bakrund på rubriken

Igår fixade jag så att det blev som en bakrundsbild på rubriken. Lite snyggt blev det....eller? Kanske inte..


packning på G

Nu håller jag på att packa massvis med skidprylar. Hjälm, skidbyxor och allt sånt. Juste ja, igår fick jag ett par nya skidglasögon av pappa! Dom är lite smått galna, men det är bara roligt! Rosa, lila och blå är dom. Kanske kommer en bild senare!
Nu måste jag fortsätta!
/Elin

smooth smothie



I morse tog jag mig i kragen och rotade fram mixern. Lite yogurt, hallon, blåbär och en banan. Vips, så hade jag världens godaste frukost! Synd bara att man inte orkar göra det varje morgon..
Men erkänn att ni blir lite sugna? Hehe!

/Elin

ute och glider med snowboard och skidor




Kom nyss hem från skolan. OCH NU ÄR DET SPORTLOV! Himlans skönt. Redan imorn åker jag till Åre! Det ska bli sjukt kul! Jag är übersugen på att trycka på mig skidorna!
/Elin

åhååhåh

Nu vill jag ha phothsop tillbaka!
Jag vill göra en ny header! Nytt, nytt, nytt!
Inte tråkigt vitt och grått.

yesbox



Kommer ni ihåg den här kvällen? När vi hoppade armkrok ner för backen? Guuuuuuuuuuuud, va varmt och skönt det var ute! Det var SOMMAR!
Idag är det torsdag. Dagen innan det blir fredag. Det återstår alltså bara en dag till vi har sportlov. Gött! På fredagkväll ska jag bara va hemma och packa, packa, packa ner massa saker som ska med till åre! Mycket ska med. Underställ, mössor, vantar, jackor. Man får inte glömma något viktigt..precis som min pappa gjorde för några år sedan. Vi skulle till Härjedalen och åka skidor och så halvvägs så säger han "faaaaan, jag glömde min skidjacka...." SKIDJACKAN!? Skidjackan är väl det FÖRSTA man packar ner när man ska och åka skidor? Så det var bara att vända om hem igen och hämta den...så himla korkat.
/Elin


•◊•

Jag blev extremt sugen på att dreja. Jag vill bara kunna gå ner till skapande, ta en lerklump och börja dreja..det var tider det!

Summerbreeze- Johnossi

Free Fallin'- John Meyer


/Elin


singin' la la la la la-la-la la



Hittade en bild från när vi var i grekland. Detta MÅSTE vara ön där mamma mia filmen spelades in! Ellehur? Det där måste vara kyrkan där den där tjejen gifter sig. Om det inte är det så är det fruktansvärt likt.
Denna onsdag är det jättefint väder ute! Solen skiner som bara den och det droppar från taken. Härligt! Synd bara att det inte är 25+ och ingen snö. Kom nyss hem från e-valet då jag satt och läste som en galning i Genom dina ögon. Jag har kommit in i den lite nu och den börjar faktiskt bli riktigt bra!

Iggy Pop- The Passenger


/Elin


fantafanta



Haha, hittade en grymt gammal bild. Jag kommer ihåg hur stolt jag var över att jag har lyckats redigera en bild.
Jag vill att snön ska försvinna. Nej föresten. Veckan efter sportlovet kan den försvinna. Jag vill ha lite färger. Inte bara vitt, grått och svart. JAG VILL FOTA utan att frysa fingrarna av mig.
/Elin

m



Gissa hur lång tid det tog för mig, Jonna och Kayla att komma till träningen?! EN OCH EN HALV TIMMA. Gissa hur lång tid det tog att komma hem?! TVÅ TIMMAR. Tunnelbanorna och penteltågen är helt KAPUTT. Som tur var kom pappa och hämtade oss när vi stog på gullmarsplan! Och idag är det ju träning igen. Jag vet inte hur jag ska komma till den. Hela gröna linjen står ju typ stilla..
Åh, mitt rum är jättestökigt. Det känns som det ligger småsaker överallt. Varje gång jag har storstädat så tänker jag alltid "nu ska jag hålla rummet såhär fint..ingenting får ligga framme och skräpa..". Visst, det håller i typ en vecka, men sen går det inte. Hopplöst.
/Elin


s



Snart ska jag iväg på träning. Ska möta upp Jonna och Kayla för vi ska åka tillsammans:)
Äsch, har inget mer att säga, så, hejdå.
/Elin

halloj där




Nu har jag kommit hem från Stella:) Där sov jag, Maja, Petra, Yassin och Molly över! Det var jätteroligt, men jag orkar inte berätta om hela kvällen för det skulle ta en evighet. Hehe. Jag hade med mig kameran, men jag tog inga bilder konstigt nog. Iallafall, innan vi mötte upp Stella och Maja så var vi inne en sväng på ringen. Där hittade jag ett litet armband från indiska för 40 spänn. Ganska fint tycker jag:) Fast det är finare i verkligheten än på den där skruttiga bilden.
Jaja, nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på nåt tråkigt program. Är lite trött av alla skrattattacker.
/Elin


AAAAAAAAAAAAH!

