frooost

Tjooobadoba! Just nu är jag hos Astrid Höööörbäck, bara så ni vet detttttttttttttttttttttttt. Innan jag gick hit fotade jag fina frost bilder ute i mormor och morfars trädgård, dom kommer upp hä seeen.

/elin

kul inlägg verkligen

Hejsvejs alla goa och glada,
är fortfarande här i varberg. Igår va jag och kompizarna på stan och kollade runt i rean. Jag köpte inget, men det gjorde jag i förrgår. Jag gjorde världens kap på vero moda. En fin (ööh nej det var ful, det var därför jag köpte den..!) marinblå, stickad kofta som har kostat 400:-, men jag köpte den för 190 typ. Goodie! + en ganska vanlig basic tröja på hm för 99:-! Efter den lilla turen på stan så gick vi hem till Elsa. Där körde vi lite på en sån där wii balansbräda. Jag ägde på snöbollskastning, till skillnad från siri (hahrmhrmhrr). Seeedan käkade vi pizzaa och sen gick vi till Elsa igen för vi skulle gå ut med hennes hund, Sigge. Sen gick vi hem till mig (mormor och morfar) och kollade på sex and the city 2. Sen gick Siri hem för hon skulle upp på nåt läger imorrn, så hon kunde inte sova här. På morgonen spelade jag, Ebba och Astrid på ebbas iphone 4. Vi blev typ lite galna i ett spel, så vi spelade det ett tag...
Jag har inte bloggat särskilt mycket för att jag har inte orkat ladda in bilder på den här datan. Det tar lite tid!
/elin


juldagen


bild från i sommarn i varberg 2010

Tjenixen allihopa! Har ni haft en mysig julafton? Det har iallafall jag haft. Familjen + mormor och morfar käkade julbord tills våra magar stog i femton hörn! Jäklar vad gott det är med mormors mat! Man tänker inte på att man blir mätt, utan förtsätter att äta.

Det jag fick i paketen var lite böcker, en fotobok, örhängen, en väska, en ljusgrej (ni ba ahha okej då vet vi precis!), en minitavla m.m och pengar! Jag har varit så himla lässugen nu i typ veckor, så nu ska jag läsa som en tok! Pengarna ska jag använda till en dat0r! jiihuu :) Hoppas ni har haft en asbra julafton och att ni har ätit massa julmat.
Hejhopp så länge!
/elin


tisdag och jullov!

WOHO! Nu är det jullov! Kom nyss hem från skolan. Vi kollade på This is England och fick våra betyg. Jag är väldigt nöjd med dom! Nu kommer snart mamma hem och sen ska vi packa det sista och sen bär det av till Varberg. Tror att tåget går vid typ 4 och vi kommer fram vid 8. Men man vet ju aldrig...det är ju massa inställda tåg och förseningar just nu. Vi får se hur det går med det!
Ha det gött så länge!
/elin

drip drop

Tjääänare!
Bloggen har varit lite död för att hela designen har varit vrickad. Helt plötsligt låg allt huller om buller och jag fattade typ ingentingggg. Men idag så märkte jag att ett litet, litet tecken i stilmallen fattades, nämligen detta } men nu är allt på plats iallafall, nästan!
Bilderna tog jag igår. Jag blir så sur på att det blir så dålig kvalité på bilderna när man lägger upp dom på bloggen. AAAHH, VARFÖR??
Idag:
Kom till skolan vid nio. Vi städade i klassrummet och korridoren. Sen kollade vi på filmen skruva den som Beckham. Den har man ju sett minst tio gånger, så det var inte så roligt. Sen åt vi lunch och sen kollade vi på slutet av filmen. Sen fick vi gå hem. Väldigt tråkig dag tycker jag! Efter skolan gick jag till Svanströms och köpte julklappspapper och fina snören, så ikväll ska jag slå in alla julklappar och packa min väska. Imorrn efter skolan åker mamma och jag till Varberg!

