tisdag

Halloj allihopa :)
Här kommer en usel dagens klädsel :P Jeans, Cheap monday. Randig tröja, ingen aning. Tygväska, weekday.
Skolan har varit bra och efter skolan har jag bara pluggat. So-prov nästa veckaaa ! Klockan 9 är det desperata hemmafruar, så det sk jag kolla på. Sen ska jag söva.
/elin

först läxorna

Nu ska jag göra alla mina läxor, sen kommer det lite inlägg. Tyska, matte och so väntar på mig.

hejhej

Har gjort världens bästa labbrapport med världens bästa slutsats. FY FAN VA BRA ASSO!
Jag har träningsverk i magen, skrattade så mycket på syslöjden idag.

första advent igår ju

Jag vet, bilden är helt oskarp, men det var lite snyggt det sättet elden formade sig.

monday is not a good day

Jahapp då var det måndag igen, började 10 över åtta. Man ba jihuu. Slutade klockan 4. Man ba jihuujihuu! Det var typ kolmörkt när man gick hem hehehee. Nu ska jag sätta igång och plugga direkt. Först blir det labbrapport och sen lite so och sist matte. Det är bara att börja dårå!
/elin

siri

Jag säger bara en sak, faaaaaaaaan va snyyyyyyyggggggggggg. Kolla på hennes blogg annars är ni döda.

chaaa

linda här ska ladda upp video från idag hoppas den e bra

lördag

Tjooooooooho. Idag har det inte hänt så mycket. Jag och mamma var och handlade lite hyasinter och ljus och nya skor till mig.  Jag har också skrivit lite på min novell som ska vara klar på måndag.
Imorrn ska jag också på fotomässan med Linda. Det kommer bli fet mä kul. Har i och för sig aldrig varit där med jag slår vad om att det kommer bli roligt. Jag ska typ åka till skärholmen och möta henne och sen ska vi ta nån konstig buss till stockholmsmässan.
Nu ska jag kääka :)
/Elin

skype





Vad gör man när man är sjuk på en fredagskväll? Jo, man skypar med Lindi! :) Linda håller på att klippa ihop en liten film när vi dansar? Haha! Ni vet den där dagen då jag och hon var ute på promenad och frös ihjäl. Det var den dagen vi spelade in massa konstiga klipp. Jaja, imorrn ska jag bara ta det lugnt eftersom jag inte är riktigt frisk. Men på söndag kanske, kanske jag ska på fotomässan med Lindaaaaa. Fett mä kuul ju!

Ha det braaaaaa
/elin

snööööö

Idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk. Jäääääätteroligt! Nejmen jag mår faktiskt lite bättre idag. Det är lixom första gången på ca. 3 dagar som jag kan andas med båda, BÅDA närborrarna. Det är fanimej stora framsteg alltså! Nej, nu ska jag sluta med täppt-i-näsan-snacket. usch, fy.
/elin

torsdag

Nu ska jag ta itu med algebra och amerikanska revolutionen!

parry hotter

Det här är vad jag har gjort idag.

heh

Tänkte bara säga att jag inte lever. Jodå, det gör jag, men fasiken vilken förskyldning jag har åkt på! Mitt huvud dunkar non stop och jag har börjat få ont i magen för att jag nyser så mycket (?). Jag orkar inte vara sjuk längreeeeeeeeeeee.
/elin

toppen, elin, toppen

Här kommer några bilder från i söndags. Jag och Linda skulle ut på promenad och fota lite, men det regnade och blåste och rätt var det var så vände sig paraplyet ut och in. Det vart lite knäppt!

