trötter

 
 
Tyvärr blev det förlust idag på matchen. Enskede gjorde 1-0 när det återstod ungefär 3 minuter, rackarns otursmål faktiskt. Har duschat nu och har ätit två goda mackor och en kopp te, som min snälla storasyster fixade åt mig. Sitter i soffan och kollar på tv. Ska gå och lägga mig tidigt nu ikväll för imorgon ska jag upp tidigt och åka till skolan. Är riktigt trött i både huvudet och kroppen så det ska bli skönt. Ha det så bra så länge!
/Elin

those days are gone

 
 
Snart ska jag möta upp Linda. Då ska vi bort till Kanalplan och spela match. Det är nämligen en väldigt viktig match idag...så rättså nervös är man här. Det ska bli så jädra kul men fasen va nervöst det blev helt plötsligt. Haha, brukar inte vara det förens typ fem minuter innan matchen ska börja, men idag var det lite annorlunda. Önska oss lycka till. Forza bajen!!!!!
/Elin

kvällshumor

 
haha, stämmer väldigt mycket in på mig!
 

don't you worry, don't you worry child

 
Puh! Nu är jag hemma i min varma säng och ska snart sova. På stan knatade jag och Isidor runt ett tag. Hittade mig två stycken mysiga tröjor inne på Carlings! Därefter gick jag hem till Molly där jag, Molly och Yassin chillade med Mollys småsystrar Rebecka och Helena. Vi käkade tacos och fruktsallad med vaniljsås. Vid halv elva tog jag bussen hem och nu är jag här. Ska gå till sängs för imorgon väntar spänning i säsongens sista match. Den avgör om vi blir seriesegrare och går till slutspel. Spännande spännande säger jag. Är taggad till tusen. Hörs imorgon poolers. Godnatt!
/Elin

happy saturday!

 
TJENA HEJSAN!
Sov över hos Isidor inatt och nu är jag hemma och har precis duschat! Snart ska jag och isi in till stan och kolla runt. Ska bli kul det :)))))) Har på mig min jättekonstiga tröja från indiska. Den har paljetter och grejer, haha. Äsch vafan. Måste va lite rolig!!!! Ikväll ska jag hänga med Molly och Yassin. Känner att den här dagen kommer bli fett bra! Vi hörs! Puss 
/Elin

no more summer

 
En bild från förra sommaren. Såhär gick jag klädd en dag. Nu blir det inte riktigt läge för sånna här outfits på ett år igen. Roligtttttt!
/Elin

langar posen sådär ba

 
 

skaka hår ye ye

 
Haha! Hade lite tråkigt när jag kom hem från skolan igår. Så jag började fota jättekonstiga bilder....aja!
 
Just nu i denna sekund sitter jag i min säng (min favvoplats att sitta och chilla med datorn, som ni kanske har märkt). Slutade klockan ett idag och efter det gick jag, Agnes och Molly till Nacka Forum. Det ligger ju typ 5 minuter från skolan, så det är väldigt skönt! Agnes flög iväg åt ett annat håll för att träffa en annan kompis och jag och Molly träffade Yassin. Vi gick runt i all världens affärer och köpte även en present till en vän som nyligen har fyllt 16 år. Höll på riktigt på att slänga min väska i en papperskorg eller nåt eftersom den väger trettontusen ton. Dator, No- böcker, tyska- böcker, almanacka, 2 skrivhäften, plånbok, pennskrin blablabla. Drog slutsatsen att jag måste köpa en ny väska. Tygpåse-cool-tjej-hej-taktiken fungerar inte länge. Ska köpa nån bra och snygg som inte skär axeln av en när man har mycket saker med sig. 
Mina planer för kvällen lyder ungefär: slappa, slappa och slappa. Tänker inte röra mig ur denna säng tills jag ska äta mat. Sen lite senare ska jag träffa Isidor och kolla på film. Perfekt nu när det regnar ute. Tror fasen jag ska ta och kolla på ett avsnitt av gossip girl.
/Elin

Godmorgon!

Idag är det inget annat än fredag. Det regnar ute och vädret är allmänt grått och tråkigt, meeeen snart är det helg! Gör ett inlägg från mobilen här eftersom jag har lite tid över innan jag ska ta saltsjöbanan med Molly.
Nu ska jag ta paraplyet och traska iväg.
/Elin


looks like hell but tastes like heaven

 
 
Okej njaa, tastes like heaven kanske det inte riktigt gör. Men jag tycker det är mer än ok att käka det här till frukost. Bara havregryn + vatten och så lite kanel, socker och mjölk. Ibland blir det lingonsylt på istället. Nyttigt som fasen är det tydligen och går snabbt att göra.
 