/Elin

jag ska klara det här!

så SLUTA SÄGA ATT JAG INTE KAN KLARA DET HÄR
DU KAN INTE KLARA DET
men HON kan
HUR VET DU DET? JAG FÖRSÖKER JU
FÖRDET ÄR SÅ HIMLA MYCKET TECKEN OCH ETT JÄVLA TECKEN ÄR FEL.... MEN JAG TROR PÅ DIG DU KAN KLARA DE
DET HOPPAS JAG VERKLIGEN !
BÄST FÖR DIG
VA SARU?
BÄST FÖR DIG
mucka inte
11:20
JAG FÖRSÖKER, JAG FÖRSÖKER! JAG FÖRSÖKER FÖR ARTON GUBBAR
hahahahhahaha bra men jag försöker för 20 gubbar

torsdagkväll

Blogg.se är helt knas. Man kan typ inte ladda upp bilder? Hoppas det börjar funka snart..
Detta har jag gjort ikväll:
- Satt upp nya bilder på min vägg
- Plockat bort lite saker som låg utspritt över mitt rum- hatar det!
- Räknat ETT mattetal, ASBRA!
- Ätit middag
- Klippt och klistrat med några julkort!
- Slagit in två julklappar till mormor och morfar
- Importerat bilder från kameran, men nu fungerar det inte att ladda upp dom här
- tagit bort gammalt nagellack och målat på nytt
Nu ska jag bara sooooooofta lite grann och sen ska jag sova! Imorrn är det ingen musik så då får vi sovmorgon till halv tio. Gött!

/elin

16 december!

bild sen igår eftermiddag!

Hade jätteroligt igårkväll med mat och julklappar! Bilder kommer senare ikväll kanske :)
Har sovmorgon idag till 10.05 och nu är klockan 09.40 så jag måste gå snart! Mina tänder gör stört ont och jag skulle inte ha något emot att någon sliter ut dom ur min mun och kastar dom åt fanders. Eller åt Anders...det spelar ingen roll! Ikväll blir det träning och sen ska jag inte göra nåntinggggggggg. för vet ni vad? Jag har inga läxor att göra. heheheehhehehhhhhh
/elin

and the sun goes down...

Den här låten påminner mig om en dag i Härjedalen för typ 3 somrar sen. Det var typ hur fint väder som helst och så kommer Harald och ba: elin, lägg dig i gräset, kolla upp i himlen och lyssna på den här.
/elin

vinterland

Skolan idag har varit bra. Jag gick till tandläkaren efter lunch så jag missade ganska mycket. Kaj (tandläkaren) spände tandställningen ännu mer så nu börjar det göra onttttttttt. Kommer säkert göra ännu ondare ikväll, men då jag ska och massa tjejer ha lite julklappsgrej så jag hoppas att jag inte kommer tänka på det så mycket. Tandställning är verkiligen PAIN IN THE AZZZZZ när man precis har spänt den.
/elinvin

kola

Igår kokade jag kola. Det gick väl sådär! Det var meningen att man skulle klippa den i små bitar, men här fick man för fanken stå och hamra. Gött blev det iallafall.
/elin

mys

/elin

tired

Typ lite såhär känner jag mig just nu. Lite hängig i huvudet och trött. Vad är det för fel på mig? Jag är trött varenda dag när jag kommer hem! Meeeeeeeeeeeen jag är ändå glad. Idag fick jag reda på att vi inte ska ha nåt matteprov på torsdag. HAH, känn på den ni! Fast i och för sig så skulle det vara lite gött att ha det gjort innan lovet...men jaja!
I morse var det lucia i kyrkan. Det är typ första året jag inte har varit med i luciatåget..det kändes lite konstigt. Den roligaste låten var helt klart den där lusselelle, lusse, lusse lelle elva nätter före julenlen, nånting (nån konstigt version!) Och micke stog och spelade nåt konstigt jäkla instrument som ba doingdoingdooooing, man ba heehe. Men den bästa låten var helt klart när Anna och Hanna sjöng solo! Jag typ rööööös ♥ asbra!

