Skolan

Är just nu i skolan och har strax matte. Kul inlägg! Ciao!


Jag veeet jag är dålig på att blogga

Okej. Såhär ligger det till just nu: noläxförhör/ prov, trött, för lite tid.
Ska försöka bättra mig med bloggningen men har varit så seg och trött de senaste dagarna så har helt enkelt inte orkat blogga. Ska köra ett sista ryck med biologin och sedan kolla på modelljakten på datan vid klockan 9! Kommer kanske ett litet inlägg då :)
/ Elin


Matteplugg och sedan match

Sitter just nu och går igenom allt inför matte"läxförhöret" som vi har imorgon. Antagligen kallar dom det för ett läxförhör och inte för ett prov bara för att vi inte ska gripas av panik höhöhööh. Testar och blogga från blogg.se's egna app och jag måste säga att det är väldigt enkelt! Nejmen, nu måste jag flyga ner i matteboken igen för ikväll ska jag iväg på match och då måste allt vara klart!
Måste också säga grattis till min vän Stella som fyller 15år idag! Grattis grattis!
Ha det gött!
/ Elin


tisdag morgon



Gjorde pastasallad med pesto till matsäck idag. Sen käkade jag hallon, a-fil och müsli till frukost.
mums!

Idag ska vi tydligen ut på äventyr med klassen = museum höhöhöh. Nu måste jag kila! Ha en bra tisdag!
/Elin

just say hello!



Spread a little love.
/Elin

tja dålig uppdatering



Fett cool bild från weheartit :)
Har pluggat matte och fixat med praon hela kvällen + svenska hollywoodfruar såklart höhöhöh. Imorgon börjar jag 10 och då ska vi typ till nåt museum och grejs och sen på kvällen är det sen match! Ha det bra så länge kompisar!
/Elin

wazzup bro



tjo bre! Ska PRECIS kila ut och möta upp Jonna och Linda. Vi ska köpa nåt till lunch och sen hem till mig och BAKA BAKA BAKA! Gött Gött Gött! Lite tjockisar sådär, men det är ju söndag höhöhöööh. Bajbaj
/Elin

sova



Dessa två fina skapelsen skulle inte sitta fel just nu. Behöver dessutom ett par vanliga svarta stuprör eftersom de som jag har just nu börjar bli aningen för små.

Har käkat svampmacka med hela familjen ikväll och haft det mys. Bara tagit det lugnt. Imorgon är det dax för min, Jonnas och Lindas stora mysdag. Vi ska kolla på film och baka. Det kallar jag söndag! Nu ska jag fixa in några fina visor på min iphone och sen sova. Är kokotrött här asså + att jag har varit kissnödig i typ en timma fast inte orkat gå upp mahahah. Ha det gott kompisar :) Bilder kommer imorgon :)

Kyligt, men soligt

Hejsansvejsan, Sitter ju nu på bussen påväg hem från Petra. Jag, Molly och Yassin sov över där inatt och hade det jättemys! Vi käkade thaimat och kollade på en rättså obehaglig film, haha den va lite knäpp :D under dagen har vi suttit och pluggat utomhus i höstsolen. Det har ju varit riktigt soligt idag ju. Nu ska jag iallafall hem, göra mig lite chaite och så får vi se vad som händer ( och fötter ). Ha det bra sålänge!

höhöhöhöhööh

friday fun

chai



Ska nu ta mig en kopp av mitt favorit te. Green chai ♥ mums mums!
/Elin

tralala




smile with your teeth



glad tjej without brace :D


Tjena Tjena! Har just suttit och snackat med Molly i en halvtimma i iphonennnnnn. Slutade klockan halv 2 idag så det va riktigt skööönt. Har bara muppat inne i mitt rum sen dess och fixat lite med no-arbetet som ska in imorgon. Imorgon är det fredag och fasen va skönt det ska bli! Nu ska jag ta och fortsätta här!
Ciao!
/Elin!

onsdag!

Hallådäääääär!
Kom hem från skolan för ett tag sen och har gjort allt möjligt strunt för att undvika tyskaläxan. Höhö. Nej, men nu måste jag typ göra den. För om ett tag ska jag iväg på träning och ja. Det kommer ju bli sjukt roligt nu när det regnar och allt. Böööh det blir säkert skitkul! :D

Här är min fina vän Linda som nu ska lyssna på mig himla noga: du ska gå på träningen!!!!! punkt slut. tro inte att jag ska stå där i regnet helt övergiven.



