happy halloween



Tja,tja,tja,tja. Igår träffade jag Astrid, Ebba, Elsa och Sigge. Dom kom och mötte mig i stan och när jag skulle krama om alla så typ åkte cykeln i backen och så vart det lite knäppt! Men fy tusan va kul det va att träffa alla igen. Vi gick en promenad och spelade in massa konstiga skräckfilmer. Haha, det var lite kul! Siri var inte med för hon spelade badminton tävlingsgrej. Och vet ni vad? Hon blev riksklassad! (Jag vet knappt vad det innebär, men det är bra iallafall!) Så stort Grattis till henne. Kolla in på hennes blogg också!
Ikväll ska allihopa sova här och det kommer bli g.r.y.m.t.r.o.l.i.g.t. Det går lixom inte att ha tråkigt med dom här tjejerna. BB ABABABA ABABABABABABBAAAAAAWAWAWAAAAAAWAWAWAWAAAA

/elin


cykel

Har ni märkt att man kan göra tidsinställda inlägg? (ni som har bloggar) Det är ändå ganska smart.
Just nu sitter jag antagligen på tåget, hehehehehehmoohhahaha

bilder från spanien


Vi startar med denna bilden där jag fint står och kilar mig på axeln.

Avslutar med denna bild. Typ alla gator i Barcelona var fullsmockade med mopeder och motorcyklar. Vi funtade på vad som skulle hända om vi välte en av dom...dominooooo!
Alla bilderna här är tagna av Moah.

Idag är det fredag vilket betyder att den här fruktansvärda veckan är över. Alla prov är gjorda, äntligen! Imorrn bär det av till Varberg. Ikväll har jag bara slappat i soffan och packat.
Förhoppningsvis kommer det härliga bilder från varberg här i veckan, om inte, såfår ni ha ett jävligt gött höstlov!
/elin

wohoooo



Det här den jobbigaste veckan i hela världshistorien. Jag har har ett prov/läxförhör varje dag. Det är inte OK alltså.
Måndag: no läxförhör
Tisdag: Engelska prov
Onsdag: Tyska prov
Torsdag: matteprov+musik hemprovsinlämning
Fredag: So prov

Nu har iallafall hälften av veckan gått, så det är skönt. Nu är det bara matteprovet, musikinlämningen och so-provet kvar. Usch, man går omkring med en jäkla klump i magen hela tiden för att man är orolig för hur det ska gå på proven. Iallafall jag. Usch, usch, usch. Jag kommer hem från spanien och bombas med prov på en enda gång. Hjälp!
Som grädden på moset hade vi skoljoggen igår. Jag fick en medalj! He.he.he.
Nej nu får ni ursäkta mig. Jag har faktiskt prov att plugga till (JAG ORKAR VERKLIGEN INTE MER!). hehehgihihihahahahohoohuhuhuhehehyhyhyh oj jag blir galen på dettaaaaaaaaaaaa
/elin

söndaaaag



Åhåhååhåhååhhh, här låg jag i förrgår och gottade mig. Det skulle inte skada att åka dit en vecka till alltså.
Idag har jag bara pluggat no. Snart kan jag nog allting! Ute är det ju bara regnigt och tråk så det passar ju bra att sitta inne. Har lite Varberg abstinens men jag leverrrrrrrrrrrrr.

/Elin

Sweden

Tjenare. Då var man tillbaka i Sverige igen. Kallt som attan och typ snö? Man ba whhhaaaat. Ikväll ska jag bara mysa med min familj och inte göra nånting. Bara äta svensk mat och kolla på tv. Ååååhhh vad jag har saknat svensk mat. Imorgon ska jag iallafall plugga inför alla prov. Först och främst ska jag ta tag i no:n. Om jag tar ett prov i taget så går det nog bra! Jag ska ge allt på dom här 6 proven som jag har den här veckan. När jag sitter på tåget till Varberg på lördag ska jag pusta ut och ta det lugnt! Hohohooh vad härligt.
Ha en bra lördagskväll alla folks
/Elin

