h som i helg


räknade matte så det small om det igår! elleer....


Fredag, fredag, fredag! Och ösregn. Det har banne mig inte slutat regna en enda gång under dagen. Inte vad jag har märkt iallafall.
 
Hade matte, engelska och biologi i skolan. Vi slutade klockan ett och då åkte jag, Felicia, Felicia (hehe två ja) och Molly till Sickla köpkvarter och kollade runt en stund. Sedan begav vi oss in till söder där jag och Molly gick till vårt favoritställe. Mariaskolan. Kändes så jädrans konstigt att gå dit. Gick i vår korridor och insåg att en annan rackare hade mitt gamla skåp. Knackade på dörren till lärarrummet (dvs sno-kakor-rummet). Ingen öppnade så vi gick till No-salen där Maria hade lektion med de nuvarande niorna. Vi stog och pratade lite med henne. Våran Maria, ååh!
I ett annat klassrum hittade vi Walle, som nu tydligen inte har matte längre, utan bara geografi och samhälle. Hur konstigt är inte det? Vi var ju så vana att ha honom i matte och alla so-ämnen...väldigt konstigt. I syslöjdsalen upptäckte vi att dom har delat hela rummet på två delar med en vägg. Trätrappan där vi alltid hade samling innan lektionerna var puts väck. Istället stog där bara stolar och bord. Trätrappan liksom? Det var ju hela grejen med slöjdsalen! Fattar inte vad som har flugit i dom där i skolan nu för tiden. Till sist träffade vi även Sandra. Vår mentor och skolans spanska lärare. Glad som vanligt var hon. Glädjespridaren nummero uno.

Måste säga att det va underligt att komma till skolan igen. En vanlig fredag då vi alltid hade musik och bild som sista lektioner. Även fast det är precis samma skola, så kändes den helt annorlunda. Man fattar verkligen nu att man aldrig kommer gå där längre.
Nu är Isidor påväg hit. Vi ska kolla på en sån där mystisk japansk teknad film. Hoppas ni alla får en härlig fredagskväll.
/Elin
 
 

woaonsdag



1: Pennor som jag köpte här om dagen på akademibokhandeln. Det var rea + att jag köpte dom på mitt presentkort! Tummen upp!
2: Smothie jag gjorde till mig och syrran förra veckan. Gött.
 

Slutade klockan 3 idag. Åkte hem med Molly och Felicia i en överfull buss (stog typ pressad mot glasrutan där framme. fett me läskigt). Har lite ont i huvudet så den här onsdagskvällen ska antagligen spenderas hemma. Fixa med skolarbetet och chilla! Imorgon är det torsdag vilket betyder två lektioner. Sen är det fredag igen! Här går tiden fort ja! Okkkeeey, back to the mattebok. Ciao så länge
/Elin

coconut passion

 
 
Som ni märker så är inte bloggningen direkt på topp. Skolan har dragit igång på riktigt och det blir inte så mycket tid över. Men jag bloggar när jag har tid och lust så får det bli bra med det.
 
På bilden ser ni mig, tillsammans med en väldigt fin och väldoftade present som jag fick av Isidor för ett tag sedan. Fick även andra saker också, blev så jädra glad alltså. Träffade honom idag efter skolan. Vi gick hem till honom, satt och snackade vid köksbordet med hans lillasyster Cornelia. Käkade chips och drack oboy (haha mumma). Skrattade åt konstiga saker och va allmänt trötta i huvudet alla tre. Sedan halvsov och jag Isidor i hans säng och snackade om skolan och allt möjligt. Båda är lite förkylda så vi bara låg där som två döda sillar och latade oss. Sedan gick jag hem, åt middag och räknade matte en stund. Matten har verkligen blivit standard nu. Har räknat varje dag i typ en vecka. Men jag har börjat vänja mig, måste bara komma in i tempot. Just nu går det bra iallafall :)
 
Imorgon börjar jag vid halv nio, så det blir till att gå upp tidigt och duscha och åka iväg! Börjar med matte (skönt att ha det som första lektion!) sedan engelska, svenska och so. Nuuuu ska jag packa väskan och plocka fram kläder till imorgon!
/Elin

helg!