/Elin

two and a half men

FET DISS! (tror jag iallafall)
När jag igår var påväg till tandregleringen för att ta ut tandställningen såg jag till min fasa denna reklam i tunnelbanan! Det känns som en väldigt konstig kombination att Ashton Kutcher (av alla personer?!) ska vara med istället för Charlie Sheen, eller vad tycker ni? Jaja, imorgon klockan nio får vi iallafall se hur det blir....



/Elin

UPDATE: ojdå. tänkte nog lite fel där asså. 10 oktober var det visst! tack felicia ;);)

it's finally gone!



Äntligen, äntligen, äntligen är den borta! Efter ungefär exakt ett och ett halvt år har jag blivit befriad från det otroligt irriterande skrotet. Nu behöver jag inte längre sitta med ett halvt kilo mat  kvar i tandtällningen efter att ha ätit. Kan äntligen borsta tänderna normalt och FYFAN VA SKÖNT DET KÄNNS. Visserligen är jag inte alls van vid att se mig själv utan tandställningen så jag typ kollar på mig själv stup i kvarten och ba wtfffffffffffffff.
När jag var på tandregleringen imorse tryckte dom upp nån slags lera i käften på mä, för att kunna gäna en sån där typ skena som jag ska ha på nätterna. Lagom mysigt var det...ska i och för sig ha den där skenan dygnet runt i 2 dygn nu, men jaja. Ont som fasen gör den också. Buhuuu :(
Nu ska jag fixa lite saker och sen söva som en stock för jag är trött som fanken och imorgon väntar en lång dag i skolan + plugg + träning. CIAO!
/Elin

varning för äcklig bild



OKEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ vet att det ser fett snusk ut med massa cp krokar och grejer (om ni undrar vad det är för konstiga krokar där uppe så är det där gummisnoddarna hakades fast förut), men nu är dom iallafall rakare än dom va för ett och ett halvt år sen. OCH VET NI VAD??????????????????????? NU ÄR DEN BORTAAAAAAAAAA MOHAHAHAHAHAHAHA idag klockan 9 tog jag bort den (tidsinställt inlägg)!!!!!!!!!!!! FRIHEEEEEEEEEET!!!!!! Berättar mer senare !!!!!!!
/Elin

såhär töntig är jag egentligen



Såhär ser det egentligen ut när jag försöker ta seriösa outfitbilder. hittade nå jädrans glasögon på min brorsas rum och så ba ÅÅÅH börjar jag typ leka cool och grejer. tönt, tönt, TÖNT. (asså jag är inte seriös om ni tror de). Jaja, tänkte iallafall bara säga att jag har kollat på idol och svenska hollywood fruar mahhahh mina älsklingsprogram <3<3 Gunilla är ju så himla interligent också <3<3<3<3<3<3

monday morning


en bild på linn från i våras. åååhhh kan vi inte bara hoppa över vintern och så blir det sommar igen?

PÅ RIKTIGT ASSÅ! Har haft konstiga typ "nervryckningar" i min kind sen igår! Och det försvinner aldrig. Det ba rycker och rycker hela tiden. Helt knaaaaaaaaaas alltså. Börjar 9.20 idag. Är inte så himla taggad på att gå ut just nu kan jag säga. Regn och rusk fyfanken! Orientering i tanto ska vi ha också. Aouch! Man får helt enkelt bita ihop och skutta dit iallafall. Ha en härlig måndag kompisar!
/Elin

wanna have



Denna stora, tjocka, mysiga och militärgröna halsduk skulle inte sitta fel just nu! Det har ju börjat bli ganska kallt när man knatar till skolan vid åtta nu för tiden. Gillar verkligen färgen! Denna är från gina tricot och kostar 149:- tror jag. En höstjacka måste även införskaffas fort!
/Elin

stora bullbakardagen



Här om dagen körde jag och mamma ett stort bullbak. Hälften blev vaniljbullar (dom e klart godast!) och hälften kanel/kardemummabullar. Erkänn ni blir lite sugna? ;)