Just nu sitter jag i min säng och redigerar lite bilder. Skoldagen var bra. Är lite trött och seg i huvudet, men jag ska ta något att äta och försöka göra lite grejs innan jag ska på träningen. Imorgon är det fredag! Håll ut! :)
 
/Elin

onsdag

 
 
Godkväll! Idag efter skolan åkte jag direkt hem till Isidor. Han är förkyld så jag gick dit och kramade om honom ett tag. Kom hem för en halvtimma sedan ungefär och har precis käkat middag. Har inte så värst mycket att göra resten av kvällen. Ska bara fixa lite småsaker och sen sova tidigt. Blir nog en kopp te på det också!
Imorgon är det torsdag och då har jag bara två lektioner. Fett skönt! 
/Elin

grekland

 
bilder från weheartit.com
Sitter här och kollar igenom massa bilder från Grekland. Satt och skrev på min engelska presentation som faktiskt handlar om Santorini, som är en ö i Grekland. Råkade då börja söka runt efter massa härliga bilder :)
/Elin

höstigt

 
 
I förrgår höll jag på att förfrysa mina händer och min stackars hals. Gick till skolan som en jädrans stel pinne. Så, jag kände att jag va i ganska stort behov av vantar och halsduk. Efter skolan igår gick jag en sväng om götgatan och köpte mig dessa två godingar i en härlig färg. Halsduk 150 :- och vantar 60 :- från Monki!
 
Efter skolan idag så var jag på Monki på götgatan igen, haha. Tillsammans med Felicia, Agnes och Molly. Sedan gick jag och Molly hem till henne en liten stund tills jag skulle iväg till tandregleringen. Dom skulle kolla till mina tänder nu när det har gått ett helt år sedan tandställningen åkte väck. Det gick bra och jag behav mig hem. 
Ikväll blir det ingen träning för min del. Känner mig alldeles frusen och dessutom har jag plugg att ta tag i. Imorgon blir det en ganska lugn dag. På morgonen ska vi till gamla stan på studiebesök på nåt ställe. Sen ska vi till skolan och ha svenska och engelska. Då är den onsdagen över!
/Elin
 
 

äpple med äppel och kanel te

 
 
Här sitter jag i min säng. Har precis proppat i mig en kopp te och äpplebitar. Njuter av de sista timmarna av helgen. Haha, jag sitter här och tänker "snart är det fredag igen, det är inte så långt kvar".
Men kom igen liksom. Det är faktiskt inte så långt kvar. Bara 5 dagar kvar ju. Hah, ne gud jag orkar inte. 
 

Innan middan gick jag och min syster Johanna på en promenix. Vi gick till Gamla stan och runt där omkring och sen hem igen. Nu börjar det banne mig bli kallt ute. Då var det skönt att komma hem igen. Nu ska jag snart ta och borsta tänderna och tvätta ansiktet (asså nånting har hänt med mitt jäkla fejs asså! är helt sjukt torr. känner mig som en mänsklig sköldpadda). Ska fan fylla en hink med ansiktskräm och doppa ner hela huvudet. Det funkar nog.
Sen ska jag hoppa ner i sängen och läsa ett tag. Hoppas ni har en go söndagskväll. 
/Elin
 
 

söndag

 
 
Godmorgon! Igårkväll käkade jag och Isidor köttfärssås och spagetti här hemma tillsammans med min fader och moder. Efter det stack vi ner till ica och köpte en Ben and Jerry's! Sen satt vi och mumsade på den samtidigt som vi kollade på Pluras kök :) Vid tolv- tiden begav han sig hemmåt. Jag borstade tänderna och somnade som en stock efter typ fem minuter. Idag vaknade jag vid halv tio och satte mig i soffan och käkade frukost. Nu tänkte jag bara göra ett litet inlägg här innan jag påbörjar the biggest pluggday på länge. Imorgon är det nämligen matteprov.....öh ja. Ni vet hur det känns dagen innan fetaste provet. Not funny. Bortsett från det har jag svenska, engelska, tyska och biologi. Men det är inte så jobbiga saker så det går nog hyffsat fort. 
 
