GEKÅÅÅÅS



Stan, hem, hamnen, Getterön, hem, ullared, hem.
Dom där orden beskriver min dag. Köpte den där assnygga bikinin på hm, ni vet den där vita som är lite glittrig/guldig typ. Moohhaha! Sen har jag varit i hamnen med morfar, johanna och harald och kollat på massa fina båtar. Efter det fikade vi på Getterön och sen åkte vi hem. Vid 4 åkte vi till Ullared hela gänget och där köpte jag massa grejer som jag måste ha med till östersund och frankrike. Typ schampoo, balsam, tandborste, tandkräm, duschcreme och lite sånt :) Ebba, Astrid, Siri och Elsas träningar slutar nu klockan åtta och senare ska vi träffas och sen ska vi sova hos Elsa! Fett mä kuuuligt.
Hoppas ni får en härlig torsdagskväll. Här är det mörkt på himlen så det kommer nog börja regna snart...buuh!
/Elin


sommar som in i norden



Jädrar vilken härlig dag! Har badat med massor av roliga tjejer hela dagen! Har varit hemma och ätit lite och om ett tag ska jag typ ut igen och så ska vi bada igen, haha! Så himla varmt har det varit och på himlen ser man banne mig inte ett moln :) Åhhh kan det inte vara sommar året om? Astrid har kommit tillbaka från spanien (hon är brun som en...jag vet inte vad!) och yyyeeeeeeeeeeees va härligt jag har det! Har inte haft framme kameran på länge så därför har jag inga bilder att lägga ut. men det är ju så fint väder ute, jag hinner inte meeeed

Saknar alla mina vänner hemma i Stockholm...men om snart två veckor ska jag åka med mina två korkade kompanjoner Yassin och Molly till France. Maahahha hoppas vi kommer tillbaka levande! Heremingud..hur ska det gå? JAJA SNART BLIR DET ÖSTERSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUND!
/Elin

tisdag!



Halloj! Har solat och badat hela dagen med kompisar. Asgött :) Nu är jag superdupertrött och ska snart kolla på morden i midsomer, haha!
/Elin

hm..



ÅH! Gud va lycklig jag är att jag inte bor i Tokyo! Fick syn på en bild av alla tunnelbanestationer...eeeeeeeeehehehhh
/Elin

åh va gulliga bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



töntarnas tönt är i farten!

Ska snart ner till haaaaavet med mamma och syster. Solen skiner idag igen. Igårkväll va jag ute med ett gäng varbergare och satt och snackade vid kåsa. Några badade men jag och Ebba (dom vettigaste av dom alla, haha!) skippade det. Sen cyklade vi ända bort till södranäs, och när vi äntligen hade kommit dit så skule siri hem, så jag hängde med henne tillbaka. Nej, nu ska jag fixa en flaska saft och en macka och cykla ner :) caio!
/Elin

pegg och putt



Igår var  jag, mamma, pappa och Harald hemma hos Lynn och Lalle. Dom bor lite utanför stan i ett jättefint hus! Två katter har dom också! Pegg och Putt heter dom :) Ser ni hur långhåriga dom är? Man vill bara ta med sig dom hem! Vi fick jättegod mat och så också så det va myyyys.
Idag skiner solen i varberg så jag ska snart ner till havet, men först måste jag kolla en grej på en klädaffär och köpa en macka på ett café. Hoppas det regnar på er i Stockholmo!!! mehehe ne jag skoja bara. Hoppas ni får en bra dag menar jag.
/Elin

hittade den


saturday


gammal vattendroppsbild

Har varit ute och joggat med pappa. Nu sitter jag och letar efter en bild som jag tog för länge sen. Ni vet den där bilden på en brygga och så är det massa vatten som skvätter? Molly och Petra vet vilken bild jag snackar om tror jag! Har ju lagt ut den på bloggen förut, men jag vet inte när det va...
/Elin