/Elin

söndag



Just nu sitter jag här i min säng. Är fett trött efter att ha spelat match (vinst med 2-0 mot Aspudden! måste säga att det var jävligt skönt att få revansch mot dom där), pluggat, åkt till farfar och sen pluggat mera. Har en känsla över att det kommer bli en rättså bra vecka den här veckan, särskilt på en speciell dag inom en snar framtid... ;)...hemligt värre!
Snart ska jag koka mig en kopp te och mysa framför idol. Sen ska jag söööööööööööva gott hela natta :)
/Elin

lördag



Kollade ju på den här tidigare ikväll. Hade ju inte sett ettan, men man förstog hela filmen iallafall. Jädrar vilken klämmig film asså! Man satt typ hela filmen och va fett nervös och...ja ni vet när man blir helt frustrerad och ba GÖR DET DÄR! NEJ, GÖR DET DÄR! Himla bra var den iallafall :) Gillar sånna där filmer som är lite "udda" eller vad man ska säga. Inte liksom typ valentines day eller cinderella story. Dom är så förutsägbara. Tips till dom som gillar spännande filmer!
/Elin

pics from the iphoniis




Lördag idag! Värsta fina vädret ute och allt ju! Om typ en timma ska jag, hela familia och johannas pojkvän käka en väldigt tidig middag för att sedan kolla på bio! Jägarna 2 på sergel. Har inte sett ettan ens, så jaja, haha! Annars då? Matchen slutade 1-1 igår. Jekla mupp till dommare! Om det inte hade varit för honom hade vi vunnit den där matchen. disseN på honom assÅ.
/Elin

match


jag driver OK??????????

Nu bär det alldeles strax av till Boovallen för MATCH! Senare ska jag käka middag med familjen här hemmma så det blir mys! Hoppas ni nu får en bra kväll allihopa :D
/Elin

torsdag


bild tagen för typ två veckor sen

Just nu sitter jag och pluggar No...HAHA. NEJ. jag skämtar bara. jag lovar! (....) nejmen seriöst. så fort man har gjort klart nåt, då får man massa nya grejer. dom tar ju förfan kol på oss! okej. ska inte snacka om skolan nu! Genmodifierade bakterier kan vara bra för att sanera oljeutsläpp i haven. bajsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

inlägg från igår



Har tillsammans med Petra, Yassin, Molly, Betty och Maja hållt i uppvärmningen och tidtagningen på skoljoggen för småttingarna typ hela dan (lång mening där!). Har precis druckit te och käkat lite hallon :) Upptäckte till min fasa att jag har en no-inlämning tills nästa fredag + matteprov/läxförhör. För att inte tala om tyskaläxan tills imorgon.
/Elin

Skulle kommit upp igår, men tydligen så funkade det inte !

yum



Hallådär! Har inte bloggat mycket dom senaste dagarna pga av att jag har pluggat. Böh. Men sånt är livet antar jag. Hade nians första prov idag också. Hinduismen. Kändes rättså bra tror jag! I helgen har jag också pluggat (förvånanade) men bortsett från det så har jag träffat min storasyster! Hon har precis börjat plugga på Örebros universitet och hon kom hem i helgen för att hälsa på. Igår åkte hon hem igen, men innan det slog vi på stort och gjorde några chokladbollar till fika. Det behövdes verkligen efter gårdagens gympalektion. Vi hade nämligen jogginggympa. I spöregnet! En ganska puckad idé om man tänker på att ungefär 99% av Sveriges befolkning är halvt förskylda och går omkring och nyser, fräser och hostar överallt. Men nej då, springa och bli dyngsur och kall i regnet, det gör bara saken bättre, ellehur? Jävla gympalärare....haha nejdå. men det vart lite knas.
Iallafalllllllllllllllll ska snart på träning. Det ser väldigt grått ute så jag hoppas verkligen att det inte börjar regna idag igen :D Vi hörs!
/Elin

9 / 11 2001



Såg ett inslag idag på svt 1 då personer hade filmat när allt det här hände. Dom stog bara några hundra meter ifrån och såg flygplanen krascha rakt in. Satt i soffan och allt hår reste sig på mina armar, började typ plötsligt frysa asmycket. Jag har nog aldrig riktigt fattat det här. Jag har typ bara sett bilder av två torn som ryker, men när jag såg dom där klippen så fyfaaan asså. uuaahh asså fanken va obehagligt! Det är ju helt sjukt! Hur kunde jag åka upp i empire state building förra sommarn?! Fattar inte hur jag tänkte där asså...
/Elin

yey



Känner mig verkligen SÅHÄR fri som en fågel när jag har ett stort, gigantiskt, fett hinduismprov framför mig. Wihooo. (det är meningen att jag ska se fri ut på bilden)
/Elin

hehe



Haha! Här är bilderna från dagen! Dom stog och filmade och vi ba "nu kan vi ju inte gå fram...". Men sen när dom stog lite bakom så gick vi fram och ba "heeeeeeeeeeeeej, skulle vi kunna få ta en bild med er??" Fett töntigt, men vafan, haha!
Spelade ju match tidigare ikväll. Tyvärr blev det förlust med 3-1, men imorgon är det match igen. Är något sjukt trött efter den här dagen + match så jag måste verkligen sova så jag orkar ta några steg imorrn. Godnatt kompisar!
/Elin


andreas och kenza

 

Idag har jag och ett gäng tjejer i skolan träffat dom här snyggingarna :) Dom höll nämligen på att spela in till programmet "modelljakten" utanför våran skola :D Bilder kommer sen! Ska plugga nu, sen spela match på kanalen!

