Söndagskväll

Har inte haft datorn på och därför inte bloggat. Kör ett litet snabbisinlägg nu från mobilen.
Dagen började med en powerwalk på en timma med mamma. Gick ner till havet och igenom stan.
Senare gick jag, Ebba och astrid och kollade på handboll. Sen gick vi och kollade på innebandy i sparbankshallen också höhö. just nu sitter jag och kollar på panam med mamma och mormor :)

Blir nog en hel del mobilbloggning den här veckan :D
/ Elin


kväll



OOOkej. min mage är full med rotfrukter tilllagade i ugn och kyckling, jag har lagt upp alla grejer som ska ner i väskan och jag håller på att somna (klockan är halv nio typ. KOM IGEN). Imorgon vid tolv (tror jag?) bär det av till Varberg. Min syster har varit här och käkat middag också. Men sen skulle hon iväg på halloween-party utklädd till prinsessa, haha! Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska klä ut mig till....det är jättesvårt ju! Man vill ju inte va nåt vanligt som typ häxa eller vampyr. Måste komma på nåt riktigt bra! HmmHm!
/Elin

Hörde jag lov?

Weeeeey! Äntligen är höstlovet här. Har klarat av sista dagen med musikuppspelning och no-prov. Känns riktigt sköt asså. Är nu på bussen för jag ska åka och köpa några grejer :) visar sen!
/Elin


har glömt bort detta lite....

Dag nio: Två favoritlåtar

MEN vilken dålig fråga. det där är ju helt omöjligt. lite folk som jag gillar är john mayer, lars winnerbäck, aretha franklin, shout out louds, robyn, BEE GEES OFC, melissa horn blbalbalbablbaaa och massa mer!
/Elin

ögonfransar


bild på Haralddddddddddddddddddddd

/Elin

It's the way I’m feeling I just can't deny



Just nu känner jag bara såhär: SNART ÄR DET LOV! Fy bubblan va skönt det kommer bli. Bara tänka bort skolan och chilla runt. På lördag åker jag till Varberg med mamma. Är alltid skönt att åka bort till ett annat ställe, plus att jag har mina fina Varbergsvänner där ♥ Har bara en so-inlämning, ett no-prov och musikuppspelning kvar OCH JAG ÄR FAKTISKT TAGGAD. Nu ska jag köra köra köraaaaaaaaaaaa in i det sista. Jiihuuu :) Okej. nu ska jag göra klart so:n med rihanna.



/Elin

höstis




BAM BAM BAM......ändrade till en lite mer färgglad header! Lite mer höstigt :)
/Elin

sjukling


bild från i somras.

Jahapp! Värre kan det väl inte bli just nu! Kände mig helt OK igårkväll, men icke sa nicke. Här vaknar man upp med typ jättekonstig hals och jättejobbig hosta. Har nästan tappat rösten...får typ anstränga mig som in i jäsiken för att få fram ljud höhööhööh. Sååååååå vad händer idag då? Vara hemma. skriva klart so:n. plugga tyska. dricka te. kolla på nån film. spela bakery story (HAHAH jag skäms för det. men det är kul!). läsa min bok. försöka sova. njeeeaah det va nog det asså. kanske ska spela in en video när jag försöker prata???!!! :D :D :D nej. never gonna happen.
/Elin


tisdag



Kollat på Rachel Ray= standard när man är hemma och är sjuk. Nu ska jag skriva so!
/Elin



heat



Längtar efter sommaren redan. Hoppas vintern går fort så det kalla snart är över!
/Elin

detta måste jag göra denna vecka!



/Elin

härliga måndag



Har ont i halsen och hostar som en kråka. Det är dimmit ute och iskallt. Nu måste jag fixa mig och gå till skolan! wohoooooooooooooooooooooo
/Elin

söndagskväll





1: Linda, Johanna och Moah!
2: Linda och Johanna!
3: Jag, Johanna, Linda!

Så jädra snygga! Sitter just nu och har lite ångest-talk med snorkisen/Linda på fb.

