här kommer ett inlägg från igår, tydligen hade jag glömt att publicera det!



Lalalaa..jag har ont i huvudet! Efter matchen idag så blev jag helt dödstrött och fick ont i huvudet. Inte bra. Och min rygg är blev typ helt knäckt. Det känns som hela jag är helt sne.

Jaja. Helgen har varit bra. Mycket fotboll har det varit iallafall. Igår spelade jag match med 95orna. Den matchen förlorade vi. Men matchen idag, med mitt lag, vann vi. Serieledare är vi också! Woho! Efter matchen igår så träffade jag Jonna, Kayla, Cicci och Maja hemma hos Kayla. Sen gick vi och såg Sex and the city 2. Jättebra film:)
/Elin

upper east side




239 E 73rd Street.
Gång avstång till Central Park! New york, here we come!



satc 2



Nu har den haft premiär, och nu måste jag se den! Jag är så jäkla nyfiken på vad som kommer hända...

Idag är det fredag. Vi slutade rättså tidigt så jag och Molly åkte till ringen en sväng. Där hittade jag ett par snygga, vanliga crocker-jeans på jc. Få se om jag köper dom.
Nu är jag hemma och ska snart äta. Imorgon ska jag kanske, kanske spela match med ett f95-lag, och sen på söndag har jag match med mitt egna lag. Massa matcher! Och det är skönt för hela nästa vecka är projekt vecka, så det blir inga vanliga lektioner då. Hohohoh!
/Elin


typ ramlösa reklamen:)


detta är en konstig bild från dagen vi hade picknick


 
Tjabadabadibadoba,
kom hem från träningen för ett tag sen. Fick sjukt ont i fötterna. Hm..ajaj!
Jag funtade på en sak. Hur tusan ska jag göra på skolavslutningen. Jag vill ju ha med min kamera och ta hundratals bilder. MEN, det blir ju lite jobbigt att traska runt med en fet kameraväska hela dan. Synd att man inte kan knäppa med fingrarna så att hela väskan förvandlas till en papperslapp.
Nu ska jag och mina fötter dö:)
/Elin

JUSTE! Alla som går i min teknikgrupp, här kommer en hälsning:
När alla hade gått, förutom jag, Yassin och Petra då, så slog våran bil rekordet! Jag skojar INTE. Jises christ va bra den va alltså. Tänkte bara informera det.

operation dödstrött



Idag var det operation dagsverke i skolan. Jag och Yassin gick omkring runt hela stan kändes det som. Vi känade ihop 627 spänn. Imponerande! De där "hej, vill ni skänka en slant till kvinnorna i Sudan" sitter i skallen nu iallafall..

Chattade lite med den bästa-storasystern-i-hela-värsldhistorien nyss. Hon sa att det var typ lika varmt som i grekland där borta i Beverly farms nu. Jag önskar att jag kunde åka till henne och ligga på beachen. Men i sommar ska vi ju dit, så då får vi gå dit nån gång! Ellehur johanna? Senare ikväll ska vi skypa med henne för vi måste beställa bussbiljetter från boston till nyc.
Om en timma ska jag och Harald åka till gamla stan och träffa mamma för vi ska äta på vapiano:)
Ha det gött!
/Elin

di di di di di du du du du


en svart och vit bild. Precis som vädret där ute.

Hejdär.
Idag har jag varit sjukt trött. Från början till slut. På so-lektionen gick det nästan över gränsen. Jag höll på att somna. Och detta mina vänner, detta händer inte ofta. Kanske var det för att vi hade sen träning igår och kom inte i säng förän ganska sent. Eller så är det bara vädret. Ibland brukar det vara vädret som är konstigt och gör en trött. Jaja, hur som helst så gick jag inte på träningen idag. Mitt huvud dunkar. Hoppas det blir bättre tills imorrn! För då är det operation dagsverke (tydligen så stavas det operation dagsverke och inte operation dagsverket. Skumt. Jag menar, vadå dagsverke?!). Jag vill inte bli sjuk nu!
/Elin


 

utanför mitt fönster....



....ser det ut såhär!

Sommaren är verkligen här nu. Det börjar bli ljust om kvällarna. När klockan är tio tror man att den är sju. När man går ut på balkongen känner man ingen skillnad. Det är lika varmt ute som inne.