/Elin


wow


guess what..

Detta är vad jag har för mig under mina små "pluggpauser". Idag blev det en kort liten sammanfattning av några saker som för tillfället finns i min kyl. Ganska intressant må jag säga.



EN SKITSTOR BRIEOST!


BRÄMHULTS BLÅBÄR OCH SVARTA VINBÄRS JUICE!


KALLES KAVIAR!!!!!!!!!


TILL SIST.....MJÖLK! MJÖLK MJÖLK MJÖLK MJÖLK MJÖLK MJÖLK
/Elin

surprise för molly!

Igår var det inte en vanlig dag, utan det var Mollys födelsedag! Ni förstår att Molly är en mycket nära vän till mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Jag skulle typ dö. Och igår hade nämligen ett gäng tjejer en överraskningsmiddag för henne. Mollys mamma hade ringt oss alla några dagar innan och berättat för oss hur vi skulle göra, så igår vid 5-tiden hade mollys pappa lurat ut henne och vi kilade hem till henne. Där fixade hennes mamma mat, vi dukade och fixade med balonger och sånt där. Sen gömde vi oss i vardagsrummet och hoppade fram när hon kom in :D Haha! Ganska överraskad tror jag att hon blev iallafall! :) Jätterolig torsdagskväll blev det :) Grattis, Grattis, Grattis igen Molly!
här nedan kan ni se lite bilder från kvällen :D



ballonger!


i köket var det fullt ös! Leyla (mollys mamma) körde hårt vid spisen vilket resulterade i att vi fick världens godaste thaimat!


Maja dukade för fullt! Skills på HÖG nivå! Visst maja??


mina fina vänner :)


Aha aha.

/Elin

torsdag



WAOOOOOO snart tar batteriet slut på datorn och jag orkar inte hämta sladden. Bloggande inte igår eftersom jag pluggade och var hos molly på överraskningsmiddag. Ska fixa lite bilder hit sen från kvällen, men först måste jag göra det jag måste göra. Dvs engelska läxa, tyskaläxa, so och matte :) YEY! nu kör vi
/Elin

konstiga bilder ni inte har sett :P


AHAHAHHA jag dör. försökte se överdrivet glad ut.


ojojoj...här har det gått lite snett. ser ut som jag fiser eller nåt


haha peddoblicken


gillar dig linda ♥ :D


are you talking to me?!


fick nåt jävulskap på ryggen som klia utav helsike


Linn hahaha :D

Nu ska jag söva!
/Elin


tisdagskväll


Somnade som en stock när jag kom hem från skolan idag. Haha, vette fasen vad som hände, men jag låg och läste i religionsboken och så somnade jag i typ två timmar. Sedan dess har suttit och pluggat hela kvällen lång. Har försökt komma på några bra frågeställningar till no-uppgiften, vilket gick sådär. Vi håller på med gener och dna och sånt där shit. Nu ska jag gå på en minipromme med mamman min. Sen ska jag läsa om hinduism och sen sova gott.
/Elin

dagens


OHYEAH! älskar mina bilringar ♥ hatar mitt lång hår btw. SÅ JÄDRA STÖRANDE 24/7!!!!!!!!


ÄHMEN TJENA


körde en liten karatespark när jag ändå var igång. bilderna är tagna i brorsans rum

inget märkvärdigt här inte. tröja, jc - halsduk, jc (höhö) - levi's jeans, levi's affären i skrapan (tog i och för sig av mig halsduken sen. höll ju på att koka ihjäl!)