söndag

Har pluggat geografi hela dagen. Senare på eftermiddan åkte jag och mamma in till Åhlens och köpte lite grejs. Har käkat middag och duschat och nu sitter jag och är megatrött. Orkar verkligen inte göra nånting vettigt. Känns ju sådär asroligt att det är skola imorrnn och att det är engelska prov på tisdag och att det är matteprov på torsdag. Det är redan 12e december och jag hinner inte med julklapparnaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag har alltid vart typ värsta julklappsmänniskan, alltid vart ute i god tid. Men i år har det proppats med prov och läxor hela tiden. Jag fattar inte hur alla hinner med? Jag blir så himla arg på mig själv. Men i helgen ska jag banne mig ut och julshoppa! Och sen är det bara två dagar kvar, och sen ska jag chilla i varberg.
/elin

bilder från facebooook

/elin

sommaren 2010 kom tillbaka, schnääälla

Jag va med Petra och Stella på zinken!
Jag va hemma hos Linda med massor av roliga cheyer. Fan va varmt det va den dagen!
Jag, mamma, pappa och harald åkte till en liten sjö vid min farmor och badade en kväll.
En dag cyklade jag, Yassin och Petra in till stan och sen vidare till skeppsholmen och solade i gräset. Då såg jag ut såhär.
Jag var i Varberg och hade det asgrymt med min brydar. Många dagar och kvällar på stranden blev det!
Sen borrade jag ner tåssingarna på en strand i Beverly Farms, utanför Boston.
sen åkte vi till världens c000laste stad. New york city
sen vidare till washington D.C
storsjöcupen med laget!....
....och massa mer!
Heliga makaroner va roligt jag hade i somras. Ibland brukar jag tänka på en dag då jag, molly och yassin badade vid en liten sjö hela dagen. Så skönt det var! Jag har lust att bada, jag har lust att sola, jag har lust att ha sommarlov. Om jag fick bestämma skulle det fort bli jul och nyår, sedan sommarlov. Så fort man går ut nu så fryser man ju röva av sig! (jag hatar inte julen, men jag är på lite sommar-humör just nu!)
/elin

äntligen fredag

hejhej fula bilder,dålig hy och dubbelhaka men chillaxa föfan.
Hohoho, änligen fredag! Sista lektionen var so-prov och jag typ dog. Nej, men det gick nog bra...tror jag..hoppas jag. Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting. Jag ska ju spela en cup ikväll som börjar 21.30 och sen slutar den 01.30. Jag kommer typ somna mitt under en match, kanske, vem vet? Imorgon kommer jag iallafall vara trött! Hela lördagen ska jag typ göra en geografi uppgift. He.he.he.
/elin

wowowowoowowowoooowowoowooo

PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!

9e december

jag och linn
Halloj! Idag är det torsdag och vi har sovmorgon till 10.05 ! Men här ska det inte slappas inte! Måste plugga det sista inför provet imorgon... jag orkar verkligen inte mer, men snart är det över ;P På fredag och på lördag ska jag spela Luciacupen. Det är en sån där knäpp cup som varar in på natten. Man spelar match typ klockan halv ett på natten. Sen fortsätter den på lördagskvällen också. Resten av helgen kommer jag typ göra geografin som ska vara klar på måndag. Heeeh, roligt värre! Måst typ ut och köpa lite julklappar också :/ det är ju för tusan julafton snart.
/elin

