Nästa:Varberg

Isidor kom hit efter jag hade käkar middag. Han gick hem för en stund sen och då packade jag ihop det sista. Nu är jag så trött att jag tror jag svimmarrrr!
Datorn hänger inte med till Varberg så någon blogginlägg innan torsdag kan jag inte lova. Kanske försöker slänga in nåt litet från mobilen. Men vi får se :)
Hoppas alla får en väldigt bra start på höstlovet :))))) puss och kram på ett tag!
/Elin


france

 
 
Fredag, fredag, FREDAG FÖR FAN!!! Inte bara fredag utan HÖSTLOV OCKSÅ!!!!!!!!!! Hur skönttttt???????

Nu är det fasen slut på skolan på ett tag. Efter skolan gick jag och Molly in på Monki och hm på götgatan. Köpte tröjan som jag har suktat efter i några dagar....så jädrans fin! Kommer nog upp bilder på den senare ikväll :) 
Ikväll ska jag packa, imorgon bär det av. Ska käka middag här hemma och mysa runt antar jag. Ska bli riktigt skönt att bara va hemma och slappa. 
/Elin

den första snön är här

jättebra bildkvalite, visst?! Nej men...den togs i all hast!
 
Tänker vara en av dom som panikar över det faktum att det faktiskt snöar ute. Nu kom snön! I oktober!? Det första jag och mamma gör är att gå raka vägen ner i förrådet för att hämta upp vinterjackorna. Oh no. Va sorgligt! Eller jag vettefan vad jag känner när den första snön kommer. Typ en blandning av glädje och sorg, haha! 
 
/Elin

ett fel närmare rätt

En bild från frankrike i somras!
 

Haha, asså inom en snar framtid kommer jag somna som en stock. Så känner jag mig just nu. 
Efter beep-testet så gick jag, Agnes och Molly till nacka forum. Kollade runt där och jag köpte även en present till min syster som fyller 22 år på lördag! Var också tvungen att köpa en bok på engelska som jag ska läsa på engelskan. Med dessa kassar, skolväskan och ett kilo gympakläder skulle jag då ta mig hem. Vi höll på att lägga oss ner och gråta när vi insåg att bussen var fullproppad och vi skulle tvingas att stå hela vägen till slussen, hahaha! Snacka om trötta tjejer.
Nu är jag iallafall hemma, eller ja, det har jag varit ett tag. Känner att jag har ont i halsen så någon träning tänker jag inte gå på ikväll. Det skulle inte vara så kul om jag blev dyngförkyld precis innan jag och Isi åker. Not good, not good. Te och vila får det bli istället. 
Imorgon väntar en rätt slapp fredag. Har matte, engelska och på sista lektionen ska vi bara kolla på film. Dessutom har vi bestämt att vi ska köpa lunch i kafeterian, för att fira att höstlovet äntligen är här! En bra dag blir det nog :) Sen får jag väl åka hem och packa antar jag :D Mohihohioooo
/Elin

torsdag, håll ut!

tårta från när pappa fyllde år, haha
 
Godmorgon! Uppe med tuppen idag! Nästan iallafall. Denna torsdag kommer inte bli rolig, men imorgon är det fredag så man får väl gilla läget. Först har jag svenska, där vi ska skriva ett prov. Efter det har vi idrott med beep-test och massa andra armhävningstest och grejer. Woooooho. 
/Elin
 

mellanmål

 
 
Sitter här och äter lite yoghurt och müsli. Slutade tidigare idag eftersom sista lektionen var inställd. Skönt! Ska istället ägna tiden åt att skriva min labbrapport som ska in på fredag. Lär ta ett tag. Det gör det alltid när jag ska skriva labbrapporter. Förstår inte varför. Det är väl lika bra att börja på studs antar jag! 
/Elin

godkväll vänner

 
 
Godkväll mina vänner. Har precis ätit världens godaste lax-sallad tillsammans med min mamma. Är rätt trött, och räknar dagarna till höstlovet. Ungefär 3 dagar kvar tills jag och Isidor sitter på tåget till Varberg. Älskar Stockholm i hela mitt hjärta, men ibland känns det skönt att lämna stan i några dagar. Göra lite andra saker och få lite miljöombyte. Det är nog nyttigt! 
Det som återstår av denna tisdagskvällen är "utvecklingssamtal" med mina tränare. Ska på det vid åtta-tiden och när jag kommer hem måste jag skriva en liten text som måste mailas in ikväll. 
 
