home sweet home

Okej.okej.okej.okej. är du hemma från två grymma veckor i frankrike! och sen har en annan grej hänt också som är sjuuuuuuuuuuuuukttttt
/Elin

tidsinställt woho



Köpte den här bikinin i Varberg när jag var där för några veckor sen. För att göra en lång histioria kort så var det såhär:
Jag och Johanna va på stan och kollade runt lite, och plötsligt hängde den där. Den mest perfekta bikinin jag sett på länge (jag trodde att den var slut överallt, men tydligen inte!!). Jag flög fram, medans jag hörde änglamusik i mitt huvud, och grabbade tag i den. YESSSSSSSSSSSSSSSS, haha. Men eftersom jag hade köpt en ny dagen innan och bestämt mig för att inte köpa några fler så gick jag och lämnade tillbaka den andra och köpte den här istället. Erkänn att jag gör sjukt intressanta tidsinställda inlägg? Jo, tack, jag vet.
Hoppas ni har det bra i Sverige ;)
/Elin

tidsinställt



Okej, jag gör ett nytt försök i att göra några tidsinställda inlägg. När jag skulle till Östersund lyckades jag ju klicka in dom en vecka försent, höhö. Men hoppas iallafall att det funkar den här gången.
Den här bilden tog jag i torsdags förra veckan. När jag kollade ut genom fönstret va alla hus rosa. Jag ba whuuut is going on? Men sen såg jag att det var himlen. Klickade några kort och såhär sågt det ut. Fett fint ju :)
/Elin

packning och wok



Är nu klar med all packning och ska typ snart försöka sova lite. Ska upp 3 inatt! Jag och mamma lagade tidigare en "thaiwok" som blev fett gooood. Jahapp.. det här blir väl det sista jag skriver innan vi åker. (För er som inte vet: Jag, Molly och Yassin åker till Frankrike med mollys mamma och hennes småsyskon och kompis i två veckor. Och vi kommer ha det grymt mohaha) Ska fota som en toooook så att det blir massa bilder sen (om jag nu inte gifter mig med nån snygg fransman). Mihiih byebyeee hörs om två veckor!
/Elin

woopwoop


kände att den här bilden va jädrigt ful. bara för att ni ska ha något att skratta åt♥

Nu råder det full packning i mitt rum. Hämtar kläder och prickar av på min lista. Badkläder, kameraväska, shorts, t-shirts blablabla. Kan inte fatta att vi åker snart!!! Flyget går typ sjukt tidigt imorrn så det blir att gå upp tidigt :) Rapporterar senare med bilder och lite grejs, ha det gött!
/Elin

wallah



Tänkte bara visa mina nya shorts på bättre bilder såhär på eftermiddagen. Intresseklubben antecknar! Idag har jag varit på stan och fixat euro till Frankrike med min fader. Köpte också en tunn, korallfärgad shorta från h&m som är bra att ha om man ska och bada eller nåt. YepYep! Är lite kyligt ute så nu ska jag göra mig en kopp te och kolla på ett gossipgirl avsnitt!
/Elin

onsdag


GODMORGON! Har precis vaknat här hemma. Petra, Stella och Yassin var här igårkväll och kollade på Sverige- Japan (jävla skit att dom förlorade. satans perkile.) och sen sov Petra och Stella över här. Är det varmt ute eller? Har inte kännt efter ännu, men det verkar ganska soligt. Nu ska vi upp och käka lite frukost och sen får vi se vad som händer. Ha det bra så längeeeeeeeeeeeeeeeee
/Elin

dagens klädsel med webkameran



Tröja, jc (gammal) -  Levi's jeansshorts, Urban Outfitters - Väska, second hand

Nu drar jag ut och träffar Yassin, Petra och Stella, ciao! :)
/Elin

tisdag



HejsanSvejsan i lingonskogen!
Denna fantastiska tisdag har jag spenderat hemma och på stan. Min syster Johanna kom hem från Rhodos idag så hon och jag gick en sväng och kollade på Urban Outfitters och Topshop. Köpte ett par mörka Levi's shorts på Urban som va fett snygga. Kan visa imorgon! :) Jag, pappa och Johanna åt middag på nån resturang i SoFo och nu är vi hemma igen. Sitter och kollar på morden i midsomer just nu! Hörs imorn :)
/Elin

måndag

 

Hahah, kolla vad jag fick syn på. Det finns ett speciellt iPhone 4 skal som man kan koppla på sitt objektiv på. En liten kamera, med ett stort objektiv. Fett kul juuuu :) Tips till dom som vill ta bättre bilder med sin iPhone höhö!

