isidor

 
 

random access memories



yey


daft punk

Bild1. En sjukt härlig kväll på södermalm förra helgen. Jag och Isidor var uppe på skinnarviksberget mitt i natten och kollade ut över alla hus. Bild 2. Igårkväll gick jag hem till Jonna där Linda också var på besök. Vi gick ut och hittade en Daft Punk-affisch som jag promt ville få ner och ge till Isidor. Jäklar vilket klätter och slit det blev. Men tillslut fick vi ner den.
Efter affisch-letandet igår gick vi till Kanalplan och hade träning. Isidor sov hos mig eftersom jag är helt ledig och han började inte fören tjugo över ett. Sitter och laddar ner massa musik till min iPhone men snart ska jag dammsuga lite, duscha och sen träffa Molly. Ikväll blir det nämligen lite tjejmys hemma hos Molly med middag. Ha det bra!
/elin

something different

En av mina nyinköpta bikinisar från h&m. Tänkte att jag inte ska vara så tråkig med en vanlig svart bikini i år. Så nu blev det raka motsatsen istället med orange skiftande i röd. Sitter just nu i min säng. Hade engelska nationella, vilket jag tror gick bra. Sen var det pannkisar till lunch wiihoo. Fick sluta tidigare än vanligt. Det tackar man ju inte nej till. Dessutom fick jag reda på att jag är ledig imorgon! Sköööön dag det kommer bli alltså. Tänkte dra och träna, antingen sticka ut och springa eller gå på något pass på friskis. Sen på eftermiddagen ska jag, Harald och Isidor möta upp en kille och köpa en longboard av honom, fast bara brädan. Harald hittade nämligen en avbruten longboard och skruvade loss truckarna och hjulen. Så jag och Harald ska köpa brädan tillsammans och skruva på truckarna och hjulen som han hittade. Min gamla longboard ska jag sälja inom en snar framtid också. Vips så hade man en ny longboard! I sommar ska det åkas som in i bengen. Ska fota den nya sen när den är färdig och visa här :) Om en timma ska jag äta middag här hemma och sedan dra mig bort till Jonna. Sedan blir det träning på Kanalplan, vilket jag ser fram emot sådääär mycket. Har fetaste träningsvärken i benen och typ höfterna (?) efter en 9km lång löprunda i måndagskväll, orientering i nån okänd skog igår med skolan och fotbollsmatch igårkväll. Haha, hjälp. 
/Elin

dreamcatcher

Fick ett väldigt fint halsband av min mami. Åh, det kommer bli så fint att ha runt halsen nån fin sommarkväll! 
Annars då? Jo, igår spelade jag fotbollsmatch och åkte på storstryk mot AIK. Men äsch vafan, vi är söderbröder och vi sträcker på oss och taggar till nästa match. Efter matchen åt jag middag och duschade hemma och åkte sedan till Petra. Där var också Molly, Stella och Yassin. Vi kollade på skräckfilm, åt glass och somnade sen som 5 små bebisar på varsin madrass. I morse åt vi frukost och åkte in till stan igen. Jag träffade Isidor och har varit ute med honom en sväng nu. Han har dragit till repet och jag lyssnar på hej-vad-glad-jag-är-just-nu-musik. Älskar vädret, älskar Stockholm, älskar att det inte är söndag idag, älskar alla i min närhet. Allt är bara toppen!
 
/Elin

liten förändring

Fick ett litet ryck förra helgen och färgade nedre delen av håret ljusare. Isidor och hans lillasyster hjälpte till och jag var fett nervös eftersom jag knappt har gjort något med mitt hår någonsin (förutom en gång när jag slingade det lite). Tyckte det blev fett coolt! Sitter just ni i en fåtölj i Isidors rum. Direkt efter skolan träffade jag Isi och så åkte vi in till Slussen och gick in till Kungsträdgården. Körsbärsblommorna blommar för fullt och jag hade kameran med mig så bilder kommer väl upp här om ett tag. Inne på h&m hittade Isidor ett par badbrallor och jag en bikini, så nu är vi båda redo för att bada! På Wayne's tog vi varsin grillad macka och promenerade sedan hem hit till Isidor. Ikväll ska vi bara chilla och kolla på en film lite senare. Ska bli så jäkla skönt med ett par lediga dagar nu! Hoppas bara att vädret håller i sig. 
Puss på er
/Elin

lördag

Lördag. Sitter i min säng och väntar på att klockan ska slå halv ett, då jag ska bege mig mot Kanalplan för match. Hoppas ni får en härlig lördaggigiigigii
 
/Elin
 

RSS 2.0