paintball



Sitter här i sängen efter en dag fyllt med paintball (painball!) och tacos!
Det började med att jag gick upp kvart i 8. Jag käkade frukost, duschade och klädde på mig (kände att det där va väldigt nödvändigt att skriva). Sen åkte jag och pappa iväg med bilen, hämtade upp Linda och sen till kanalplan. Där mötte vi upp hela laget + några föräldrar och sedan åkte hela gänget ut till Haninge för att spela paintball! Anledningen till att vi skulle göra det var att vi skulle ha någon slags rolig aktivitet som "avslutning" på fotbollssäsongen 2011. Iallafall. När vi kom dit fick vi sätta på oss skyddskläder dvs rygg/bröstskydd, värsta coola overallen och typ en slags mask för ögonen och munnen. En kille berättade för oss om reglerna och hur man använder dedär vapnena. Efter det var det bara att köra igång! Första "spelet" så va alla fett fega och typ gömde sig bakom massa plankor och grejer som fanns ute på banan, men sen vågade man springa runt lite mer. Första gången blev jag träffad så splashade färgen upp i munnen på mig, och jag ska säga en sak, att det smakade inge vidare. Gick typ omkring och spottade orange färg i 10 minuter efteråt. Höhööööööö. Andra gången blev jag träffad på axeln och i sista spelet så träffades jag RAKT I HUVUDET. Ajajaj säger jag bara. Dom där färgbollarna var så himla hårda! När vi gick därifrån så hade alla massa blåmärken :/ Men det va fett kul ändå!
När vi var klara så åkte alla hem till vår tränare Johan där vi käkade tacos och snackade och så :) Nu är jag hemma och måste sätta mig och plugga no och sen so......har några mobilbilder från dagen som kommer upp senare :) CIAO!
/Elin

lindis bestis


linda



Nu e Linda här. VI CHILLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. jag har blivit beroende av bakery story på iPhonen. yesbox. YYYEYEYYEYEYEYYEYYY sen ska vi in till stan och köpa present till tränarna :D
/Elin

om kvällen och morgonen



Tjolahopp :) Igårkväll var det ju massa människor här hemma som våran familj känner. Jag, Petra och Molly hängde runt och drack fanta haha. Efter ett tag drog vi ut för att vi skulle träffa Yassin, Maja, Stella och Vera, men tydligen så gjorde vi inte det utan va hemma hos Molly och kollade på när Emil Elton blev utröstad från idol. Senare knatade jag och Petra till södra station och tog bussen hem till mig där vi sov (ni såg väl den fina bilden i inlägget nedan??). Idag vaknade vi typ 10 och käkade frukost och för typ 5minuter sen åkte hon hem. Känner att denna lördag kommer bli toppen. Har ett so-arbete till nästa vecka som måste göras....böööh. Ska fanken sätta igång på en gång så det blir klart fort! NI KÖR VI!
/Elin

Natt

Nu ska jag och Petra sova sött


hoppla




Då var det fredag igen då! Fast det känns inte som fredag...det var ju det nyss. Förut när man gick i typ sjuan så var det alltid så mysigt och speciellt med fredagar. Man kände värsta befrielsen och ba "gud va skööööönt!!!" Det gör man ju nu också, men nu för tiden tänker jag typ ba "åh yes fredag, men snart är det måndag igen". Haha. Fett dum.
Ska strax hoppa in i duschen för om några timmar kommer en himla massa folk hem hit. Mina föräldrars kompisar och massa fölk. Kul kommer det bli! Petras föräldrar och Mollys mamma ska komma också så då kommer Petra och Molly också va här :D Yesyes. Så är läget just nu. Har lite ont i halsen....ajaj. JAJA nu ska jag dra!
/Elin

varning för äcklig bild



Hjälp va läskigt!
/Elin

mörkt och regn



Lite blött blev det när vi sprang, så det var skönt att komma in och duscha! Bilder från i söndags.
/Elin

bokehbakgrund



Slutade halv 2 idag. Riktigt skönt :) :) :) Ska strax ut med min brorsa och springa! OPAAA!
/Elin

fick bli två på samma dag

Dag sju: Fyra snygga fotografier

Ska man ta av sina egna bilder? fattar inte. men nu gör jag det iallafall!




Dag åtta:
Tre favoritplagg

orkar inte ta några bilder men jag tror det är mina svarta jeans (kan inte leva utan ett par svarta jeans), min nya vita stickade tröja och kanske..........mina mjukisbyxor haha! :D
/Elin


domedagen är kommen



Den här trevliga lilla tidning trillade ner på dörrmattan idag. Ärligt talat blev jag ännu mer förvirrad om vad jag ska välja! Lyckat där....jag gjorde det där testet också på sida 30 och blev Kärriärist, organisatör och vetenskapare :P Och det betyder???????? Tur att man inte ska välja riktigt ännu! Dagen i skolan var bra. Sista lektionen var lite sisådär när Micke slängde fram fetaste häftet med en historia från typ stenåldern. Annars var det bra :D Ska iväg på träning om ett tag och innan det måste jag hinna äta och öva in några tyskaglosor.
Måste bara säga en till sak. Har ni märkt att man kan ha videosamtal på facebook? Jag, Linda och Jonna prövade och det va asbra! Finns en liten knapp ovanför chattrutorna :)
/Elin

onsdag!