rolig måndag

När jag kom hem gick jag igen no-läxan = metan, etan, propan, butan, pentan, hexan, heptan och oktan (bara så alla vet), sen gick jag igenom två tyskaläxor= massa verb typ. Detta låter inte alls så mycket, men det var det faktiskt. Nu är jag hur trött som helst men jag måste plugga franska revolutionen och jag ooooooooooorkar verkligen inte. Jag vill gå ut på en kort promenad, rulla mig i snön, gå in igen, dricka te och gå och lägga mig. Men jag kaaaaaaaaan inte det, för jag måste pluuuuuugga. HAhhahaha gud va trött jag är. Nu måste jag berätta om vad som hände idag på lunchrasten.
Idag på lunchrasten satt jag, Molly, Betty och Petra i en korridor och så säger jag:
- Jag måste gå upp till mitt skåp och hämta grejer till slöjden. Följer ni med?
- Nej vi orkar iiiiiiinte (typ) . Du kan springa upp och hämta det så kan vi ta tid hur lång tid det tar.
- öhh nej det orkar jag inte.
- joo det blir kul.
- okejdååååå
och sen så tog molly upp sin mobil och tog fram typ tidtagaruret.
- klara, färdiga, kör!
Då kutar jag iväg och öppnar en dörr och flyger framåt samtidigt som jag fastnar med mina skor i dörren (hur lyckas jag fastna i en dörr?). Eftersom jag fastnar med fötterna så flyger hela min kropp framåt och så slår jag knäna hur hårt som helst i STENGOLVET. Jag typ kollar mig omkring med håret i ansiktet och börjar asgarva på den snöblaskiga golvet. HAHAhaha asså jag typ dog. Sen efter typ 5 sekunder kommer molly, betty och petra springandes genom dörren (som jag precis snubblat på). Vi typ stog är och kissade på oss ett tag (inte bokstavligt) och jag blev helt blöt av vattnet på golvet.
Nu gör det jäkligt ont i mina knän och dom har två blåmärken.
Tjoflöjt!

Rakastan Suomea

Var ute och lämnade två filmer för ett tag sen. Tog med mig kameran och tog några bokeh-bilder i mörkret. Tyckte dom vart lite fina.
7elin

åttahundra grader

Hejsannnnn!
Sitter i köket och håller på att somna på bordet. Idag har jag pluggat och varit på julmarknaden i gamla stan. När jag pluggade skrev jag massa på datan och sen skulle jag ju skriva ut det, men då funkade inte skrivaren, såklart. Varför ska den funka just när jag behöver den? Fan heller. Jodå, så nu ska jag bara skriva över allt i min skrivbok för hand. Men det går väl braa ! På julmarknaden köpte vi glögg och brända mandlar, Yummie. Nu sitter jag hemma och pluggar. Eller som sagt, jag håller på att somna. Kommer somna typ 7 ikväll känns det som. Men det är väl bara bra för imorrn ska jag upp väldigt tidigt. Då blir det miniturneringggg!
/elin

lala

Jag försöker komma på nån bra ny header. Men jag kommer inte på nån fin..

and the bells were ringing out for christmas day

bild från Washington D.C
Tjenare alla glada ! :)
När jag kom hem från skolan idag så somnade jag. Hur konstigt? När vaknade var jag typ dubbelt så trött som jag var när jag somnade. Jag orkar inte gå till muk ikväll alltså.
Idag i skolan spelade vi världens bästa jullåt. Jag och Hanna ägde ;)
They got cars big as bars 
They got rivers of gold 
But the wind goes right through you 
It´s no place for the old 
When you first took my hand on a cold christmas eve 
You promised me broadway was waiting for me 
You were handsome you were pretty 
Queen of new york city when the band finished playing they yelled out for more 
Sinatra was swinging all the drunks they were singing 
We kissed on a corner 
Then danced through the night. 


everybody get in your position, pay attention, and listen

Inget bloggande idag :( Hade träning vid 5 och sen har jag bara pluggat hela kvällen. Jag har typ tre tyska läxor till imorrn för att jag var sjuk nästan hela förra veckan. Puh säger jag bara, men snart är det klartttt! På hemvägen från träningen blev jag fett fotosugen. Alla träd och buskar är helt vita och fina. Problemet är att det är typ kolmörkt när man kommer hem från skolan. Men jag får gå ut en sväng i helgen :)
/elin

-10

Onsdag idag, och svinkallt! Just nu är det -10 ute? Man ba jahaaaaa jag bor i Jukkasjärvi! Skulle helst stanna hemma men nu ska jag iväg på gitarren. Som tur är kommer pappa och hämtar mig så då slipper jag kanske frysa rumpan av mig. Sen klockan nio är det grey's anatomy ♥
/elin
ps. vad ser ni på bilden? den som gissar rätt först får en länkning! ;)

RSS 2.0