nyårsafton

 
Herre vad tiden går fort! Jag kom hem från Varberg i lördagskväll och kutade hem till Isidor och sov där. Igår chillade vi bara och på kvällen gick vi och käkade subway och tog en promenix. Därefter kollade vi på sagan om de två tornen. Somnade hemma vid halv tolv tiden och träffade Linn imorse. Vi gick till götis en sväng om och kollade lite. Käkade nudlar hos mig och snackade om kvällen. Nu ligger jag i min säng och chillar och snart får jag väl ta och hoppa in i duschen! 
 
/Elin

nu är det jul här i vårt hus


 
 
GOD JUL ALLIHOPA!
 
Har inte haft lust eller tid till att blogga, men det är väl ganska självklart såhär i jultider! Igår var det julafton och det firades här hemma hos mormor och morfar med hela familjen. Vi åt massa god mat, kollade på filmer och delade ut julklappar :) Idag vaknade jag upp vid tio-tiden hungrig och glad (hur fan jag nu kan vara hungrig efter all julmat). Käkade frukost och fixade iordning mig. Nu tror jag att jag ska spela lite kort med Johanna och pappa. Mormor spöade oss alla tre igår så vi får väl hoppas att hon inte är med idag. Haha, jodå. Bara hon inte vinner!
/Elin
 

jullov

Försökte ladda upp den här bilden som header igår, men det funkade inte :(
 
Godmorgon!

Gick upp för en halvtimma sen och gjorde frukost till mig själv och satte på julkalendern på datorn. Börjar klockan 11 idag så jag ska bara ta det lugnt och chilla hela morgonen.
Har inte bloggat på ett tag och det beror på.....DOMDOMMMM: julklappar! Har varit ute överallt och kollat efter julklappar. Typ varje dag efter skolan den här veckan känns det som. Nu är allting inköpt iallafall så det är gött! Så, idag ska jag bege mig till skolan. Det är typ bara lite julavslutning så det lär nog inte ta sån himla tid skulle jag tro. Efter det måste jag hem och packa väskan för imorgon åker jag och familjen till Varberg. Ikväll ska jag hem till Isi där det vankas födelsedagsfirande. Han fyller nämligen 16 år idag! :)))))
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen. 

söndag

 
 
Godmorgon! Vaknade fett tidigt idag så jag satte igång datorn och kollade lite på julkalendern. Igår var jag, Isidor och Linn hemma hos Viggo och gjorde ett väldigt fint pepparkakshus! Sedan kollade vi på film också och bara chillade. Efter det blev vi så hungriga så vi gick till mc donalds och käkade. Satt där i typ två timmar och snackade och sen gick alla hem till sig. Jag somnade på två sekunder i min säng och vaknade för en halvtimma sen. 
Idag måste jag bege mig till stan tror jag! Måste kolla lite mer på julklappar och sååå. 
/Elin

pink sky

 
Halloj!
Idag är jag ledig, vilket är väldigt skönt. Har ätit frukost och kollat på Gossip girl. Så otroligt spännande! Nu tänkte jag fixa i ordning mig och dra mig in till stan för lite julklappsshopping. Är lite trött i huvudet så det ska bli skönt att strosa runt lite själv. Sen blir det fredagsmys för hela slanten. Ska käka middag här hemma och sen träffa Isidor. Och vet ni vad det bästa är? Jag behöver inte plugga nånting i helgen. Igår skrev jag idrottsprov och gjorde min svenska redovisning, så nu är allting klart inför lovet. Känns så ofantligt sköööönt! 
/Elin

nervös

 
 
Sitter här i min säng och dricker loka med smak av äpple och kanel. Smakar bara äpple assååååå! Försöker förbereda mig mentalt för matte nationella hela dagen imorgon. Prov på hela jädrans matte 1c. Inte kul, inte kul. Så, ikväll får jag väl ta och plugga en del matte....men å andra sidan så känns det inte som att det kommer ge något. Det jag har lärt mig, det har jag lärt mig. Och det jag inte har lärt mig, det har jag inte lärt mig. Känns liksom inte som att jag kommer kunna pressa in massa nya kunskaper nu. Jag ska nog bara repetera lite genom att räkna gamla nationella och sen får det vara bra med det! 
Vid 8 ska jag iväg på träning. Vi ska tydligen ha världens jobbigaste pass så jag lär ju vara lagom mör i kroppen imorgon. Perfekt till matteprovet hela dan wohooo
/Elin
 
 

bajen babes

Fyra instagram-bilder från denna helg! H A M M A R B Y !

Jaa, herrejisses vilken helg! Vi spelade ju som sagt en cup ute i Spånga som heter Luciacupen. Vann alla våra matcher på fredagskvällen och gick därför vidare till A-slutspel. Igårkväll vann vi kvartsfinalen, vidare till semi och vann den med. Finalen spelade vi mot Södertälje ungefär klockan 1 på natten. Då var man ju lagom trött i huvudet! Vi hade legat och skrattat åt massa saker och blivit totalt övertrötta, men när finalen började så ba körde viiiiiiii! Det stog 1-1 när det var typ 3 minuter kvar och så lyckades jag trycka in bollen till 2-1! Det va så himla kuuuul. Efter typ 2 minuter så blåste dommaren av matchen och vi vann guld! :) Världens härligaste hammarbytjejer alltså. HAR SÅ HIMLA KUL MED DET HÄR LAGETTTTTTTT.
 