Då klampar jag till skolan då! Yesbox! Hörs senare :)
/Elin


autumn




Hösten är verkligen här. Det har typ spöregnat och blåst som in i norden nästan hela dagen. Höll på att blåsa omkull när jag skulle hem från tunnelbanan. Nu får man sitta och surpla te och mysa. DH om ett tag, och jag är välförberedd med päron och blåbärste :)
/Elin



min kära fader har korat en vinnare.....



Gick till pappa och sa att han skulle säga en siffra mellan 0 och 8 (eftersom 8 ville vara med). Han sa siffran 5 vilket betyder att Fanny blev dagens blogg :D Tänkte ta och berätta lite om Fanny :)
Fanny går i min paralellklass och har en blogg som heter chezfanny. Om jag inte har förstått helt fel så betyder det "hos Fanny" typ?? eller? jaja! På hennes blogg lägger hon för det mesta upp bilder på sina übersnygga kläder (du har grymt cool och "egen" klädstil Fanny!) så om ni vill läsa en blogg och få inspiration med kläder och smycken, kolla in hennes blogg! klicka bara hääääääääääääääääär
/Elin

camerapower


hahahh den va fin den!

Slutade vid 12 idag. Skönt var det! Stack till stan med Fanny, Tintin och Linn. Vi kollade runt och jag köpte en tröja från bikbok. Den lämnar efter sig små vita pluppar, men det försvinner när jag tvättar den. Det sa tjejen iallafall! Om den inte slutar ploppa av sig då ska hon få med mig och göra! Kom hem för en stund sen, men strax ska jag träffa Linn igen och hitta på nåt :D Ute är det regn och rusk = kallt och blött. Hmm....ganska mysigt ändå :)
Ha det så bra så länge så hörs vi ikväll!
/Elin

dag 6

Dag sex: Fem saker du inte klarar dig utan

-min familj
-mina vänner
-converse
-min iphone
-mat
/Elin

nighty



Nuuuuuuuuu ska jag läsa lite sen sova. Snark snark! imorgon blir det till att gå upp tidigt till skolan men det blir endast 3 lektioner och slutar efter lunch mohah :)
/Elin
ps. har gjort sjukt många inlägg idag känns det som!

dagens blogg??



YEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH tänkte vara så sjukt c00l och köra en dagens blogg!!!!!!!!!!!!! Eller jag vet inte vad jag ska kalla det men vi säger att det är dagens blogg :P:.P:PppPppPp Vet ju att jag har några vänner som har bloggar så här har ni chansen att bli länkade :) Inte för jag har många läsare men ändå. Åh herre va töntigt men vi provar iallafall. Skriv era namn och bloggar så slumpar jag en blogg typ sen...imorgon eller nåt kanske? om jag hinner fixa det då. KÖR SÅ DET RYKER!!!

/Elin!

jonna in action hihi




/Elin

kan inte vara seriös på bilder.





Några bilder från igår...såhär ser typ alla bilder ut som Linda tog på mig (fast det finns mycket fulare). Fina. jag vet. Tänkte redigera några på Jonna och Linda också så snart kommer dom upp här!
om ni undrar vad som är i min mun på den andra bilden så är det ett tuggumi.
Idag har jag iallafall tillbringat min dag i skolan. Gick ju till tandläkaren innan också, och jag hade noll hål. Puh! Hade sedan engelska, idrott, tyska, lunch, svenska och no. Fick även reda på att vi har halvdag imorgon av nån anledning som jag inte minns....hmmhm MEN JAJA vi har halvdag iallafall så vi slutar efter lunch WOAOUUOHUA. Nice price på burger king säger jag bara. Efter skolan gick jag raka vägen hem och gjorde klart en väldigt komplicerad no-labbrapport. KÄNNS SKÖNT ATT DEN ÄR KLAR ASSÅ.  Är djupt deprimerad på grund av att svenska hollywoodfruar är slut. Vad ska nu underhålla mig på måndagskvällarna? åhuhuh. nu ska jag fixa lite bilder ! ciao!
/Elin

glömde ju dom här två!!!!



/Elin

måndag och glad



Väckarklockan väckte mig. jag gick upp. somnade nästan påväg till duschen. somnade nästan i duschen. somnde nästan vid frukosten. håller på att somna nu också. denna dag kommer bli toppen. vi har gympa också. är grymt taggad på det om jag ska vara helt ärlig. yeey denna dagen äger. har egentligen sovmorgon idag, men tydligen lyckades jag få en tandläkar tid 20 över 8. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
/Elin

dag 5

Dag fem: Sex snygga killar

Okej...kommer ta typ "kändisar" nu för om jag tar någon som jag känner så kanske det blir lite awkward....




