tjo bre snorunge

vad händer alla bröder och systrar? nej jag skojade. NU sitter jag här med Elino hemma hos henne, jag har konkat mina väskor hit och ni vill inte veta hur jobbigt det var! jag gick in i alla och jag kände hur dålig stämningen blev på bussen. jobbigt värre. Som ni vet så ska vi dra till Åre och det ska bli så in i helskotta roligt! nu korkar jag upp vinet och kvällens planer blir att fucka ur och bara kööööööööra. NJAAAAE skulle inte tro det va? vi ska käka iallafall. det ska bli gott:) Imorgon blir det tåget från tidig morgon till typ lunchen, jag ska köpa kakor och äta (ttjooooockis mobbas inte?) nu lyssnar vi på SMOOOOOKE WEED EVERYDAY BOMPIBOMPI. kuligt. jaja nu har jag upprpat typ hela elins förra inlägg så nu lägger jag av med skrivandet och satsar på bilderna istället.









here we come åre





Har städat mitt rum, handlat med pappa och packat klart idag. Linda kommer snart hit och sen kommer Jonna också! Dom ska nämligen sova här inatt och sen imorgon, väldigt tidigt på morgonen, bär det av till centralen för att hoppa på tåget mot Åre!!!!!
Åka skidor åka skidor åka skidor ska vi göre hela veckaakckkckckaaannnn och det kommer bli så himla roligt :)))) Kommer antagligen inte hinna blogga nånting innan vi åker så nu säger jag hejdå. Vi ska ta massa roliga bilder och sånt under veckan som jag kan lägga upp sen :) Yep yep! Nu måste jag stänga av här!
/Elin



HEJ

Okej har inte bloggat på jättelänge nu! Ska blogga lite senare men just nu har jag fullt upp med packning och städning!

mmhmmhm


onsdag





HEREGUD va himlen va fin i morse.
När jag kom ut ur duschen så ba ADLVMRÖdfD och kutade och hämtade kameran! Näääjz nääääjz! Annars har det varit en helt vanlig onsdag. Visserligen sista onsdagen innan sportlovet. Så det känns riktigt skönt. Eller vad säger ni? JAAA! När jag kom hem från skolan dök jag omedelbart ner i min so-bok. Där stannade jag och simmade runt lite till klockan blev typ 5. Sen kom min mamma hem och lagade jättegod mat så nu är jag superdupermätt. Gött var det! Borde egentligen fortsätta med so:n nu så jag blir färdig någon gång...men snart ba. snart! Eller nej, jag kör nu.
/Elin

summer.







låt mig presentera Petra och MAja



Älskar när ni är på det här humöret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D::D
/Elin

mörkt






Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Men jag får väl ta och berätta om denna tisdag!
Dagen började med att jag klev ur min värma och sköna säng vid 7-tiden. Åt frukost med värsta goda parmaskinkan typ! Asgod! Fixade iordning mig och knatade till skolan. Hade först A-tid och sedan E-val. Räknade matte och räknade matte.... Sedan var det dags för So. Sen vare lunch och då proppade jag och mina pooolers i oss lax och potatis. Gött vare! Efter lunchen var det bara två lektioner kvaaar och då gjorde jag matteprovet och hade sedan svenska. För att sammanfatta kvällen så kan jag säga plugg, mat, plugg, chill. Just nu är det chill :P Nä heregud. Detta var det tråkigaste inlägget jag någonsin har skrivit. På riktigt. Nu ska jag lägga upp en video här på bloggen. Kommer snart!!!! :P
/Elin

snart sportlov!






Sååå, vad har hänt dom senaste dagarna?
1. Jag och Petra har testat solglajjor och suktat efter sommaren.
2. Har käkat på pizzahut!
3. Provat kepsar :P
4. Läst en bok.
5. Tagit en konstig bild på mitt öga.
6. Oooooch hälsat den nya dammsugaren välkommen till familjen!

