två filmer jag längtar sjukt mycket efter är....





Breaking dawn och Hunderspelen!
Breaking dawn har man ju längtat efter i evigheter. Ända sen man läste boken för typ 2 år sen. Fasen va spännande det kommer bliiiiiiiiiiiiiilililillilililiiiii. Det kommer ju hända sjukt mycket saker och heregud jag kan inte föreställa mig hur allting kommer se ut på film! Snyggingarna Taylor och Robert är ju med också ;);) (taylor är snyggast. nej robert.... nej båda)

Hungerspelen kommer ju på film också! Vet inte när, men nån gång! Alla tre böckerna är ju så himla bra, så jag hoppas att filmen inte förstör något. T.ex. jag har en bild i mitt huvud om hur Peeta ser ut. Han är lång, stor och har blont hår. Men om jag ser filmen och det visar sig att Peeta är brunett och är smal och kort, DÅ ÄR DET FAN STÖRANDE. men jaja! Vi hoppas på det bästa helt enkelt! Längtar, längtar, längtaaaaaaaaaar!

/Elin
Glöm inte att ställa frågor på min frågestund !



HAHAH



Är på lite dåligt humör just nu. Vet inte varför, haha! Skippade träningen idag för jag måste fixa lite med skolgrejs. Tänkte att den här bilden från Storsjöcupen (Elin, Erika och Maja) kunde muntra upp mig lite. Fina, ellehur? ;);) Nej nu ska jag kila! Hörs kanske senare, annars imorrn!
/Elin

kan inte vara seriös på sånna här bilder



TJABAAAA! Ska alldeles, alldeles, alldeles snart sticka til skolan. Första grejen är skolfoto....hjelp. Det kommer nog gå SÅ bra! Precis som alla andra gånger....nejmen hittade det där fina linnet igår på monki. Har typ letat som en tok efter det så tummen upp på det!
Har redan fått massa frågor (se inlägget nedan!) så det är kuligt! Svarar på dom om några dagar :)
/Elin

det är värt ett försök iallafall



Okej, första gången jag har en frågestund! Antingen så går det åt pipsvängen eller så går det rättså bra. Måste ju pröva nån gång, haha. Fråga på om vad som helst! Väljer dom som är lämpliga. Vi kör på så tills jag har fått ihop ett par roliga frågor.
/Elin

göttans



Idag agerade jag kock i huset. Köttfärsbiffar med fetaost, bulgur, sweetchilisås och sallad. Yum :)

/Elin

work it


Kände för att göra några sånna dära schnygga poser innan jag kilar till skolan. Hoppas ni får en bra dag :P
/Elin

överraskningen



Förberedelser på trotoaren...


Vilket mästerverk! (endast riktiga slagskämpar kan utföra detta!)


WALLAH!





HAHAHAH här spelade vi inte en extremt konstig film!


Jonna utanför Lindas hus :)



Sen fick Jonna för sig att duscha håret och vid halv 7 tiden åkte vi hem igen. Hahahaha den här dagen var väldigt underlig må jag säga :P Men roligt var det! (Om ni undrar ifall vi käkade upp hela rulltårtan, svar: ja) Innan vi åkte till Linda så va jag hemma och pluggade lite glosor. Intresseklubben antecknar! Nejmen, det har helt enkelt varit en härlig söndag, men imorgon är det skola igen. Nu köööööööööööör vi!

/Elin

yo makka flow



Jag och Jonna har precis haft en liten grattis-i-efterskott-överraskning för Linda. Vi köpte rulltårta och ljus och smög oss in på baksidan av Lindas hus och bankade på hennes fönster AHAHhaH. Både jag och Jonna brände oss på fingrarna när vi skulle tända ljusen. Höh! Men nu ska vi käka gött!
/Elin

kort inlägg här nu!


gammal bild!