Kom hem vid typ 2-tiden och somnade vid 3, så idag är man lite vimmelkantig. Har varit och käkat lunch med min mamma och pappa och nu sitter jag hemma och väntar på att Isidor ska komma hit. Orkar inte anstränga mig nånting mer idag. Ska fråga isman om han vill kolla på film :)
/Elin

there's a very pleasant side of you, a side i much prefer

 
 
Åkte hem till Molly och chillade där idag. Vi satt och snackade ett bra tag och sedan kom Yassin, Petra och Stella också. Käkade lite kladdkaka som Petra hade med sig och kollade på tv ett tag. Sedan skulle dom ut på promenad, men jag gick hemmåt eftersom jag ska iväg på cup om ett tag. Har käkat middag precis och nu måste jag byta om och packa ryggan. FORZA BAJEN!
/Elin

i'm not angry, i'm just sad

 

lördag

apsnygga iPhone-skal från society6.com!
 
 

Godmorgon! 

Kom precis ut ur duschen. Igårkväll spelade jag Luciacupen med laget. Den började vid halv sex och slutade vid 9-tiden. Dock är den inte slut, utan den fortsätter även ikväll. Då är det A-slutspel som gäller. Vi vann alla våra tre matcher igår! Det va FETT kul att spela. Och en hel drös med snygga mål! När jag kom hem duschade jag och hoppade i säng. Kunde inte sova på ett långt tag, så det va lite segt. Men jaojao. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Men nu ska jag klä på mig och hitta på någe!
 
 

släng er i vägga

 
 
ÄLSKAR VICTORIA SECRET'S MODELLER ♥♥♥♥ (uttrycker mina känslor till dom på bilden♥♥)  Dom får en att känna sig så jävla SNYGGG!!!! äeeeeee inte riktigt va? fyfan för dom.
Har suttit och pluggat biologi hela jävlans kvällen och det enda jag vill göra just nu är att gå ut och springa. Vafan gör man nu liksom. En halvmeter snö ute. Det går ju inte att springa på. FLÖergeröglmfd. Nu ska jag sova. Önskar att det var juli nu så jag kan åka till Emmaboda. FÖR DET KOMMER BLI SÅ KUL. 
/Elin

wanties

 
 
Fyra saker som står på min önskelista! 
- Concealer från make up store
- Pengar till emmaboda-biljetten
- Ljusslinga med blommor (ska hänga runt min säng)
- Linne från Bikbok. Perfekt till i sommar! 

9 månader!

 
 
Har haft en riktigt skön tisdag. Började klockan halv ett och låg i soffan och latade mig tills det var typ en halvtimma kvar tills jag skulle gå hemifrån. Lite bråttom blev det där, men jag och Molly hann med bussen iallafall som tur var! Hade bara biologi och idrott och sen chillade jag här hemma med Isidor och drack glögg (tacka gudarna för glögg!). Idag har vi faktiskt varit tillsammans i hela 9 månader! Fett länge assåååååå :)))) Jag och is-man! 
 
Har suttit med fejset i biologi-boken ända sen jag åt middag. Börjar känna mig aningen trött på klassisk genetik nu måste jag säga. Ska nog lägga ner på den biten för idag och ta mig en kopp te. Adios amigos!
/Elin

rackarns bananer

 
 
God kvällllllll,
Jäklar vad helgerna går fort nu! Redan söndagskväll. Hade en väldigt mysig dag i lördags. Jag, Molly och Agnes gick en sväng på stan och sen åkte jag och Molly till Petra där vi träffade alla tjejerna. Vi bakade lussebullar, käkade middag och hade lite klädbytning :) När jag skulle åka hem så kom jag på att ingen var hemma och att jag hade glömt nycklarna hemma, så jag sov över hos Isidor. Idag har jag spelat match och pluggat matteeeee. Imorgon ska det sista provet skrivas, förutom nationella dårå, och sedan är hela matte 1C klart! 
/Elin

snö snö snö

 
 
Morrn morrn!
Jag har precis hoppat i lite kläder och ska snart möta Molly inne i stan. Vid 3-tiden ska vi bege oss hem till Petra och ha adventsmys (även fast det är en dag för tidigt!). 
Igårkväll kom Isidor hem till mig och käkade middag här. Sen fick vi ett ryck och kom på att vi skulle baka pepparkakor! Så vi stog seriöst från typ halv åtta till halv tio och höll på. Sen var det ju kristyr som skulle fixas också, haha. Jesus va trött jag var efter det. Nu ska jag in till staden, ciao!
/Elin

RSS 2.0