det är fint i varberg



Idag har det varit blåsigt och grått.
Jag, Siri och Ebba hoppade runt i de höga vågorna ett tag.
Sen cyklade jag hem.
Då blev jag trött.
Kollade på sommar med ernst (?)
Åt middag.
Gjorde lite av egenträningsprogrammet.
Duschade.
Försökte lära morfar hur man får upp ett mail. I princip omöjligt, men jag förskte åtminstånde.
Snart ska jag och mormor mysa framför morden i midsomer och äta jordgubbar!
/Elin



sun




vaaaaaaaaaaaaarmt





Kolla på havet. Ser det inte sjukt jäkla underbart ut?

Idag har jag legat hela dagen på ankaret med Siri, Ebba, Hanna och Elsa.  Det var verkligen en inte-ett-moln-så-långt-ögat-kan-nå- dag. Visserligen det var väldigt kallt i havet, men vi vågade oss på en litet, litet dopp iallafall. Vid 4 cyklade jag hem och duschade av allt saltvatten. Man blir så himla torr och saltig när man badar i saltvatten. Efter en hel dag i solen har jag fått värsta bikiniranden! Haha :D Hoppas det blir lika soligt imorrrrrrn!

Snart kommer alla hit igen och sen ska vi sova här! Wuho, wuho, wu-wu-wuho.
/Elin

så göra vi när vi tvättar våra kläder

Hallådär!
Nu har jag kommit till Varberg! Eller, jag gjorde det i torsdagskväll, men igår var det ju midsommar och allt!

Min midsommar började med att jag cyklade hem till Astrid. Sedan gick vi  och plockade blommor. Vi skulle ju göra midsommarkransar, så vi hämtade massa blommor och björkris. När det va klart så gick vi till Ebba och började fippla med björkriset och massa ståltråd. Och en sak är säker, jag är inte bra på att göra kransar. Men det blev ändå rätt bra. Senare åt vi lunch, åt jordgubbar och dansade kring en mini stång i Astrids grannes trädgård. Där var det proppat med folk!

Efter lunchen så skulle alla spela brännboll, haha. Det gick sådär, iallafall för mig. Men iallafall, efter vi hade grillat på kvällen så kom Siri, Anna och Elin och ropade på oss. Dom va hemma hos Hanna och ville att vi skulle komma dit. Så då gick vi dit och hade askul!

Här kommer lite bilder från dagen!





/Elin


packning på g

                      


Åh here min gud. Packningen är i full fart, men som alltid så känns det som jag har glömt nåt. Alla mobilladdare och kameraladdare och hittan och dittan. Hoppas allt kommer med.

Nu måste jag fortsätta med alltihopa. Men så ni vet så kommer jag ju inte blogga på typ en vecka.
Ha det gött!
/Elin

pizzaaaahut


jag gjorde asgod pizza igår!:)

Godmorgon! Idag vaknade jag vid halv tio. Igår vaknade jag halv tolv? Jag brukar aldrig vakna så sent. Det kändes som jag hade sovit bort hela dan. Men iallafall, idag ska jag träffa Jonna och Linda. Vi ska kanske åka till Liljeholmen och kolla lite. Skulle behöva ett par shorts och en helt vanlig enfärgad t-shirt. Men vi får se. Ojoojjoj. Nu säger Lindi att vi kanske ska åka hem till henne och bada..
Jäklar! Nu vart det bråttom!
/Elin

16 Juni, 2010

                        

Idag var det soligt och varmt ute! Så jag, Petra och Yassin tog våra cyklar och cyklade till Kungsan. Där köpte vi glass och satt på en bänk i solen. Sen cyklade vi vidare till Skeppsholmen och satte oss på gräset och snackade. Det va så jäkla varmt så jag skulle inte ha något emot att slänga mig i plurret med en gång. Men det gjorde vi inte. Men kul hade vi!