 
 
Nu är det fredag och det känns helt sjukt skönt! Första riktiga skolveckan är över. Slutade klockan ett. Jag och Molly väntade på Yassin tills hon slutade och sen tog vi bussen hem till söder. Vi fikade med Linn, Felicia, Maja, Petra och Hanna. Babblade av oss om allt. Nu sitter jag på min säng och väntar på att Linda ska komma hit. Sen bär det av hem till vår tränare Johan. Där ska hela laget samlas, äta middag, snacka, ha det trevligt och till och med sova över där. Ska bli riktigt kul! OOAAAOOO HIMMEL OCH DAR SÅ KUL :D
 
/Elin
 

torsdag

fett gamla bilder!!! oaooa tandställning och allt! typ förra våren.
 
Kom hem från skolan, räknade matte. Somnade i en timma, vaknade, åt middag, kollade på halv åtta hos mig. Ja, så har min kväll sett ut. Hade ont i huvudet och var väldigt trött, så jag stannade hemma från träningen. Kände att jag behövde en slapp hemmakväll efter allt fläng överallt på träningar och grejer.
Skoldagen var rikigt lugn. Hade bara svenska och idrott. Lång lunchrast dessutom. Gick runt med Molly och snackade med några vänner som går i andra klasser på skolan. Skoj skoj! Nu ska jag kila! Imorgon är det fredag! WOO!
/Elin

godmorgon!

 
 
Sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost. Har inte särskilt bråttom eftersom jag börjar 10 i 10 idag. Har dessutom bara 2 lektioner, så det blir en slapp torsdag i skolan. Svenska, sen lååång lunchrast, sen idrott :) Efter skolan måste jag bege mig hemåt och räkna klart matten som ska vara klar tills imorgon.
Efter skolan igår så åkte jag, Yassin och Molly till ringen. Yassin köpte skrivblock och almanacka medans jag införskaffade mig en miniräknare för 600 spänn. Japp, ni hörde rätt. 600 spänn! Man måste tydligen ha värsta satsargrejen som är stor, tjock och blå. Men vi ska ju få macbook air, så jag ska inte klaga höhö ;) När jag hade käkat middag hemma så gick jag hem till Isidor i regnet. Vi snackade om vad som hade hänt i skolan och så :) Vid tio kom jag hem och somnade på en gång.
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning lite här. Vi hörs!
/Elin

tisdag

 
 
Riktigt bra bloggning på senaste tiden, eller vad säger ni?
Har börjat gymnasiet, Nacka gymnasium NAS1, dvs natur-sam. Känns bra hittils. Idag var första "riktiga" skoldagen. Började med klasstid, sen matte, biologi och idrott. Åkte hem, räknade matte. Käkade banan och filmjölk. Klassen känns bra, lärarna också. Många är sociala och lärarna jag har träffat verkar mysiga och trevliga (än så länge. snart plågar dom oss säkerligen med plugg). Idag kom även tvåorna och treorna till skolan. Det va sjukt mycket folk överallt, så man blev lite förvirrad ibland.
 
När jag kom hem från skolan upptäckte jag av fasa att biologiboken inte låg i min gympakläder-och-nya-skolböcker-proppade väska (vi skulle få våra skåp idag, men så blev det tydligen inte. bar runt på en 35452 kg tung tygväska hela dagen). Som tur var hade Molly snott med sig den i sin väska, haha. Vilken turing för mig!
 
Just nu är jag trött. Men jag ska snart åka till träningen som slutar halv tio. Vi hörs!
 
/Elin
 
 

fredag


Detta hade jag på mig igår, första dagen på gymnasiet HIHIIH. Fast byt ut shortsen mot svarta jeans.
 