Hallådär! Idag har jag:

- Spelat match
- Typ skadat min armbåge (kan inte klia mig själv på näsan utan att jag får typ nervryckningar, hahah)
- Handlat massa mat med pappa
- Lagt mig i sängen under täcket med matchkläder på i brist på ork att duscha
- Träffat Molly, Yassin och Linn
- Ätit frukt doppat i smält choklad med Linn och Yassin

Sitter i soffan och kollar på Pirates of the caribbean med Linn och Yassin. Nu ska jag stänga av här! Hörs i morgon!

/Elin


fredag!



Har precis flugit omkring här i lägenheten och fixat lite. Lyckades också sträcka undersidan av min fot på nåt konstigt vis? AJ! Jaja. Första veckan i skolan är nu avklarad, nu återstår bara några få kvar!!!!! ;) Nä, men det har väl gått helt okej tycker jag. Lite segt bara att komma upp på mornarna när man börjar 8.10 heheh.... Ikväll ska jag nog bara stanna hemma och tråka. Är tröttis och imorrn är det match ganska tidigt så då gäller det att vara utvliad och pigg som en piggelin möhöhh. Jag och min fader är dom enda som är hemma och ska käka så vi slår på stort och kör på thaimat! Hoppas ni får en härlig fredagskväll så hörs vi senare :)
/Elin



Tävling!

Jag är nu med och tävlar om ett iphone-skal på felicias blogg! Www.rollins.blogg.se!! Kika in där ;)

torsdag


1: Linda efter en träning, haha! 2: Thaimat på zinken: Fanny, Tova, Linnea och Linn. 2: Jonna! 4: Linda!

Hade en rätt lugn dag idag. Vi hade språk, engelska, slöjd och teknik. Halv 6 ska jag på träning i skarnäck men innan det ska jag nog träffa Linda så vi åker dit tillsammans. Igår slutade inte träningen förens halv nio så jag typ störtade ner i min säng när jag kom hem.
Iallafall, har inte så mycket att blogga om just nu men om det är något ni vill se mer av här så kan ni skriva det i en kommentar. T.ex. min familj, mitt rum, kläder, foto...blabla! Säg till bara för då blir det lite enklare :)
/Elin

onsdag


Molly och jag för några dar sen.

OOOOOOOOOOOOOOkej, två riktiga dagar i skolan avklarade! I alla ämnen har vi hunnit komma igång så nu är det var bara att gnugga på då tills det blir höstlov (yäää). Molly den stackarn lyckades bli förskyld, så till henne får vi säga krya! Kom hem från skolan för typ en timma sen och har suttit och svarat på lite so-frågor och några tyskaglosor. Ska fortsätta lite till nu, var bara tvungen att ta mig en liten paus för jag proppade i mig en halv (fast himla stor) vindruveklase på typ 30sekunder. Inte så smart kanske. Haha, aj min mage!! Vid sju ska jag iväg på träning på kanalplan så jeppppppp, vi hörs!

måndag och skolstart




Nu ska jag vara jätterolig och berätta om min första dag i skolan!

Vi började halv tio med samling på skolgården. Vi babblade en stund och sen gick vi upp till klassrummet (ÅH, har saknat det där rummet så in i norden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! woho). Vi fick våra böcker, schema och lite papper och sånt. Sen hade vi rast en stund och sen snackade vi på i klassrummet om alla grejer sen var det lunchtime. Vi slutade klockan 2 och då gick jag och Petra till skrapan och kollade. Jag köpte ett par levi's jeans (det var verkligen behövligt!) och senare på ringen köpte jag en almanacka och ett iPhoneskal :) Nu är jag hemma och tar det lugnt.  Åt för ett tag sen en skål med fil och müsli och jag måste säga att det där va det godaste müslin jag har käkat! Massa russin, frön, hasselnötter och mandlar. Tummen upp!
Ska snart hjälpa mamma och göra en sallad till middan och så! Ha det braaaa
/Elin

don't let me bring you back to the start. you can run but you won't come far



Godmorgon! Sista dagen på sommaren 2011 är här, haha. Igårkväll träffade jag Jonna, Enira och Cicci i kungsan, sen träffade jag Yassin, Molly, Stella och hennes kompis också. Idag ska jag in till stan med mina päron tror jag. Måste verkligen hitta jeans eller nå andra byxor! Såååååå yesbox det är vad jag ska göra idag. Nej föresten, idag är det på't igen: match på kanalplan 16.30! Nu ska jag dra :)

