?
Förövrigt så har jag har planerat vårens klädsel! Först och främst ska jag köpa en ny skinnjacka. Sen ska jag sticka klart min halsduk som jag ska ha till! Och ja, jag stickar en halsduk. Jag hittar aldrig en sån som jag vill ha, så varför inte sticka en sjäv? Och pricken över i:et, converse. Jag kanske ska ha höga converse i år? hm..det tål att tänka på. Och vilken färg?  hm...
Nu ska jag vänta tills morden i midsomer börjar.
/Elin


ps

Jag blir toooooooooookig! Jag vill såååå gärna ha photoshop! Varför är det så dyrt? Man kan ju ladda ner det, men jag har för mig att Harald provade, men att det inte gick. Järnspikar också!!!


skolan

Om 5 minuter ska jag bylsa på mig alla kläder och skor och gå till skolan. Känner mig rättså pigg och glad, särskillt när den här låten spelas på radion.

What is love- Haddway! Vilken bra humör jag blev på! WOHO! Party party party!


knokk



Här kan ni se knokk klockan lite närmare.
Imorgon ska man släpa iväg sig till skolan igen, men som tur är så börjar vi inte förens halv tio. Jag äskar vårterminen. Då vet man att, snart är blir det sommar! Knopparna på träden kommer och det blir bara varmare och varmare. Alla dessa vinterkläder ska bort och alla shorts ska fram! Härligt!
/Elin



!



Som sagt, idag va jag en sväng på stan med Linn och Fanny. Vi strosade runt lite överallt och på jc hittade jag två tröjor. En vit och en rosa. På den vita tröjan ligger......EN KNOKK KLOCKA! Precis innan jag skulle gå utanför dörren för att möta Linn och Fanny vid tunnelbanan fick jag syn på ett tjockt kuvert som var till mig. I det låg knokk klockan! Närmare bilder på den kommer snart! När vi hade ätit lunch åkte vi hem till mig, där Linn och Fanny började dansa till massa låtar. Haha!
Nu har dom gått hem och jag har käkat middag.
/Elin

linn&fanny

Just nu står Linn och Fanny i mitt vardagsrum och dansar. Ja, dom är lite tokiga, men det vet alla redan redan!:) På stan hittade jag två nya tröjor från jc som jag kan visa sen!
/Elin

stan

Nu åker jag in till stan med Linn och Fanny! Hoppas att jag hittar några jeans eller något annat snyggt!:)
/Elin

onsdag




Åh, nu har Johanna åkt som au pair till usa, i ett år.
Jag kan inte fatta att jag inte kommer träffa henne på ett helt år! Vem ska jag nu kolla på desperete houswives och grey's anatomy med? Vem ska jag nu snacka med när jag har tråkigt om kvällarna? Usch, fy. Vilken tur att telefoner, msn och skype finns!
Jag har inte bloggat sen i lördags, tror jag. Jag har ingen aning om varför, men igår sov Fanny och Linn över hos mig. Vi tog roliga bilder, käkade godis och kollade på film. Rätt som det var så kom jag på att vi hade glömt att köpa bröd som vi skulle ha till frukost. Så vi fick ränna ner till konsum och köpa det efter att vi hade proppat i oss massa godis. Då bev man lite trött! Hehe!
Igår fick jag ett litet armband av mamma och pappa! Ni ser det på bilden!:)

Kim Larsen- This is my life. Den här låten sitter fast i huvudet. Har gått omkring hela dan och nynnat "this is my life, this is my time". Nackdelen i den här låten börjar efter 1minut och 50sekunder, ungefär. Det där "tjutet" förstör hela låten! Usch va arg jag blir! Som morfar brukar säga, har hon fått en kniv i ryggen?

cup hela dagen



Som sagt, jag har varit på cup hela dagen! Vi spelade fyra matcher totalt. 2 matcher förlorade vi, 1 match blev oavgjord och 1 match vann vi. Ena matchen som vi förlorade borde ha blivit oavgjord, vi ledde med 2-2 och i sista sekund gjorde motståndarna mål. Tusan också! Men jaja, det är en dag i morgon med! Nu måste samla nya krafter till matcherna imorgon, genom att kasta sig i soffan!
/Elin

knokk knokk på dörren


Den klarblåa knokk klockan är snart min!:) Jag fick en  slant av mormor och morfar, och för den har jag nu beställt en knokk klocka! Åh, va glad jag är!:)
/Elin

Avatar



Ja, nu har jag sett Avatar, världens dyraste film! Den var bra! Mitt i filmen kollade jag mig omkring lite i biosalongen och sneglade snabbt på mamma som satt bredvid mig. "Va!? Varför har mamma brillor på sig?!" Sen kom jag på att det var 3D glasögonen. Höhö.
Idag måste jag lägga mig tidigt, imorrn blir det cup! Upp 7 och iväg halv nio!
/Elin

1/1



Nu blir det Avatar, men först en bild på ett tomtebloss från igår! Jag kom precis på att om en vecka börjar skolan, och om 4 dagar åker Johanna till usa i ett år!
/Elin


gäsp



Godmorgon! Eller goddag..
Igår smälldes det raketer och smällare som in i helsike! Jag stog mest med kameran upp mot himlen för att få bra bilder, haha. Det var väldgt svårt för kameran vill inte ta bilder när det är för mörkt, så jag var tvungen att klicka ner avtryckaren (heter den så?) precis när raketerna small. Jag lyckades iallafall med några:)
Jag satt mest i en soffa och kollade på när några småttingar spelade tv-spel. Jag kände mig inte särskillt interligent, kan jag säga! Jag, som typ har spelat 3  tv-spel i hela mitt liv, satt där och undrade hur en 5-åring kan alla knappar, vapen, genvägar man ska använda. En sak är säker, jag är ingen tv-spelsmänniska!
Idag ska hela familjen på Avatar! Hoppas den är bra!:)
/Elin


RSS 2.0