det fick bli 4 istället för 6 :)
/Elin

nytt nytt



WALLAH! Ny design höhööhh.
/Elin

linda jonna elin




bilder tagna med lindas kamera


Tjolahopp! Har käkat grymt goda våfflor och tagit grymt mycket bilder idag tillsammans med Jonna och Linda. Det började med att vi gick upp på skinnarviksberget och kollade och fotade. Sedan traskade vi vidare till tantoberget och fotade ännu mer, haha :D Och vet ni vad vi gjorde sen? Hittade ett café där vi käkade jättegoda våfflor med massa goda tillbehör till! Himla mätt blev man...! Efter det gick vi iallafall hem till mig och chillade. Lyssnade på musik och snackade massa strunt. Sen bar det upp till tantoberget igen för att fota solnedgången. Detta blev dock lite misslyckat eftersom solen hade gått ner nästan helt när vi kom dit. Höhö! Det kommer massa fler bilder, har bara inte redigerat dom :)
Har nyss käkat tonfisksallad med familjen. Blev sugen på att gå ut och springa, men jag vet inte riktigt...tror jag gör det imorgon faktiskt. Nu ska jag fotsätta att redigera så snart kommer fler bilder.
/Elin

Lindisen right here

Skulle bara säga hur grym jag är och då menar jag grymt grym

Puss till elin


dag fyra

Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på

-hur jag skulle se ut i mörkbrunt/svart hår
-hur bra jag skulle vara på simhopp nu om jag inte hade slutat på det
-hur första dagen på gymnasiet kommer vara
-
asså det här är jättesvårt! Kommer aldrig komma på 7 saker!
/Elin

i feel tired

min nya sovlåt. en version av outkasts hey ya med amanda fondell


imorgon, då ni!



Imorgon ska jag, Linda och Jonna ut på promme. Många bilder ska tas och många mil ska vi gå! Heja Elin, Jonna och Linda!
/Elin

yesterday



/Elin

the moment of truth


1: den här färgen tog vi. AHAHHAH nej. skoja bara. vi garvade ihjäl oss hah. VEM FANKEN KÖPER DEN LIKSOM? Ser ju ut som bacon för sjuttsingen.
2: Såhär såg Mollys hår ut innan!



3: Under tiden som färgen satt i....
4: EFTER! Jättedålig bild men det var så dåligt ljus. Här kommer några bättre:





tror Molly va lite skräckslagen när vi skulle börja...men det visade sig att jag hade riktigt vassa hårfärgningsskills! Eller vad tycker ni :D Jag tycker iallafall Molly passar sjukt bra i mörkt hår !
/Elin

whaddup friends



Sitter just nu och väntar på att Molly ska smsa mig. Ska då gå ner till konsum, köpa hårfärg och sen tona mollys hår. Detta lär bli en fantastisk upplevelse med tanke på att jag aldrig har tonat någons hår. Så, om ni ner någon med grönt hår i korridoren på måndag, då lär det nog vara Molly. Håll tummarna nu för mig! Juste! Kom ju på att jag måste ta före och efter bilder på det. Så kan jag visa er sen :)
/Elin

dag tre

Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta (haha omg. det här är töntigt)

-få mig att skratta
-inte vara som alla andra
-göra knäppa saker
-kommer inte på nåt mer


bubblegum



Mahah, fina bilder, jo tack. Ska sticka till muk och träffa mina vänner som jag inte träffat på hela veckan (förutom molly då).
/Elin

nu e de fredag



Nu ska jag dra in till stan för sista dagen på ecco. Ganska kul att åka tunnelbana såhär på morgonen och kolla på alla människor. Alla ser ut som zombies med halvvakna ögon, ruffsigt hår och mobilen eller tidningen framför sig. Hhah :D CIAO!
/Elin

dag två

Nio saker om dig själv:

- Jag heter Kerstin i mellannamn
- Mina fotbollsskor luktar försurat svett ... SVETT mumsi
- Jag tycker det är jobbigt med långa naglar
- Min iphone är köpt på apple store i new york (COOLT VA?! JÄTTECOOLT)
- Jag älskar att läsa bra böcker, men har typ inte tid längre
- Jag gillar att ta närbilder på grejer
- Jag äter aldrig flingor, bara müsli
- Jag har börjat få mörkare och mörkare hår
- Jag gillar både vinter och sommar. Men sommarn är bäst ändå

/Elin

dag ett

Tio saker du vill göra innan du dör:

-resa runt i världen. typ köpa en skruttig bil, packa en väska och köra runt med vänner! Fatta vilket minne för livet.
-åka till new york igen
-åka till grekland och stanna där länge
-klappa en pandaunge
-gå i en djungel
-skaffa en stor fet garderob
-fylla en hel vägg med bilder
-åka på på semester till en tropisk ö men kritvita stränder och klarblått vatten, käka frukt och ligga stilla
-skaffa en bra jobb
-få små gosiga barn :)

/Elin

kör på det här då!

Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör
Dag två: Nio saker om dig själv
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Dag fyra: Sju saker du ofta tänker på
Dag fem: Sex snygga killar
Dag sex: Fem saker du inte klarar dig utan
Dag sju: Fyra snygga fotografier
Dag åtta: Tre favoritplagg
Dag nio: Två favoritlåtar
Dag tio: En bekännelse

aj mina fötter


Har sjukt ont i fötterna efter nästsista dagen på praon. Har käkat thai och tårta med familjen och grannen också :D Gött ska det va! Min pappa fyller nämligen år idag! Grattis pappa! :) ♥ Har lite bildbrist för tillfället så därför slänger jag in halvkassa webcambilder och iphonebilder hela tiden (Linn och Molly var ju sjukt snygga på den första bilden). Ska gå ut och fota snart! Kanske imorgon på morgonen?
/Elin

torsdag



Tar så mycket bilder med iPhonen nu för tiden. Men det gör väl alla? Kameran på den är ju så bra och man har med sig den överallt. Jag och Linda får ta oss en runda med våra fina systemisar någon dag. Nu när det är höst och fint. HAHA. Förra årets promenad va bäst. Det slutade med att vårt paraply gick sönder, vi frös så mycket att vi var tvugna att gå in på ett café och jag blev dyngförskyld. Men kul var det iallafall! :)
Förövrigt var det träning igår på kanalplan. För första gången på århundraden fick vi hela planen för oss själva. Erika och Johanna sprang rakt in i varandra när vi övade olika slags finter. Trodde det var deras benskydd som small ihop, men det var deras pannor. Som tur var blev det inga större skador förutom två fina bulor. Haha, fint! Idag börjar jag tolv och slutar 6. Kommer inte hinna till träningen så jag ska hem och fixa lite skolgrejer. Labbrapport och matte måste bli klart innan helgen så jag slipper göra det då. Yesyes. Så är läget just nu. Ni får iallafall ha en bra torsdag!
/Elin

tjoho!


skulle visa mina kängor...


glad elin sticker till praon!!
/Elin

tisdag




1: kängorna åkte på idag!
2. Lunchen på praon!

Kollade nyss klart på DH. Spännande som vanligt!
Dagen på praon har varit toppen. Har börjat lära mig allting nu så det flyter på bra! Har fortsatt att hjälpa till på lagret (det låter jättetråkigt, men det är ganska knepigt och roligt tycker jag) och hjälpt till ute i affären. Fick också hänga med en tjej som heter Pia ner i källaren där det fanns sjukt mycket mer skor än vad som finns i själva lagret. Heregud alltså, man kan aldrig tro att det finns så mycket skor bakom väggarna. Imorgon börjar jag 10 så jag ska nog ta och lägga mig snart för jag är himla trött. Var ju på kanalplan tidigare ikväll och va bollkalle/bolllisa på Hammarby- Malmö. Hammarby förlorade med 1-0...förbaskat också! Jaja..nu ska jag stänga av här! Bye
/Elin

låååååång sovmorgon



Glömde (aka orkade inte) att berätta om vad jag fick göra igår på praon. Jo, jag kom dit och hälsade på alla tjejer som jobbade där. En av tjejerna visade mig runt inne på lagret och förklarade hur allt är "uppbyggt" dvs hur alla skokartonger är organiserade. Kan ju säga att jag blev en aning förvirrad i början...typ hundratusen olika hyllor som gick från golv till tak, fast som tur var så tillhörde halva lagret din sko. Efter ett tag förstog jag det mesta iallafall! Efter det fick jag hjälpa till ute i affären. Hjälpa kunder som behövde andra skostorlekar, springa och hämta på lagret, sätta in nya kartonger på hyllorna osv osv osv. Rättså kul faktiskt! Tjejerna som jobbade där va jättesnälla och allt :)
Idag börjar jag inte förens klockan tolv, så det är riktigt skönt. Slutar dock 6 och efter det måste jag skynda mig hem för att byta om och sedan iväg till kanalplan. Laget ska vara s.k. bollLisor på damernas match. Får nog ta på mig min vinterjacka då, annars lär jag nog frysa som sjutton. Yesbox...då vet ni det!
Ha det gött idag!
/Elin

dot



vad har hänt med mig? Har börjat lägga upp massa bilder på mat hela tiden. aja. jag och harald bestämde oss för att ta fram våra vassa matlagningsskills och koka ihop en awsome måndagsmidddag. mamma och pappa var ute i skoga och plocke lite svamp i helgen, hehe, så vi tog svamp, kyckling, lök och lite annat gojs som sedan resulterade i en ofantligt god pastasås. Tomat och mozarella också! Nu säger jag tack och hej för det här inlägget (kände att det blev himla intressant)
/Elin

praovecka



Tänkte nästan börja packa ner gympakläder imorse, men jag ska ju inte till skolan den här veckan eftersom jag har prao! Ska praoa på en skoaffär inne i stan! Har ingen aning om vad jag kommer få göra, men vi får väl se :D Ska åka om typ en kvart så jeppjepp. vi hörs senare i eftermiddag/kväll så kan jag berätta vad jag har haft för mig :)
/Elin

nu börjar jag med det här hårsnacket igen



Nu ska jag testa att göra en sån här fiskbensfläta...får väl se hur det går haha!
/Elin

garderobstädning! (intressant värre!)



