tralalalalaaaJahapp. Nu är iallafall väskan färdigpackad. Lite kläder och min kamera, typ! Jag, pappa och Harald har med oss springskorna också. Man måste ju för tusan ta en joggingrunda i Central Park, eller kanske i Boston? MOAHAHHA va kul vi kommer ha det:) Haha, fast jag får inte förhasta mig. Jag kommer säkert dö på flygplanet. 9 timmar. 9 timmar! Plus att vi ska åka en timma efter det från new york till boston. Hohohoooo. 
Bilden är tagen för några dagar sen ifrån bilen på kvällen. Då syns ju lamporna starkt och så blev det lite häftiga bilder. FATTA vilka coola bilder jag kommer tA i usA. Yeyyeyee det där rimmade. Nej, men nu måste jag snart sova, för snart måste jag upp och åka till arlanda.

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
These streets will make you feel brand new,
The lights will inspire you,
Lets here it for New York, New York, New York!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Elin

ps. ni kanske aldrig hör av mig igen. Tänk om jag gifter mig med en rik amerikan. You'll never know...hii

hahHmm..undrar hur det går för mig att packa....?


molnFör några dagar sen glömde jag min lilla kamera hemma hos Linda, så nu ska jag åka och hämta den. Idag är det väldigt molnigt, så jag får se vad jag hittar på idag.

spring, hopp, flyg, plask!Slängde ihop ett litet collage (och ja, jag vet att allting sitter snett) med några bilder från igårkväll. Vi gick genom en liten skog och tog ett kvällsdopp i en liten sjö nära farmor och farfar. (Tips: gå aldrig i en skog med flipflop. Det blev lite "aj - oj - en groda - hjälp miiiiiig - åh - heregud!" )  
I vattnet var det väldigt, väldigt, väldigt varmt. Så man slapp frysa iallafall!

/Elin

run run runPuuuh! Va precis ute på en springtur. En sak är säker, man orkar inte mycket i den här värmen! Men jag orkade ett tag iallafall. Just nu så sitter jag och kollar på ett urgammalt top model avsnitt och klunkar i mig vatten. Himlans va törstig man blir av att springa!
Senare i eftermiddag ska hela familia och käka middag hos farmor och farfar. Vi kanske tar ett kvällsdopp om vi känner för det och då ska kameran defenitivt med!  Elin♥hoppbilder!
/Elin

.

Designen ser helt vrickad ut nu, men det få va så ett tag!

strån
Godmorgon. Gissa vad det är för väder idag? Jo, stekande sol och typ 398423 grader. Härligt!

Igår va jag och mamma ute och gick en sväng. Då tog jag dom här två bilderna. Det blev så häftigt med solljuset tycker jag! Oooooooooooooch, kan ni fatta hur mycket bilder jag kommer ta i usa? Kameran kommer ju bli full med en gång. Gud så roligt! Det är endast 5 dagar tills vi åker nu.

/Elin

måndagHallådär!
Det var väldigt längesen jag bloggade nåt, men jag har varit borta så mycket. Först var jag ju på sportscamp en vecka, sen var det Varberg en vecka och sedan en vecka i Östersund på storsjöcupen. Allting har verkligen varit jättekul! Och det var igår morse som jag kom hem, så jag har knappt varit nåt i stockholm. Men nu ska jag iallafall stanna här i en vecka, men sen bär det av till usa ju (:
Idag har jag varit med Linda och Olivia och kollat på Eclipse. Och den ägde ääääääääägg! Shit va bra den var alltså.
Imorrn ska jag nog gå ner till expert och fixa nya bilder till min vägg. Sitter bara bilder där från förra sommarn så nu behöver jag lite nya från den här sommarn!
/Elin

vm final


hemma

Väskan är upppackad här i Stockholm. Och jag är dödstrött. Nu ska jag sovvvvvvaaaaaaa
/Elin

RSS 2.0