Det är måndag och en helt ny, lång och jobbig vecka väntar. Har RÄTT SÅ MYCKET plugg, men det går väl bra (EEEEHHHH?). När jag går ifrån skolan på fredag, då, då, DÅÅÅ är det sportlov! Och det, det DEEET kommer att bli kul :) Jag, Jonna och Linda glider nämligen iväg en sväng till Åre likzooom!!!! hehhehehehhhh!!! Asså förstår ni vad det innebär? Det innebär skratt, skratt och åter skratt. HAHA! Och Linda...det är ingen idé att du försöker lura in mig bland träden..för du kommer ångra det sen. HEHHEHHE!
Iallafall...denna måndagskväll har jag suttit och räknat matte hur.länge.som.helst. nääeeä okej inte SÅ länge men ganska länge...sen har jag skrivit på mitt hemkunskapsarbete också. Har äntligen skrivit om allt som tydligen råkade raderas förra veckan. Så det var ju bra...
Nu ska jag fixa iordning mig och sooooova. Sov gott allihopa!
/Elin

stiligt




HAR INGA BILDER. så jag får helt enkelt lägga upp bilder på mig själv med blött och trassligt hår!!!!! KUUULLIIIIGGTTT. alla ba K. men aja.
/Elin

nu blev det brådis




Gud va mycket jag har bloggat dom senaste dagarna!! :P

Höhööhö nä men nu ska jag berätta vad som hände igår! FannyPanny har fyllt 16 (!!!) år här i veckan så jag och några vänner hade en liten surprisegrej för henne. Tova och Linn kidnappade henne och satte ögonbindel och hörlurar med hög musik på henne och drog iväg henne till Pizzahut där jag, Tintin och Felicia redan satt vid ett bord. SEN BA TJJAAAOOO SURPRISE! Det va kul det! :D Sen satt vi där länge och proppade i oss pizza och grejer. Gick sen till donken och köpte glass och sen gick vi till muk en sväng :) Trevligt var det!
Nu måste jag hoppa in i duschen och sen träffa Maja en sväng!!
/Elin

hola



onsdag





Haha, fett söta bilder!!!! :D

Är hemma och är sjuk idag också, känner mig lite bättre iallafall! 
/Elin

vill vara frisk


Av någon anledning har mina grannar bestämt sig för att borra i väggarna non stop JUST IDAG. Just nu när jag har ont i huvudet och är sjuk.
Går snart ner och kastar lite morötter och sylt på dom

Romme igår va fett kul! Har några bilder som jag tänkte visa sen :)

nu kan ni inte säga att jag inte kommer synas





Idag har jag bara tagit det lugnt! Typ inte gjort någonting, förutom att samla ihop allting inför ROMMMEEE!! Har duschat och fixat allting och just nu är jag så grymt taggad! Sitter till och med i mitt underställ höhö :) Jag har en känsla av att jag kommer få extremt många skrattattacker under dagen imorgon.....herejisses va kul det kommer bli! Det är samling kvart över 6, vilket betyder att jag måste ställa väckarklockan på typ kvart över 5...JESUS VA TIDIGT! but i like it.....hehheHehHeh!
Komigen nu!!!!!!!!!!! nu åker vi lite skidorrrrrrrrrRrrrRRRRRaaawwwwRR

/Elin

melodifestivalen?




Det är helt sjukt va melodifestivalen är dåligt. Egentligen asså. Erkänn bara. 99,9999% av allting, verkligen allting, är så sjukt dåligt. Men vad gör man liksom....sitter hemma och är förkyld och har inget annat för mig. Ganska kul ändå! Jättekul! Utan att överdriva så har jag skrattat rakt ut minst 4 gånger åt fula texter och allmänt extremt töntiga saker. Vad är det där med ballongerna liksom?
ELLER OKEJ! JAG ERKÄNNER. jag. älskar. melodifestivalen. MEN HAH. jag skojade.......jag börjar bli lite trött tror jag hära...ska nog sova snart alltså.

/Elin

maria sääääger


the spaces between my fingers


3 från hösten



/Elin

det är fredag och jag är sjuk

Jahapp. Kom nyss hem från skolan. Både jag och Linn är jättesjuka, men vi kämpade oss till en viktig grej vi skulle fixa i skolan med gymnasievalet iallafall. Så nu är jag hemma och ligger och läser i min säng. Ska nog sova ett tag sen...och förhoppningsvis må lite bättre.


linda är en tok!



Klickan HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till Linda-snorkisens blogg! ♥
/Elin

försökte göra en fiskbensfläta. den blev ful och misslyckad. retas inte.