friday

Tjaaaaaaaaaaaaba. Idag är det fredag och jag har typ inte gjort nånting sen jag kom hem från skolan. Skulle i gentligen typ på muk men jag ångrade mig och stannade hemma istället. Så jag har bara pratat lite med Jonna, Linda, Kayla, Maja och Olivia på skype. Sen ringde jag till Astrid och snackade med henne tills pengarna på min mobil tog slut, huhu. Imorgon ska jag med mamma till götgatan tror jag. Vi ska växla pengar till Euro (spanien!!) och sen ska jag köpa lite småsaker som behövs innan vi åker. Typ shampoo, balsam blabla lite sånt. Sen när vi kommer hem från det ska jag börja packa och plugga. Sen på kvällen ska vi till mina kusiner. Det blir säkert roligt!
/elin

ASTRIDDDDD!

Snackade nyss med Astrid på skype, men datan hackade upp sig som fanken så jag var tvungen att stänga av allting och ååh så funkade ingenting. Jag kommer seriöst, seriöst ta denna datan i mina två nävar och kasta den ut för fönstret en vacker dag. Det jobbiga är, att den alltid hackar upp sig när jag håller på med nåt kul eller viktigt. Jag orkarrrrrrrrrrr inte merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

nej nej nej nej

DOM HAR BÖRJAT SPREJA VATTEN PÅ ZINKEN, vilket betyder IS.
Inte bra
Inte bra
Inte bra
Inte bra

ted

jag gillar refrängen i den här låten.
Men det blir bättre om vi är tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre för oss, oss, oss

imorrn är det fredag, sen är det lördag, sen är det söndag och sen är det spanieeeeeen

HAHAHHAHA asså åh jag är så misslyckad. Imorse tog jag typ några bilder till en "dagens outfit". Och när jag hade gjort det här fula collaget (på typ 1min) så märkte jag att på bilden högst upp till vänster har jag prislappen kvar. Haha, med jag orkade inte göra om allt så nu får det vara så!
Iallafall
Jeans- Sheap monday.
Blus/Skjorta- ööööh. vänta nu här..ohmen åh. jag köpte den i onsdags på forum nacka men nu kommer jag inte ihåg vad den affären hette. Ajaaaaaaaaaaa. Den kostade iallafall 129:- typpppp.
Ring- Samma affär som blusen/skjortan. Kostade 35:- ASBILLIGT JU! Jag älskar ringar!

Dagen har varit bra. Efter skolan åkte jag på träning och nu sitter jag i soffan och pluggar tyska och noooo.
Ha det gött!
/elin

kameror♥♥♥♥

Tintin och Hanna med kamerorna i högsta hugg!
Hola! ♥
Igår strosade jag, Molly och Yassin omkring på forum nacka (forum nacka eller nacka forum? Nacka forum låter ju bäst, eller?). Vi köpte lite smått och gott och sen drog jag till gitarren. Efter det pluggade jag tyska inför provet och klockan nio var det ju Grey's Anatomy! Äntligen har alla bra serier börjat igen.
Idag är det torsdag och sovmorgon. Göööött! Dagen börjar med idrott och sen matte tror jag och blabla massor med saker. Ikväll blir det iallafall träning och sen ännu mera plugg! Gå igenom engelska+tyska texter och sen ska jag gå igenom och läsa igenom alla so- grejer. Attans va mycket plugg det är just nu. Men jag ska ju snart till spanien med världens bästa lag så hehehhehehhehe känn på den!
Känner att jag måste öva lite spanska nu så att jag är fit for fight på måndag då vi åker. Så det blir ett litet:
ADIOS AMIGO!

/elin


bara tråkigt tjat


Gud va jag saknar sommaren. Idag är det väldigt fint väder, solen skiner! Men det är ju iskallt där ute. Jag vill ligga på stranden i Varberg och bara vara. Inte göra något speciellt, bara vara. Inga krav eller nånting. Inget man måste göra.
Kan inte sommarlovet börja om på nytt? Den här sommaren var jag bara en vecka i Varberg och det kändes helt knäppt. Brukar vara där minst två veckor eller mer. Åhåhååh jag älskar verkligen det stället. Mormor&morfar världens snällaste människor jag någonsin träffat på. Roligaste, knäppaste vänner. Det är den allra bästa staden jag har varit i. När jag tänker på det så känns det nästan som en bok. Haha, staden vid havet, massa sol,bad och glass, kompisar. Ingen tar tunnelbanan utan cyklar överallt. Juste, jag ska ta mopedkörkort till sommaren! Morfar har ju en moped så då kan jag köra på den jö :) Hehehhehee akta er siri, astrid, ebba & elsa. mohaha.
Det är ändå ganska snart jag ska till Varberg plus att jag ska dit på jullovet. Fytusan va skönt det kommer bliiilililiiliii.