grillat på midsommar



Här har vi grillat ikväll! Fläskfilé, champinjoner, zucchini & halloumi inlindat i bacon= ÄKTA MAT FÖR ÄKTA MÄN! Här ska det vara ordentlig mat vettni!  Gött som in i norden :D Kollade nyss på vädret på tv och såg att det kommer bli mycket bättre väder nästa vecka! Tummen upp, tummen upp! Har ju vart lite sisådär med vädret här i veckan. nu blire jordgubbar! för miljonte gången den här veckan ;)
/Elin

fingersmycken



1, mammas gamla. 2, torget i varberg (ny) 3, Jonna hittade den i gräset i tanto och jag fick den höhö!

det här är sommar grabbar



asful bild, jag vet. jag tog den på 1 sekund och brydde mig inte.
måste bara göra ett litet inlägg för att beskriva min kärlek till jordgubbar. HUR GOTT SOM HELST!
/Elin

jaha



Mormor har någon konstig lite buske i trädgården med små, vita, fina blommor. vackert sagt där elin, vackert sagt.... HELL YEAH!
/Elin

i guess i'm havin a badhair-day



Har tröttnat så jädra mycket på mitt hår. Det hänger rakt ner och ser så tråkigt och dött ut. Ursäkte meg att jag tar ut mina hårfrustrationer på bloggen, haha, men jag hatar mitt hår för tillfället. Jag har alltid haft typ långt, tråkigt, råttfärgat hår. Jag har alltid endast klippt topparna när jag verkligen behöver och aldrig gjort något speciellt med det. Är fruktansvärt sugen på att grabba en sax och klippa rakt av vid axlarna. Ska jag? Mehehhe nej det skulle aldrig hända! Jag skulle säkert kunna göra det, men jag svär att jag kommer ångra mig sen så njaa. Jööjööö böh
/Elin

soliga onsdag



Fick ett nagellack idag av mamma, det är egentligen mer orange- färgat.

Den här onsdagen har jag hunnit med massa saker. Jag och mami cyklade till stan på förmiddan och när vi kom hem igen blev det plötsligt väldigt varmt och soligt, så vi la oss på mormor och morfars altan och solade i typ 2 timmar. Härligt med lite sol efter allt regn! Efter det stack jag ut och sprang en runda, ner till havet, upp för nåt jobbigt berg och hem igen. Till middag lagade jag och Harald pasta och en "köttfärssås". Vi hade i lite allt möjligt i den så den vart lite annorlunda, men himla god! Nu ska vi snart käka jordgubbar här. MAHAHA idag gick jag förbi en kille som sålde jordgubbar och så gick det en jättesur gubbe förbi honom och då sa säljaren: Söta gubbar för sura gubbar....Jag ba heeeeeeeeeeeeh DÄR SATT DEN! neeh men det va lite kul.
/Elin

gammal bild



TJAAA nu ska jag ner på storstan i varberggggg, hoppas jag hittar nåt för det är värsta rean ! :D

bättre eller sämre?


Gamla......


Och nya....

Kanske inte blev snyggare än förut, men äsch, nu blev det lite förändrig här iallafall!
/Elin

black n white



färg eller svart&vit? vet inte vilken jag tycker är snyggast! Känner att jag måste förnya min fotovägg hemma i stockholm snart. Ska nog göra det efter sommarn :)

nerifrån & opp



Promenad i skogen med mamma, mormor och Harald brUshaaan

visste ni att....