Imorgon har jag match på eftermiddan. Men på dagen ska jag nog fixa och kanske börja packa till sportscamp. På lördag bär det ju av!
ha det gött
/Elin

dear john



Hey!
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igårkväll. Jo förstår ni, jag, Tova, Fanny och Tintin var på bio. Vi såg dear John. Den var en sån där snyftfilm. Alla, och då menar jag alla, satt och grät som fontäner där inne i biosalongen. Uschh. Nästa gång måste vi gå och kolla på en riktigt rolig film, right?
Tycker ni inte att bilden på Tova blev lite häftig? Det tycker jag!
/Elin


låt från filmen.

tisdag

      


Det blev inget i tanto idag. Det blev plötsligt blåsigt och molnigt så jag och Fanny åkte till götgatsbacken och mötte Tova där. Fannys lilla hund Alva hängde med också! Vi kollade lite i affärer där och efter ett tag så åkte vi in till stan och kollade också. När vi satt på en uteservering så kom det en tant vars fot blev överkörd av en taxi. Det va lite skumt. Taxichauffören körde iväg på en gång typ. Hm? Iallafall så köpte jag ett litet armband från indiska.

Efter ett tag så åkte vi hem. Ikväll skulle det igentligen vara träning, men den blev inställd. Så jag ska kanske hitt
på någe med Yassin och kanske Tova och Fanny också!
Just nu så sitter jag och kollar på nåt program där två tanter bakar massa goda kakor. Gott!
/Elin

fjärrkontroll till kameran!



Hallådär!

Idag ska jag förhoppningsvis ner till tanto med Fanny, Tintin och Tova. Kanske nån mer som kommer dit ner? Iallafall..angående bilden! Först och främst så ser ni min fina kamera. Bredvid kameran så är det en fjärrutlösare, eller vad man nu kallar den. Den fungerar iallafall som en fjärrkontroll ungefär. Istället för att bara ställa in självutlösare så har man den här. Om man sätter på självutlösaren på 10 sekunder, då har man ju bara 10 sekunder på sig. Ni vet, det blir ju ett jäkla springande om man vet att man bara har 10 sek på sig! Såååååååå..därför har man en sån här liten fjärrutlösare. Då kan man ta god tid på sig och klicka på knappen när bilden ska tas. Kameran tar inte bara en bild, utan den ställer in skärpan också. Good, ellehur? Det blir också mycket lättare att ta bilder på sig själv. Inte för att jag gör det särskillt ofta, men ändå.
Vet ni vad det bästa är!? Bom bom, leksaker från BR! Nä jag skoja bara, ingen fattar, men skit samma.

Vet ni vad det bästa är?Den kostar ca 200:- bara. Jag har sett sånna här förut och trott att den kostar typ flera flera hundra. Men det gjorde den tydligen inte. Jag tror jag ska köpa en sån här nån gång!

Nu måste jag fixa lite!
/Elin

svenska hajar

                         
Världens näst största fisk finns faktiskt i svenska farvatten. Brugden är en ovanlig men regelbunden sommargäst på den svenska västkusten och kan förekomma vid Bohuskusten ända in på sensommaren. Den simmar långsamt och ofta nära vattenytan.  Ibland kan den ses hoppa upp ur vattnet som en val.


Kolla vad Yassin visade mig idag. Detta är ju härligt att höra precis innan man ska åka till Varberg (som ligger på just västkusten..). Hoppas inte nån sån kommer simmandes i närheten av Varbergs vatten. Som tur är läste jag att den inte käkar människor.

Nu ska jag gå ner och köpa pengar till min mobil, och sen ska ja nog gå hem och äta lite sallad, och sen ska jag inte göra något speciellt och sen ska jag på träning.

/Elin

HΣJ



Nu åker snart jag och pappa på match. Jag försöker få tag på Kayla för att fråga om hon vill ha skjuts (matchen är tyvärr ute på lidingö), men hon svarar inte...så vi får se hur det går med det. Ute så regnar det fortfarande. Förbaskat också. Det blir antagligen en blöt match, men då blir det extra skönt att komma hem sen!

Förut målade jag naglarna med en häftig färg från American Apparell. Tänkte visa färgen, men bilderna blev så dåliga så jag redigerade den lite dramatiskt..hehe..och så blev det såhär. Haha! Vackert.