Idag är jag sjuuuuk. Det var just nu jag inte fick bli sjuk! Snart har vi so-prov och jag behöver vara med på dom lektionerna. Sablans också. Men, men sånt är livet. Idag ska jag iallafall ligga fruktansvärt still och ta det lugnt. Kanske pluggar lite so och sånt ocksåååå.
/elin

måndag

Har ooooooooooooooooont i min hals. Inte bra. Inte bra. Jag och Linda var på en galen promenad igår, det är säkert därför. Vi höll på att blåsa bort! Vi tog massa konstiga bilder med Lindas kamera, och hon ska snart skicka dom till mig så jag kan lägga upp dom här. Men nu måste jag göra no, so och svenska.
/elin

crasy cheys

linda hääääär
asså vi typ dansar och står i !
skitroligt massor med filmer , om elin är riktigt snäll kanske någon kommer upp här?
man vet ju aldrig aja
chacha Lindis
juste vi har träning seen seent

tintin


warrrrrrrrrrwr

Vantar- åhlens
tygväska- weekday

gray day

Kan det bli dåligare väder eller? Fast lite mysigt är det ändå.

hey idag är är det lördag

Några bilder från igår :) Först gick vi och handlade. Sen började vi laga Enchiladas (hette det så?). Sen åt vi
Enchiladas. Sen gjorde vi efterrätt! Sen åt vi efterrätten! Sen skakade vi rumpa till massa roliga låtar, haha!
Idag ska jag på jakt efter kängor! Och vantar! Hörs sen.
/elin

bilder i mörkret


I SEE A LITTLE SILLOUETTO OF A MAN!

Yäsyäsyäs här kommer en dagens klädsel dåråååååååå
Jeans- sheap monday
grå tröja under- bikbok
Skjorta- Abercrombie and fitch i Boston
FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG! FREDAG!
Dagen började med musik! Vi sjöng bohemian rhapsody. Värsta rolig låt ju! Sen på lunchen tog typ maten slut för att vi har sån sen lunch på fredagar. Man ba okeeeeeeeeeeej, nu har vi lunchrast men vi får ingen mat? Jajaa. Efter lunch var det bara so + att vi fick sluta lite tidigare. Nu är jag hemma men snart ska jag åka iväg till stella :) Ni kan föresten kika in på hennes roliga blogg, klicka här. Tar med mig kameran också så det blir säkert skojiga bilder seen :D
ha en superdupermegabra fredag
/elin


onsdag

Haha, ni får inte klaga på mina fula bilder. Jag knäpper ett foto och så får det bli bra med det!
Jeans- jc
linne under- gina tricot (länge sen)
kofta- åhlens
väska- samma som igår
hår- mitt. nej jag skojaaaaaaa bara
Hinner inte skriva så mycket för jag måste ta reda på lite grejer om aktivt kol till min labbrapport.
/elin

Suddiga, tråkiga, brusiga, men ändå lite fina

Kom nyss in efter en lång promenad med mamma. Tog kameran med mig och tog några bilder. Det va mörkt ute så då blir det extra svårt att få bra bilder. Dom blir väldigt lätt suddiga om man inte har något att stödja kameran emot, men jag tycker det blir lite häftiga bilder även fast dom inte är perfekta och helt skarpa. Och så kan jag ju ta och skylla lite på blogg.se också. Usel, USEL kvalité.
/elin

hey boy

Har ni varit inne i affären Granit? Finns en bl.a. på götgatsbacken. Där köpte jag, för ett tag sen, en liten fotografigrej. Tycker det är jättefint att hänga upp all världens fotografier t.ex. i fönster. Det är inte särskilt dyrt att framkalla foton (om man inte ska framkalla typ 459346985 stycken), men det beror ju lite på till vilket ställe man går till och själva grejen kostade typ 100:- på granit. Man behöver ju inte köpa en sån, man kan ju göra en själv också. Bara ta typ en kedja/rep/snöre och sätta fast klämmor på.
/elin

öhhh

Linn om lights will guide you home:
Hur kan de vara 26 dagar?! :O om de e 24 bara i december?? De e ju bara 16:e idag :D
HAHA. Förlåt mig, linn. jag kan inte räkna, FÖRLÅT! Jag vet inte riktigt hur jag räknade där om jag ska vara ärlig. Här kommer det rätta svaret: Det är 38 dagar till julafton! Inte 26.