• Jag önskar att jag har ljusare hår. Ni vet när det blir så solblekt och snyggt. Har hört att man ska ha citronsaft i håret. Får testa det nån gång, haha! :)
• Jag älskar min mormors flädersaft. Kan dricka flera liter!!!!!!!
• Jag älskar när man har nån såndär ASBRA bok som man knappt kan sluta läsa.
• Jag börjar i nian efter sommarn (NÖHÖ?). Är lite nervis hära!
• Jag fotade grymt fula bilder förut! Ibland kollar jag på bilder från förra året. Herejisses va fula vissa är!
• Jag blir alltid brunast på underarmarna. Min mage är alltid likblek. Den vill liksom aldrig bli brun! (Kan ju bero på att jag nästan alltid ligger på mage och solar...)
• När jag va liten kunde jag inte säga Elin, jag sa istället Elim.
• Jag blandar ofta ihop Daniel-Adams Ray och Oskar Linnros. Fråga mig inte varför!
• Jag vågar åka alla grejer på gröna lund. Jag får egentligen typ hjärtklappning, men jag åker dem ändå.
• Jag önskar att jag fick min pappas ögonfärg, brun.
• Jag gillar tv-programet Project Runway!

Nu vet ni lite mer om mig, höhö!
/Elin

växtligheter



Fotade dessa två bilder igår. Från mormor och morfars trädgård.

varberg




Den här dagen har varit nothing else but GRÅ. Det har kommit massor av skurar hela tiden. Inte kul, inte kul! Jag stack iallafall hem till Astrid en stund mitt på dagen och hjälpte henne med att packa. Den tösen ska åka till Spanien imorrn (döda mig?). Efter det svängde jag och mamma ner på stan och kollade lite.
För ett tag sen stog jag med en fet kökskniv och försökte dela en hel vattenmelon. Gick väl sådär...go var den iallafall! Nu ska jag fixa några bilder, ciao så länge
/Elin

kbry



Har laddat iPoden med massa musik för tågresan imorrn. Har också laddat ner baksmällan (har fortfarande inte sett den?!) som jag tänkte titta på på tåget. Ska kanske spela match också innan jag åker...får se hur det blir med det..
Buhu, känns alltid lite tråkigt att lämna Stockholm, även fast alla ska bort typ. Men det ska bli jätteskönt att lämna stan ett tag. SEN BLIRE ÖSTERSUND MED LAGEEEEEEEEET! SEN BLIRE FRANKRIKE!!!!! SEN BLIR DET VARBERG IGENNNNNNNN. Sommar♥
/Elin

favoriter

 


Lördag idag! Har inte gjort många knop idag alltså. Igår var iallafall Molly, hennes två systrar, Yassin och deras mammor här.
Vi käkade massa mat och snackade om olika saker som har med Frankrikeresan att göra (nämnde det igår också ju). Vi bestämde vad vi ska ha med oss, vad vi ska göra och hur vi kommer bo osv. Vi ska vara i södra Frankrike och bo i någon liten by som jag inte minns namnet på. Vi bor typ vid en flod som man kan bada i och en bit från havet! Kommer bli awsome. Kameran ska ju med också så det kommer säkerligen bombas med bilder här! Resten av dagen ska jag jobba klart det sista, och sen ska jag packa för imorrn bär det av till Varberg. Får softa med mamma, mormor, brorsan och morfar där och vila upp mig inför storsjöcupen! Mina varbergare Astrid, Siri, Ebba och Elsa ska vara borta när jag kommer ner. Astrid ska till Spanien (varför ska man till Spanien när man har Varberg..!?!??!) och Siri, Ebba och Elsa ska på konfa grej. Kommer typ längta ihjäl mig efter dom men jag förhoppningsvis träffa dom några dagar iallafall. Hoppas att jag kan åka ner dit senare i sommar annars vette fankeeeeeeeen asså. Nu måste jag jobbe
/Elin


Fredag kväll

Hejhej mina vänner! Sitter just nu på mollys iphone och provar att blogga. Det går ju toppen! Vi och våra mammor har suttit och snackat ihop oss om resan till Frankrike hela kvällen. Jädrar va kul det kommer bli assssså höhö ;) nu vill Molly säkert ha tillbaka sin telefon så vi höres senareeeee ciao!