Kan ju också be om ursäkt över att 99,9% utav min blogg just nu handlar om skolan, alltså allt plugg. Så jädra tråkigt! Ska försöka bli bättre på att inte snacka om det så ofta. Men det blir lätt så eftersom jag oftast tänker "innan jag börjar plugga så hinner jag göra ett inlägg", haha. Och då blir det alltid "nu ska jag snart börja plugga blablablalalalalla". Nej. Nu ska jag sluta med det! Ska ta nån pluggpaus sen under dagen ( HAHA plugg igen ) och dra ut och fota lite! Fett längesen jag gick på en fotorunda...
 
/Elin

pic from france


halsduk måste införskaffas!

 
 
 Tre snygga saker. Halsduk och mysiga stickade tröjor är det jag behöver för snart kommer kylan på riktigt!
 
Nu har jag nyss kommit hem från Viggo. Jag, Isi, Linn och Molly sov över där inatt. Tidigare på kvällen blev hela klassen helt nergeggade med ägg, majonäs, senap, ketchup, sirap, hårvax osv av våra kära 2or. Spöregn på det också! Just greeaaat! Våra hår var typ ihoptovade till rastaflätor av allt vax och grejer. Jag och Molly stack hem till mig och duschade (stog och gnuggade i typ en halvtimma). Sen när vi var klara gick vi och mötte upp Isidor, sen gick vi till Viggo. Där satt vi och spelade kort och kollade lite på en film tills vi somnade vid 2-tiden. 
 
Nu är jag hemma och ska snart börja räkna lite matte i nån timma. Sen ska jag träffa bästeIsi igen och hitta på någe! :) 
 
/Elin

skjortooo


macbook air

 
Här har vi min minidator på bild! Väldigt liten och behändig! Har börjat vänja mig mer och mer. Jag är ju van vid min asus..
 
Kom nyss hem från skolan. På idrotten hade vi som sagt simning. Det gick bra det :) Men nu är jag trött som en gris. Halvligger i min säng och tänker stanna här ett tag till innan jag orkar börja med plugget. Importera och redigera bilder får det bli. Om jag inte somnar innan dess.
 
/Elin

snart kommer mörkret

Blandade bilder. Några från weheartit.com och några från mig.
 
Idag är det onsdag. Veckorna svischar förbi. Det är kul, och det går bra! Klassen är härlig, och plugget rullar på. 

Kom hem för en stund sen. Har läst klart allt som man ska ha läst i svenska boken till imorgon. Nu fattas bara matteplugg också....har första riktiga matteprovet på måndag i nästa vecka. Vi är redan på sida 140 i matteboken typ (vi hoppade i och för sig över en bit, men ändå!). Har redan räknat upp ett helt matteblock, haha! Här går det undan iallafall. Igår hade vi skoljoggen som sista lektion. Det spöregnade så vi sprang runt en speciell runda i lite mindre än en timma. Lite komiskt, men det gick bra! Imorgon har vi simning på gympan..då är det rätt skönt att det finns en simhall i skolan. Då slipper man åka iväg. 
Nej, nu ska jag sätta igång med matten så jag slipper hålla på med den hela kvällen :) 
/Elin
 

tisdag

 
TISDAG IDAG! Ska kuta ner till tunnelbanan och sen möta Isi vid slussen. Vi åker nämligen samma buss till skolan så det är braaaaaa!
Ha det gött. Kör på stor skogshuggarskjorta idag. Peace out
/Elin
 

söndag

bild från weheartit.com
 
Har haft en härlig helg! I fredags sov jag hos Isidor. På lördagen var det match på Kanalplan. Vinst med 4-2 och nu återstår endast en match kvar. Om vi vinner den går vi till slutspel och är seriesegrare. Härligt! Efter matchen käkade jag och Isi middag hos mig. Värsta middagen med familjen och grannen. Vid halv elva blev alla så sugna på chips så jag och isi tog cykeln ner till hemköp. Kul var det! Skratt skratt :D
Idag har jag pluggat hela dagen. Ska sova nu. Imorgon är det måndag. wooo
/Elin