Såhär såg det ut innan. Typ kaos. KAOZ MANNEN, KAOZ!


och det här var allt som jag slängde! Hade massa gammalt skit som jag inte använder!



tadaaaa! det blev ju typ helt tomt där inne....men vet ni var det bästa är?! domdom leksaker från BR! nej. jag skoja. det bästa är att jag hittade 500kr i ett kuvert från några släktingar som jag helt hade glömt bort! Så nu kan jag ju gå och köpa mig någe nytt ;)
/Elin

söndag!



Halloooo!!
Har nu spelat match, ätit lite och börjat med operation städa garderoben. Det ser ut som om en orkan har härjat i garderoben så jag fick helt enkelt ta tag i saken och ställa allting till rätta igen! Vid 4 ska jag träffa linn så jag får nog lägga på ett kol om jag ska hitta allt!

/Elin

goodnight

Du heter: Elin

Smeknamn: Elino?

Låt som när du är ledsen sörjer till: ähhh fanfanfan med thåström hahah

Beroende av: iphone

Stämmer det?: ganska mycket

Vad får du oftast komplimanger för: mitt hår kanske?

Vad säger du för att imponera på någon: hahah va

Hur imponerar man på dig?: är rolig och mogen

Brukar du skratta för dig själv?: ibland!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: nä men ska göra det snart om ett tag.

Var bor du?: stockholm, södermalm

Trivs du där?: JA

Äger du några converse: ja

Vad har du för mobil operatör: tele 2

Är du allergisk mot något: nix

Hur svarar du i mobilen: halåååå eller hej det är elin

Vem ringde du senast?: yassin

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: minns inte...

Antal timmar sömn inatt: 9-10

Sov du ensam: ja

brukar du komma i tid?: ja

När mår du bra: när det är sommarkväll på söder

När blev du fotad senast: öööh minns inte

Hur känner du dig nu: trött och kall om fingrarna

Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit tror jag

Vad tycker du om fötter: jättesöta <3<33<3<3<33<3<3

Vad saknar du: sommar

Hade du en bra kväll igår: jadå!

Favorit dryck på morgonen: MJÖLK eller juice

Rakar du benen: ja

Är du blyg?: jag vet inte...nee tror inte det

Sysslar du med någon idrott: fotboll!

Vill du hellre ha mail än brev: neje

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jaa

Är du nöjd med ditt liv: ja!

Vad gör du i morgon: spela match! kanske träffa jonna och linda. Sen på kvällen träffa linno!

Vad är det värsta du vet?: människor som är elaka! hah

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: väldigt olika!

Vad längtar du till?: nästa sommar, börja gymnasiet!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja!

Vad använder du för shampoo?: va? olika!

Vad är det finaste du fått?: massa saker! några grejer som jag verkligen gillar är min kamera ofc och min iphone!

Hur gammal är du: 15

Gröna eller röda äppeln: båda!

Gillar du golf: nja

Vilken tid gick du upp idag: 10.00

Har du sovit i din egna säng inatt: ja

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: ja?

När grät du senast: oj, det var längesen

Har du piercing: i öronen?

Vill du gifta dig: jadå

Vill du ha barn: ja självklart

Solar du ofta: på sommaren

Är du bra på att laga mat: JÄTTEBRA

Är du flygrädd: neeh

Hur vig är du: ungefär som en elefant

Är du musikalisk?: hehehhe vet inte

Vad dricker du helst när du är törstig: mjölk eller vatten

Tycker du om sushi: neee

Bor dina föräldrar tillsammans: ja

Har du tandläkarskräck: näe. efter alla tandställningsfixningar så absolut nej. har lixom genomgått situationer då det stack ut 3 ståltrådar ur min mun samtidigt

Vilken ögonfärg har du: blå tror jag!


Biter du på naglarna: neej

Har du skrivkramp nu: ne?

 

Har varit ute och suttit och snackat med Gabbe, Isidor och Linn hela kvällen. Roligt var det :) Fast fingrarna vart lite kalla... Nu ska jag iallafall sova för imorgon ska jag gå upp halv sju och spela match!