fredag


MAahhah, möt min nya vän. Mollys iPhone :)
Nu ska jag och mamma in till stan för att fixa en kort och sen ska jag kolla på nya fotbollsdojjor. Jätteregnigt idag juuuu, hoppas det inte regnar när jag har match i eftermiddag.
/Elin

catch me if you can


Den här filmen såg jag igår här hemma. Rekommenderar!
Ikväll har jag, Molly, Cicci, Jonna och Maja knatat runt på söder. Först gick vi till långholmen, sen till tanto och lite sånt. Sen stack alla hemåt. Nu ska jag läääääääääsa
/Elin

torsdag


Haha, kan ni gissa vad jag, Stella och Molly gjorde igår?
Vi kollade på KUNG FU PANDA 2! Först träffades vi vid slussen och så gick vi in till stan. Sen bestämde vi oss för att kolla på bio eftersom det va så tråkigt väder, men det fanns inga bra som gick på hötorget vid den tiden. Då kommer killen i kassan och ba : Det går en kung fu panda 2 i 3D på söder och 10minuter! Vi ba: Ooookej vi tar den! Så vi kutade ut, ner till tunnelbanan och kom precis i tid till bion på medborgarplatsen. Vi hade inte ens sett kung fu panda 1, men den va lite rolig ändå möhöhöh. Det regnade ju ute så det var väl bra ;D
Idag är det torsdag (nöhö?) och det har snart gått en vecka på sommarlovet. Heregud va stressad jag blir när jag säger det. Det är gått en hel vecka! Lovet är ju snart slut...inte riktigt, men men. Jaja, idag ska sticka till min kära tandläkare och fixa och trixa med tandställningen. Jag tar med mig datorn dit för direkt efter ska jag hem till Molly och så ska vi jobba ett tag. Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror jag ska försöka tvinga med henne till hornstull för jag måste lämna in en bok på biblioteket som är försenad...moohahao!
En sak till bara, what's up with the väder? Det har varit dåligt väder i typ två dagar nu? Kom igen nu solen.
/Elin

måndag



Jag och Molly har suttit och jobbat hela dagen. Från tio i tolv till halv sex. Är helt slut i huvudet, men det gick asbra! :) Vi satt i mitt kök med lugna favoriter, hhaha. Nu har jag precis ätit middag och såååå vet inte vad jag ska göra ikväll med antagligen chilla med min papi. Ha det gött!
/Elin

söndag


bild från igår

Sitter just nu hemma hos Molly. Vi har varit en sväng på götgatan och kollat på skal till hennes iPhone. Har egentligen inget att säga, men jag kan berätta att vi vann matchen imorse med 6-0 mot Järla. Jag gjorde 3 mål!! Yeah!
/ELin

söndag







Nu drar jag iväg på matchhhh igen! Näst sista matchen innan sommarpaus typ :D
Hoppas det går bättre än igår...det var kokhett ute och solen gassade. V fick ta tre pauser istället för en, bara för att det va så varmt. Efter det ska jag träffa Molly och då ska vi träffa hennes mamma för hon ska berätta vad vi ska jobba med. Jag och Molly ska alltså jobba nästa vecka! Passar perfekt eftersom jag bara är hemma i Stockholm den här veckan och då kan jag lika gärna jobba lite. Yesboooox, ha det gött!
/Elin






jona and lida


mobbade tjejer bjuder på en mobbad bild



Har badat, solat, badat, solat och badat här hos Linda idag. Vi ska nu gå upp och fixa lite middag :))))) Bara för att vi är bäst kommer en till ful bild! Gillar Lindas min där asså ;9

lördaaaaaaaaag

Har precis spelat match! Vinst med 3-1 mot värmdö! Ska snart ( om typ 10 sekunder ) sticka till Linda. HA DET AWSOME ! :)

sommarlov..what did you say?




