Lördag wihi!



Kom hem från matchen för ett tag sen. Vi vann med 3-5, wiho! härligt bajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn! Solen stekte på hela matchen så det vart himla varmt måste jag säga. kändes som mitt i sommaren. men nu har det blivit lite molnigt! Icke bra nu på valborg! Hoppas det blir bättre sen..

Har duschat och nu sitter jag och chattar med Linda (skön är hon den där tjejen asså! hjärta på henni). Senare ska jag träffa Yassin och Petra. Vi ska handla nåt att laga till middag och sen får vi väl se vart kvällen leder oss, haha! Kul kommer det bli iallafall :) Hoppas ni får en asbra valborg kompisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciao!
/Elin

bilder från varberg


middag hos Elsa! :) TACOOOOS


bubbelbubbel hos Elsa samma kväll :DDDD


grilling på kurtinen (vid detta tillfället brann det inget alls, men efter ett tag, då ni!)


köööööööööörv och bröd!



/Elin

yey



Jag har gjort om lite här, som ni kanske ser? Ändrat i headern och lite typsnitt och sånt där :)
Här kommer iallafall några bilder sen i tordags. härligt med soooooooooooooooooooooooooool!
/Elin

it's friday, friday



Kom hem från skolan för ett tag sen och mitt huvud är helt slut, haha! Men vilket väder det är ute! Asgött att man kan gå och lägga sig på zinken i solen på lunchrasterna (nackdelen är att man får 22142345 små, små gröna konstiga strån all over!) . Bloggade inget igår eftersom jag pluggade till matteprovet hela kvällen. Efter skolan igår åkte jag, Yassin, Petra och Molly in till stan och gick till kungsträdgården. Körsbärsträden blommar nu så det är himla fint där nu! Fotade lite då också så bilder kommer lite senare. Ikväll ska jag bara va hemma, och imorrn är det match på morgonen :)
/Elin

onsdag



tjenatjena! har precis slängt mig i sängen efter en lång dag. efter skolan pluggade jag, sen mötte jag linda och vi åkte till träningen! när jag kom hem kollade jag på grey's anatomy, as usual, haha. nu ska jag snart lägga mig för jag somnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar snart. IMORRN ÄR DET SOVMORGON TILL 10.05!!!!!!!!!! känn på den ni. då är det gympa utomhus! wiho!
/Elin

godnatti



har precis kollat på desperata hemmafruar och vid 9 drog Molly och Yassin hem. Nu ska jag krypa ner under täcket och sussa. imorrn börjar jag åtta med hemkunskap!
/Elin

rose



bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbblomma

iiiiiiihiihiihi



Tjosan! Efter skolan satt jag och Yassin och räknade matte. Jag är körd i huvudet och det går in genom ena örat och ut genom andra. MEN DET ÄR BRA ELIN, KÄMPA PÅ BARE! Sen kom Molly och hälsade på också, men sen gav dom sig hem för att käka. Snart kommer dom hit igen för mer plugg, haha. Bilden tog jag i morse, hahahah ohholymacarony. Nu ska jag dyka ner i matteboken igen och simma några sidor sådär. Härligt!
/Elin

tisdag



Godmorgon på er! Klockan är just nu kvart i åtta, men vi börjar inte förens kvart över nio så det är lite chillerill sådär. Efter skolan ska jag och Yassin plugga matte, för det behövs verkligen. För min del iallafall! Har ingen träning ikväll så jag kanske drar ut med nån på en promenad eller nåt sånt :) Vädret verkar bli väldigt fint idag så någon jacka blir det inte!
/Elin

spiderman



kolla vilken läskig (haha) bild jag tog för nån dag sen. Va ute i mormor och morfars trädgård och fotade och så ba WOW en spindel i ett spindelnät. förövrigt så hatar jag spindlar.

/Elin

eye



EY kompisar! Kom hem till knivsöder för typ en och en halv timma sen. Packade upp min väska med världens speedfart och handlade med mamma. Nu har jag precis laddat in alla bilder från Varberg på datan här och sitter och redigerar. Hade tänkt att räkna lite matte eftersom det vankas matteprov den här veckan, men jag hade tydligen inte med mig den från skolan, såå YES! Då slipper vi det för tillfället! Härligt Elin, härligt. Ikväll har jag lust att gå ut på en promme, men alla sitter typ hemma och muppar, så jag ska fixa lite sådär tills imorrn. Då är det dödens dag. Buhuhu orkar inte.
Ett riktigt gött lov har det varit iallafall. Igårkväll var jag på kurtinen med (nu ska jag rabbla upp alla) Astrid, Elsa, Ebba, Elin, Beata, Hanna, Julia, Isac och Kalle. Först skulle vi grilla, det gick ganska dåligt, MEN SEN BRANN DET SOM FASIKEN! Några korvar vart LITE brända sådär, men vafan! Sen spelade vi brännboll och höll på och fjanta oss på den där konstiga gungan. Det var faktiskt riktigt kul och jag kommer sakna alla varbergare så himla mycket, men jag kommer i sommar igen! :)