Animering



HAHA! Kolla vad jag och Harald (mest harald...) nyss knåpade ihop? En liten animering! Bilderna tog jag för typ två veckor sedan och nu hittade vi (igentligen bara harald...) ett animeringsprogram som vi laddade ner. Ser ni texten där uppe? Den ligger där eftersom vi bara har laddat ner testversionen typ. Man kan inte ta bort det, men det var kul att prova!

Snart ska jag äta och sen vid nio ska jag ha träning. Tyvärr ska varken Linda eller Jennifer komma:( Jennifer skadade sig och fick 3 sprickor i foten igår på matchen..Linda hon hade gymnastiktävling i helgen och skadade nacken! Värsta oturshelgen. Hoppas dom blir bra fort som fanken så dom kan komma tillbaka och spela med oss!
Ha en bra måndag!
/Elin

regn


man får väl dra till med en sommrig bild (tagen igår) såhär i regnet. Eller vad säger ni?

Imorse, klockan sju, gick alarmet på mobilen igång. Jag gick upp, käkade frukost och packade alla fotbollssaker. Sen gick jag ner till bussen, men det kom ingen buss. Gick ner till tunnelbanan istället. Åker till skanstull, går till kanalplan där matchen börjar vid nio. Vi spelar bra och vinner med 3-1! Vi hade inte riktigt tur med vädret om man säger så..det regnade non stop hela matchen. Blött! Men när den var slut, ja då ska det naturligtvis sluta regna.
Sen åker jag hem från matchen, duschar och äter lunch. Sen går jag och mamma ner till hornstull för att posta Johannas paket. Men nej, postgrejen var stängd. Sen går vi och handlar mat och sen går vi hem. Och nu sitter jag här! Är helt slut och jag ska snart kolla på reprisen av Ugly Betty. Eftersom vi tydligen har börjat ha träning på tisdagar också så missar jag både ugly betty och desperate houswives. Detta är inte acceptabelt! Men sen såg jag ju att reprisen går på söndagar. Jädrar vilken tur!
/Elin

hajhaj



Tjobapadoba.
Här sitter jag i soffan och degar. Måste lägga mig ganska tidigt idag för imorrn är det samling inför matchen jättetidigt. Redan klockan sju måste jag gå upp. Puh. Men det ska bli kul att spela match! Har inte gjort det på typ två helger...hur kunde detta hända? Som tur är spelar vi på kanalplan, så jäkla roligt att spela där.
/Elin

jisses vilket väder

Kom nyss hem från götgatan. Där köpte jag en fin tröja från bikbok. Den är typ en blandning av orange och rosa. Härligt med starka färger! Jag måste nog dricka ett glas vatten för jag har lite ont i huvudet..inte bra. Resten av dagen ska jag nog ta det lugnt. Ska nog på ut med min kamera och fota lite, häggen här utanför mitt fönster har slagit ut också. Den är inte bara fin, utan det luktar asgott också. Så det kommer nog lite bilder senare!
Nu ska jag gå ut!
Ciao!/Elin

tyresta

Kom nyss hem från Tyresta. Vi var ju där på utflykt med skolan idag. Varmt var det, och kul var det. Men mest varmt. Hade med mig min gamla lilla kamera, men jag glömde totalt bort att jag hade med mig den, så det blev inga bilder:( Solen stekte hela dan, men nu har det kommit lite moln..men jaja. Nu har jag precis tagit en dusch och om ett tag så ska nog jag, Petra, Molly och Yassin ses för vi ska gå och köpa nåt att äta ikväll till middag. Sen ska ju dom sova här också:)
Gud vilket tråkigt inlägg. Ingen bild heller.
/Elin

tordag



Snart bär det iväg på träning. Den börjar redan klockan 4 idag så man får skynda sig hem från skolan. Som tur var hade vi inte teknik idag så då hinner jag hem innan. Efter träningen ska jag fixa lite inför imorgon. Vi ska ju ut till Tyresta och typ vandra i skogen. Imorgon blir en händelserik dag. Först ska vi ju på utflykt med skolan, men senare åt kvällen ska Molly, Petra och Yassin komma hit och så ska vi laga nån god mat, kolla på film och sova här. Kulkul!
Ha det gött
/Elin

onsdag


åh, nu vill jag till ekbacken och bada tills öronen trillar av.