dagens klädsel

Svarta byxor- sheap monday
Svart tröja under- h&m
Linne- h&m
Väska- Affär på krukmakrgatan. typ där det var en brandstation förut. Där finns fett me c00la grejor.
Idag slutade vi seeeeeent. Ganska iallafall. Hade svenska, engelska, bild, so och tyska BARA SÅ NI VET! Vet inte riktigt vad jag ska skriva men ni måste kolla på den där videon som jag länkade i förra inlägget. Så jäkla härlig bebis asså. Först tjuter han för att dom ska sätta han i bilstolen och sen när dom sätter på bob marley så börjar han digga! Haha.
Ikväll tror jag att jag ska gå och träna styrkegympa med några. Sen blir det desperata hemmafruar!
/elin

HAHA

Asså gud. Harald visade mig bästa klippet. Klicka HÄR för att kolla på det! Skönaste ungen asså!
/elin

3 saker ni inte visste om mig

1. Jag hatar, verkligen hatar, sånna där torkade fruktbitar som brukar finnas i müsli. Typ torkad ananas eller mango eller vad det nu är. Uschlimüsli! Jag ryser bara jag tänker på det.
2. Jag äter (nästan) alltid knäckebröd till frukost. Wasa havreknäcke in my ♥.
3. ÄÄÄÄÄH jag...hm få se nu. Jag kommer inte på nåt mer och jag måste gå till skolan. I eftermiddag ska jag försöka mig på en dagens klädsel. Får väl se hur det går!
/elin

bananer är goda

Läste just igenom några inlägg från min blogg. Och upptäckte en sak. Fasen va min blogg är tråkig! I varje inlägg så skriver jag typ bara vad som har hänt under dagen och lite sånt. Så, nu ska jag ställa denna fråga som massa andra bloggare ställer: vad ska jag göra för min blogg ska bli lite roligare?
Ska jag äta mer äpplen? (tyvärr, detta kan jag faktiskt inte göra. Jag har tandställning. Sorry!)
Ska jag skriva mina inlägg med näsan?
Ska jag stå på tå medans jag skriver?
Jag vet att ingen kommer svara, men ändå. Släng in en kommentar!

lights will guide you home

åh jäklar vad jag gillar dom här bilderna
Måndag idag då. Dagen var hyffsad förutom att dom som jobbar i matsalen tror att man kan äta korv 24/7. Ena dagen är det falukorv och makaroner, andra dagen är det kokt korv med potatismos, tredje är det blablablamarinerad korv med potatisblablabla. Tummen ner till detta! Annars så kan jag tala om för er att jag är himla sugen på att baka pepparkakor. Det är så mysigt! Kan inte julen komma nuhuhuhuuhu?
Men men men men, det är ju bara 26 dagar kvar till julafton (om jag inte räknade fel). Hur bra är inte det? vavavavava?
Nu ska jag keeeeka.
/elin
glöm inte svenska hollywoodfruar 21.00 kanal 5

neeeeeeeew york

Gud va roligt det var i New York! Måste verkligen åka dit igen!

Jahapp då va helgen slut då. Fort gick den iallafall, precis som vanligt. Har typ inte gjort så mycket idag för jag har varit fett trött. Och imorgon är det måndag. Den här veckan börjar alla vanliga lektioner igen + att jag kommer få tillbaka massor av prov som jag gjorde veckan innan höstlovet.
/elin

today is today

några bilder från helgen

Idag är det söndag om någon har missat det. Även farsdag, så grattis alla pappor! Idag har jag städat hela mitt rum från topp till tå och typ inte så mycket mer. Igår åt jag och Molly pizza och sen kom Yassin dit också. Efter det gick vi hem till Molly en stund men sen vandrade vi hem till mig. Där softade vi lite på mitt rum :) Soft, soft.
Jahappp har inte så mycket mer på hjärtat just nu så hejdå
/elin

lördaggg

Kom nyss hem från stan där jag var med Molly. Köpte bl.a. ett linne från h&m och tre par strumpor från monki. Jag har kommit på en sak..jag gillar roliga strumpor! Det är typ så mycket roligare att ta av sig skorna om man har ett par roliga strumpor. Haha, knäppt. Nu ska jag kila iväg till molly och så ska vi käka och sen träffa yassin. Hoppas ni har haft en asrolig lördag och ja...
/elin