Nu ske jeg prete med linde. Vi preter seher ideg. Hejde
/Elin

nu började det regna



Gud vilka dåliga bilder jag tar nu för tiden. Jag menar, kolla! Blommor? Varför tar jag kort på blommor? Ingen aning. Jag får nog skärpa mig lite och ta lite roligare bilder.

Idag har jag inte gjort någonting än så länge. Mamma och jag bestämde att jag ska åka till Varberg direkt efter sportscamp. Hereeeeguuuuuuud va jag saknar varberg. Jag saknar Astrid, Siri, Ebba och Elsa! Jag vill åka dit nu! Och vet ni vad det bästa är? Jag ska fira midsommar med Astrid! Inget är bättre än det.

Senare ikväll ska jag och Kayla spela match med 95 utveckling. Hoppas det slutar regna tills dess...Det är ganska kul att spela när det regnar, men det blir så blött överallt. Urk.

/Elin

nio



                                                                shortsen från monki. 250:-


Vaknade jättetidigt idag. Kan vara för att det värker ända ner i tandrötterna..? Men jag ska inte klaga. Tänk vilka fina tänder jag kommer få sen! Jaja, idag spöregnar det ute. Jag ska nog inte gå ut, utan sitta i soffan och kolla på film. Första dagen på sommarlovet= tandställning. Andra dagen på sommarlovet= spöregn. Vilken toppenstart! 

En halvtimma senare.

Nu har jag käkat upp en macka. Det tog en halvtimma.

/Elin

åh. here. min. gud.

Min första dag med tandställning är nu över. H.E.M.S.K.T. I början så kändes det ingenting, men nu framåt kvällen så har det börjat spänna i tänderna som in i helsike. Tänderna är helt ömma. Den stör mig så mycket. Det stör mig att det sitter nåt på tänderna. Jag vill bara riva bort den. Usch. Jag har haft den i flera timmar nu, jag vill inte ha den mer, det är inte roligt längre. Ta bort den! Ska jag ha den här i 1½ år? Dear god. Första dagen på sommarlovet. Första dagen! Det kan inte bli värre

Jag vet att det känns hemskt dom första dagarna, men blä.

Tidigare idag så gick jag och strosade runt på Götgatan. Gick in på monki där det är rea. Typ 50% på vanliga t-shirtar, alltså 50 spänn. Men jag köpte ingen t-shirt utan ett par asballa shorts. Jag kan visa dom nån dag. Men nu måste jag gå och ta hand om min nye vän, tandställningen.

/Elin

rain



Efter skolavslutningen gick jag, Maja, Molly och Petra och handlade. Vi skulle ju ha picknick på kvällen så vi köpte massa gott. Potatissallad, rostbiff, chips, pommac, gifflar och blabla massor av saker. Sen gick vi hem till Maja och väntade på Yassin. Senare träffade vi Stella och sen cyklade vi alla mot Långholmen. Där satte vi oss på filtar och hade det mysigt. Men tyvärr hade vi lite otur med vädret, det var molnigt och sen i slutet så började det regna. Så då cyklade vi hem. Nu sitter jag här i mina sånna där typ tossor. Känns skönt att vara inne när det regnar där ute.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Grey's anatomy tog precis slut och en kille sköt dr. shepard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHHÅHÅHÅHÅÅHÅHÅHHÅHÅÅHÅHÅHÅÅHÅHÅHÅHÅHÅHHHUHUH! NÄJ NÄJ NÄJ. det är inte rättvist. det här kan inte hända. det här är förbjudet. nu måste jag vänta hela jädra sommarlovet tills jag får se förtsättningen. det här går bara inte. Nej. NEJ.

/Elin

himmel och dar



Oj jäklar va tiden går undan! Idag är det skolavslutning. Det är ju helt stört! Nyss var det ju typ vinter och iskallt ute. Holy macaroni.