Snackade med Linda nyss, OCH HON OCH JONNA SKA OCKSÅ TILL ÅRE PÅ SPORTLOVET! Eftersom vi och dom har en lägenhet typ mitt i åre så kan vi åka massa och träffas!:) Jag dör.


åre




Det är fredag och en vecka kvar tills sportlovet börjar. Igår fick jag reda på att pappa hade hyrt en lägenhet i Åre! Vi åker sent på lördagskvällen(nästa vecka) och kommer fram nästa dag tidigt på morgonen. Alltså ska vi åka natttåg. Det kommer bli väääääääääääldigt kul! Fast det kommer bli lite annorlunda gemfört med lilla Vemdalen. Jag menar inte att Vemdalen är litet, men till skillnad från Åre så är Vemdalen ganska litet. I Vemdalen har jag ju åkt varje år sedan jag var typ 0 bast, så där kan jag ju alla backar och genvägar utantill. Men nu ska man till stora Åre där det finns typ 108 pister. Jag kommer säkert tappa bort mig nånstans. Hehe! Men kul kommer det bli! I can't wait.
Ha det gött!
/Elin


soooooft



En härlig bild från en sommarkväll då hela familjen+farmor och farfar var och fiskade. Allt bra vackert är det där. I Härjedalen.
Idag var det en vanlig torsdag, men den slutade inte förens halv 4 eftersom vi hade teknik. På tekniken ska vi göra typ en bil som ska kunna rulla fram, med hjälp av 4 gummisnoddar. Jo tjena, det kommer ju gå superbra..
Senare ikväll ska jag på träning och imorrn är det fredag. Denna fredagen kommer bli fett soft (lägg märke till ordet soft, Valles favorit-ord, haha!). Sista lektionen ska vi bara sitta och fika? Det var iallafall vad Maria sa, så det blir väl toppen. Eller?
Ha en bra torsdagskväll!
/Elin


genom dina ögon




Förut, för ett tag sen, började jag läsa Genom dina ögon. När jag började läsa fattade jag ingenting. Ingenting. Jag läste några sidor och tänkte nä, det här går inte! Alltså gav jag upp ganska snabbt. Men nu, nu har jag kommit igång, tror jag. Ska iallafall försöka komm in i den eftersom alla säger att den är så bra. Får se hur det går med den biten!

/Elin


drop




Fotade lite vattenbilder idag:) Här är två av dom.
Kom nyss hem från frisören. Kände att mina toppar var totalt sönderslitna, men nu känns det bättre! Varje gång man har vart och klippt sig så får man så sjukt lätt och lent hår. Man känner sig som en sån där tjej i shampoo-reklamerna. Haha. Härligt!
/Elin

tisdag



Såhär såg det ut på hustaken för några dagar sen. Solen sken som bara den! Kändes lite konstigt att se solen, man har ju inte sett den på länge.
Idag slog det mig, det är inte alls långt tills vi har sportlov. Guuuuuud va skönt. Ska bli skönt att komma bort från Stockholm ett tag, för då blir det roligare att komma tillbaka sen! Som alla andra sportlov som jag kan minnas ska vi åka skidor. Antingen vemdalen eller kanske, kanske åre! Kul ska det bli:)
Senare ska jag på gitarren, men först: öva på engelska redovisningen:(
/Elin

cupcake



Här är di där muffinsen som jag snackade om förut. Hehe, visst blev dom fina?
Om ett tag ska jag iväg på fysträning, som tack och lov är inomhus! Ska bli skönt att springa av sig lite efter denna helgen! När det blir vår, , då ska jag gå ut och springa som fasen! Gud va jag längtar.
Och idag så började Maja i våran klass:) Trevligt att hon är tillbaka till mariaskolan!
/Elin

Johanna, Johanna, Johanna



Johanna! Nu har du varit i usa i över en månad. Hoppas du har det bra där borta och att du får en bra alla♥dag!
Jag längtar som fasiken efter dig, världens-bästa-syster!


YEEEEEEEEEEEEEAH


Jonna och Kayla. Alltid lika glada!:)


Kayla och Madde!


Jag, Kayla, Enira och Madde

Jag hade faktiskt inte så många bilder. Mest på tårtan, haha!

