söndag

Söndag, söndag, söndag. Men inte vilken söndag som helst. Den allra första söndagen på detta sommarlov + att Isidor kommer hem från Hultsfred. Dock kommer han inte förens vid 3-tiden, så innan dess ska jag hinna göra lite saker. Ska snart ner till hornstull och hälsa på där Linda jobbar och säljer godis-remmar. Bara mitt förbaskade hår torkar någon gång. 
/Elin

lördag

Såhär såg jag ut på skolavslutningen. Lät halsbandet tala för sig själv och körde på enkel långkjol och grå t-shirt! Idag är det lördag. Min mami fyller år så vi har precis firat henne med frukost på sängen och massa presenter. Om ett tag ska jag åka med mamma och pappa till farmor och mysa. Hoppas hela dagen blir lika solig som den är nu!
/Elin

fredagsmorgon

 
Sommarlovet är äntligen här och det känns så himla jäklans bra. Igårkväll träffades jag, Molly, Yassin, Petra och Stella hemma hos Molly. Vi åt middag och snackade. Vid halv elva promenerade jag hemåt och tänkte på hur mycket jag älskar söder på sommaren. Åh! Ikväll ska jag spela match, sista matchen innan sommaruppehåll. Ska bli skoooooj!
/Elin
 
 

berlin 2-8/6

 
 
 

RSS 2.0