/Elin

glad påsk!

fan va dålig uppdatering det är här just nu, haha! Men det är ju påsklov och då vill man fanken inte sitta vid datorn! Igår var vi hos Anna och hade det mys och gick typ runt hela stan från breared...det tog ett tag tills vi kom tillbaka, ahahhah, fan va knäppis!
I torsdag kom pappa och johanna ner hit till varberg och gissa vad jag fick?!?!?!??!?!?!? ETT NYTT OBJEKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är asbra och ja döööööööööör! :D Tack så hemskt mycket! ♥ Jag typ springer omkring som en galning och fotar just nu! Ska visa några bilder sen :) :) :) Hoppas ni har det gött kompisar och vi hörs när vi hörs. Kanske imorrn, kanske på måndag eller när skolan börjar!
/Elin


badabadamdam



knoppar utanför huset
/Elin


tidsinställt



Tänkte visa de här två bilderna som jag tog härom kvällen. Jag och Harald tog moppen ner till vattnet och fotade när solen var som finast. Man ville bara hoppa i vattnet och plaska runt lite sådär. Hööhö.
/Elin

tjo!



Onsdag här i Varberg! Igårkväll var det fett mys. Jag, Astrid och Ebba va ute och kickade med min fula fotboll, haha. Förövrigt kan jag ju berätta att Astrid slog sitt rekord igår, 9 kickar! Woho, go Asta. Sen vart det lite kyligt ute så vi gick hem till astrid och satt och snackade.
Idag, om exakt en halvtimma ska jag cykla till astrid ( haha, jag har sagt astrid i varje mening typ ) och sen bär det ner till stan.
/Elin

tisdaaaaaaaag


bild tagen för ett år sen, alltså förra påsklovet, haha. siri och ebbas kameror

Hallojdär! Hela dagen har jag och massa tjejer legat nere på kurtinen på filtar i solen och spelat fotboll. Fett härligt ju! Vid typ 5 cyklade vi hem och så stack jag, Astrid och Ebba ut och joggade. DET VA FETT SOLIGT OCH VI SPRANG LÄNGST VATTNET I SOLNEDGÅNGEN OCH BA WOOOOOOOOOH! Men nu ringde Astrid så nu fick jag jävligt bråttom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu cyklar jag iväg igen. CIAO! <3
/Elin

Sooooligt värre

Hejsan svejsan allihpa! Ligger på kurtinen i solen just nu med astrid, siri, ebba och astrid. Skriver från siris iphone hihi, fett braaaa ;) om ett tag kommer nog elsa och några andra hit också så det blir kul!

15 år!


Tårtbakning på G! Första lagret var hallonsylt. Sen var det grädde, vaniljkräm och allt sånt.....


...och i i slutet var det ett sista lager med grädde!


..och såhär blev resultatet, haha! Kanterna blev kanske inte så fina, men vafasen, den va god iallafall!


Sen kom Astrid och hälsade på! Vi satte oss på altanen och tog oss en påskmust.


fin  pose där, AstaPasta!


Sen cyklade vi ser till kurtinen (typ en stor fotbollsplan) och träffade Siri (på bilden. cooling!), Elsa, Ebba och några andra tjejer!


Siri och Ebba :)

Den här dagen har varit super! Har precis ätit middag och är fett trött. Ska bara chilla lite ikväll för mina varbergs-buddys har lämnat mig alldeles ensam. Nääee, men dom skulle på en födelsedagsgrej hos en annan kompis. Har fått fina presenter som jag får visa nån annan dag! HEEEHEHEHEHEHHEHEHHE MOHAHAH nu är jag 15!!!!!!!!!!!!!
/Elin

wiho

JÄÄÄÄÄÄÄVLAR ASSÅ! statistiken når snart stjärnorna!!!!!!!!!!!!!
okej. det där lät grymt töntigt. ska duscha nu och göra mig lite fin. DET ÄR JU MIN FÖDELSEDAG FÖR FANKEN! 15år yeeey :) har gjort prinsesstårta hela morgonen och det kommer nog bilder snart också!
Ha det gött så länge kompisar!
/Elin