Bullets


/Elin

Jonna och Linda



Aloha! Har umgåtts med dessa två snygga brydar idag. Vi har chillat inne på mitt rum, haha, fixat en blogg till Jonna och så också :) Ska snart käka middag och sen tror jag att jag ska in till stan och träffa Jonna. Kanske Molly, Linn, Yassin, Felicia och Stella också! Hoppas ni får en rooooooooooolig lördagskväll.
/Elin

stockhome



HallåHallå! Nu är jag hemma i Stockholm igen! Direkt efter min kära syster och bror hämtat mig på Bromma flygplats så träffade jag mina polarpolare Jonna och Linda. Har inte träffat dom på 353475 år så det va riktigt roooligt :) Vi umgicks med Jonnas söta lilla (skelögda) vovve Doris också. Hon satt till och med i mitt knä!!! (hahahhahhha lindaaaa) Nejmen, Linda käkade en hamburgare på mc donalds och sen fick vi lite bråttom till träningen, men snabba som vi är så hann vi. Sprang 6km runt hammarbyhamnen och sen gjorde vi lite övningar i trappor och sånt :) Vi typ dog lite.
Efter träningen träffade jag Linn, Linnea, Fanny och Tova. Vi köpte thaimat och satte oss på zinken och proppade i oss det. GÖTT VAR DET, men fasiken va mätta vi blev! Vi typ satt där ett tag som ett gäng uppblåsta kossor tills vi orkade lyfta på fläsket och gå därifrån. Nu sitter jag hemma (och ja, jag är fortfarande mätt) och håller på att somna. Förövrigt är jag SJUKT sugen på chailatte från expressohouse. Idag när jag satt och väntade på flyget så gick jag för första gången och köpte en chailatte. Åh heregud va gott det va. Hur har jag kunnat missa denna fantastiska skapelse? Det är för mig en gåta.
/Elin

på en äng



Bild tagen idag! Cyklade till en liten äng och fotade lite. Bilden är tagen med mitt nya objektiv (det som jag fick i april). Det är så himla bra så jag dör! :D När jag kommer hem ska jag samla ihop ett gäng bilder från i sommar och framkalla. Måste nämligen förnya min fotovägg lite! Himmel och dar va bra det kommer bli!
/Elin

senaste dagarna



4 dagar


härlig bild från la france :)

Inatt drömde jag att min tandställning gick HELT sönder. Ståltrådarna stack ur min mun åt alla håll och jag kunde typ inte andas, haha. Fett creepy! Gummisnoddarna är inte mina bästa vänner just nu heller, FAN va störande dom är! HrmHrm, jaja. Har packat det mesta av mina grejer så jag slipper göra det ikväll, vid tolv imorrn går flyget och sen kommer jag till stockholm typ en timma senare.
Igårkväll cyklade jag, Hanna, Ebba, Elsa och Siri bort långt som fanken ute på BONNALANDET för att palla jordgubbar. HAHAH! Vi kom aldrig så långt, utan vi körde förbi en tjej som heter Frida och stog och snackade där. När vi cyklade hem kände man verkligen att sommaren typ är över. Det var iiiiiiiiiiiiiskallt. Och jag hade ändå på mig en tjocktröja och jeans.
/Elin

all i need is a timemachine





FRANKRIKE 2011 med mina bästa tjejer - ta mig tillbaka!