fina photo booth

 
Här sitter vi! Yassin sitter också mittemot oss. Vi sitter här och väntar på att Linn ska sluta vid klockan 2. Sen ska vi in till kära söder och fika några tjejer. Ska bli mycket myyysigt :))) 
Den här dagen har vi haft matte, engelska och biologi. På matten räknade vi på och fick även tillbaka våra läxförhör som vi gjorde förra veckan. På engelskan jobbade vi med artiklar som vi ska sammanfatta och läsa upp för klassen senare typ. Och sista lektionen på biologin så höll vi på med proteinsyntes och sånt. SÅJA, nu vet ni exkat vad jag och Molly har gjort i skolan idag. GR8! Hoppas alla har en härlig fredag (förutom att det är världens skitväder ute). Vi hörs!
/Elin

friday

 
Iväg till skolan snart dårååååå. Slutar klockan ett så det är najs! 
/Elin

oldies x2





Några fler bilder från en lång tid tillbaka! Har ju som sagt inga bilder på datorn så jag sitter här och bläddrar i arkivet. Imorgon är det fredag och det känns för jädra skönt! Det ska bli en bra helg det här. Rolig och bra. Imorgon efter skolan blir det fika och sen hem för middag. Efter det ska jag äntligen få träffa Isidor efter nästan en hel vecka. Värsta chillkvällen ska det bli. Bara ta det lugnt och babbla på om allt möjligt. På lördag är det dags för match klockan 4. Ska bli kul det! Sedan återstår det att se vad som händer på söndag. Antagligen No och tyska plugg. Men det funkar det med. Nästa vecka är det fullt med saker känns det som. No-läxförhör, tyska-läxa, skoljoggen på tisdag och simning på torsdag. Om jag inte minns fel har vi vårat första matteprov på måndag nästnästa vecka. Not OK. Scaryyyyyyy 


/Elin

torsdag

 

(langade posen där på den första. svettig och allt!)
 
Sitter i min säng och har kommit ut från duschen. Sista lektionen var idrott, så jag och Molly åkte direkt hem. Tänkte att när jag ändå va äcklig och i gympakläder så kunde jag lika gärna gå ut och springa och svettas lite mer! Så det gjorde jag. Så nu sitter jag i mjukiskläder och doftar "Aqua Kiss". Gott gott! Av mamma fick jag också några goda melonbitar. Satt som en smäck. 
Hehe, det känns så ovant att sitta med en sån liten dator och blogga. Jag är ju van vid min svarta acer som jag har haft i typ ett och ett halvt år. Denna lilla nya sak kommer hänga med mig de kommande 3 åren. Dock har jag inga bilder alls på den här datorn typ. Måste ta och rensa igenom mina på min gamla och lägga över dom jag behöver och vill ha till denna. 
Nu ska jag nog ta tag i matten! Ikväll blir det bara matte och no-plugg. Vi hörs!
/Elin
 

air


 
Okej. Detta är första inlägget med min macbook air! Imorse på matten kom en kille med en stor vagn fullproppad med datorer. Han gick igenom massa viktiga saker som gäller med datorerna och sedan delades dom ut. Det är den minsta macbook air, dvs 11,6 tum. Väldigt liten, men gullig och lätt att ta med sig till och från skolan + lektion till lektion. Den är liksom mindre än mina vanliga skrivhäften jag har :) 
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi började med matte, men det blev ju inte mycket till matte eftersom alla var i full gång med att fixa med datorerna. Efter det hade vi engelska, men i sista sekund fick vi reda på att vi skulle till aulan och få information om brandsäkerhet och sånna saker. Så vi skyndade oss dit och tio minuter senare var det slut. Det som var kvar av engelskan blev inte mycket till lektion det heller. Alla satt och installerade massvis med program som behövs. Typ liber office och virus skydd. 
När vi hade käkat lunch så drog jag och min "repotage"-grupp in till stureplan. Vi har fått i uppgift att skriva ett repotage om Sociolekter. Lite svårt att förklara vad det är, men det är inom sociologi iallafall. Vi satte oss på en bänk mitt på Sture P och skrev ner anteckningar om hur folk beter sig, ser ut, vad dom gör osv. Vi beskrev omgivningen och miljön och funderade på varför det är som det är i den delen av stan. Sedan var det dags för en intervju också! Vi fick syn på värsta kostymnissen och tänkte att vi kunde intervjua honom. Och det gjorde vi också. Det visade sig att han var värsta sköna göteborgaren som var internetantreprenör. Vi fick svar på våra frågor som vi ställde och jag tror vårat repotage kommer bli bra! :) Vi fick hela eftermiddagen på oss att fixa klart med det här, så när vi var klara kunde vi gå hem. 
Nu ska jag läsa klart i min svenska bok och sen ska jag köra matte. 
/Elin