Söndag här i varberg







HEJJJSAN! Har suttit på altanen med mormor ett bra tag med näsan i vädret! Riktigt härligt att solen stekeeeeer. Har också ätit pannkakor till lunch och om ett tag ska jag och Harald ta oss en tur på moppen! Jag kommer ihåg för nåt år sen då jag och Harald körde moppe och så satt jag där bak med en vattenpistol och så sprutade vi vatten på människor som gick förbi. Haha. Som tur va så var det en sjukt varm dag, så alla började skratta och blev glada för att de blev lite svalkade. De två första bilderna är från igår på tåget (lägg märke till fågelskiten på första bilden, hah), jag satt och läste andra boken av hungerspeleeeeen. DOM ÄR FETT BRA :DD De två andra bilderna är från idag. Mormor sitter och läser tidningen på sista bilden :)
Harald har tagit med sig sin dator så för tillfället har jag smugglat iväg den! Haha näee..men nu ska jag gå ut och sätta mig igen! Ha det så gött kompisar!
/Elin

Hade typ besöksrekord igår! Wiho!

ett till tidsinställt, haha



Vad tycker ni om hm conscious collection?
Jag tror att jag har varit mer för lite mörkare kläder, men jag börjar mer och mer gilla ljusa, vita toppar, linnen och sådant! Den här collectionen är inget undantag! Vsserligen tycker jag inte att jag passar så bra i typ vita kläder haha. Men om man är brun, då jäklar! Mina favoriter är de vita shortsen högst upp och västen längst ner till vänter! GillaGillaGilla :)
/Elin

tidsinställt!


bild från varberg som jag tog förra året

Nu sitter jag på tåget! Eller ja, om inte något är försenat..DET ÄR VI JU VANA VID kan man väl säga... jäkla SJ. Så, förhoppningsvis sitter jag på tåget och blickar ut på Sveriges åkrar...(ack så vackert det där lät). Om några timmar ska vi hoppa av i Gööööööööööööteborg och byta tåg och då är det bara en timma kvar!
/Elin

klockren



Har precis packat klart och nu funtar jag på att göra no-labbrapporten. Skulle va skönt att slippa göra den när jag kommer hem. Ja..fast NE. Jag orkar inte. Fast jo, nu gör jag den. NE. Kilade förbi Felicia nyss och hämtade min kofta där, och fasen va varmt det va ute! Höll på att få värmeslag på några sekunder. Haha, nä nu överdriver jag. Men det var väldigt varmt iallafall!! HÄRLIGTTTTTTTTTTTTT!!!
Ha det bra kompisar!
/Elin

TACOS



Kom nyss hem från zinken. Kvällen började hemma hos Felicia. Där käkade vi jättegod tacos, så vi blev mycket mätta och glada. Vi lyssnade på musik och chillaaaaaaaade och sen kom några, men sen gick dom. Och sen kom Knut, David, Jerry och Emil och hälsade på, haha. Sen gick vi till muk, men där var väldigt dött så vi satte och på zinken och snackade. Sen vart det lite kallt så jag knallade hem! Knäpp som jag är så glömde jag min kofta hemma hos Felicia så jag måste gå och hämta den imorrn innan jag åker. Annars imorrn ska jag väl bara packa och fixfixa. Sov gott kompisar!
/Elin

15e april



Kan ju börja med att säga ett stort grattis till Felicia (i efterskott!) och Petra! Nu är ni båda 15år! GrattisGrattis! ♥ och att jag nu, äntligen, har tagit mig krafterna till att skruva fast hjulet på min stol. Nu slipper jag sitta och vingla.

Fredag och påsklov, hur skönt???? Nu väntar en hel vecka i den härligaste staden VARBERGGGGGG. Ska träffa alla roliga människor Astrid, Siri, Ebba, Elsa och såklart mormor och morfar! Kommer bli grymt roligt! Jag, mamma och min broder Harald tar tåget imorrn vid 4, så vi kommer väl fram senare på kvällen. Ikväll ska man hem till Felicia dårå och sen ska vi nog till muk. Ojojoj ska vara där om en timma typ, nu fick jag lite brått!
/Elin


YO YO YO


koko

sitter här vid mitt skrivbord och skriver om massa olika musikstilar i min anletes svett (HAHA). jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lkergleerlg

att plugga just nu är det minsta jag vill göra. gköejgnkejfgnsldfövnsdlfökgnöslfngk

disc


bilder jag tog i eftermiddags. meningen med sånna här bilder är kanske att man inte ska se själva skivan, men jag tyckte det vart lite snyggt bara såhär.

