(:



Hello! Skulle bara säga ett sista gott nytt år och visa en liten bild som jag tog nyss. Jag har på mig kjolen som jag köpte igår och armbandet/hårbandet som jag köpte i förrgår. I handen har jag min kameraaaa! Jag får aldrig nog av den!:) Pappa har köpt en jädrans massa raketer som ska "pangas" ikväll/inatt! Jag kommer fota som tusan, kan jag lova! Vi ses nästa år!
/Elin

happy new year, happy new year!

Statistiken har höjts en bit på sistonde! Roligtttt!
Snart ska jag duscha sätta på mig min kjol och ett gäng armband. Är det inte för snyggt med massa armband? Det tycker jag. Pricken över i:et skulle vara en gammal armbandklocka...ska försöka leta reda på en nånstans. Kanske på nån second hand butik? Om ni vill se ungefär vad för klocka jag vill ha kan ni kolla in på Jonnas blogg! Kolla in inlägget "några av mina julklappar :)". Där finns en bild på en fruktansvärt snygg klocka!
/Elin


vitt



Allt är vitt! Utomhus alltså. Alla träden här utanför fönstret är täckta med snö/frost. När jag fick syn på det fick jag ju lust att gå ut att fota lite grann, men det snöar. Tänk om det händer nåt med min kamera? Tänk om den blir blöt eller något? Hehe, man måste ju vara försiktig! Nitar. Nitar har blivit ganska populärt va? Förövrigt så ser min hand väldigt konstig ut på den här bilden.
/Elin


en timma och tio minuter



Om en timma och fem minuter börjar morden i midsomer. En timma och fem minuter! Vad ska jag göra i en timma och fem minuter? Jag blir tokig. Jag får väl helt enkelt hämta mina fina söta hörlurar och lyssna på några visor. Nä, juste, jag har ju en über bra systemkamera! Jag ska nog ta fram den lille rackarn och fota lite!(Y) Oboy va glad jag blev!
/Elin


2009->2010



Ja, nu är det dagen före nyårsafton och jag har köpt mig en ny kjol som ska invigas imorgon. Som alltid ska vi till några kompisar som bor en bit utanför stan på nyårsafton. Det tråkiga är att mina polare i gänget inte ska dit i år, så vi får väl se hur kul det blir. Det blir säkert bra. Kameran ska ju såklart med dit, så bilder kommer ni nog få se senare! Apropå nyår, nu är det ju 2009. 2009 känns bra att skriva. Två nollor i mitten. Men snart blir det ju 2010. Hur konstigt ser inte det ut!? Jesus. 2010, 2010, 2010, 2010...
Snart ska jag åka iväg på träning med Maja! Det känns väldigt skönt att träna, även fast det är jobbigt, efter julen och allt. Allt nedrans julgodis måste springas bort ju! Skälet till att vi har träning på lovet är för att vi ska spela cup i helgen. Efter träningen, kväll, ska jag och mamma kolla på Morden i midsomer. Det var länge sen! Ha det gött idag och njut av jullovet!
/Elin


jag måste ut i mellandagsrean





Jag måste ha varit lite trött igår för jag glömde berätta att vi åkte högst upp i skrapan efter vi hade ätit. Där kollade vi på utsikten och rätt som det var fick jag syn på  Mikael Persbrandt i ett hörn. Jaha, där satt han och kollade på utsikten precis som alla andra. Iallafall, som jag berättade igår så köpte jag en t-shirt och ett hårband (som jag ska ha som ett armband, mycket snyggare!). Tröjan kostade bara 60:-, vilket satte fart på mig! Jag måste ut i mellandagsrean! Det får nog bli imorgon istället. Hoppas jag hittar något fint!
/Elin

monki♥


´
Nu har jag kommit hem efter middagen med familjen + mormor&morfar. Jag käkade nån god thai-rätt! Väldigt gott, men mättande! Resturangen låg å Götgatan och på vägen dit såg Johanna (min syster) och jag syn på alla skyltfönster. "50-75% rea"= AH! Vi hann snabbt in på monki där jag hittade en vit t-shirt med svart text på & ett hårband som jag ska använda som armband. Imorgon måste jag dit igen och spana in lite mer! Nya jeans skulle inte sitta fel! Nu ska jag ta lite bilder med min kära kamera och slappa runt lite. Söv gött!
/Elin

första inlägget



Det här blir första inlägget och första bilden på min nya blogg! Bilden är dock väldigt suddig, men jag var tvungen att ta en bild lite fort nyss. Bloggen heter alltså Elinsfotoo.blogg.se eftersom jag har en ny kamera (nikon d3000) och för att jag kommer visa massa bilder. Jag älskar verkligen min nya kamera. Den är fruktansvärt bra! Tack så mycket mamma&pappa, mormor&morfar, farmor&farfar! Designen är lite tokig nu, men jag ska försöka rätta till den så fort som möjligt! Nyss målade jag naglarna kolsvarta. Det syns nog inte så bra på bilden men ni kan nog ana en liten pekfingernagel! Ikväll ska jag, familjen, mormor&morfar på resturang och käka lite mat. Mumsigt!
/Elin

RSS 2.0