Idag är det onsdag vilket betyder ingen träning. Men jag och mamma hade fullt upp iallafall! Först gick vi till en cykelbutik, där min cykel va inlämnad, och hämtade den. Sen vidare till ica där vi köpte grejer som jag ska ha till matsäcken på fredag. Sen gick vi hem och lämnade maten. Sen knatade vi till apoteket där vi köpte typ ansiktsrengöringsgrejer. Sen in på en annan ica och köpte nötter, hehe. Och sedan hem igen.
Nu ni, nu måste jag fixa med ett brev och en liten present till min bästa storasyster. Ojojoj, hoppas hon inte läser det här! Aja, isånnafall hälsar jag: snart kommer det ett paket flygande till Boston! Tusan också, hoppas hon inte läser det här.

/Elin


Crip's


Gammal bild

Hallådär. Sitter här och käkar äpple och kiwi. Jag har upptäckt den godaste äppelsorten. Dom heter Crip's. Asgoda. Verkligen. Varför äta godis när det finns så god frukt? Frukt är ju såååå mycket godare (igentligen inte, men ändå).
Alltså...det är ju förfan sommar! Poff sa det och nu är det plötsligt stekhett ute. Jag trodde typ att det skulle börja snöa igen, men nej. Föresten, jag har en plan. Det borde finnas typ en sjö mitt i stockholm. Tänk va skönt det skulle vara om man kunde ta sig ett litet dopp efter skolan. Fast det skulle aldrig gå...
Klockan 6 är ska jag typ möta Jonna för vi ska iväg på träning. Det är typ K.A.T.A.S.T.R.O.F. För jag kommer missa både Ugly Betty och Desperate Houswives. Holy macaroni. Vi brukar vanligtvis inte ha träningar på tisdagar, så det blev lite utav en chock när jag fick reda på detta. Oj vad jag överdriver.
/Elin


SOL sol sol



Herejesus vilket väder det har varit idag! Jag höll på att avlida på gympan. Nä inte riktigt, men det var riktigt varmt. Känns hemskt att man är så blek. Men man får väl räcka näsan mot solen så ofta man kan för att få lite färg.
Nu ska jag äta och senare vid nio ska jag på träning.
/Elin

LALA

Har inget kul att skriva!


Lalallallalaaaaaa


lördag



Kom nyss hem från en promenad. Första riktiga sommarkvällen var det nog. Varmt&skönt!

Idag hade ju jag, Molly, Yassin, Petra och Stella picknick i skånegläntan. Vi låg där på filtar och käkade pastasallad och lite sånt. Sen några timmar senare kände vi på vattnet nere i tanto. I vattnet var det kallt men i luften var det jättevarmt!



Ha det gött!
/Elin

i feel good




nyc

'

Visste ni att....jag ska åka till New York City! Den 20juli bär det av mot NY. Hela familjen ska såklart med! Johanna är ju redan i Usa eftersom hon är au pair i Boston, så hon kommer typ och träffar oss på flygplatsen. Sen ska vi också till Boston och kolla runt! Spännande! Ska bli jättekul att träffa Johanna igen. Senast jag såg henne irl var 4 januari. 4 JANUARI, det var ju för tusan jättelänge sen!

Idag är det lördag och strålande sol. Jag och några vänner ska ha picknick (stavas det så?) nånstans, hehe. Kulkul! Kameran ska med också så det blir nog lite bilder.

/Elin


fredag



Idag var jag och mamma på stan. Jag var på jakt efter en skolavslutningsklänning och jag fick med mig en hem! Det kommer från Urban Outfitters och är jätteblommig. Superfin tycker jag. Sen fick jag ett linne från Zara också. Det var också blommigt. Jäkligt mycket blommigt idag.
Igår cyklade jag, Molly, Petra och Yassin hem till Stella. Vi hyrde film och knaprade på chips, grönsaker och dipp. MEN. När vi skulle cykla hem från filmhyrningsstället så började det såklart regna. Vi blev dyngblöta, DYNGBLÖTA. När vi kom in igen så såg det ut som om vi precis hade duschat. Jesus va blött! Men kul var det!
/Elin

.

Tog fram locktången och fick plötsligt afro. Nu ska jag gå ut med mitt afro. Hej!

tjoho


haha, maja knäppte nån konstig bild igår på mig...