Sitter hemma i köket och dricker chailatte. IGÅR TRÄFFADE JAG ISIDOR. Så jäkla kul. Vi har inte setts på nästan fem veckor! Helt sjukt. Träffade honom efter skolan idag också. Vi knallade runt en sväng tills det kom en megaskur. Vi chillade på apoteket tills det värsta var över.
 
• Nu har jag käkat middag också. Ska kuta iväg och möta Isi och sen sova där! CIAOOOO!!!! NU ÄR DET BRÅTTOM.
 
/Elin

gymnasiet nästa

 
 
Okej, sitter och försöker ordna upp lite saker här vid köksbordet. Måste skriva ner en lista på allt som händer i helgen, och vilka tider allt händer. På lördag ska jag nämligen stå i ett café på kanalplan tillsammans med några andra lagkompisar och sälja mackor, kakor, dricka osv. Sen på lördag ska jag spela match för första gången på hela sommarlovet. Hoho, spännande!
 
Detta har ju varit (det svider att skriva det här) sista dagen på sommarlovet för mig. Dock har dagen varit sjukt härlig och en perfekt avslutning. Jag, Molly och Yassin träffades i Tanto och la oss på våran nya favobrygga. Vi hade med oss lunch så vi låg där i solen och njöt. Köpte även lovets sista glass, snyft. Det blev en magnum mandel. Yum.
 
Jag och Molly checkade även in vårat schema. Upptäckte i all fasa att vi har skolfoto imorgon. Vänta va? Herregud! Det är typ den första saken vi ska göra med våran klass. Jesus Amalia alltså. Men aja, det är väl bara att le och vara glad antar jag. Haha, fast först är det ju upprop. Det man typ har varit rädd för i hela sitt liv. Man ba sitter där på en stol och så ropar dom upp ens namn och så trillar man och gör hundra vurpor på vägen fram. Gud. Det kommer säkert hända mig. Skulle inte bli förvånad!
 
Ja, just nu sitter jag alltså här i köket. Chattar med Isidor (HAN KOMMER HEM OM TYP 11 TIMMAR!!!!!). Men nu ska jag skriva in lite viktiga saker i min almanacka och sen chilla framför tvn.

The last day of freedom!!!

Fattar inte ens att det här händer just nu, men idag är det sista dagen på mitt sommarlov. SHIT. Herregud jag orkar inte! Hur har det kunnat gå så fort? Oh loooord. Blir mer nervös för varje minut som går. Ööööeehh! Jag vill inte.

Men iallafall, har precis ätit frukost och sitter och tänker på att om typ 21 timmar så är ISIDOR HEMMA!!!! AAAAAHHHHH! Jag döööör va kul! Efter mer än 4 veckor! Antagligen kommer jag kuta och träffa honom efter skolan imorgon. Yeeezzz va roligt :D

Min bror har snott min dator av någon anledning, och han ligger och sover nu, så jag gör ett inlägg på mobilen istället. Igår sov jag hos Petra med Yassin, Molly, Maja och Stella. Vi hade fett kul, och det kändes fett bra att ha hela gänget samlat igen. Jag åkte hem från Petra rätt tidigt på morgonen eftersom jag skulle hem och duscha och sen åka hem till Linda. Hon hade födelsedagslunch med god lunch och tårta! Några käkade även middag där och sen åkte jag, Linda och Jonna hem till mig för att jag skulle hämta mina träningskläder. Sen stack jag och Linda på träningen. Somnade som en stock vid halv tolv och vaknade för ett tag sen.

Ska se va jag ska hitta på idag. Typ inte så mycket. Får väl låta gymnasiestarten krypa in i mitt blodomlopp!!!!! Okej nä, ska höra av mig till min blivande classmate Molly.


notre dame


I move in water, shore to shore

 
Godmorgon! Söndag idag och jag börjar skolan om 5 dagar...helt sjukt. Sommaren har gått så himla snabbt.
 