Oooookej. Måndag och ny vecka! Efter skolan stack jag och Yassin till Götgatan och köpte present till Molly som fyller år på ondag :) Sen åkte jag hem och satte mig med högen av skolgrejer. Fick gjort ganska mycket ändå. Läste ut boken som vi läser i svenskan, gjorde lite engelska och räknade matte. Puh! Nu ska jag chilla framför tvn. Ciao!
/Elin

godmorgon



Här har vi ett litet smakprov utav dagens klädsel. HAH. Fler bilder kommer när jag kommer hem!
/Elin

gnight



med denna extremt konstiga bild säger jag Godnatt!
/Elin

dubbelbild



Nu drar jag ut och fotar en sväng. Ciao!

jonna & elin



Sitter just nu vid köksbordet och har käkat way to much vindruvor. Åh heregud min mage. Jaja, imorse var jag och kollade på när laget spelade mot Huddinge på kanalplan. Jag är ju lite sjuk så jag fick sitta vid sidan av med sprattlande ben och titta på. 1-1 blev det. Efter det har jag pluggat lite och sånt och gjort en header till maja och veras blogg. Tycker det här inlägget borde vinna världenstråkigasteblogginlägg- priset.
/Elin

två olika redigeringar



ey brushan, kolla

From this........



TO THAT!



Tycker den nya blev snyggare än det gamla. Ändrade bakgrund till en ganska mörk lila-grå färg så det blev lite höstigare och så :)
/Elin

blink blink



doris



Hihi! Låt mig presentera Doris, Jonnas lilla vovvsing!
Har laddat ner en trial på photoshop CS5 idag. Alltså, en testversion som räcker i 30 dagar. Är typ kär i photoshop. Man kan göra så jädra mycket saker, och eftersom jag är sjuk så kan ni ju gissa vad jag håller på med resten av dagen ;)
/Elin

svaren från frågestunden!


SVAR: Tjena KAROOFOTO :) Anledningen till att jag började blogga är nog att jag kollade runt på massa fotobloggar och blev fett sugen på att fota själv. Sen bestämde jag mig väl för att fixa en egen blogg! Ibland satt jag hur länge som helst för att lära mig grejerna i stilmallen och kodmallen, och nu kan jag ganska mycket :)
Någon favoritfärg har jag inte, tycker typ alla färger är snygga!
Favoritblogg är hur svårt som helst! Gillar verkligen Anna Pedersens blogg, men också typ Frida Grahn, Kenzas och tinkerbella.
Favoritklädesplagg måste nog vara mina svarta jeans och min svarta kofta, haha, emooo :D Nejmen, svarta jeans funkar till allt och den svarta koftan drar jag alltid på mig över t-shirtar och linnen.
Favoritbild som jag har tagit.....hm..den var svårt den! Men några jag gillar är dom här:







ÄH, okej det där var as svårt! Tog bara några som jag gillar!




SVAR: 1. Kan inte svara på! Bor ju i Stockholm, men det är himla skönt att åka till Varberg på loven och så! Är typ som mitt andra hem ;)
2. Gymnasium.....ingen aning! Måste verkligen fundera på det..
3. Drömkamera..jag älskar min egna kamera! men om jag måste välja en så är det nog Canon EOS 60D. Min vän Siri har ju en sån ;)
4. Antalet läsare går ganska mycket upp och ner från varje dag. Men nyligen har jag haft omkring 25-30st. Lite, jag vet, MEN JAG KÄMPAR PÅ! :P
Kram Kram på dig med :)





SVAR: 1. Det bästa med hösten är nog att ha mysiga koftor och stora halsdukar på sig, haha. Mysigt att sitta inne när det regnar och sånt också! ;)
2. STORA HALSDUKAR!
3. Converse. Har alltid varit och kommer alltid vara. punkt!
4. äähh är inte riktigt säker, men kanske natur.
5. hmm....extremt svårt! har typ aldrig någon favvolåt direkt. men yassin och jag har en låt som vi alltid får värsta lyckruset av. Bullets med Rebecca & Fiona.
Cola/Fanta
Kyss/Kram HAHA, är inte så kyss sugen just nu!
Singel/Förhållande. kan jag inte svara på! har inte särskilt mycket erfarenheter när vi kommer till förhållanden :P
Fest/Hemmakväll. kan inte heller svara på! Brukar inte direkt gå på VÄRSTA FEKKEEEE varje helg ppppffttt. nejmen brukar ju skaka rumpa med kompizar om helgerna
Shoppa/Ligga på stranden. både och här asså. Shoppa är ju härligt, men fasiken va skönt det är på stranden!






SVAR: OJ. ääääääääääähhhhhhhh............ BÄSTAOCHROLIGAOCHFLUMMIGAOCHKNÄPPA. Eller menade du ett ord för var och en? Det orkar jag inte göra!