Tjenare! Vaknade tidigt idag, så då tog jag tungan rätt i mun och började städa mitt rum. Nu är det banne mig rent iallafall! Väldigt skönt. Idag är det sjukt varmt ute, inte strålande sol, men varmt. Typ sånt där skumt väder, molnigt men fuktigt och varmt. Skumt. Idag ska jag nog träffa Yassin förhoppningsvis. Kanske Petra också...? Jag vet inte. Men ha en bra torsdag!
/Elin


helllllllg



Ja, här kommer en till bild från idag. Haha Jag orkar inte ladda upp fler. Datan krånglar!
/Elin

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLAR VILKEN FIN BILD PÅ MOLLYYYYYYY



Tycker ni inte att den här bilden på Molly blev sjukt snygg? Jag menar, KOLLA IN ÖGONEN....

Idag efter skolan gick jag, Maja, Molly, Yassin och Petra och köpte glass. Sen gick vi upp på Skinnarviksberget och satt där ett tag. Det var väldigt varmt ute idag så man fick värsta sommarkänslan. Härligt!  Såklart tog vi mer bilder än bara den här, men jag vill uppmärksamma den här bilden lite extra eftersom den blev så fin...:)
Mer bilder kommer snart!
/Elin


wait, wait, wait.....................WHAT?!



Idag kom jag på att det är typ noll dagar kvar till sommarlovet. Okej, inte noll, men typ 3veckor! Panik, panik, PANIK! Vad ska man ha för klänning på skolavslutningen? Vit, röd, svart, blommig? Jesus! Man måste ju vara ute i god tid också, för annars blir det himlans stressigt.

Kom nyss hem från en liten promenix. Tog med mig kameran i hopp om att hitta nåt fint att fota, men det fanns bara gamla tråkiga gröna träd. Så det fick bli en bild på ett tråkigt gammalt grönt träd.

/Elin

reflexskärm



Funderar på att kanske köpa en sådan här mojjeng. En reflexskärm! Reflexskärmen gör så att skuggor lättas upp och för att jämna ut kontraster= bilderna blir finare! Kostar typ bara 200:-
/Elin

Bokeh


Fotade lite bokeh-bilder. Rättså snyggt.

Idag har jag sovmorgon, riktigt skönt. Ute är det soligt, till skillnad från igår!(Det regnade och var svinkallt. När jag kom hem från träningen fick jag ställa mig och mocka grässkorna rena från all lera. SÅ JÄKLA MYCKET LERA!) Hoppas att det är varmt ute också! Just nu så sitter jag och äter päron-vanilj yoghurt. Ganska gott faktiskt. Oj, nu måste jag nog resa mig och fixa iordning mig.
/Elin

Korallblått



Igår var jag på ringen och införskaffade mig ett nytt nagellack. Lite häftig färg tycker jag:)

Ny vecka. Men ingen vanlig vecka. Utan en kort vecka! Bara tisdag och onsdag kvar och sen är vi lediga plus att jag inte har några läxor. Kan det bli bättre? Gud bevare mig väl för Kristihimmelfärdsledigheten! Hohoho va skönt. Fast mamma sa att det skulle bli regningt torsdag, fredag, lördag OCH söndag. Typiskt. Men nu måste jag ta och äta nåt för min lille magge kurrar. Sen ska jag iväg på träning i KYLAN. Jag kommer dö. Långsamt....
/Elin


körsbärs



Idag efter skolan så åkte jag in till stan där jag mötte mamma. Vi gick till Kungsträdgården för att kolla på körsbärsblommorna som har slagit ut. Kameran var med också:) På hemvägen så fick jag en jeansjacka från h&m. Väldigt fin!
Snart ska jag nog ta och gå till muk en sväng. Men först måste jag få tag på Yassin och Molly och höra när dom ska dit.
/Elin

topshop löve

ÅHÅHÅÅHÅHHHH. Jag håller på att DÖ. Kikade in på topshops hemsida. Det finns så sjukt mycket fina kläder där. Man vill ha alltihop. Bokstavligt talat. Men, jag måste vara puckad för jag kan inte få tag på bilderna så jag kan visa dom här. Klicka HÄR för att se ett jättefint linne som jag har kollat på länge. Men jag kan inte hitta det i affären. Hmmmmmmmmm
 Idag är det tordag och imorgon är det fredag. Woho! Idag har jag varit i skolan. Nu är jag hemma från skolan. Ska snart ta mitt pick och pack och dra mig till träningen. Skönt med tidig träning idag. Slutar vid halv sex så jag kommer hem tidigt. Men innan ska jag försvinna i topshops underbara värld. Ciao!
/Elin
(extremt flummigt inlägg. tips: läs det med räserfart! Då låter det ännu roligare.