Hjärta

Idag är det ju ledigt, så jag behöver inte skynda mig till skolan eller nånting. Däremot måste jag plugga massor. Just nu sitter jag och kollar på direktsändning från Chile. Ni vet dom där som sitter fast långt under marken i den där gruvan sedan augusti typ.. nu håller dom iallafall på att hissa upp dom i den där hissen. Än så länge har dom fått upp 4 personer. Det är lite spännande tycker jag. Medans så över jag grammatik inför engelska provet. Läser igenom, skriver ner, repeterar, skriver ner osv, osv. Snart har jag nog tryckt in allt i skallen! Då är det bara att fortsätta med so:n och tyskan. Wiiiiiiiihu!
Bilderna ovan tog jag i helgen tror jag (som om ni skulle bry er om vilken dag jag tog bilderna, höhö). Jag såg på en fotoblogg hur man kunde göra sånna här bilder. Självklart finns det typ 485345 olika sätt att göra sånna här bilder, men det var lite kul att testa just på det här sättet ( skrolla ner! ).
Här har vi den lilla mojengen som jag använde när jag tog bilderna. Jag klippte och tejpade ihop den, vilket var enkelt. Sen var det bara att sätta på den på objektivet och på så sätt blir det svart runt om förutom där jag klippt ut ett hjärta. Haha, smart va? :)
Ciao!

hurraaaa

Idag fyller min kära pappa år! Grattis, Grattis, Graaaattis!

till er som inte går på mariaskolan, tänkte bara säga att...

.....vi är lediga imorrn. Mohahaha. Det känns riktigt skönt!
Igår hade jag träning från 9 till 10 så då hann jag inte blogga. Innan det satt jag i princip hela eftermiddagen och pluggade engelska. Glosorna och grejerna inför provet. Jag kommer ju vara i Spanien hela nästa vecka och det värsta med det är att jag kommer missa 3 prov...aouch! Den sved. Så...alltså ska jag plugga järnet hela den här veckan så att jag kan allting inför proven, sen när jag kommer hem från spanien får jag bara ta och repetera allting. Det är min plan (:
Yes box. Förutom all pluggning så är det bra. Veckorna flyger förbi och det är faktiskt inte särskilt långt till höstlovet! Vecka 41 nu, vecka 44 höstlov. Plus att nästa vecka typ inte räknas, så alltså är det 2 veckor till höstlovet för min del. Vädret börjar mer och mer likna vinter. Igår tror jag det var typ 3 grader när jag gick till skolan. Inte OK!
Nu ska jag kila till skolan!

espania!

Tänkte bara säga.....att det här är bilder från hotellet som jag och laget ska bo på i Spanien!
Det är ju nästa vecka vi åker! Allting kommer bli så jäkla roligt. Och varmttttttttt (=
/elin

maybe I'll stay




blacknwhite

Igår eftermiddag var jag, Hanna och Tintin ute på en promenad. Vi hade alla med oss våra kameror så det blev som en liten fotopromenix. Vi var ute precis då solen sken jättefint på alla träd och växter, så min kamera blev typ proppad med bilder. Det skulle nog vara lite jobbigt att lägga upp alla i ett och samma inlägg, så det kommer antagligen lite bilder här och där!
Idag har jag varit ute och sprungit, pluggat och försökt att ta vattendroppsbilder. Vattendroppsbilderna blev inte så bra. Haha, usch. Men igårkväll var det iallafall kul! Jag, Linn, Molly, Yassin, David och Jack gick runt på söder. Vi träffade lite bekanta och snackade om massa saker. Roligt roligt!
/elin