Handbollsträning

Ööh okej. Första gången jag försöker blogga med iphonen, hoppas det funkar! Sitter just nu inne i idrottshallen och kollar på när Astrid, Ebba och Elsa har handbollsträning. Senare ikväll ska vi hem till Elsa och bada i hennes bubbelpool, haha! Vi hörs :)

kentucky fried chicken and a pizza hut!

GULLE

TJAAAAA (gjorde sjukt ont att sitta sådär! mina byxor sprack lite)

Ska snart sticka och köpa pizza med Ebba, Elsa, Hanna, Astrid och Siri i regnet. Hoppas ni får en härlig söndagskväll!
/Elin

söndag

HallåHallå!
Har precis varit ute och sprungit i skogen här, så nu sitter jag och svettas innan jag ska duscha. Har varit ute och sprungit 3 gånger den här veckan så det känns bra! Känns som jag har fått 1000 myggbett eller nåt också? Mamma och pappa åkte hem med bilen till Stockholm idag, men jag bestämde mig för att stanna några dagar till så jag tar flyget hem från Landvetter på torsdag. Ikväll ska några goa tjejer sova över här. Vi ska nog sova ute i stugan i trädgården (om vi får plats!). Innan det ska vi kanske köpa pizza och GLASS. Det är lite standard att köpa ben and jerry när vi sover över här i varberg mhöhöhh! Ha det bra så länge :)



Ursäkta för dålig bloggning här nu dom senaste dagarna.

/Elin

en kväll vid havet


Kan inte sluta ta bilder på havet



Oh yeaah! Kolla vad vig jag är!


HAHA checka in min brorsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


skvätt!



Harald och jag tog moppen ner och badade häromdan.
/Elin

liseberg

Tjenixen Tjenixen! Igår var vi ju på Liseberg hela dan, och fasen va vi åkte! Vi tog tåget här från Varberg vid halv 11 till Göteborg. Sen gick vi från stationen till Liseberg där vi gick in och köpte åkband, sen åkte vi som galningar hela dan! Jag kan ju inte säga att vi hade tur med vädret (det spöregnade typ 70% av hela dagen), men det var ändå ganska bra. Vi behövde inte stå i sånna jättelånga köer eftersom alla var hemma och muppade för att det regnade.

Vi käkade lunch på Burger King och sen åt vi också Ben and Jerry (den som kom på den glassen är ett geni). Direkt efter det så bestämde vi oss för att åka nya Atmosfear, men det var bara jag och Elsa som vågade (dom andra töntarna satt kvar, haha)  Och jag måste säga att jag är glad att jag åkte den! Det satt nån kille i 35-års åldern och fick typ panik bredvid mig och ba "är vi uppe nu?! hur långt är det kvar?! åh heregud är det inte över snart?!" så det va haha lite roligt. Efteråt vågade Ebba och Astrid också åka den och dom typ dog, fast sen gillade dom den, hehe.

Vi sprang iallafall omkring där i spöregnet och blev pissplöta. Att åka flumeride gjorde inte saken bättre direkt! Men kul var det! HAHA åh heregud nu höll jag på att glömma att berätta om Gasten (spökhuset)! AHAHHAh Jesus Amalia vad vi skrek där inne! Jag skulle egentligen gå först, men sen fegade jag ur så då fick Astrid gå först istället. Vi gick rättså sakta för det va så jädra äckligt att svänga runt hörn och sånt för där visste man att det skulle hoppa fråm nån och skrämma en, men annars gick det väl rätt bra! När vi kom ut hade vi ont i halsen och allt :P

Vid 8 gick vi till tågstationen och åkte hem till goa Varberg igen. Såååååååååååå efter en heldag på Liseberg kan jag säga att Balder, Gasten och Atmosfear var roligast, helt klart!