oldies



Bilder från väldigt länge sedan. Kul att kolla tillbaka :)





måndagskväll



 
Sitter vid köksbordet och väntar på att pastan ska bli klar. Har övat igenom all tyska som jag har i läxa tills imorgon. Tror jag kan den nu!
Ikväll blir det träning. Hade ingen match i helgen, så det känns som om jag inte har spelat fotboll på väldigt länge. Är ganska trött, måndagar huh. Men det ska nog bli lite skönt att röra på fläsket iallafall. Träningen börjar vid åtta och slutar halv tio. Så direkt efter ska jag hem, duscha, slänga på mig pyjamasen och sova.
/Elin
 

Godnatt söndag

Har gjort om här på bloggen! :) fixade det lite tidigare den här söndagskvällen. Isidor kom hit en sväng också och gick hem för ungefär en timma sedan. Nu ligger jag i min nybäddade säng och ska sova. Imorgon väntar en helt okej dag i skolan. Slutar klockan tjugo i två så det känns riktigt skönt! Börjar dock tjugo över åtta så nu ska jag sova bums! Godnatt :)


curls



Matten är klar och det är söndagseftermiddag. Känns skönt! Är lite seg och sitter och chillar i min säng. Hade inget annat för mig så jag provade att göra lite lockar i håret med plattången. Funkade ganska bra faktiskt! Försökte nån gång förut också, men det slutade i kaos. Nu gick det bättre :)
Helgen har varit bra. Nu är det dags för en ny skolvecka!
/Elin

paddling outtttttttttt paddling out




Goddag! Har precis satt på mig lite kläder efter en lång dusch. Igåkväll var det insparkning på münchenbryggeriet. Men innan det hade vårt tjejgäng lite överraskningstjosan hemma hos Molly. Nu är hon 16 bast! Molly sov även över hos mig och nu har vi gottat oss i våfflor och hela faderullan. Snart kommer Isidor hit. Vet inte vad vi ska hitta på men det lär bli kul! Ha en bra lördag!
 
/Elin

sweet sixteen

 
Grattis till Molly som fyller 16 år denna fina fredag!
 

the turning of the universe




 
Ohoj! Är jag hemma från skolan. Åkte och fixade ett ärende åt mamma innan jag åkte hem också. Nu sitter jag iallafall här, chillar och lyssnar på musik. Ska bara ta det lugnt ett tag nu. Känns för jädra härligt med fredag måste jag säga. Kommer bli en bra kväll det här.
 
/Elin

senaste från instagram




Har haft en hyffsat chill torsdag. Hade idrott och svenska. På idrotten körde vi baseball och alla drämde till bolljäveln utav helsike. Fett me kul. Jag skrattade mycket! Åkte hemåt, träffade mamma och gick en sväng med henne i ringen. Sen bussen hem och landade i soffan dödstrött. Efter det har jag räknat matte och ätit middag. För ett tag sedan satte jag mig och redigerade bilder (inlägget nedan) och snart ska jag nog borsta tänderna och strax sova. Bara tre lektioner imorgon och slutar klockan ett. Så det är gött!
Designen är lite tråkig just nu. Men jag ska fixa en ny header när jag får mer tid! Puss och hej!
 
/Elin

06.30



 
Imorse fick jag ett s.k. foto-ryck. Vaknade halv sju, hoppade i mjukisarna och en luvtröja, snörade på mig skorna och stack ut på det lilla berget några meter utanför min port. Där satt jag på huk i det fuktiga gräset och knäppte några bilder. Älskar när det blir sånt där fint ljus. Precis när solen kommer upp bakom husen. ÅH va djup du är Elin. Mmmm!
 
/Elin
 
 

I skolan

Testar att göra ett mobilinlägg här ifrån skolan. Hade precis matte och nu är det dags för engelska. Onsdagar är veckans längsta dag så det är skönt att den snart över (snart och snart haha..). Efter skolan ska jag hem och direkt köra lite matte. Ikväll är det match, tyvärr inte på kanalplan utan ute i stuvsta. Matchen börjar klockan åtta och håller på i 2x45 minuter. Så vi får se hur sent jag kommer i säng. Kommer vara megatrött imorgon!


RSS 2.0