livenight




Tjena tjena. Dagen började med ett besök på rådhuset där vi skulle kolla på rättegångar. Spännande spännande. Min grupp fick en rättegång som handlade om en misshandel. Två killar hade misshandlat en kille på Gamla stans tunnelbanestation i november, och nu skulle dom förhöras och massa sånt inför rätten. I början var det ganska intressant och se hur det faktiskt går till när människor förhörs, men efter 2timmar och en kvart så vart det ganska långtråkigt. När det äntligen var slut så var det skönt att lyfta på rumpen och åka tillbaka till skolan. Då käkade vi lunch och sen var det bara två lektioner kvar.
Just nu så sitter jag och skriver så pennan glöder. No-frågorna ska ju lämnas in på fredag och ikväll har jag inte tid för då ska jag, Yassin, Molly, Petra och Maja åka till kulturama och kolla på Livenight. Stella går ju på den skolan och dom ska ha nån dansgrej typ. Jag vet inte exakt, men kul ska det bli! Kameran ska jag ta med mig så jag kan ta några roliga bilder.
/Elin

huhuhu



Hehe. Kollade på en annan blogg och såg den här videon. Det är alltså en liten 3-4åring som gråter över Justin Bieber och sen får hon träffa honom. Haha :)
Jaja, idag är det onsdag. NEJ, det är tisdag. ÅH! Idag är det tisdag och kom nyss hem från skolan. Klockan 6 ska jag iväg på träning borta i Gubbängen. Men innan måste jag svara på no frågorna eftersom dom ska in på fredag. Önska mig lycka till.
/Elin

thebodyshop mums



Mums, pink grapefruit. Det här är nog min favorit av alla som finns på the body shop. Sen kommer nog hallon. Hallon luktar också sjukt gott. Lalala, sitter här och väntar på att jag ska gå till fysträningen. Medans kan jag ju ta och babbla på om vad jag har gjort idag. Jo, först så hade vi klassrådslektion. Det var inte mycket till klassråd det...men ja. Sen var det svenska, då satt jag bara och läste i min extremt spännande bok. Sen var det musik. Vi sjöng I wish med Stevie Wonder. Sedan var det lunch. Usch. Sen hade vi no och då snackade vi om ekologi och lite sånt. Sist hade vi gympa och då körde vi friidrott. Efteråt så låg jag och Molly på höjdhoppsmadrassen och typ somnade, iallafall jag. Det var jätteskönt för det var så varmt med solen i ansiktet. Men sen traskade jag hem.
Föresten, kommer ni ihåg när jag sa att jag hade bränt mig på en glödlampa? Nu har det iallafall börjat läka. Fy vad det svider.

Näj, nu måste jag packa träningsväskan och snart gå. Ha det gött
/Elin


matmatmat



Kom nyss hem från en kort promenad med mamma. Vi köpte goda äpplen och strosade runt lite. Jo juste, vi köpte mango också. Det är helt sjukt, jag har typ aldrig ätit magno. Jag kommer ihåg att när jag var liten i skolan så skulle alla säga sin favorit frukt. Då sa jag alltid mango fast jag inte ens hade smakat det. Hur tänkte jag då tro..? Hm.
Tidigare spelade vi första matchen i Sanktan, så det var roligt att vi vann också! Och varmt ute var det också. Det var igentligen meningen att pappa skulle fota lite under matchen, men vi glömde kameran i bilen så det vart ju inte så lyckat. Hehe.
/Elin

ajöss april



Igårkväll var jag, mamma, pappa och Harald på fest hos en familj som vi brukar vara hos på Valborg. Vi käkade massa god buffé och kollade på brasan. Synd att det var så regnigt...Men nu är det iallafall maj månad. Heregud, sommarn är ju här snart.
Idag skulle mamma och pappa tydligen ut i skogen och ta en promenad. Jag hängde med dem istället för att sitta hemma och muppa. Det var härligt att komma ut och gå lite! Kameran hängde med såklart, så snart kommer det väl lite bilder.
Ha en bra lördagskväll:)
/Elin

RSS 2.0