SVAR: har typ ingen aning om vad jag vill bli i framtiden. jag tror att jag kanske vill gå natur eller nåt sånt på gymnasiet. efter gymnasiet ska jag nog åka till usa och jobba som au pair i ett år. min syrra gjorde det och bodde hos en familj utanför boston. jag tror jag ska försöka hitta en familj i new york :) fett kul ju!





SVAR:
1. Mina favoritklädbutiken är nog hm, monki, topshop (köper typ aldrig nånting där, men himla fina saker finns! har ett presentkort som jag måste köpa nåt för där snart), zara, bikbok. typ!
2. öh. jag använder typ vanligt shampoo och balsam. ibland inpackning! Köpte en balsamspray på Ullared för ett tag sen som va asbra! Det va från l'oreal paris och gjorde håret fett lent.
3. Min favoritparfym just nu är nog min Ralph Lauren som mamma och pappa köpte till mig i newyork :)
Hah, okej, jag ska fortsätta med poserna!







SVAR:
1. Har inget favoritmärke :P Måste välja twilight! Gillar båda, men jag är mer insatt i twilight än vad jag är i harry potter!







SVAR: 1. hahahh nej jag fick inte tag på apelsiner :( 2. WHAAAAAAAT? 3. MC DONALDSPARTY 'N' CHICKEN NUGGETS. (lite internt, för er som inte fattar)




SVAR: aha, haha !




SVAR: Tjabba Stella ;)
1. Det här känns lite konstigt, men okej. Blondin eller brunett, ganska lång, fina ögon, breda axlar. haha :P
2. Ääähhhh. typ en soft klädstil. han ska liksom inte gå omkring i typ smoking varje dag, hahah. slappa jeans, converse, t-shirts och rutiga shortor :)
3. ingen aning!
4. har redan svarat på. höhö!
Du är bäst också Stella!! :)



Danny (heter han så?) ifrån filmen Pearl Harbor är ju sjukt snyyggggg!!!!


Ashton Kutcher också såklart :D


Såja! Här har ni svaren :)
/Elin


ho


bild 1: VILL DU BOXAS ELLÖ? bild 2: öhohoheohiyyhyehhhööööööööööööööö
med dom är två extremt charmiga bilderna sticker jag ut en sväng!
/Elin

fredag



Har inte den här veckan har gått sjukt fort? Det tycker jag iallafall. Vi hade en härrans massa lektioner i skolan. Men efter en lång bildlektion (där vi skulle skissa självporträtt. gick sjukt bra asso. menar det verkligen) så var dagen slut. Jag gick hem, kokade en kopp te och slängde mig i sängen. Har ont i halsen också.....tjyvingen..men ikväll ska jag iallafall käka med massa roliga tjejer. Kommer nog inte va ute så länge utan gå hem och sova och bli helt frisk i halsen. Måste svara på frågorna från frågestunden också. Kanske gör det ikväll eller så blir det imorgon :)
/Elin

min kväll


torsdag



två bilder från imorse. kändes lite som ett sagoland (HAHAH tönt). ville typ lägga mig ner i gräset på en filt och sova där ute. MEN SÅ ROLIGT SKA VI INTE HA. nejmen faktiskt. igentligen ska man gå upp typ jättetidigt på morgonen och gå runt i stan. när nästan ingen är vaken. det är så tyst och skönt, hihi!
/Elin

en tidig morgon i elins liv



Imorse gick jag upp kvart över 6 för att jag började 8.10 och skulle duscha innan och blablabla. När jag kom ut från duschen såg jag att morgonsolen sken asfint på berget/kullen utanför mitt hus. Morgonpigg som jag är (haha, ganska faktiskt) så grabbade jag kameran, tog på mig en t-shirt, kofta och flipflops över strumporna och gick ut. Fotade en stund och sen gick jag mot huset igen. SÅKLART va portkodgrejen avstängd (den stängs ju av på natten och sätts igång typ 7 på morgonen, och klockan var just då ungefär 20 i 7). Varken nycklar eller mobil hade jag med mig, så jag fick sitta där utanför vid porten i min minst sagt snygga outfit och blött hår. Satt där och väntade ett tag ihopp om att någon tevlig jävel skulle kunna låna ut sin mobiltelefon, så jag kunde ringa upp och säga att morsan kunde slänga ut nycklarna. Till slut kom en pappa och hans dotter (dom typ sneglade på mig och ba "VAFAN är det där för brud?) och så fick jag låna deras mobil. Slutet gott, allting gott.
/Elin

RSS 2.0