Att bli länkad på febbs blogg gjorde mig väldigt glad. Bloggen har jag läst i flera års tid och Louise är en sån rolig och skön tjej. Inte för att jag har träffat henne, hehe, men hon verkar iallafall vara en härlig person! 
 
/Elin

Woop to the woop!

Nämennnn! Upptäckte att jag hade blivit dagens blogg på febbsblogg.se! Tack tack! :D lite fler läsare ser jag också. Hoppas ni är här för att stanna :))


the red one

 
 
Hejsan hejsan hejsan! Har haft en toppenhelg må jag säga :) I fredags träffade jag Linn och Yassin. Vi hände i Linns säng, satt och snackade och kollade på väldigt gamla (väldigt smickrande också!) bilder från stenåldern (typ sjuan). Jag och Yassin såg bokstavligt talat ut som två jädra miffon. Minst sagt!! Nej men haha, låt oss säga att vi inte såg ut som vi gör idag iallafall. Nog om det.

Senare träffade jag Isidor och sov över hos honom till lördagen. Vid fyra-tiden gick jag hem och duschade, och sedan träffade jag Linda och Jonna hemma hos Jonna. Vi stekte pannkakor och hade det mys :) När dom skulle bege sig ut åt tjotahejti till en kompis så fikade jag med Maja och Molly på fåtöljen. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och hade det sådär trevligt som jag alltid har med dom tjejerna. 
 
Nu sitter jag i min säng och har precis räknat klart min matte. Har lite fler saker jag borde göra, så det är lika bra att jag sätter igång så jag får lite slapp-söndag-tid sen. Solsidan ikväll också ju! :D
/Elin
 

in my mind, in my head, this is where we all came from

två bilder från igår! försökte som vanligt ta normala bilder, vilket resulterade i att jag började hoppa runt och göra konstiga miner. Hoppla hoppla!
 
Det är fredag. DET ÄR FREDAG! Så jädrans skönt! Slutade klockan ett och sen dess har jag bara chillat hemma och redigerat bilder och lyssnat på musik som en tok. Ikväll ska jag äta räkor och kanske träffa Linn! Imorgon blir det fotorunda med Linda och Jonna. Ska bli väldigt mysigt och kuuuuul :D
Till middag ska jag äta räkor så det är inte fel det heller ;)
/Elin
 
 

onsdag

 
 
 
Här kommer en bild från väldigt länge sedan. Haha, fin pose!

Jag tror både jag och Molly höll på att somna påväg hem på bussen. Hade SO i en evighet där vår lärare stog och pratade hela lektionen. Till sist slutade vi och nu sitter jag hemma i min säng och äter vanilj yoghurt och müsli. Ska alldeles strax börja plugga idrott.....woo. Kom på att det inte är Grey's Anatomy ikväll. Ännu mer wooo
/Elin

Godnatt


måndagsplugg

Sådär gick man runt i somras. Inte helt fel! Långt hår som fasiken hade man också. Dvs tills man var dum nog och gick och klippte sig. Orkar inte att jag ändrar mig hela tiden när det gäller hår. Ibland ba LÅNGT och ibland så ba NEJ kort ska det va, jag vill klippa av allt!!!! Sen ba NEJ långt igen!! (Just nu ligger det vid "NEJ långt igen!!") 
 

Har haft en ofantligt lång måndag. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal och efter det har jag bara suttit i köket och skrivit på min so- rapport tills nu. Nu är den klar. Men nu måste jag skriva en kort källkritik-uppgift och kolla igenom tyska glosorna innan jag är (typ) klar för dagen. Ska bli väldigt skönt att sova sen. Men nu ska jag köra i en timma till så jag får lite till gjort. Nu är det banne mig bara två veckor kvar i skolan, sen är det höstlov. Och gissa vad som händer då? Jo, jag och världens bästa Isidor åker på äventyr ner till Varberg. Min familj ska inte dit på lovet, men jag och isi tar tåget ner i fyra dagar och hänger runt där. Biljetterna är bokade och klara och det ska bli minst sagt grymt roligt.  
/Elin

 

självfallet

 
skrev världens längsta inlägg. det försvann. hahaaaa jag orkar inteeeeee. godnatt!
 
 

farsan 50 år!