Har nyss duschat och väntar på att klockan ska bli kvart över 11. Vi börjar inte förens 11.30 idag. Men iallafall, då ska vi typ käka i klassrummet (!?) och sen ska vi väl gå iväg till rival antar jag. Skojskoj! Sen får vi väl våra intyg och sen ska vi nog inte göra så mycket mer. Då blir det sommarlov! Oh my godness va konstigt det känns att säga sommarlov. Det känns inte rätt, det har gått för fort! Men oboy vilket roligt sommarlov det ska bli! Först åker jag med Linda, Jonna, Kayla och Maja till sportscamp. Sen åker jag på storsjöcupen med hela laget i Östersund! Och sist men inte minst.......USA! Hela familjen ska ju åka till usa och träffa Johanna! Guuud va jag saknar henne nu. Det känns helt knäppt att hennes rum står tomt. Usch usch usch. Och mellan alla dessa grejerna så hoppas jag att jag kommer hinna åka till Varberg. Eller rättare sagt: Jag måste åka till Varberg. Annars överlever jag inte. Jag måste träffa Astrid, Siri, Elsa och Ebba! Jag måste bada i Kattegatt!

Nu måste jag gå till skolan!
/Elin


våga skjuta, tufft att göra mål!

Har legat och solat ute en stund. Skulle gärna vilja lägga mig i frysen en stund nu, men jag måste ju kolla på reprisen av ugly betty! Sen ska jag åka iväg till matchen. Jag är taggad till tusen!
/Elin

söndag


dålig bild

Idag är det söndag. Vaknade runt 10 och gick upp och åt frukost. Ute är det väldigt fint väder så jag måste nog gå ut snart. Men jag ska nog inte göra så mycket för i eftermiddag har jag match. På kanalplan! Det är så jäkla kul att spela match på kanalplan i stekande sol. Jäklar va varmt det är, men jäklar va kul det är! Hohohoho.

Igår var ju jag, Molly, Yassin, Linn, Petra, Maja, Stella och Cicci på grönan. Det var superroligt. Det kändes som att jag skulle knäcka benen av mig när vi åkte insane. Dom sätter ju fast dom där grejerna så hårt så mina lår höll typ på att mosas. Shit va kul det varrrrr. Sen åkte vi hem vid typ halv åtta tror jag. När jag kom hem somnade jag typ i soffan och kollade på änglagård med mamma och pappa.

/Elin


suddigt




Nu måste jag ta och berätta om gårdagen!

Dagen började med skola. Vi städade i våra skåp och sen så kollade vi på världens bästa film, Gilbert Grape. Åh, den är så bra. Leonardo dicaprio spelar så jäkla bra alltså. Ojojoj! Efter det så slutade vi. Då åkte jag och Molly in till stan och kollade på zara. Finns väldigt mycket fint där. Molly köpte en vit, sommrig tunika typ. Den var finfin!:) Sen åkte vi hem igen.

Senare vid klockan sju så cyklade jag, Yassin och Molly ner till drakenparken för det var avslutning med muk. Där grillade vi massa kycklingspett. Asgott var det! Det var så dumt för jag hade glömt min kamera hemma, så det blev inga bilder:( Så himla klantigt! Iallafall, sen satt vi i den där gungan och gungade. Jag, Yassin och Tova höll på att ramla av lite grann ibland. Men vi överlevde. Sen började alla spela fotboll. Okej, inte alla, men nästan. Och när dom tröttnade på det så gick alla ner till vattnet. Jag hade ju min cykel med mig så Tova satt på pakethållaren. Haha! I början gick det lite sisådär, men efter ett tag så gick det asbra! Det var typ första gången jag har skjutsat nån ordentligt. Precis i starten så välter jag bara omkull, men med Tova gick det som smort!

Nere vid vattnet satte vi oss i en ring och då plockade Isi upp sitt munspel. Och när han började spela så fick jag värsta lägerelds känslan. Det kändes typ som en film. Ett gäng ungdomar sitter i skogen (i detta fall mitt inne i stockholm) kring en lägereld och spelar munspel. Haha. Nej men det var faktiskt jätteskoj igårkväll. Det var så varmt ute och allt. Men idag ska jag, Linn, Molly, Yassin, Petra och Stella på grönan. Jäklar vilken gäng alltså! Det kommer bli superroligt!
Ha det gött!
/Elin

sol ljuva sol



Hejdär! Låg för typ 5 minuter sen ute och solade lite. Eftersom solen försvinner från våran balkong typ 12 mitt på dagen så är det inte ett bra ställe att sola på. MEN. Precis utanför mitt hus så finns ett litet berg/kulle. Det är en perfekt kulle att ligga på. Vääldigt skönt och varmt var det. Men solen försvann efter typ en kvart. Jäkla moln!