JonnaannoJ



Lördagen började med att jag och pappa kollade på reprisen av os- invigningen. Sen så mötte jag Moah och Kayla vid medborgarplatsen för att vi skulle åka till träningen tillsammans. Sen när vi äntligen hade åkt ändå bort till inomhushallen så hade några jädrans 98or tagit över våran plantid, så det blev ingen träning. Dåligt. Så det var bara att släpa sig hemåt igen. När jag kom hem bakade jag muffins, duschade och fixade mig tills jag skulle iväg till Jonna! Hos Jonna var det fullproppat, ajo, nästan iallafall. Nio pers va vi iallafall. Vi gjorde egna pizzor och en egen tårta. Möms! När vi skulle sova började plötsligt jag och Linda sjunga. YEAH! Heheeheheh, Linda, du är rolig du! 
Roligt som tusan var det! Snart kommer lite mer bilder.
/Elin

soooon

Snart kommer det bilder från lördagskvällen! Kameran har laddat ut, men snart är den vid liv igen så att jag kan importera bilderna.
/Elin

NOOOOOOOOOOOOOOO!

Nu har det gått 30 dagar sedan jag laddade ner testversionen av phtotoshop cs4! Nu är det borta. BORTA!
Jag som PRECIS skulle göra en ny header! Damn!



fredaaaaaaaaaaaag



Gud va skönt det känns att det är fredag. Fredag, fredag, fredag. Så, vad händer ikväll? Ikväll kanske några ska på bio, men jag har ingen aning om hur det blir med det. Eller så ska jag och Molly baka en riktigt kladdig kladdkaka! Det var alldeles för länge sen jag gjorde det, så det skulle inte sitta fel!
/Elin

åh

Jag har typ inga bilder att visa, och det känns bara onödigt att göra massa tråkiga bildlösa inlägg. Snart kommer det bilder så det räcker och blir över. Och i vår ska jag fota som en galning. D.v.s. när snön är borta!
/Elin


na'vi



Här sitter jag och imponeras av detta. Jag blev dödstrött helt plötsligt. Det är det jäkla mörkrets fel! Det är en jädrans tur att vi inte har massa läxor den här veckan, vilket vi hade förra veckan.
/Elin




före-efter




Tänk va man kan göra med photoshop.(ja, jag vet att jag inte är någon expert!)
Jag har blivit tokig i apelsiner. Jag äter det hela tiden känns det som. I morse åt jag en, och nu äter jag en till. Och det skulle inte förvåna mig om jag äter en ikväll också. Jisses.

Party with my pain- Johnossi

Upside down- Diana Ross. Haft på hjärnan hela dagen

Good song- Salem al Fakir. Fett kul att han gick vidare direkt till final i melodifestivalen!


/Elin

party with my pain






Igår va jag ju på thåström. Bra var det! Och Johnossi som förband! Jag hade med mig min lille kamera, så bilderna blev inte så himlans bra.
Vi fick se mycket och höra mycket. Allt från världens röj till lugna låtar, allt från stillastående till viftande händer. Jocke är ju lite rolig, han viftar så mycket med fingrarna!

/Elin



cup!

Ikväll är det cup 17.45-00.00! Jag kommer typ somna under de sista matcherna men men....På lördag är det match och sen thåströöööm och sen Jooonnaa!
/Elin

take a sad song and make it better



Nu ska jag möla i mig en apelsin och sätta näsan i läxböckerna. So-prov och no-redovisning imorrn..så nu gäller det! Senare ska jag på träning.
Om ett par veckor är det sportlov. Det blir första gången jag åker till fjällen utan Johanna!:(
/Elin

all star



Jag har faktiskt ingen aning om varför jag ens gjorde det här "collaget". Jag vet ju redan vilken färg jag ska ha, eller jag har två färger som jag vill ha. Vit/turkos, låga/höga. Hm...det tål att tänka på...
Det blir sån dålig kvalite på bilderna när man lägger upp dom! Fy, fy!
/Elin

T



Ännu en bild från gårdagen, fast redigerad.
Det snöar. Igen. Böhhhhhhhhhhhhh.
/Elin

wow


För er som inte visste att Linn var ett spöke, så vet ni det nu :)

it's true!


Hallådär! Idag var det friluftsdag (eller va fasen heter det?). Man fick välja på olika aktiviteter, men jag och massa fler valde att bowla! Jag blev typ helt galen när jag såg att det fanns massa färgglada strålkastare överallt i bowlinghallen, så jag fotade som en tok! Jag använde samma inställning som jag använde i DETTA inlägget. Jag tyckte det blev lite ballt!
Själva bowlingen kan jag inte säga gick så värst bra, men strunt samma.
/Elin

RSS 2.0