Hej på er alla. Sitter/ligger som en påse potatis i min säng just nu. Mitt huvud håller på att gå i tusen bitar och mina ögon dör typ om jag kollar på något ljust. T.ex. denna datorskärm....aj. Har funderat på att hälla en hink vatten över mig själv....med sen kom jag på att hinken ligger längst in i tvättskåpet. så det sket sig. Kollade på Per Morberg för en stund sen på tv. Brutalt roligt var det. Pappa knasade sig vid sidan av. Skuttade runt och gjorde roliga miner. Då hostade jag som in i norden! Aja.....ska nog proppa i mig en alvedon och 10 liter vatten, borsta tänderna och försöka sova. Det är typ jättemånga som har blivit sjuka nu ju..? Vad hände liksom? Allt ba BAM. Hoppas ni sover gott kompisar!
/Elin

försvinn nedrans hals!




Tjena! Andra nationella avklarat idag! Hur gick det för er? (alla ba öh? men ändå!!!) För mig tror jag att det gick ganska bra. Valde den där "När tiden stannar"....men aja det blev väl helt ok! Efter det hade vi bara lunch och sen hemkunskap i typ två timmar. Så det va ändå fett chill :)
Har ont i halsen också...JÄRNSPIKAR OCKSÅ! Ska sitta blixtstilla hela kvällen och kolla på DUMDUMDUM.... GOSSIP GIRL!!!!! Är fett sugen på att kolla på det. Så det får det bli. Och dricka massvis med te. Jag vägrar att va sjuk när vi ska till Romme på måndag. Det får liksom inte hända. Även om jag blir det SÅ SKA JAG ÅKA. då vet ni det...
/Elin

mini

När jag kom hem idag började jag bläddra i gamla fotoalbum som vi har här hemma. Hittade några roliga bilder :)




HAHHA okej här har vi första bilden. Farfar, pappa och farmor där bak. Och sen har vi  min bror Harald, jag och min syster Johanna där fram. Asså kolla in mitt fejs. Måste ha varit världens jobbigaste unge....!
Här på bilden befinner vi oss i Sveg, som ligger i Härjedalen, på trappan utanför farmor och farfars hus :)





Ni ser ju själva....helt galen! Passade ändå rätt bra i lugg, eller hur?!?!?





Outfiten alltså....hett!! Med fiskespöet i högsta hugg också! ÄKTA FISKARE!





Världens finaste mormor och så lille jag i Varberg!





Jag, Johanna och Harald i Grekland! Hittade gosigaste kattungarna som vi döpte till Salt och Peppar :P




DoM tRe PuNdArNa !!!




Sist en bild på mig och pappsen i Grekland :)))))

/Elin

hair



Sjuttsingen va långt hår jag hade förut....det va ju fett långt jämfört med vad jag har nu! Kom ihåg när jag hade kommit hem från Frankrike i somras. Då var det hur långt som helst och solblekt och allttttt. Tycker ni jag ska spara ut så att det blir längre eller ska jag klippa det lite kortare?
/Elin

whhee



Kolla in dennaaaaaaaaa......om ni vill ha en polaroidkamera, så kuta till Urban outfitters!!!

there ain't no rest för the wicked


there ain't no rest för the wicked


detta är, och kommer alltid att vara den perfekta depplåten





är det bara tiiiiiiiiiiiiiiiiisdag??


Konstig tjej efter jobbig träning.
Överlevde alla nationella? Alla ba nej?
Men okej! Direkt efter skolan körde min bror mig till min träning.
Nu har jag ätit och måste fixa det sista med engelskan.
Efter det ska jag nog bara chilla här hemma.
Är ytterst trött och kommer antagligen kollapsa i soffan snart.
NU SKA JAG GÖRA ENGELSKA.




Paniken som uppstår

OKEJ!!!! nu börjar paniken växa här hemma....snart, snart, snart är det dags för nationella provet!!!!!!!!!!!!!!! Varför ska man bli så in i helsike nervös????? Jag orkar inte!!!!!!! fksorblgocndndldociennekifo hejdå


OH-REEEY




Hittade några bilder från förra året då jag var i Åre med familjen på sportlovet. Och gissa vaad???? Jag ska dit i år igen! Fast med Linda och Jonna!!!!!!!!!!!!! Det kommer bli grovt kul alltså....jesus! Är helt sjukt sugen på att åka skidor nu och gud va roligt det kommer bli! YEYEYEYYE TAGGAD TILL TUSEN.