Jahapp, så här ser jag ut idag. Vet exakt vad ni tänker. Vafan har hon en svart klänning på skolavslutningen?! Ja, det har jag, haha. Har faktiskt ingen speciell anledning heller! Hittade den i en affär med mamma och nu kör vi på denna. Det är två lager, ett som är tunnt svart och ett ytterst med blommigt spets. Mahaha ser ju helt sjukt ut på sista bilden. Om man spelar fotboll blir man inte brun på axlarna...höhöh.
Börjar inte förens klockan 11 så det är sooooooftisch! Ska alltså sticka iväg om 45min :) Hoppas alla får en gryyyyyyym fredag. Stackars Linda, Jonna, Kayla och Maja slutar inte förens på onsdag nästa vecka :( mohaha :D:D:D:D Ciao kompisar!
Känner mig lite såhär just nu hhahahh:



/Elin

lov lov lov lov



Äntligen sommarlov! Känns sjukt konstigt, tiden har gått så snabbt! Så jäkla skönt asså :) I skolan kollade vi först på en film (höll typ på att avlida av tråkighet. filmen va bra, men inte när det är skolavslutning för fasen!!!!!!) sen gick vi ut och kollade på några nior som sjöng och spelade. Några killar i nian sjöng justin bieber och massa annat, haha. (Var det nån mer än jag som höll på att dö av värmeslag?) Iallafall, sen gick vi upp och fick våra betyg, och jag är supernöjd!
Är just nu hemma och har käkat lite, och nu ska jag och mamma gå och köpa nåt..var det nu va! Ikväll blir det PIZZA med vännerna utomhus :D
/Elin
ps. Bor ju precis vid globala gymnasiet och nyss var det fullproppat med studenter, ashög musik och skik. Sen åkte alla iväg på flaken! ÅÅÅÅH jag vill ocksååååååååhååhåhåååå.

Breaking dawn



Fick syn på den här! Längtar som fasiken tills den kommerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr •
/Elin

torsdag


älskar dom här bilderna! tog dom igår.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Har käkat middag och suttit och snackat med mamma och grannen. Innan idag i skolan så städade vi. Slängde det lager med massa papper som låg på bottnen av mitt skåp. Det var en hel del! Sen käkade vi lunch och kollade sen på fotbollsmatchen mellan niorna och lärarna. Lärarna vann, haha! Efter det var jag, Molly och Alice tvugna att sitta och vänta tills klockan blev kvart över två. Vi skulle nämligen till personalrummet då. När vi kom dit var det några andra åttor och nior där och det visade sig att vi skulle få en check på 400spänn för vi hade fått höga poäng (alltså betygen). Vi fick tårta också, hihi!
Efter det stack jag hem, och sen åkte jag till träningen med Linda. Höll på att dö av värmeslag. Jääädrar vi varmt det va! Nu ska jag fixa lite grejeeeeeeeeeeeeer ciao!
/Elin

kvällsdopp




Slog en pling till Jonna och så stack vi till långholmen. Det var värsta fina solnedgången så vi badade :) Lite kallt var det i början..hehe, men det gick!
/Elin

om sanningen ska fram



DAGENS VILL HA: Sommarlov
DAGENS KLÄDSEL:
Shorts, tröja..
DAGENS FRISYR:
Utsläppt, sen hästsvans!
DAGENS LÅT: Oj...
DAGENS PLANER:
Kanske gå ut snart..
DAGENS SAKNAD:
Varberg, sommarlov, astrid, siri, ebba, elsa, solen
DAGENS DUMMASTE: att jag letade efter min mobil i århundraden. den låg i fickan.
DAGENS MISSLYCKANDE:
att det regnade
DAGENS DROG:
riskakor
DAGENS KÖP:
nada
DAGENS GODIS:
fick smaka en godis av maja
DAGENS HUMÖR:
glad! typ!
DAGENS CITAT:
inget på g
DAGENS ROLIGASTE: när...hmm..när jag tog en grymt ful bild på mig själv med mollys iPhone. fick liksom lite dubbelhaka av nån anledning!
/Elin