Igårkväll träffade jag Maja(som jag inte har träffat på hundra år!), Yassin, Molly och Linnea. Vi satt och fikade och sen var vi ute och snackade om massa grejer. Linnea och Molly gick hem sen men jag, Yassin och Maja fortsatte ner till slussen. Där satte vi oss vid vattnet och babblade. Det va fett mysigt. Helt mörkt och med alla lampor som speglades i vattnet (oj va djup du är). Har upptäckt att det blir alltmer mörkt. För några veckor sen så var det ju typ ljust långt in på kvällen. Nu är det mörkt vid 10. Shit, nu kommer hösten typ.
 
/Elin
 
 

lördag

ett armband från Frankrike.
 
Godmorgon! Idag skiner solen i Stockholm. Hoppas resten av dagarna av sommarlovet blir såhär fina!
Kollar just nu på masterchef, haha. Ska snart duscha och sen ska jag nog ge mig ut. Igår var jag hemma hos Linn och chillade med henne och Tony (han pinkade på vardagsrumsgolvet fyra gånger, hihi). På kvällen skypade jag med Isidor och sen kollade jag, Linn, Molly, Yassin och Viggo på film. Fast vi orkade inte kolla på filmen särskilt länge..
 
/Elin

tjahoooooaooa!!

två fett gamla webbcam bilder. Fett långt hår eller vaaaad?
 

Sitter och laddar ner ny musik till min iPhone. All musik försvann när jag äntligen kunde uppdatera den (såklart att något skulle gå fel, kontakterna lyckades jag iallafall få tillbaka). Nu ska jag kuta hem till Linn!
/Elin

Trött efter första träningen

Sitter i soffan med pappa och kollar på damernas final. Är trött efter att ha varit på höstsäsongens första träning. Puuh säger jag bara! Haha, det känns att man inte har tränat så mycket i sommar. Men nu blir det skönt att komma igång igen. Träning tre gånger i veckan + match.
Den här dagen började med att jag och mamma fastnade vid en film som gick på tv. Vi käkade frukost samtidigt och när filmen var slut så fastnade vi vid Plain Jane..ni vet det där som går på mtv? Fett töntigt program egentligen, men vi kunde inte sluta titta, hehe. Till slut fixade vi i ordning oss och käkade lunch på bagel street café, eller vad det nu heter, på Hornsgatan. Sedan åkte vi in till stan och kollade i lite affärer.
Vid tre- tiden åkte jag hem till Linn och träffade Tony, men det har jag redan berättat om!
Nu ska jag fortsätta kolla på matchen här.
/Elin


Tony tony tony

 
Hejsan! Sitter hemma och Linn och chillar. Har träffat den här lilla krabaten för första gången, nämligen hundvalpen Tonyyyyy! Sötaste jag har sett på länge alltså. Han gnager på allt och alla och är väldigt buuusig :)) Nu ligger vi i Linns säng och kollar på bonde söker fru. SÅ HIMLA BRA. jag dör. 
 
/Elin

regn regn regn

 
 
Med dessa tre härliga tjejer har jag hängt med hela dagen. Jag och Molly åkte in till stan, sedan kom också Yassin och Petra dit. Vi gick lite i affärer och käkade även lunch! Just nu sitter vi och degar hemma hos Yassin. Något bättre att göra finns det knappast med det här strålande sommarvädret. Ikväll tänkte vi ha det mys med god mat och sedan kolla på fotbollsmatch på tv. Men vi får se vad som händer. 
 
/Elin

kom hem typ..öh..nu?


the smell

 
Två bilder på en extremt snygg väska som jag köpte på en liten marknad i Frankrike. Dock finns det en liten nackdel. Den luktar inte rosor direkt! Någon som vet hur man får bort skinnlukt???? Någon?
 