13.10

Halloj. Hinner inte skriva så mycket nu men jag kan säga att jag nyss varit på träning. Kvart i tio på en lördagsmorgon, puh, men det gick bra förutom att jag typ har sträckt min vad eller nåt. Nu har jag iallafall duschat och ska åka in till stan med molly. Behöver kolla på vinterskor!
Jag får lägga ut nån bild från igår lite senare!
/elin

fredag!


saknar sommarn lite grann sådär.
Fasen vilken skön fredag. Jag gick upp, gick till skolan, redovisade, gick hem, slängde på mig springkläder, gick till skolan, mötte upp Maria (no lärare), david ö, david å och victor och så sprang vi runt långholmen(har ju hälsotema). Det regnade när vi sprang så det blev lite blött. När jag kom hem tog jag en varm dusch och nu sitter jag här och slappar i soffan. Ikväll ska jag, Linn och Hanna gå och hyra nån film. Får se om vi går till muk en sväng också.
Ha en bra freeeedagskväll!
/elin

21:25

Två bilder från idag.

Har varit och tränat, ätit middag och duschat och nu är jag s.l.u.t. På träningen körde vi massa knäövningar, plankan, sit-ups, armhävningar (om vi nu kan kalla det armhävningar. det är en sak som jag verkligen inte kan göra ordentligt. jagkanintegöraarmhävningar). Det var jobbigt, men skönt! Från och med nu ska vi ha fysträningar varje tordag. Nu ska vi banne mig bli starka i våra ben och knän och mage och allt sånt där!
Imorgon ska vi typ ha powerwalk och kanske gå till nåt utomhusgym..? Eller jag vet inte, nåt sånt iallafall. Och på kvällen blir det massa chiiiiiill. Det är ju fredag för tusan, FREDAG!

/elin

vante

Hallådär! Var nyss ute och fotade lite grann. Det var någon som hade tappat sin vante och någon annan hade hängt upp den på en gren. Tyckte bilden blev lite mysig på nåt sätt. Typ julig eller vintrig. Kanske för att vantar hör till julen/vintern?

Förövrigt har vi prövat på vattenpolo idag. En sak är säker, det är ganska så jobbigt att sparka vatten! Dessutom skulle man göra det på ett speciellt sätt och det gjorde inte saken lättare! Jag och typ Molly, Yassin, Petra och Maja flaxade med benen askonstigt. Det var ganska kul..
Som grädden på moset skulle alla ha varsin mössa på sig för att inte typ skada öronen. Haha! Dom va väldigt obekväma.
Nu har träningarna dragit igång igen, så ikväll blir det rivstart med en fet fysträning. Ska åka snart så jag får väl ta och dra på träningskläderna och packa väskan.
Ha det gött!
/elin

samma bild med olika redigeringar

Idag prövade vi på boxning med klassen på Kocksgatan. För typ två år sen boxades vi på samma ställe, med exakt samma kille. Han sa majonäs hela tiden när vi var dåliga....
måste fixa lite grejs nu. men ha det så bra folk's!
/elin

onsdag

konstig redigering!
Skogsbärs yougurt, müsli, kiwi! Såhär började jag min onsdagsmorgon. Synd bara att mina tänder typ dör när jag försöka tugga på müslin. Nejmen nu måste jag kila till skolan. På förmiddagen ska vi typ bara fortsätta med vårt lilla arbete och på eftermiddan ska vi och boxas. Jag är fett taggad!
/elin

drop klick

Tjatjatjatjaaaaaa. Här kommer en ganska så fin bild. Vet ni, jag tycker ni bode kommentera lite mer!