Har kommit hem från gitarren och pluggat lite musik med pappa. Ska snart kolla på grey's och sen läsa och sen sova. KÄMPA KÄMPA. endast två dagar kvar. håll ut kompisar! dagen imorgon startar med en stor fet sovmorgon. då blir det plugg och jag kanske klämmer in en dagens klädsel om jag hinner! Vad säger ni om det då ? HUH HUH HUH?!!?!?!??!? äh strunt samma. ciao!
/Elin




billig och snygg!



Om ni gillar volanger så ska ni kuta till gina tricot och köpa denna bikinin. jag köpte dock bara överdelen. finns i rosa och svart (den ser mörkblå ut..). den lär ta slut snabbt! 99:-!

/Elin

lata fan





asså jag är fan sjuk i huvudet. För tillfället är jag grymt arg och irriterad på min skrivbordsstol. Den har tappat en hjulet och om jag lutar mig 0,00000001 cm åt höger så välter hela stolen och stackars mig. Tror ni att jag har orken att skruva fast hjluet igen eller? Nej. I sånna falls skulle jag behöva lägga stolen på sidan och mecka och skruva i all världens tid. Fatta vilken ansträngning det skulle behövas! Men å andra sidan måste jag jämt sitta och luta åt vänster och spänna hela kroppen för att inte flyga i golvet. Haha och varje gång stolen vinglar till får jag hjärtklappning typ.
Ska jag utmana stolen och skruva på hjulet, eller ska jag fortsätta att luta åt vänster hela tin? fortsättning följer...

/Elin

wazzzuuuuuuuup



ähmen tjena. försöker vara lite söt här sådär på tisdagskvällen. ROLIGT. fast bilderna togs i söndags. blusen är köpt på kappahl. typ första gången jag köpte nånting där, men har ni sett deras nya kollektion. Jättefina vita blusar och koftor! tuppen upp! just nu vill jag bara till varberg. jag vill flyga fram i tiden till lördag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Elin

blommis


Jag blir typ tokig på blogg.se, hej dålig kvalité! Bilderna tagna i lördags utanför huset.

Den här dagen har varit toppenkul! Fast nääe..men man är verkligen inte så jättepigg just nu sista veckan här asså. Det kan jag inte påstå. Men hörrni, nu får ni slänga in lite kommentarer och säga vad ni vill ha med utav i den här bloggen. Känner att jag babblar på om det gamla vanliga hela tiden, haha. YO!
/Elin

bubblis



Prövar med ett tidsinställt inlägg! Sitter antagligen i skolan och gör..nånting just nu. KUL VÄRRE! :)
/Elin

jiiiiiiiiiihu


HAHA? Vafan håller jag på mä? Försökte typ ta kort på min fina flätgrejsfrisyr, men det gick som det gick! naturligt randigt hår, fett läskigt.

Har precis gjort klart hemkunskapen och so:n. PUH säger jag bara. Känns som 100kg lyftes från mina axlar. Nu är det bara 100kg kvar. MUSIKPROVET. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH. Nu ska jag och min syster Johannis kolla på sista avsnittet av Stockholm-båstad. Missade det igår vettni. Ha en bra måndagskväll!
/Elin

måndag igen


En bild från igår hemma hos Tova!

Tänke bara slänga in ett inlägg av den enkla anledningen..äsch, jag har ingen anledning. HÄR KOMMER ETT INLÄGG UTAN ANLEDNING HELT ENKELT!
/Elin

hallo


HAH, såhär såg jag ut när jag gick till Tovis igårkväll! ja..mina fingrar alltså, inga kommentarer!

Godmorgon! Härligt med måndagmornar!!!!!!!!!!!!!!!! Nej men nu får vi inte sitta här och klaga. DET ÄR FÖR FANKEN PÅSKLOV SNART! Hade jätteroligt hos Tova igår. Fick jättegod mat och sen stack alla ut och körde burken och tjuv&polis. Det var verkligen kul asså, man fick värsta flash backs sen man va liten och sprang omkring och lekte hela kvällarna. Men efter ett tag började det regna så vi gick in och åt glass och massa gottigotti. Tack Tova för en jätterolig kväll och ha det så bra i New York! Eftersom jag inte börjar förens nio idag så behöver jag inte skynda mig särskilt mycket. Svenska är första lektionen och jag antar att vi ska fortsätta att öva på våra pjäser. Sen är det engelska, blaalbalbalbabla ingen bryr sig. Efter skolan blireeeee pluggisch (NÄHÄ?!) och senare löpträning.
Ha det gött!
/Elin

mmmmmmkej

Engelska läxa och John Mayer just nu!

sedär ja!