Har kommit ut us duschen och ska snart träffa Molly. Lite senare ska vi träffa Yassin och Petra också, men dom ska gå och klippa sig först :) Kommer nog bli en mysdag. Vi hörs senare, ciao
 
/Elin

Ligger här i sängen och tänker på allllllt

Godkväll, denna kvällen började med att jag och Yassin möttes upp. Vi gick till wayne's och tog en varm choklad, snackade och bara chillade en stund. Sedan kom även Molly dit. Hon var nys hemkommen från Mallis, så självklart var hon brun som en pepparkaka (släng dig i väggen Molly). Felicia, Linnea, Stella och Frida kom sedan också och vi satt bara där och myste och pratade om vad som har hänt i sommar för alla. Vi blev sedan utskickade eftersom det stängde, så vi gick till fåtöljen där vi träffade Max och Tintin. Snackade med dom ett tag tills många traskade hemåt. Nu ligger jag i min säng och ska sova. Längtar efter Isidor som fasen. Men det är bara 9 dagar kvar nu. Godnatt /Elin


big nono till aloe vera drickan


Halloj! Har kommit hem från en sväng om på söder med Linda. Först gick vi till Nordea där Linda skulle fixa några saker. Sen gick vi till SEB där jag skulle fixa en grej. Haha, fett duktiga tjejer. Går till banken och KIRRAR LITE GREYER sådär på tisdagseftermiddan. Men iallafall, efter det gick vi till Götgatan. Kikade in på gina tricot och bikbok. Hittade tre par trosor och en tröja! Satte oss på expresso house och tog oss en dricka (upptäckte även hur äcklig den där Aloe Vera drickan är). Sen gick vi tillbaka hela vägen från där vi var i början av våran tur, och gick in på beyond retro. Linda provade ett par fett snygga jean, typ höga i midjan och bara fett mä snygga. Dock köpte hon inte dom, det var nämligen några små färgfläckar på ena benet.
 
Nu är jag hemma och ska snart äta middag med familjen. Mammas goda lasagne, sen ananasbitar doppade i choklad! Mums säger jag.
 
/Elin
 

makeover

 
När jag städade garderoben här om dagen fann jag denna t-shirt, som jag köpte på second hand för typ 20 spänn, för ett tag sedan. Klippte om ärmarna lite så att det blev mer som ett linne :) Rätt snyggt tror jag. Ojämna kanter och sådär, men äsch!
 
Hittills har jag bara hunnit att läsa min bok, ätit frukost, läsa min bok och gjort i ordning mig. Sitter nu och väntar på att Linda ska komma hit. Vi tänkte äta lite pasta och pesto och sen dra ut och fixa lite saker. Ska bli trevlans :)
 
/Elin
 

paris

 
Har träffat Yassin och Petra idag. Vi satt på bysis och snackade, sen gick vi till ett fik och satt där ett tag. Det började regna, men när det hade slutat så sa vi hejdå och gick hem. Nu sitter jag i köket och chillar med min syrra. Hon ska göra en sallad men jag vet inte riktigt hur det går...hon sitter mest och kollar på nagellack. Haha, nä hon kommer nog igång snart!
 
Juste, i Paris köpte jag tre kort som jag nu idag har satt upp på min vägg. Lite fint sådär :)
/Elin

cirkeln

 
 
Godmorgon! Låg i min säng och käkade frukost eftersom jag var i stort behov av att läsa ut min bok. Igårkväll låg jag och läste, men ögonen hängde inte med länge. Så nu på morgonkvisten kastade jag mig ner i den igen och läste dom sista sidorna. OCh en sak ska ni ha klart för er. Jag hatar böcker som slutar dåligt. Vafan liksom?
Häromdagen fick jag låna en bok utav Petra. Nämligen Cirkeln, som alla säger är jättebra. Har tjuvläst 50 sidor. Jag har egentligen en regel på att ALDRIG börja läsa en ny bok, innan jag har läst ut den man redan håller på med. Men jag var tvungen att kolla om den verkligen va så bra som alla säger. Och det var den. Kunde knappt sluta läsa assååååååå.
Nu ska jag sluta snacka om böcker. Jag har precis duschat och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är fett konstigt väder ute också. Typ sol/moln/disigt. Jaja! Vi hörs!
/Elin

jag saknar molly väldigt mycket

 
 
Puh, har nyss käkat middag efter en dag fylld av städning och tvättning. Fick värsta rycket och tvättade massa kläder och städade lägenheten + mitt rum. Garderoben fick sig en riktig rensning också. Så det känns fett bra nu! Mamma, pappa och Johanna har anlänt också. Funderar om jag ska stanna hemma och slappa eller ta och gå ut en sväng. Får se hur det blir. En ny design måste fixas känner jag med. Iallafall en ny header!
 