/Elin


sofis mode



Kom nyss hem efter en heldag på stan med Molly, Linn och Yassin. Vi gick in och ut i massa affärer och jag hittade en fin tröja på bikbok, men jag köpte den aldrig. Ångrar mig nu...men eftersom jag ska praoa inne i stan nästa vecka så tänkte jag att jag kan gå dit och köpa den då. Är dödstrött nu så jag ska nog sätta på mig mjukisbyxor och läsa sofis mode som mamma hade köpt till mig. Ikväll kanske det blir lite filmmys med ben 'n' jerrys. Linn och jag är nämligen sjukt sugen på glass!!!!
/Elin

här kan ni se hur solen lyser in i mitt rum om mornarna. om ni ville se hur solen lyser in i mitt rum om mornarna liksom



/Elin

saturday




Ska alldeles strax åka in till stan och möta Yassin och Molly. Vi ska gå och kolla lite antar jag och sådär :) Måste klä på mig nu, men vi hörs senare idag! Kanske lägger in nåt inlägg från mobben också :D
Ha det bra sålänge!

en låt som får mig på bra humör!
/Elin

några saker ni inte vet om mig :D



• jag älskar smoothies!! (det är jobbigt att göra dom, men det är gott att dricka dom)

• jag chattar alltid med linda på facebook!

• jag har alltid rent i mitt rum (egentligen så gömmer det sig massa dammråttor överallt, men jag hatar att ha massa kläder och grejer på golvet och sånt)

• jag har alltid gått i samma skola

• jag har bott på samma ställe i hela mitt liv

•jag har aldrig tonat/slingat/färgat mitt hår

• jag älskar grekland. när jag blir stor vill jag köpa ett litet hus på en ö och åka dit varje sommar!

•det finns en bild på mig när jag var liten, då jag ser ut som harrypotter

•jag har aldrig ätit ostron

•jag älskar min iphone!

•jag älskar att äta frukost!

/Elin

hår



Vill göra nåt med mitt hår. Men vet inte vad! Ena dan tänker jag: ähmen nu vill jag ha brunt hår! Och andra dagen tänker jag: näh nu vill jag ha ljust hår. Vet att jag inte kommer passa i brunt hår så just nu lutar det mot lite ljusare slingor. Typ som på bilden. Mitt underhår har blivit jättemörkt helt plötsligt känns det som.
Är så jädra feg när det gäller hårgrejer. Har aldrig vågat köra hårt och klippa av allihop! Ska iallafall diskutera lite med systern min och se vad som händer!

torsdag- tröttis


det var en gång en flicka som hette Elin......


....hon förvandlades till en galen person.
Där fick jag till det va?!?!?!?!? åh, herre va trött jag är. vet iallafall vilka som kommer skratta åt den sista bilden. 1. pappa (gör alltid sjukt fula miner när han ser på. han skrattar varje gång.) 2. yassin (jag vet att du skrattar yassin) 3. Stella (jag vet också att du skrattar Stella!)

Dagens humör:
Glad, lite trött
Dagens mående: Bara bra, men lite trött
Dagens borde: plugga so!!!!!
Dagens frisyr: hästsvans för the win!
Dagens smink: Mascara & puder
Dagens klädsel: Svarta jeans och svart blus med virkade detaljer (låter som jag är ett emo med massa svarta kläder)  och converse ofc.
Dagens planer: Plugga till so-provet!!!!!!!!!!!!!!
Dagens vill ha: Hm...just nu: ett fat med MASSA GODA KAKOR.
Dagens fundering: Hur jag ska veta vilket gymnasium jag vill gå på!
Dagens beroende: Inget!
Dagens tråkigaste: tyskalektionen
Dagens längtan: sova hah
Dagens superlängtan: grekland och sol!
Dagens tidning: tidning? om so-boken räknas som tidning så säger jag det.

Som ni märker är jag lite trött idag. Men jag antar att det hör till torsdagar. Är ju liksom dagen innan fredag!!!
/Elin

rest in peace







nu e de torrrrrrrsdag



TJAO! Ska om exakt 13 minuter och 54 sekunder gå till skolan. CIAO! (fin bild från igår va?)

iphone 5?

Kolla vad jag såg på facebook idag! Det var nån som hade lagt ut en bild på iPhone 5. Fast det vet man ju aldrig om det stämmer...är ju folk som lägger ut massa falska bilder hela tiden. Men om detta är den riktiga iPhone 5 så tycker jag det ser fett häftig ut! Jättestor skärm, tunnare och större knapp. Baksidan är i silver ser det ut som?
Ändå tycker jag iPhone 4 är skitsnygg och är helt klart den bästa mobilen jag har ägt :)

/Elin

 

 


onsdag- fotoväggen

Hallå, Hallå, Hallå! Igår efter skolan började jag sätta upp mina nyframkallade bilder till min vägg. Tyckte verkligen det behövdes en förädring med nya bilder från i sommar och så :) Tog några bilder på hur det blev i all hast igår(var tvungen att åka till träningen) så dom blev inte så bra. Lite suddiga och så, men jaja!
Här kan ni iallafall se hur det blev!