rainy day



Klassens dag var det idag. Vi åkte till Hellasgården, och sen regnade det.
Regn, regn, regn. Alla hade med sig badkläder och grejer för att vi skulle sola och bada. Så det vart lite misslyckat sådär..men ganska många badade iallafall! Vi åkte hem tidigt så nu är jag hemma.
Förövrigt kan jag berätta att Molly har fått en iphone 4. Jag är så a.v.u.n.d.s.j.u.k. Men det är soft asså, hon kommer inte få behålla den så länge. Kommer liksom smyga hem till henne inatt och sno den! Yesbox!
/Elin

ovärt



Tjenixen! Har kommit hem från träningen och är fett trött. Är på fett dåligt humör, typ utan anledning. Det var en helt, fruktansvärt, mega, extremt ovärd dag. Vi gjorde ingenting. Såg på film och satt och snackade. Nu ska jag kolla på sverige- finland. Hööööööööööööööööööööööööö
/Elin

skola imorrn



Var med Linn, Felicia och Molly i kristineberg och kollade på david och jerrys träning. Vi gick till ica maxi (heter det så?) och köpte glass, mums! Sen åkte vi hem med hela gänget och nu är jag hemma. Asåååååå jag orkar inte med skolan imorgon. Vi har vanliga lektioner och vi kommer inte göra någonting vettigt. Alla lärare kommer ba : ja...eftersom det är sista lektionen så kan ni softa. Då kan man lika gärna vara ledig. Jaja, på onsdag är det klassens dag och jag hoppas innerligt att vi inte sitter inne och kollar på film (som vi gjorde förra året) utan går ut och badar eller gör något annat. Hoppas hoppasssssssssssssssssssssss.
/Elin

ledig dag



Halloj Halloj! Har varit en sväng på stan med Molly och Yassin. Molly köpte ett par söta, röda skor på topshop och Yassin köpte en jättefin skolavslutningsklänning. Själv införskaffade jag mig en röd/hallonröd bikiniöverdel på h&m. Kostade bara 79 spänn så det var gr8! När vi va inne på åhlens så provade vi ALLA parfymerna på makeupstore, så nu luktar jag asäckligt. En blandning av alla dofterna. Böuuh! Ska sticka ut och träffa Linn och halv 6 ska vi kolla på nån träning typ...jaja! Ha det gött! :)
/Elin

it's a beautiful day


Okej heeeeej. Nu kör vi en dagens klädsel höhö.
Shorts, beyond retro - Tröja, Monki (köpt förra året) - armband, massa olika konstiga affärer - glasögon, gina tricot
/Elin

hiiii



shorts från beyond retro, 229:-
Om ni vill köpa ett par slitna och snygga jeansshorts så stick snabb som fasen till beyond retro. Finns ganska många där (iallafall den vid zinken). Visserligen finns det inte massa olika storlekar så jag hade tur att jag hittade några som passade.
/Elin

söndagskväll



Har precis ätit tonfisksallad här hemma. Innan spelade jag ju match och vi vann med 3-0 :) Jag gjorde ett av målen, haha. Fick typ världens bula på mitt knä för jag sprang rakt in i en annan tjejs knä. Inte kult, inte kult.
Visst känns det sjukt konstigt att det inte är skola imorrn? Guud så härligt. Ska bara ta't lugnt ikväll eftersom jag är väldigt tröööööött efter matchen. Puh!
/Elin

känslan



Känslan när man har städat hela sitt rum och ska sticka iväg till matchen på kanalplan. FASIKEN VA KUL DET KOMMER BLI. HAMMARBYYYYYYYYYYY! Det spritter i bena här asså. Hoppas ni får en sjukt härlig söndag kompisar! :)♥ Hörs senare!
/Elin

uppe på berget


bilder tagna med mobilen

Denna lördagskväll spenderades på skinnarviksberget med Molly, Yassin, Petra och Linn. Vi köpte en stor flintastek (AHAH, big mistake, big mistake..) som vi skulle grilla. Det gick väl sådär! Det tog typ hundra år tills den va klar så det vart lite misslyckat. Det var iallafall soligt och fint ett tag så det va mys. Kom hem för typ en timme sen och sen dess har jag legat i soffan som en säck potatis. JAHAPP, ha det gött så länge! :)
/Elin

lördag !