halluuuuuu

Ny ring från Glitter! Brukar nästan aldrig köpa saker därifrån, men det här var rättså snygg tycker jag. Köpte en annan också fast den har jag inte fotat.
Det gör ont i mina tänderrrrrrrrrrr.
/elin

tisdaggggg

Nu är vintern här på riktigt alltså. I morse regnade det bara, men sen vid lunch så pang bang så började det spösnöa (haha kan man säga så?). Jag och Hanna plaskade i slasken och blev typ ihjälpiskade av snön på väg hem. Tur att vi överklevde. Mysigt men fy så kallt! Nu måste jag verkligen köpa ett par vinterkängor. Har kikat in några från Zoe eller vad det nu heter, men jag vet inte riktigt än.
Idag så kollade vi på super size me, IGEN. Vi har redan kollat på den en gång men dom har tydligen fått för sig att vi ska se den igen..? Korkat. Efter det var jag tvungen att gå för jag skulle till tandregleringen. Killen, som fixar med min tandställningen, heter Kaj och är asrolig. Han pratar med mig som om jag vore 3år. Jaaaaaaaa nuuu ska vi fiiiiixa den här lilla pryyyyyylen, typ. Han spände och fixade med nån tråd här och där och så sa han att mina tänder hade flyttat sig jättebra och att detta antagligen inte kommer ta ett och ett halvt år, utan bara ett år! Det var ju positivt, men det finns ju alltid något negativt också. Han sa att jag kanske kommer få sånna där nedrans gummisnoddar. Åh usch det verkar fett läskigt. Hehe, men nu ska jag inte skriva för långt här för då blir det kanske lite tjatigt.
/elin

fly


Hallojdär! Idag började skolan igen, vilket kändes sådär. Jag skulle inte tacka nej till ännu en veckas ledighet..men det är ju projektvecka vilket betyder att det inte är några vanliga lektioner. Gött! Temat på projektveckan är "hälsa och må bra" så varje dag ska vi göra olika aktiviteter. Idag körde vi Capoeira. Nån himla kampsport. Det var annorlunda..och äh intressant! Vi fick också ett schema för hela veckan. Vi slutar två varje dag förutom på fredag, då slutar vi tolv typ. Ännu bättre!
/elin

tjoho

Sitter just nu hemma hos elsa med astrid, siri, anna och elin. Vi kollar på killers där Ashton Kutcher är med. Snygging! Jag, astrid och siri ska sova här inatt och imorrn ska jag åka hem till stockholm igen. Fast som tur är så går tåget inte förän vid 4-tiden så det är luuuugnt. Nu ska vi kolla vidare!
/elin

SOOL

        

Godmorgon!
Idag skiner solen en aning i varberg. Härligt! Nu ska jag och mamma ner på stan en sväng.

(vilket nödvändigt inlägg!)

/elin


elin elsa astrid

Tjäna, tjäna, tjäna. Är nu hemma hos Elsa. Hon håller just nu på att göra pommes i ugnen, vilket inte går så bra. Hon bränner sig på plåten och nyss så tappade hon ut ett paket mannagryn(?) från skåpet. Så nu är hela golvet fullt med massa grejs. Astrid sitter och nördar the sims 3.
ha en bra fredagskväll!
/elin