Innan:




Och såhär blev det efter:




Satte också upp några bilder precis över sängen:



Jahapp! Nu vet ni hur det ser ut höhöhöh. Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska fixa lite saker här hemma och sen ska jag på träning senare ikväll. Den börjar klockan 7 och varar till 8 tror jag så efter det ska jag skynda mig hem och kolla på första avsnittet av GREY'S ANATOMY! Igår var det ju första avsnittet av DH också! Hihihi båda är så bra :D Ha det gött så länge!
/Elin

måndagskväll it is


bild från i vintras...snart är det dags igen..

Skrev ut 51 nya bilder idag! Nu gäller det bara att plocka ner dom gamla och sätta upp de nya :) Imorgon tänkte jag ta lite före och efter-bilder så ni kan se hur det blev. Vet inte riktigt hur jag ska sätta upp dom än, så jag får sova på saken helt enkelt!
Innan jag kilade ner till fotoaffären upptäckte jag en fästing på magen. Antagligen för jag har sprungit omkring och tampats med massa träd och buskar hela dagen..mamma tog iallafall bort den med en pincett. Uauahh äcklig var den! Efter typ 10 minuter fick jag syn på en till fästing på mitt ben! Mamma tog bort den också hahah. Ischlopischlo! Jaja, nu ska jag iallafall råplugga till klockan blir nio! GO ELIN.
/Elin

måndag- orientering



Har kommit hem från Flaten nu. Orientering hela dagen i geggamoja och vattenpölar. Jag, Molly, Yassin och Petra körde tillsammans och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle gå! Man fick va ute och kuta runt i skogen i 3 timmar och sen satt vi och käkade matsäck och sen hem igen. Trampade x-antal gånger i dolda typ sjöar av vatten (dom gömde sig under mossan) så mina fötter är i princip vita som bara den och iskalla. Utav denna anledning skall jag nu ta mig ett varmt bad för att sedan orka släpa mig ner till fotoaffären och framkalla massa nya foton till min vägg! Får väl se om jag orkar göra det sistnämnda...:D
/Elin

söndagskväll



Såja! Nu äntligen funkar det igen. Den här helgen har varit rättså händelserik! I fredags var Molly, Yassin och Petra här hemma med mig och käkade mat och sen gick vi ut en sväng och hälsade på på muk. Där käkade vi jättegoda drömmar åhåhååh kärlek på dom. Lördagen började med fotbollsmatch och fet förlust, hahah. Sånt är livet ibland antar jag :P Drog till götgatan lite senare och träffa Molly. Köpte ett par jeans och en jättestor halsduk. Visar det lite senare :)  Vi satte oss sen på medborgarplatsen och käkade glass. Det var himla varmt ju! Kändes som sommar nästan :) Efter det drog jag hem och sen iväg till björkhagen där jag mötte upp mina kära lagkamrater och drog hem till Lisa. Vi köpte pizza och satt och käkade på golvet. Höhö! Gött ska det va! Drog till fridhemsplan med Jonna och Linda för att hämta Lindas väska i hennes pappas jobblägenhet. Sen vidare hem till mig där vi sov. Käkade våfflor till frukost och sen åkte vi till kanalplan och spelade sista matchen. Vi vann med 1-0 och vi blev alltså SERIEVINNARE! Hohohoo va skönt :) Detta betyder alltså slutspel nästa helg! Fett mä kul ju!

Resten av dagen har jag bara degat hemma. Pluggat lite och kollat på tv för jag har varit trött som in i norden. Imorgon väntar en full dag med orientering...Jag och Molly har då bildat ett team. Team mollan&Elin. NU KÖR VI MOLLY! åh herregud....hoppas vi kommer därifrån levande!




/Elin

woho

ÄHMEN nu blir jag galen! Tydligen är det bara min och Lindas bloggar som det INTE funkar att lägga upp bilder på. Åhåhååh orkar inte!
yeeeeeeeeeeeeees nu löste jag problemet! nemas problemas!
/Elin

argh

Men herregud! Det har inte funkat att ladda upp bilder på hundra år?! Vad är dette?!?!?!

argh

Men herregud! Det har inte funkat att ladda upp bilder på hundra år?! Vad är dette?!?!?!

lördag

Det är nåt fel på blogg.se. Kan inte ladda upp bilder...men det ordnar sig nog snart :) Kan ju blogga från mobilen också :) Har varit och spelat match och nu ska jag ut och köpa jeans. Vi hörs senare :) ciao! /Elin

RSS 2.0