Har varit och badat hela dagen med Yassin, Linn, Petra och Molly någonstans ute i skogen vid en sjö. Så jäkla härligt! DET ÄR SOMMAR GUYS! Filmade lite så jag ska förska sätta ihop en liten film eller nånting av det. Ska snart ut igen och sticka till nån mataffär med Yassin och Molly för att köpa nåt som vi ska grilla. Yassin har typ en minigrill, haha, så det blir toppentoppen :D Hoppas alla har det bäst och njuter av solen och värmen! Innan jag stänger av burken så ska ni få höra den låten som jag går omkring och sjunger. JOHN MAYER ofc ;) ;)



/Elin

fredagskväll

Puuuuuuuuuhhh. Äntligen får jag sitta stilla! Har spelat match ikväll på segeltorps ip. Riktigt varmt var det asså. Har precis kollat på Sverige- Moldavien med pappa ovh sååååååååååååååååå. Innan jag åkte till matchen fköpte jag ett par shorts på beyond retrooo. Wiho va snygga dom är, visar imorrn. Nu ska jag stänga av denna burk, ciao!

happy birthday


jag och johanna pimpade hans tårta med toffifee :D

Haha ljusen står lite i fel ordning. Birthday happy
bilden tagen för typ 2år sen.

Idag fyller min brorsa Harald 19år! Grattis Grattis!

/Elin

bildbomd :D


thumbs up!


yassin äter banan iskånegläntan

linn äter jordgubbeee

gööött var det!


molly i linns trapphus :)

snyggggggggggggggg!


yassin hetiiing

idag på långholmen

petra!

Igår sov Yassin, Molly och Linn här. Vi käkade thaimat (åååååhh gottt) och laddade ner never say never. Haha, vi kände att vi var tvugna att se den...hrrmhrm. Den var bra. Låt mig säga såhär, vi har lite bieberfever. hostihosti! Sen låg vi och snackade fett länge och sen sööövde vi :) Idag har jag och ett gäng varit på långholmen och solat och badat. Det var jädrit kallt i vattnet men skönt. Nuuuuuuu ska jag fixa i ordning alla saker och sen åka till matchen! HAMMARBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
/Elin

busseeeeeeennn



Drar till molly och yassin nuuuuu wooow nu vart det bråttom!

eye



Fotade mitt egna öga precis med det nya objektivet. Det va så fint ljus in i köket så jag provade lite :) Jag är typ grovt fascinerad av irisar/regnbågshinnor. Tycker bara dom är så sjuk konstiga men häftiga. Haha!
Förövrigt tycks halsontet övergå i nysningar..icke bra icke bra. Sitter och chattar lite med Elsa på facebook. Åker till Varberg den 19e, så det är typ bara 18dagar kvar!!!!!!!!!!!!! Oh herejisses jag kan inte vänta. Kommer bli så gryyyyyyymt kul. Hah, minns förra sommaren när vi låg och solade en hel dag. På kvällen märkte vi hur brända vi hade blivit så fick sitta och smörja in varandra med after sun hela kvällen i mormors svala källare. Ahahahaah! Nu ska jag kolla på grey's anatomy yey
/Elin

bättre



Två apsnygga bikiniöverdelar. Från nelly.com :)

Första juni idag då! Känner att det kommer bli en riktigt rivstart på månaden ikväll. Hemma...sjuk...soffan...te... LÅTER VÄL HÄRLIGT KOMPISAR?! Nejmen. Mår faktiskt lite bättre, så imorrn är jag fit för fight igen, hehe. YEAH!

/Elin

RSS 2.0