 
 
Idag fyller min pappa 50 år! Vi har käkat frukost och tårta här hemma en lång stund nu. Vi hade köpt typ gigantiska tomtebloss-liknande saker som vi hade tryckt ner i tårtan. Brandlarmet gick igång. Lyckat!! Men det va lite kul, haha. Väckte nog alla i hela huset skulle jag tro. Nu ska hela fimiljen ut och promenera. Käka lunch tillsammans någonstans och sen ikväll ska vi äta middag ute. Vädret är ju hur fint som helst! Ha en toppenbra lördag allihopa. Förövrigt kan jag berätta att bion igår va fett bra! Vi kollade på "Looper". Hann inte tänka så mycket på filmen igår, men nu i morse så ba "men det va ju asbraoaoaooa". Jaja hehe, hejdå! 
/Elin

happyhappyhappy


helgen är här igen


 
 
Idag är det fredag! Efter skolan stannade jag till vid sickla köpkvarter och köpte lite saker inför morgondagen. Sedan åkte jag vidare till Isidors skola och mötte upp honom. Vi åkte in till slussen och gick hem till honom. Chillade där en stund innan han skulle och träna med Viggo. Nu sitter jag och lyssnar på musik i min säng. Ska käka middag och senare ikväll ska jag på bio med ett gäng. Ska blir kul! :) 
Vi hörs vänner :)
/Elin
 

vet inte vad som flög i mig denna torsdagskväll

 
 
Av någon konstig anledning fick jag värsta rycket. Satt och deppade i min säng och tänkte på tråkiga saker. Sen ba NEJMEN KOM IGEN NU ELIN! Satte mig på golvet framför min storasysters spegel, satte på värsta peppmusiken och började locka håret med locktången. Min nya bästakompis är nu Wellaflex hairspray. Fattar inte varför jag aldrig har använt hårspray förut?!?!??! Jag som hatar när mitt hår flyger omkring hela tiden! Kom på detta imorse och ba MEN HERREGUD, det finns fan hårspray i den här världen. 
Hatar nämligen att hämna i tunnelbane-vind-situationen (hände senast i förrgår). Man har duschat, fixat och donat på morgonen. Gjort sig lite fin och så ska man ner till tunnelbanan. När man för en gång skull har försökt vara lite fin och försökt fixa håret lite så möts man av en sån där underlig tunnelbanevind. Ni vet sånna där som kommer när man går ner för trappan vid zinkensdamms tunnelbana? Jesus va irriterad jag blir då alltså. Vinden tar tag i hela håret och minst sagt förstör hela grejen! Jag försöker desperat platta ner håret så att inte massa slingor ska ligga helt helt helt åt pipsvängen. Då känner man sig inte lite korkad. Att gå där och ba "åhnej mitt hår, mitt hår".
 Som grädden på moset så trasslas alltid mina hörlurar in i mitt hår i samma veva. Not good. Nu ska jag köra med hårspray så att det ligger hyffsat på plats. 
Imorgon är det fredag. Och jag är så jäkla taggad på att sova och sen vakna upp pigg och glad imorgon. Så, om ni känner er fett nere just nu. Sätt på nån skitbra låt som ni älskar och tagga till!!!!!! SNART HELGGGGG
/Elin

summerpics

 
 
Här kommer tre bilder, tagna i somras på Isidors land. Nu kommer mörkret. Och snart vräker väl snön ner också skulle jag tro. 

Idag somnade jag när jag kom hem från skolan. Skulle egentligen läsa i min idrottsbok, men det visade sig vara rätt ointressant så ja, jag somnade istället. Blir typ alltid såhär seg och trött när hösten kommer. Det är väl när mörkret kommer tror jag. Det blir mörkt tidigt och man är mer inomhus. Nu blir det kvällar inne i värmen istället för varma sommarkvällar ute. Snart kommer väl glöggen till affärerna (saknar!!!!) och då blir det glöggnomnom för fulla muggar. Nu blir det inte mycket mer än biologi-läsning och svenska. Imorgon är det fredag! Hur skönt är inte det?
/Elin

självutlösaren och jag

 
 
Tjosan, tjosan! Denna dagen har varit händelserik må jag säga. Killergame är ju i full gång och imorse lyckades jag "döda" mitt första offer i min korridor (!!!) Dessvärre så kommer Emelie och dödar mig en sekund efter..Emelie gick nämligen i vår klass förut, men sedan bytte hon till sam-media. Så hon visste ju precis vem jag var direkt. Jäkla otur det där asså...jag som skulle vinna :) haha!
Molly har det gått sjukt bra för! Hon har dödat två stycken idag och imorgon ska hon ta sin tredje. Hon är en riktig killer den där bruden!