söndag söndag

Nu ska jag ut och springa en sväng. Har massa bilder sen igår men datan segar så vi får se när dom kommer upp här!
Idag ska jag inte göra så mycket. Bara plugga lite och kanske fixa en ny header.
ciao!
/elin

lördaaaaaaaaaaaag

Värsta roliga kvällen igårkväll! Först var jag på resturang med mamma, pappa och Harald. Sen åkte jag till muk och träffade massa roliga människor där (:
Nu är det lördag och snart bär det av till Sickla köpkvarter. Tror jag ska ut och fota i eftermiddag/kväll, så förhoppningsvis kommer det bilder snart. Tjoho!
/elin

typ ytterst konstiga bilder.

Haha asså jag har typ ingenting att göra. Jag sitter bara här och väntar på att gå till zinken och ha idrott. Jag tog några konstiga bilder för ett tag sen. Och jag har märkt en sak, jag gör alltid jäkligt konstiga miner på bilder. Tog massa bilder och kollade igenom dom. Inte på en enda gjorde jag nån normal min. Jag menar, kolla på den högst upp till vänster. Herejisses. Fast det är ju ändå lite kul!
Apropå bilder. Igår kom skolfotot. Det enskillda fotot blev helt knäppt. Smilgropen var såklart med! På ALLA mina skolfoton har jag en fet smilgrop. Mamma har ingen smilgrop, och inte pappa heller, men morfar har! Så jag får väl ta och skylla på morfar.
Igår började Grey's Anatomyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy♥ Äntligen! Iförrgår började DH också, men jag missade det för att jag hade träning vid den tiden. Men som tur var spelade Harald in det:)
ha det gööööööööööööööttt

ett fotografiiiiiiiiiiiiii

Bilden är tråkig, men jag har ingen annan. Sååååååååååååååååååå jaja.

Idag efter skolan gick jag, Molly och Petra till skrapan. Där gick vi in på akademibokhandeln där Molly skulle byta en bok. Alltså, jag blev så jäkla sugen på att läsa när vi var där inne. Jag såg typ 10353945 böcker som jag mer än gärna skulle vilja läsa. Och det är fett bra för det kostar 149:- för 3 stycken. Tummen upp! Iallafall, sen åkte vi in till stan där jag och Petra skulle kolla in några vinterjackor som vi hade kollat på. Det var så himla knäppt för vi var nästan helt säkra på att dom skulle passa bra och att vi skulle köpa dom. Men när vi provade dom så såg dom helt vrickade ut. Hahahahaa! Vi ba whaaaaaaaaaat.
jag har den här låten på skallen, såg den på tintins blogg.
nu blir det träninggggg
/elin

mina täcken fungerar inte..



Hade sen träning igår. Efter den var man ungefär död, men fyyyyyyyyy vad man somnar gott. Jag somnar så hårt och då när jag vaknar är mitt huvud helt vrickat, haha. Idag har jag lust att bara vända om och somna om igen. Ingen himla skola, inte idaaaaaaaaaag. Föresten, vet ni. Inatt hade jag tre lager täcken. Tror ni att det blev varmare? Nix. Är det inte meningen att täcken ska göra så att det blir varmt? Har jag totalt missuppfattat vad som är meningen med täcken ellööööööööööööör?


 

/elin

orka mera- orientera!

Tjohoo. Nu är jag hemma. Home sweet home. Jag och Linn sprang omkring i skogen och letade efter kontroller i nästan 3 timmar. Fick sammanlagt 185 poäng, alltså blev det ungefär VG! Woho! I början så typ sög vi. Vi irrade runt och kunde inte riktigt hitta dom kontrollerna vi ville hitta. En gång kom vi plötsligt ut på ett stort grönt fällt och efter typ 2 minuter märkte vi att vi gick på en golfbana. Det var lite..konstigt..ja. Men efter ett tag fick vi lite mer flyt iallafall. Då gick det mycket bättre!
Ikväll ska jag på träning men den börjar inte förens nio så jag ska plugga lite matte och engelska först. Just nu ligger jag i soffan och kollar på Hemma hos Jamie. Man blir såååå hungrig av det.
/elin