morgonhimmel




Det är så himla gött att vakna med klar himmel utanför fönstret. (Bilden är dock tagen förra året från bilen när vi åkte hem från Åre) Under dagen har ju solen varit framme rätt mycket OCH DET KÄNNS HELT SKUMT. Känns som jag inte sett den lille rackarn på hundratals år. Även fast det är typ 1000 minusgrader ute så är det ju mycket ljusare om dagarna och sånt! Så tummen upp för det! :)
Slutade skolan halv tre idag och just nu är jag bara hemma och tar det lugnt. Nationella imorgon dårå...åh fy helsike alltså. Är fett nervös, men egentligen inte. När jag tänker på det så ba OH HEREGUD KOMMER DÖ. Men egentligen är det ju typ bara att gör sitt bästa. Mer kan man ju inte göra...så härmed önskar jag alla nior lycka till!
/Elin

två nya kategorier!

Nu har jag fixat två nya kategorier! "Musik" och "Iphone-bilder". Då vet ni det!

detta kallar jag chill


you make me feel





.



(lägg märke till outfiten)

söndag



Linda åkte hem härifrån nyss, så jag tänkte berätta lite vad som har hänt det senaste dygnet :)
Det började med att Linda kom hit på eftermiddagen igår. Vi gick raka vägen ut i pulkabacken och REJSADE ner för backarna!! Eller hehe njaaa...vi körde på stjärtlapp, så det gick sådär! Men vi körde på ändå! Efter det vandrade vi hem och sen gick vi till Ica och köpte choklad för att sedan gå hem och värma oss. Vid kvart över 6 åkte vi till Täby där vi skulle spela cup! Det var faktiskt riktigt kul, men väldigt jobbigt. Tyvärr gick det inte så bra för oss, höhöh. Men vi spelade bra tycker jag :) Nästa helg ska vi spela en anna cup och DÅ JEEEVLAR ALLTSÅ! Är taggad redan nu....
Eftersom det var en kvälls/nattcup så kom vi inte hem förens vid typ tolv. Linda och jag käkade lite mackor och PIMPIM och sen somnade vi. Nu på morgonen har vi gjort våfflor och typ halvsovit i min säng haha :) Nåja...måste duscha nu och sen öva på engelskagrejen. Ha en go söndag!
/Elin

Jarrå

Sid


ytterst viktigt inlägg



Snart kommer Linda hit och vi uuuuuuuttttttt!
/Elin

friday




DET ÄR FREDAG! och det är svinkallt utomhus. På riktigt!
Som grädden på moset så åkte vi skridskor på idrotten också.........MEN gissa vad som hände?! Jo, jag och Linn hade kämpat i minst 3432 timmar med våra förbaskade skridskor (ni vet hur grovt jobbigt det är att ta på sig dom..). När det äntligen var färdigt så började vi åka runt lite och sen efter fem minuter (FEM MINUTER!) så ropar dom ut i högtalarna att dom där ismaskinerna ska typ skotta och greja på planen. Så.....allting resulterade i att vi hann åka skridskor i fem minuter!!! GREAT!! FETT VÄRT!! visst?

Nåja...nu är jag hemma och har chiillallallalaaattt ett tag med massa najsig musik. Om typ en timma kommer några vänner till familjen hit! Vi ska käka middag och ha det mysigt :) Yesbox! Ni får ha en goooo fredagskväll nu :)
/Elin

onsdag

 

(lägg märke till den läskiga lilla figuren i bakgrunden!!)

Hola! Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem från skolan. Gjorde te. Drack te. Nu håller jag på att dö av värmeslag. Bra där! Men okej. Ikväll ska jag plugga engelska (nu kommer tråk-skol-snacket igen) och träna fys med laget. Åhåh va fett pigg i morse men nu ba BÖÖÖÖH jag vill soveevevveee. Men det får jag inte göra förens om typ 5 timmar. Ojoj. Hehe jaja. Annars då? Imorgon är det torsdag. Bästa dagen på hela veckan. Slutar ganska tidigt och helt ok lektioner. Sen är det fredag och på lördag ska jag spela cup hela kvällen. Jag och Linda ska träffas innan. Åka och pulka och käka middag. Sen ska vi bege oss till Järfälla där cupen spelas. JÄRFÄLLA?! Man ba va? Ligger ju typ 1324324 mil härifrån. Iallafall. Nu ska jag sluta babbla!
/Elin

RSS 2.0