Har pluggat matte och lite idrotts-teori sen jag kom hem. Orkar inte plugga något mer idag, utan jag ska istället käka en god middag med min mamma och bror. Sen kommer Isidor hit och så ska vi kolla på Grey's Anatomy. Det programmet får man ju inte missaaaa liksooom. Nu ska jag käka. Ha en bra onsdagskväll :)
/Elin
 
 
 
 

same same, but different

 
Bilderna är tagna för några veckor sedan, när jag fick för mig att gå ut tidigt på morgonen och fota. 
/Elin

mini eiffeltorn

 
På bilderna kan ni skåda ett litet mini Eiffeltorn som jag köpte för ynka 5 kronor i Paris i somras. Det står på mitt bord och ser fint ut dagarna i ända. Mycket intressant!
 
Kom nyss hem från skolan! Hade volleyboll på idrotten igen, samma som i torsdags. Fett kul men mina händer är helt förstörda typ, haha. Lite uppsvällda...men det va roligt iallafall! Tänkte ta och räkna matte som ska vara klar tills imorgon! Sedan måste jag göra lite småsaker som att beställa hem skolkatalogen, läsa lite om mitt "case" som jag har på so:n och läsa i min svenska bok.
Idag har även "killergame" startat igång på riktigt i skolan. Folk går omkring och ser misstänksamma ut hela tiden. Och man har ju ingen aning om vem som är ens "mördare". Jag var sjukligt nära på att "döda" mitt offer idag. Men otur som man har så lyckades han gå in i ett klassrum (free-zone) innan jag hann ta honom. Attans! Bättre lycka imorgon.....moahahha!
Hörs senare!
 
/Elin

upside down

två godingar som jag fick av Isidor i somras!
 

Okej, efter denna måndag känns mitt huvud minst sagt snurrigt. Tror inte jag har pluggat så många timmar på raken som jag har gjort idag, haha. Jag började 8.10 och slutade 13.40. Efter det direkt hem för att plugga tyska, sen två timmat matte med min nya mattebuddy som går på teknis och pluggar askomplicerad datateknik. Efter det hann jag bara käka middag innan jag försvann ner i tyskaböckerna igen. Nu har jag gett upp för dagen. Även  fast jag har fetaste tyskaprovet imorgon så orkar jag inte meeeeeer. Nu har jag pluggat nog och så får det går som det går. Kan ju inte göra mer än mitt bästa......viiiiiiisssst?
 
/Elin
 
 

out running

 
 
Vid 5-tiden var jag och Molly väldigt duktiga. Vi möttes nämligen upp och tog en joggingrunda tillsammans. Vi sprang över årstabron, längst en stig till erikstalsbadet och sedan hemmåt längst ringvägen. Nu är man lagom trött i kroppen alltså! Har suttit i soffan och kollat på solsidan. Haha, Anna är för jäkla skön hon. Nu är jag så himlans trött så jag tror baskemig att jag ska borsta tänderna, sätta på mig pyjamasen och lägga mig och läsa. Imorgon väntar en tidig skoldag!
/Elin

tjo tja tjo tja

 
 
Hej mina vänner! Har haft en jättemysig helg! I fredagskväll träffade jag Isidor. Jag, isi och hans lillasyster gjorde tacos och satt och mumsade på det framför X-factor. På lördagsmorgonen käkade vi god frukost och sedan begav jag mig hem för att duscha. Träffade tjejerna från min gamla klass på Waynes och fikade med dom. Vi snackade om skolorna som alla har börjat i och hade det riktigt trevlans! Efter det gick vi en stund på Götgatan. Kollade runt i affärer lite :)
På kvällen köpte jag, isi och Cornelia THAIMAT!!!! thank god för thaimat alltså. Satt som en smäck! Stack hem, hämtade min väska, tillbaka till Isidor. Kolla på film. Sen sov jag där och sen har vi kollat på scrubs typ hela morgonen haha! Nu är jag hemma och är sjukligt taggad på att plugga. Verkligen! Nej men nu ska jag köra som in i bengen ett tag. Har mycket tyska att plugga in här. Vi hörs senare!
/Elin

vill-bara-sätta-upp-håret-get-the-hell-out-of-my-face-frisyr

 
 
 

i will wait, i will wait for you

 
 
Var nyss ute och fotade. När jag precis kom utanför porten så träffade jag på en man som fixade med planteringen ute på innergården. Han fick syn på min kamera och började berätta att han hade varit fotograf i 25 år innan. "Fast då hade vi inga digitala grejer. Inte på den tiden inte! Haha!". 
 