Erkänn att vi är ena riktiga coolingar!? Här var dock inte Ebba och Siri med



Balder och Atmosfear! :)

/Elin

hav




dagen


Idag samlades hela gänget! Vi fotade bilder till Siris blogg uppe på fästningen, vi åt glass och lite sånt, hehe! Kul var det att få träffa dom här varbergsbrudarna igen! Imorgon ska vi iväg till Liseberg också, hah. Så vi tar tåget dit och är där hela dagen antar jag :) Lite smått surt sådär att det ska bli regnigt typ hela veckan, men jaja, man får väl hitta på roliga saker inomhus. Eller njaa, man kan ju bada i regnet. Pappa, Harald och jag badade igår. Fanken asså! Vågorna var stora som hus!
/Elin

på en bänk någonstans i frankrike



Tog den här bilden i by som heter Gignac i Frankrike. Tanten på bänken, solen som gick ner. Kändes som den perfekta bilden. Precis när jag tog bilden kollade hon mot oss också, hehe :)

/Elin

frankrike 2011 - del 2


Leyla = mästerpackaren!


fräscha tjejer som inte har duschat på typ 4dagar! men de e najz!


handling av frukt!


vårat hus som vi hyrde i Portiragnes


middag :D


Yassin & Molly, Yassin, Helena


Huset utifrån


Molly och Yassin i Bezier


Hela gänget


Jag och Molly e coolingarnas coolingar


Eeeehh hahahha


en marknad som vi var på i vår lilla by!


VIN VIN VIN VIN VIN



På en resturang :)


mmmmmm lax och massa gött!



HAHHAH här stog vi i regnet en dag och käkade lunch i bakluckan :D


Glada var vi iallafall!


Helena, Leyla och Molly


Molly och Helena :D


Haha! Här låg vi och solade på grannens garageuppfart :)


Måste bara säga en sak: Leyla var världens bästa chaufför!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (och jag var världens bästa kartläsare, ellehur leyla?)



Molly och Yassin i en stor kakbutik. Vi liksom went a little bit crazy där inne!



NINJAAAAAAAAAAAAAA! juste! jag slog rekordet på ninjump på mollys mobil! fyfanken va bra jag var asså


resturang!


haha sööt :)



middag hemma


på flygplatsen igen


pannkakaaaaaaaaaaaaaaa

Sådärja! Nu har jag lagt ut de bästa bilderna från Fraaaaaaance! :)
/Elin

söndag



Idag har det regnat, regnat och regnat. Nu är himlen typ kolsvart och det blåser massor! Känns som höst :(
Träffade iallafall Maja, Yassin, Petra och Stella tidigare idag. Vi satt hemma hos mig och snackade. och drack saft, haha! Jag, Petra och Maja spelade in massa konstiga filmer på min mobil också...vi är typ världsmästare i att spela in knäppa filmer. På tal om ingenting, ser ni hur mörkt mitt hår har blivit? Inte bra, inte bra...

Har packat och fixat ett tag nu för imorrn åker jag till Varberg med min fader och moder. Har med mig datorn och kameran så jag ska försöka fota lite! Har inte fotat "på riktigt" på senaste tiden känns det som, så det ska jag göre. Jag och tjejgänget där ska åka till Liseberg någon dag så det kommer nog bli toppen :)
Vi höres och synes kompisaaaaaaaar
/Elin

bongbong



Ser ju helt miffad ut, men det är ju som vanligt dårå.
Satans perkile va det har regnat idag hörrni! Ska dra ut och träffa Petra (som jag inte har träffat på 100år), Maja och Yassin. Det blir jeans och tjocktröjan på :)
/Elin

wops



Haha, ajdå. Där kom the ugly truth fram. Okej, såhär var det: Leyla var ute och joggade typ varje morgon medans vi andra låg och snarkade.
/Elin

klädsel of the day



Bara för att jag är SÅ cool så gör jag en annan slags dagens klädsel denna lördag, höhö!
OKEY, LET'S DO THIS!

levi's shorts, beyond retro - linne, en affär i frankrike - väska, second hand (ni vet den där gamla brandstationen på krukmakargatan) - converse, usa förra året - silverarmband med blåa stenar, marknad i Frankrike - armband med snäckor, på torget i varberg - armband med blåa, vita och bruna pärlor, marknad i frankrike
!