Idag har jag träffat Yassin och Stella. Vi satt och snackade om massa grejer. Vi har inte träffats på hur länge som helst så vi hade lite att babbla om. Vi träffade på Tintin en sväng också och snackade om all världens grejer. Nu är jag hemma och ska nog snart börja skriva en packlista. På lördag åker jag ju till Frankrike i två veckor så det gäller att packa smart!


wehå



Nu ska jag strax träffa Yassin och Stella. Solen skiner inte direkt här, men jag tror det är ganska varmt ändå. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ha det gött.
/Elin

godmorgon stockholm



Vaknade himla tidigt idag. Gjorde mig en tjusig frukost, haha. Två mackor med Philadelphia, skinka, paprika och persilja, två melonbitar, vindruvor, några hallon och ett glas blodgrapejuice. Det brukar inte se sådär fint ut, men jag var ju lite tvungen att göra det när jag skule fota alltihop :)
Har sovit sjukt skönt i min egna säng inatt efter att ha sovit på en knarrig luftmadrass i sex nätter. Tänkte berätta lite kort om vad vi har gjort uppe i Östersund på Storsjöcupen.
Vi kom fram efter en lång tågresa på måndagen och chillade runt resten av dagen där vi bodde. På tisdagen hade vi våran första match mot en norskt lag och vi vann med 5-0! Samma dag på kvällen var det invigning. Alla lagen samlades på en stor gräsmatta och sen gick alla i värsta högen genom stan till ett stort torg. Där var det lite uppträdanden och såntdär. På onsdagen hade vi våran andra match och den vann vi med 3-0. Jag gjorde ett av målen samtidigt som jag krockade in i målvakten och fick värsta bulan rakt på smalbenet av hennes dobbar. Hehe, men det gick bra. På torsdagen hade vi vår tredje match mot ett norskt lag som hette Ope. Den matchen slutade 1-1 vilket betydde att vi hade vunnit gruppspelet och var vidare i a-slutspel. På fredagen förlorade vi vår match med 1-0, vilket egentligen inte borde ha hänt. Vi spelade inte vårat spel och det spöregnade så att bollen gled som fasen överallt. Vi gick alltså inte vidare :( Lite surt eftersom det hade gått så bra innan. Iallafall, vi hade jättekul och på lördagskvällen hade vi grillkväll. Vi körde femkamp också, haha (mitt lag kom sist, om ni undrade..). Tidigt igår morse gick vi upp, åt frukost och tog bussen ner till tåget och åkte hem. Har suttit och knåpat på en liten film av alla bilder och små filmklipp som jag har samlat på mig. När den är klar kommer den upp här så ni får se lite bilder!
/Elin

hammarby f-96

Haha på cupen var vårat lag med i små klipp på tv och i tidningar. Hittade ett av dem på svt play. Det handlar inte så mycket om oss liksom, men vi är med lite grann iallafall :D Jag är nummer 4, ser ni mig när jag springer där med bollen vid 00.20? :P

 

/Elin


hemma

Är hemma i Stockholm nu :) De två inläggen nedan skulle ha kommit upp i tisdags ch torsdags, men tydligen hade jag klickat fel eller nåt. Så dom kommer nu istället!

vilka bloggar läser jag...?



Här kommer ett litet tidsinställt inlägg som jag har fixat eftersom jag är i Östersund.

Okej..vilka bloggar läser jag?
Jag läser många olika bloggar. Några av dom är dessa: Tinkerbella, Anna Pedersen, Kenza, Colorelle, Frida Grahn och Febbs. Jag läser dom för jag tycker dom är roliga och inspirerande. Febbs drivs av en tjej som heter Lousie och nästan varje gång jag läser den får jag ett leende på läpparna. Hon är verkligen sig själv och har knasig humor!
Jag läser ungefär 46547567 stycken till bloggar (höhö, nästan iallafall! nejmen..ni fattar). Några av mina vänner har bloggar som jag brukar läsa som dessa: Lindas, Jonnas, Fannys och Siris :)
Nu får ni ha det så bra så länge! Jag spelar antagligen fotboll som en tok och fajtas med myggen ;D
/Elin

tidsinställt


HAHA, gjorde en liten film från i lördags när jag och pappa va och badade i mörtsjön vid min farmor. Den blev lite nördig och tråkig, men vafasen, nu har ni nåt att stirra på när jag är bortrest!
/Elin

thumbs up för storsjöcupen



Idag har jag rännt omkring på stan med pappa för att köpa lite grejor till Östersund. Jag köpte typ en sport-bh, ett par stadiumtofflor, en ryggsäck, myggbettssalva och lite sånt där! Efter det har jag bara packat, packat och packat. Har lagt upp allt som jag ska ha med på min säng nu..så nu fattas det bara att gå igenom allt och sen trycka, pressa och hoppa på min väska så allt får plats. Sen är jag fit for fight.
Har gjort några tidsinställda inlägg igår (och jag tror jag ska fixa ett till idag) så bloggen inte står helt död under veckan :) Yesbox, ha det gött så länge! Ciao
/Elib

mot södermalm



Idag var det sista dan här i Varberg. Vi sov hos Elsa igårkväll ju, haha, vi gick till mc donalds och köpte glass typ halv tolv. De va gött! möhööhö :) Även fast det inte va så fint väder idag så stack vi ner och badade iallafall och käkade lunch vid havet. Efter det har jag bara varit här och packat min väska. Åker imorrn ganska tidigt mot Stockholm. Har laddat ner en gossip girl säsong och en film som jag ska kolla på på tåget. När jag kommer hem till stockholm ska jag packa upp, och sen packa om igen, fast med massa fotbollsgrejer istället! På måndag bär det av :D 
Ha en bra fredagskväll kompisar!
/Elin

RSS 2.0