Solen lyste genom träden (åh. nu kommer min djupa sida fram här igen känner jag) väldigt fint. Värsta fina eftermiddagen. Jag och Linda måste ta en fotorunda snarast. Någon dag får vi göra det, ok Linda? Ja. Bra. 
Och det är fredag. Gör ju dagen ännu bättre än vad den redan har varit. Härliga vänner och har bara varit på glatt humör idag känns det som. Imorgon ska jag fika med tjejerna från 9B, dvs min gamla klass. Flera stycken har jag inte träffat på hur länge som helst. Ska bli ytterst roligt. 
Ikväll blir det tacos-night hemma hos Isidor. Tacos till lunch och tacos till middag. Men det är ju fredag. Så det gör ingetttttt! 
/Elin

all the highs, all the lows

 
 
Är hemkommen från skolan. Är så himla glad över att det är fredag imorgon. Ska bli helt sjukt skönt med helg. Tänkte gå ut och fota en sväng innan jag ska sätta mig med tyskan. Provet ligger och lurar nästa vecka så det är väl lika bra att börja redan nu. 
Vi hörsssssssssS
/Elin

kanelbullens dag

 
Kanelbullens dag idag! Hade helt glömt bort det och kom på det igår. 
Hittade detta på blogg.se's startsida. Haha! Här är det nån listig jäkel som har kommit på att man kan baka bullar i våffeljärnet. Undra hur det funkar, och hur det smakar! 
/Elin

photobooth on the rast


 
 
En väldigt fin bild på mig och Molly från igår när vi väntade på att engelskan skulle börja. Tjusigt. Igår hämtade vi också ut våra "offerkort". Dvs. namnen på våra offer på killergame. Jag har verkligen ingen aning om vem mitt offer är. Tror det är någon i trean...det kommer nog inte bli en lätt match det här! "dödandet" börjar som tur är inte förens på måndag klockan 2, så man hinner spana in läget lite innan!
 

Just nu är klockan cirkus tio i åtta. Ska snart ta mig till skolan. Slutar tidigt idag, tack och lov!! Håller på att somna här över datorn. Imorgon är det fredag igen. Helt sjukt vad det går fort. Men det gillas! Ikväll blir det plugg och träning. Tjosannnnnnn
/Elin

slut i hela huvudet

 
 
Har kommit hem från en minst sagt stressig dag. Känns som det har hänt så mycket och att dagen aldrig ska ta slut. 

Dagen började med att väckarklockan ringde 06.15. Går typ alltid upp då. Jag kör på att gå upp lite tidigare och slipper därför skynda mig som en jädrans gris. Kan istället göra frukost och fixa mig iordning i hyffsad lugn och ro. Gjorde gröt till mig själv idag, så det blev varmt och gött i magen. Åkte till slussen, mötte upp Isidor, hoppade på bussen. Isi hoppade av på sin station och jag åkte vidare till skolan. Hade tyska. Kändes som den lektionen varade i minst hundra år. Till slut var den över och det var dags för matte. Det gick rätt bra faktiskt. Lunch. Den va fett stressig. Vi hade nämligen biologi- prov efteråt och så skulle vi hinna byta om till gympakläder innan det. Direkt efter provet skulle vi skynda oss till något ställe som hette Nyckelviken där vi skulle ha orientering. Men inte fan hade vi hunnit byta om på lunchrasten som planerat, utan vi fick kuta till omklädningsrummen och byta om för att sedan gå i seriöst typ en halvtimma till starten av orienteringen. Jag, Agnes och Molly gick i världens fart över broar och vägar tills vi äntligen hittade rätt. Själva orienteringen gick väl bra. Inte mitt favoritområde om man säger så. Men det gick bra. Lite lera och sånt där bara. Men det va kul.
 
Sen får man ju inte glömma att vi skulle hem från Nyckelviken också. Vi gick och gick tills vi kom till Nacka forum. Där tog vi bussen till slussen och sen tog jag tunnelbanan hem. Känner mig frusen och har ont i huvudet. Så ikväll blir det en lugn kväll med lite plugg och te i massor.
Nu har jag skrivit av mig så det räcker och blir över! Ha en bra kväll människor!
/Elin

pattern

 
 
Tjosan Tjosan! Här har man inte haft mycket tid till att sätta sig ner med datorn inte! Men det är härligt det :)
Imorgon är det torsdag VAD FAN! Det är inte alls torsdag det är för bövelen tisdag. damn it. Båda börjar ju på t så jag blandade ihop det lite däraaaa. Anyway...imorgon väntar biologi-prov och orientering i en HELT FRÄMMANDE SKOG. Det finns inget värre än det. Man har ju liksom lite hemska minnen av sånt där ifrån grundskolan (eller vad säger du Molly???). 

RSS 2.0