Himmelen va långt det blev då!
/Elin

godnatt






♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦





fredag



Jisses, känns inte som jag ser ut som mig själv på den här bilden.....läskigt. Gissa vad jag har gjort idag?? Jo, först har jag varit och köpt en bok och lånat en bok. Gick till biblioteket på medborgarplatsen och lånade en bok där och sen gick jag till skrapan och köpte en annan där. Men iallafall. Jag har precis gjort en liten makeover i mitt rum! Jag har inte köpt någonting nytt, utan bara snurrat möblerna lite och satt dom på andra ställen. Det känns lite konstigt...är så van att det ser ut på ett annat sätt! Men, nu ska jag pröva det här några dagar och se hur det känns. Skulle helst vilja kasta ut antingen mitt skrivbord eller min fotölj och fixa ett långt och lågt skåp med dörrar där jag kan kasta in lite jobbiga saker. Tänkte fota hur det blev sen också, är ändå fortfarande lite för krasslig för att fara ut på äventyr.
Hur som helst, även om jag kanske flyttar tillbaka allt som det var innan, så har jag fått en jädra dammsugning iallafall :)
/Elin

torsdag




Okej, idag mår jag iallafall mycket bättre. Har inte ont i halsen längre (efter en dag!!! overkligt alltså! brukar ta typ 3 dar i andra fall). Har ändå tagit det lugnt hela dagen. Åt frukost, gick ut och la mig och solade på berget utanför huset, åt lunch, träffade min syster, hyrde film (som vi alldeles snart ska kolla på), köpte glass, gick hem, cyklade till kohphangan, käkade där och nu är vi hemma igen. Kan bokstavligt talat inte få ner en smula till i magen efter all denna nudelkycklinggrönsakwok-grej + chokladtårta som vi delade på. Men gött var det! What the heck liksom, man lever bara en gång!
Nu ska vi kolla på fillllllllllllmmmmmmmmm bye •
/Elin

wants



Alla shorts är från modekungen - linnen från monki

/Elin

åhååhåhhh





När jag kom hem från Frankrike fick jag den här fantastiska, megabra, apsnygga grejen av min mamma och pappa! Dom hade varit i New York och köpt en när dom var där. När jag såg påsen med Apple-märket på började jag storgrina! Jag kunde seriöst inte tro att det var sant!!!!!!!!!!!!!!! Men det var det! :D Heregud, kan fortfarande inte tro att den är min.
Fick också ett jättesnyggt skal från märket Kate Spade NewYork, men jag fotade det aldrig. Får visa det någon annan dag! :) Tack så sjukt, galet, fruktansvärt mycket mamma och pappa ♥
/Elin

Frankrike 2011 - del 1


påväg till skavsta....


mina coola respolare! här sitter vi och käkar mackor innan planet går :D


WIHOO


glada tjejer på flyget! lite roligt att mollys fingrar hamnade precis franför yassins ögon


vi käkade nästan slut på hela den här mentosgrejen, mmmmmh!


stekaren yassin i våran hyrbil precis efter vi har kommit fram i Frankrike!


ahahha mollyyyyyyyyyy


bild från bilen


yassin, molly och leyla


gatan som vi bodde på i ett smalt litet hus med 3våningar


en ödla...uuuhhhh


Rebecka och Yassin :)


Helena och Molly !


molly och yassin slafsar i sig pasta och sallad :D


Hahahah vilken härlig bild! Den här tog jag typ 12 på natten när vi precis hade tagit in på ett hotell. lite trötta kanske?


söta tjejer :D


hahha


vi tre delade på den här dubbelsängen...gissa hur många stinkade fötter jag fick i fejjan! mhöööh nee jag skojar bara....inte


Frukost på hotellet!