EY



Körde på mitt nya hårband idag då. Snyggt, huh? Näjjjj, men nu ska jag på stan med mamma, pappa och Johannaaaaa. CIAOOOOOOOOOO KOMPISAR!
/Elin

löveee



bikini, gina tricot - shorts, topshop - t-shirt, h&m - ringar, bikbok


Bikinin som jag nämnde i förra inlägget är mycketfinfinfin tycker jag. Värsta volangerna, precis vad jag har letat efter! Tröjan från h&m har ett fräck färg, ellerhur? Typ ännu snyggare när man blir brun. Shortsen och ringarna är bara sådär snyggischiiiga. Bööh va tråkigt det här blev. Nu ska jag käka. Är fett me hungrig.
/Elin


fredag



Hej kompisar! Är sjukt trött just nu. Efter skolan stack jag och nåra till Götgatis och kollade. Jag hittade världens finaste bikini på gina tricot som jag la undan tills imorrn. Endast 99:-! Tänkte visa den i nästa inlägg.
Var egentligen meningen att jag skulle till muk ikväll och käka  tacos och hela faderullan med Yassin och Molly, men jag stannar hemma istället. Laddar krafterna tills imorrn istället.

/Elin

torsdag


älskar er som tusiken era små c00lingar!

En bunt bilder från idag! Vi kände oss lite tvugna att smaka på den nya ben&Jerry's glassen. Gick till skinnarviksberget en stund, men det blåste ganska mycket (mycket!) så vi knallade till zinken där vi satt i solskenet. Sen till muk och lyssnade på musik. Nu är jag hemma och chillaxar lite. IMORRN ÄR DET FREEDAG jaoooohu



/Elin

.



HEYDÄR! jäätterolig bild verkligen. försöker vara lite söt och gullig på morgonkvisten. HÄRLIGT ELIN HÄRLIGT. jag hatar den här dagen

hey



Bilder från förra året!

strawberry swing


weheartit

HÄRLIGT ATT DET REGNAR IDAG DÅ! Känner att det här kommer bli en dålig dag asså. Vaknade 7 och trodde det var fredag, men det är torsdag och jag har sovmorgon till 10. Mitt huvud sover typ fortfarande, det är bara mina fingrar som rör sig just nu. Önskar att det inte fanns några läxor eller prov fram till sommarlovet. Bara varma sommarkvällar att spatsera runt på. Kom igen! Jag orkar fasen inte med mer kyla och tråk. Igår på träningen var det fett kul! (vad har det med saken att göra?).


den här låten kanske piggar upp lite. fast, nä. man börjar gråta av den

/Elin

onzdag


konstig gånger 1000!

Har precis spelat fotboll med klassen på zinken, haha. Det var lite kult sådär. Förövrigt måste jag fortsätta att plugga idag. Innan påsklovet ska jag ha gjort detta: tyska läxförhör, engelska läxa, hemkunskapsuppsats, musikprov och so-inlämning. Lärarna har tydligen missat att vi är människor och behöver ta't lite lugnt ibland. Alla mina trista inlägg handlar hela tiden om allt skolgrejs så nu ska jag hålla klaffen om sådant. Har träning ikväll också och sen grey's!
/Elin

NÄMEN TJENA konstig tjej



En bedorande bild från i morse. Jag tänkte lite på ET när jag tog bilden, därav den konstiga halsrörelsen. (bara så ni vet!)
Dagen har varit bra. Efter skolan stack jag direkt hem och skrev början på min so-uppgift (skrev i förra inlägget ocksååååå). Efter jag hade ätit middag stack jag ut och träffade Linn och vi gick längst vattnet nere i tanto och bort till erikstalsskolan. Sen upp på Ringvägen och till Zinken en sväng. Sen började det regna så vi knallade hem. Nu är det ca 40min tills desperate houswives börjar (det var då ett jävla tjat om det där houswives varje vecka!) Nej men det ska bli skönt att slappa lite i soffan efter promenaden. Nu får ni ha det så gött allihope och söv gött i era sängar!
/Elin