/Elin

good morning saturday

hahhäaaääää! Jag och Linn igår när vi badade på Långholmen. Kan inte sluta skratta åt den här. Jag ser ut som en jädra säl och Linn är värsta plattfisken där under vattnet. Hohoaoah vad vi skrattade åt denna!
 
Jag, Tova och Alice igår när vi kollade på pride :)
 

Vaknade för ett tag sen. Gjorde en god frukost i form av en skinkmacka och en skål med äpplebitar och filmjölk. Kvällen igår va fett soft. Vi hängde i Tanto och jag, Stella och Felicia hann även med ett kvällsdopp! Det är faktiskt helt sjukt skönt i vattnet på kvällarna. Kommer definitivt göras om snart igen! Sedan vandrade vi ett gäng på söder och snackade. När jag kom hem skypade jag igen med Isidor. Bara tolv dagar kvar tills han kommer hem! 
 
Idag ska jag nog chilla här hemma. Läsa, städa och kanske sticka ut och jogga. Ikväll kommer mamma, pappa och Johanna hem igen efter en vecka i Härjedalen.
/Elin
 

wooo

 
HallåHallåHallå! Kom hem från att ha kollat på Pride-paraden på Hornsgatan för ett tag sedan. Satt på en trotoarkant med Linn, Tova, Alice, Yassin, Hanna och Felicia. Sen kom Hugo, Mille och Melker också :)
 
Skypade nyss med Isidor och vi snackade ett tag om massa grejer :) Fan va bra att det finns skype alltså.
Ska lägga mig och läsa min bok ett tag. Sen ska jag ut på ett kvällsdopp!
/Elin
 

.


I could see for miles, miles, miles

några bilder från de senaste två dagarna
 

Sitter och pustar ut i soffan efter att ha joggat, duschat och lagat mat. Kirrade lite pasta med tomatsås (avancerade grejor det där!). Ska träffa några vänner nu åt kvällskvisten och njuta av de sista dagarna av sommarlovet. Ska bli mys. Vi hörs!
 
/Elin

hittade nåra jeans

 
Har sovit över hos Petra i två nätter nu tillsammans med Yassin och Stella. Vi har haft det hur mysigt som helst. Igårkväll satt vi hela kvällen och snackade (från typ 6 till 12) ute i trädgården och bara snackade om allt. Kändes fett skönt faktiskt. I morse satt vi också och snackade om framtiden och massa grejor ett långt tag innan jag och Yassin tog bussen och tåget hem till söder.
 
Nu har jag precis varit och handlat lite och sitter i joggingkläderna. Var ute och joggade i förrgår också, och jag tror jag ska försöka göra det lite oftare, hehe. Jag tänkte att det kanske blir lite tvungen att göra det om jag skriver det här också..men vi får se hur det slutar XD haha!
 
/Elin

pose


två charmiga bilder från igår. Tröja från zara, svarta jeans från bikbok, väskan är second hand och skorna är gamla hederliga converse som jag köpte i usa för två år sen!
 
Jag har börjat göra små grejer som jag gör varje morgon. Jag vaknar, läser min bok i typ 45 minuter, går upp, gör frukost, och kollar på ett avsnitt av gossip girl. Nu sitter jag här med frukosten och ska kolla gg. Igår strosade jag, Linn och Alice runt på stan. Jag köpte en väldigt rosa almanacka från Akademibokhandeln för halva priset, och dessutom på mitt presenkort. Så det var ju ett kap :) Juste, klippte ju mig igår också. Blev fett nöjd! Tror jag!
På kvällen kollade vi på film och åt kladdkaka. Mys var det :)))
 
/Elin

RSS 2.0