Helena och Molly igen


Söta Molly !


En av alla stränder vi var på


Detta är en sak som vi käkade varenda dag. BAGUETTERRRRRRRRRRRRRRRR

En dag gick vi upp på det här berget i den stekande solen......snacka om varmt!


Leyla = KING OF THE WORLD!


Jag ba : MOLLY! AKTA STUPET! Molly ba : VILKET STUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP...................
Molly kunde tyvärr inte slutföra den här resan vilket himl.....NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ va hemsk jag är.


Molly och Yassin in action!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TOP OF THE WORLDDDDD


I byn nedanför berget


Där fanns så jädra fina små gator :D

Okeeeeej här har vi del 1. Det här var typ hälften av bilderna så det kommer fler!
/Elin

yeye



När jag vaknade idag var min hals ännu värre än igår. DAMN! Jajaa....har iallafall bara varit hemma idag och ätit pannkakor med systern min. OKEJ, varför låtsas som jag inte är arg? Jag är så förbannad! Orkar inte vara sjuk nu när det är så fint väder och allt. Jag ska banne mig dricka litervis med vatten och proppa i mig strepsils! Jag får vara sjuk max en dag till, sen får det vara nog. Är lite ledsen också för alla gossipgirl avsnitt som jag har laddat ner är slut..... FML. Nejdå. Snart kommer lite bilder!
/Elin

sommar i stockholm



Tjenixen kompisaaaaaaaaaaar! När ni ser dom här bilderna kanske ni kan komma på vad som har hänt? möhö! Här är iallafall 4 bilder från dom senaste dagarna. Första bilden är från idag. Jag och ett gäng kompisar var på långholmen och badade. Det va ganska kallt faktiskt! Fyfanken på det! Andra bilden från i söndagskväll då Jonna och jag satt vid vattnet i Tanto och babblade. Tredje bilden är ifrån när jag och min syster käkade lunch på stan. Och den fjärde bilden är från samma kväll som den tredje bilden.

Igår träffade jag Maja, Yassin och Molly. Vi käkade middag hemma hos mig och sen sov dom över här. Kollade på No strings attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman. Ashton Kutcher är typ den snyggaste i världshistorien. buhuhuhhh. Jaja, ikväll ska jag iallafall fixa med bilderna från Frankrike (började för ett tag sen, men var tvungen att ta en paus!). Har lite ont i halsen så det blir nog bra att bara stanna hemma och chillaxa. Vi höres!



/Elin

såja

Ojojoj! Kom hem för två dagar sen och har inte riktigt hunnit med att sitta vid datorn. Har vart med om en sjufankens massa saker i Frankrike och har haft det så jädra roligt! Sitter just nu och laddar över alla bilder från kameran till datan och sen måste jag bara redigera och lite sådant och rensa bort dåliga bilder. Hehe, herejisses alltså. Igår var jag, Jonna, Linn och Fanny en liten stund på Långholmen. Sen gick jag och Jonna hemåt och sen träffades i igen på kvällen och gick en promenad och satte oss i Tanto. Har saknat den där tjejen asså! Hinner inte fixa alla bilderna just nu för jag ska in till stan och fixa några saker med min syster, men jag gör det kanske ikväll eller någe. Bara för att ni ska ha något att titta på kan ni få ett smakprov på en sak som vi har gjort 2 gånger (vi skulle eglentligen gjort det typ många fler gånger, men vi vart lite lata) under den här resan:

Haha här kommer en bild som Yassin tog mitt uppe i ett s.k. Paulo-pass. Från vänster: Molly (bara benen syns!), Leyla (Mollys mamma), Rebecka (Mollys lillasyster), Helena (Mollys lillasyster) och så jag.


/Elin

RSS 2.0