tisdag

Har snart skrivit en sida på min so-uppgift. Ska skriva och analysera om kanal 5's program och reklamer. Ska lämnas in på fredag nästa vecka men jag tänkte att jag börjar nu så slipper jag få panik sen. Annars har jag hemkunskapsuppsats- inlämning och musikprov innan påsklovet. Men det är lugnt!!!!!!!!!!! KOM IGEN NU ELIN! KÄMPAAAAAAAA KÄMPAAAAAAAAA!!
Efter jag har ätit middag ska jag ta mig en promenix med Linn. Det blir en bra paus från allt skrivande på datorn. Jag svär att mina ögon kommer bli fyrkantiga snart. MEN DET ÄR BARA ATT FORTSÄTTA KÄMPA PÅ HÄR DÅ VID KÖKSBORDET! Ja föfan!
Föresten: Min superduper bäste vän Astrid fyller 14år idag så ett stort mega bamse Grattis till henne! Pussi pussi på dig min vän! ♥♥
/Elin

svar på kommentar och godnatt




svar: Picasa! Går att ladda ner gratis!

Kom hem från träningen klockan 9. Fick skjuts av Linda och Lindas mamma så det gick fort att komma hem. Nu ska jag krypa till sängs! Imorgon väntar en liten sovmorgon och massa lektioner. SOV SÅ GÖTT ALLA!
/Elin



videung



Haaaaaaaalloj. Fett lång måndag. Fick nytt schema som var helt knas. Har precis käkat två mackor och klockan 7 har jag träning. Jääääääääääätteroligt inlägg!

/Elin

REEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGN IS THE SHIIIIT



en regnig bild från förra året!

Ute är det värsta vårregnet på gång. Jag, mamma och Johanna sitter i soffan och kollar på Jamie Oliver. Snart är min potatisgratäng färdig i ugnen, så snart ska vi käka! Det kanske döljer sig en kock inom mig..
/Elin

jo!





Tänkte köra typ en "veckans låt". Min vän Stella gav mig tipset, så, varför inte? Här kommer den första dårå .Faller- Lars Winnerbäck. Värsta lugna sköna låten. En sån man kan sätta på när man ska sova. Kommer ihåg när han spelade på zinken för några år sen. Fasen va bra det var!

/Elin

tredje april



Lite nytt här i stugan! Vet inte om jag gillar det eller inte. men JAJA. Idag är det söndag (sjukt va tiden går fort!) och jag ska typ försöka börja skriva på min hemkunskapsuppsats (hah, lycka till Elin), sen ska jag hänga med mamma och min granne på en motionspromenad.
/Elin

lördagskväll


Här, i min säng, sitter Tova och Linn och läser korsord. HAHAH, fett mys asså.

/Elin

black swan

Igår var jag, Linn, Petra, Stella och Betty på Black Swan. Jag tycker filmen var jättebra och sådär konstigt obehaglig. Vid några tillfällen började vi typ flabba för det hände nåt obehagligt.
Vi såg bion på Victoria på götgatan och innan vi skulle gå in i biosalongen så satt vi i det där lilla fiket. Plötsligt kom en man med världens fetaste kamera förbi utanför och jag ba "herregud vilken kamera!!" och pekar på honom. Alla kollar dit och han får syn på oss och börjar vinka. Vi ba känner vi honom? Sen kommer han in till oss och hälsar och börjar berätta om sig själv. Han berättar att han är fotograf och brukar fotografera människor här på söder och visar oss hans bilder. Han var fett skön och sen frågar han om han får ta en bild på oss och vi ba hehehe visst! Vi trycker ihop oss i soffan där vi sitter och han knäpper några bilder. Sen tappar jag imn biobljett på golvet framför mig så jag sträcker mig efter den och han ba "nej! stå still sådär!" jag ba vaaaaaa? och han ba "det blir en jättebra bild om du sträcker dig efter biljetten så stå still sådär". Sen knäpper han en bild till och så ger han oss sitt sånt där visitkort och ba "kolla in på min hemsida om ni vill", sen försvann han. Haha, det var ganska random asså!
Efter bion kikade vi in på muk, men sen drog jag hem.
/Elin




friday

Fredag, äntligen! Igår när jag kom hem var jag typ jättetrött. Vi sprang runt hela hammarbyhamnen. PUH! Börjar 8.30 idag så jag ska gå om typ tio minuter. Vi har musik som första lektion..ganska kul.
Hela natten har det regnat, så all snö har typ försvunnit, tror jag. Nej, nu måste jag stänga av här!
/Elin

RSS 2.0