höst


Skåda dessa vackra bilder som jag tog idag. hahaaa

Uscha! Nu är hösten påväg. Kallt och...öh..kallt. Men MYSIGT.
Idag var mamma och pappa ute i skogen och plockade svamp. Dom kom hem med två fulla korgar med kantereller och trattkantareller. Åh, gud va gott det är med svamp. Till middan idag gjorde jag värsta goda svampsåsen. Shiiiiit assooo jag och Harald ba yumyum. Jarå, så det va gott.
Imorrn blir det som sagt orientering. Vi får väl se hur det går...:D Nejdå, det går säkert strålande! Hrmhmrh.

/elin

söndagggg


gammal bild från förra sommarn.

Den här söndagen ska jag bara vila. Vila, vila, vila. Okej, inte bara vila. Men jag ska inte göra många knop. Jag ska typ bara plugga lite engelska och räkna några tal i matteboken. Lite senare ska jag nog ta en promenad och köpa matsäck till imorgon och fota höstlöven. Imorrn är stora orienteringsdagen. Alla 8or och 9or ska typ ut till kärrtorp och orientera i 3 timmar, så då behövs en bra matsäck! hah. 

/elin


hannaaa


hanna, du är så jävla snygg!

Idag har det hänt sjukt mycket saker känns det som. Bara för att jag inte har nåt annat för mig så kan jag lika gärna skriva ner allt. Läs om ni vill, haha!

Dagen började med en match. Jag sög, det gick inge bra..direkt efter matchen åkte laget till söder stadion vid globen. Först åt några lunch på mc donalds men sen gick vi runt med bössor och samlade in pengar till våran lagkassa. Det var hammarbymatch där så det var alltså många hammarbyare som ville skänka en slant. Jag och Olivia gick runt där och sa "skänk en slant till hammarby f-96". Ibland blev vi lite trötta så då blev det snarare "slänk en skant till hammarby f-96". Men iallafall, där gick vi runt i typ 2timmar och vi fick in fett mycket pengar!

Efter allt det här åkte jag hem, duschade och fixade. Sen gick jag ner till konsum och mötte några kompisar. Hanna, Yassin, Stella, Petra och Betty. Vi gick in på konsum och köpte massa olika tortelini (eller va det nu heter) och läsk och lite sånt. Sen gick vi hem till mig. Och när vi skulle koka alla tortelinipaketen som vi hade köpt upptäckte vi att det var olika långa koktider. Alltså, på ett paket var det 4minuter. På ett annat var det 6 minuter. Så vi var helt enkelt tvugna att ta tre kastruller. Pastan blev iallafall asgod! :) Senare när vi skulle göra kladdkaka så gick det ju lite sämre. Jag orkar inte berätta allting men det gick lite fel, men det ordnade sig efter ett tag!
Vi hade iallafall superroligt och detta tycker jag verkligen att vi ska göra om!

Nu sitter jag här helt utslagen i soffan. Känns som det är första gången idag som jag har suttit ner. PUH!

/elin

matchmatchmatch

Nu blir det matchhhhh

icecold




Hallå i stugan. Fredag idag! Och jag är typ dödstrött, haha. Efter skolan idag ska jag hem och hämta kanelbullar och sen ska jag möta några i mitt lag för vi ska sälja bullarna. Vi ska banne mig få in lite mer pengar till costa brava! Jag kan ju också berätta att det är iskallt i mitt rum föt tillfället. Jag har typ vridit på högsta värmen två gånger nu. Fortfarande iskallt. Pappa ba: nä men asså jag tror det stänger av sig när det är tillräckligt varmt i rummet. Vafanken. Det är långt ifrån tillräckligt varmt. Jag får gå ner och hämta ett tjockt duntäcke i förrådet och sova inlindad i jackor. Jajamensan, toppen.
Igår på orienteringen var det blött och halt. Linn halkade på en klippa och landade på handen. Då fick hon ont i handen. Hoppas att du inte har brutit den igen, Linn! För i sånna fall skulle det vara 3:e gången, eller var det 4:e?

/elin

RSS 2.0