ringar



Nu tänker jag göra likadant som min vän Fanny har gjort. Hon gjorde ett inlägg om sina ringar. Hon har många fler än jag och själv tycker jag att dom hon har är hundra gånger finare än dom jag har, men ändå :) Kolla in hennes blogg också!
Iallafall:
Längst till vänster har vi två nästan likadana ringar. Dom köpte jag på en gata i Brooklyn. En gammal tant hade ett litet bord med massa fina ringar. Dom här två kostade typ 5dollar. Alltså 5x7=35:- ungefär :) (jag är bra på matte!)
Andra ringen från vänster är en dubbelring (kallas dom så?). Den köpte jag också i usa, på forever 21. Jag tycker verkligen att forever21 borde komma till Sverige för dom har GRYMT fina kläder där. Asså verkligen grymt fina. Men grejen är att i dom forever21 affärerna jag var i, dom var värdigt stora. Nästan FÖR stora. Jag kom liksom aldrig därifrån. Först gick jag runt typ hur länge som hellst, men sen upptäckte jag att det fanns en nedervåning också...men iallafall, ringen kostade ungefär 50spänn tror jag!
Tredje ringen från vänster är guldig, bara så ni vet ;) NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ nu har jag glömt vart jag köpte den. Toppen, great. Usch, fy, tvi på mig. Men den kostade typ....äääähhhh.....vi säger 50:-
Sist men inte minst har vi en ganska stor och fet ring. Denna köpte jag i spanien när jag var där med laget, alltså för typ 2veckor sen. Kostade 1euro. Alltså ca 10:-.

/elin

waves



Här kommer två bilder som togs för nån dag sen med Siri. Det blåste som bara den och på havet gick himlans stora vågor! Det påminde lite om en dag i somras när vi badade i stora vågor exakt där på bilden. Usch va läskigt det är, men usch va kul!

/elin

svart vitt och allt däremellan!



Jahapp, såhär ser jag ut idag! Snart kommer nog Astrid hit och så ska vi göra nåt kul.
Igår var vi på Gekås. Vi kom dit på eftermiddagen vid halv 5 tror jag. Så dom flesta var påväg hem, men det var fortfarande mycket folk. Jag hatar att dom har gjort om där. Man hittar ju ingenstans! Jag köpte iallafall lite småsaker typ strumpor, strumpbyxor, mascara &&&&&& Daniel Adams-Rays skivaaa :) Kulkul!

Juste, innan jag beger mig från datan kan jag ta och berätta att jag och Astrid har startat ett matlagningsprogram. I första avsnittet gör Asta glögg. Även kallad Dunderglögg.

/elin

bilder på siri. både bakom och framför kameran




/elin


waka waka

Igår var jag och morfar på en elektronikaffär. Där hittade vi små högtalare till mobilen. Halva priset dessutom! Dom kan man lätt ta med sig var som hellst. Skjortan köpte jag senare på h&m för 199:-
Idag har jag varit ute med Siri. Vi gick en promenad längst strandpromenaden, upp till stan och sen hem till Siri. Där höll vi på lite med photoshop och sådant. Ute så regnade det och tyvärr glömde jag att ta in mitt fina RUMPSKYDD så det blev blött :( När jag cyklade hem blev det lite kallt om rompan. Men iallafall, ikväll kommer mamma hit! Hon har behövt jobba lite, men nu är hon ledig, så vid halv nio kommer hon med tåget till Varberg station. Och imorgon ska vi tydligen åka till Gekås. Haha, det är alltid lite roligt!

10min senare.
Jävla SJ. Nu ringde mamma och sa att tåget har stått stilla i Katrineholm i en halvtimma. Alltså, jag kan fan knappt minnas någon gång då tågen INTE har varit försenade. Jag förstår inte vad som är problemet. Det är väl bara att tuta och köra! Haha, kanske inte men, men. Ursäkta mig men, satans helvetes skit!

/elin


bong bang bang



HAHAHAHA! Såhär såg Elsa, Siri och Astrid ut igårkväll. Läskiga ellehur? Vi försökte iallafall! Typ kleta lite här dutta lite där och så vips! Sen sov dom ju här också. På morgonen kollade vi på en Beck-film som Ebba hade med sig. Mysigt värre! Senare så cyklade vi hem till Ebba och spelade Mario Kart. VEM ÄGER PÅ DET?! JO ELIN. nej men astrid var klart mycket bättre än mig. Eller inte..

/elin

RSS 2.0