Nu, ikväll, ska jag, familjen och mormor och morfar gå på resturang eftersom harald fyller 18 idag. Gött! Sen imorgon är det typ jättesoft i skolan. Vi ska typ kolla på ännu en film och städa. OOOOOOOOOOOOOOOch på lördag ska jag, Molly, Linn, Stella, Petra och Yassin på grönan. Kul, kul, kul, kul!
/Elin

grey's



Gud vilken dålig kvalite det blev på bilden. Men, men.

Gick ut en stund. Men jag hann inte, eller jag va för seg, så solen hann försvinna. Då blev allt genast tråkigt och mörkt. Men jag tog lite bilder iallafall. Det var lite läskigt för det kändes som om jag var ute jättelänge. Fotade buske till buske, träd till träd. Men när jag kom hem så hade det gått typ 20 minuter bara. Huuuuaa.
Nu börjar snart Grey's anatomy så jag ska kila och hämta en kiwi och ett glas vatten nu.

/Elin

JA

Nu när jag såg att solen håller på att gå ner blev jag sugen på att springa ut och fota. Jag tror jag gör det. Eller? Orkar jag..? Ja det gör jag. Ja, det gör jag. JA. JAG SKA GÖRA DET! Okej. Bilder kommer sen.
/Elin


onsdag



Sätt förut och fikade med mormor, morfar och mamma på balkongen. Riktigt varmt ute är det nu!

Idag var det lugnt i skolan. Gjorde i princip ingenting förutom att vi skrev kärleksdikter. Woho! Sen efter lunch skulle jag gå till tandläkarsaken där jag ska få min tandställning. Men jag fick den inte idag, utan vi tog typ röntgenbilder och massa sånt där skit. Farbrorn som tig bilderna och snackade med mig hette Kaj. Så jäkla skön snubbe alltså. Han pratade som om han trodde att jag var 3år och så sa han pappa till min pappa. Jesus, jag höll på att få en skrattattack där en gång, men det gick bra. Han är iallafall mycket roligare än en tant som knappt pratar med en. Så mycket roligare. Så...vi bokade in en tid typ i juli, då jag ska gå dit igen för att få den där jäkla tandställningen, men det är inte säkert att jag är hemma då så vi får se. Gud va tråkig jag är.

Efter allt det där så åkte jag in med pappa till stan. Där köpte jag en present till min bror. Det är nämligen så att han fyller 18år då! Grattis i förskott! Sedan gick jag in i massa andra affärer och kollade. Hittade ett typ vanligt linne på h&m. Det är ganska ovanligt att jag köper något på h&m nu för tiden. Förut så köpte jag typ massa grejs där, men nu har jag insett hur dålig kvalite det är på kläderna. Dom blir typ asfula efter 3tvättar. Dåligt!

Ikväll ska mamma och mormor typ in till kungsan och lyssna på Plura. Jag tror inte jag vill hänga med på det, så...om det är någon som inte har någe att göre så är det bara att ringa till mig! Jag är fruktansvärt sugen på att gå ner till tanto och typ doppa fötterna i vattnet. Låter det inte härligt?! Ja, det gör det.

/Elin

jamie oliver



ÅHÅÅHHÅHh!
Är det någon mer än jag som älskar Jamie Oliver? Man blir fruktansvärt sugen på mat när man kollar på hans program. Mums, mums.

sockerbitar



Hejhej,
idag är det tisdag, vilket betyder att jag ska till tandläkaren imorgon
. Jag ska ju få tandställning (fkngägdgrgealr) så det här blir mitt första "tandställningsbesök". Jag kommer nog inte få tandställningen imorgon eftersom dom måste typ undersöka min mun och sånt där först. Såååå...jag kommer antagligen inte få den innan sommarlovet, så alla som jag inte kommer träffa mig i sommar kommer inte få se tandställningen förens efter lovet! Mohaha.


Idag i skolan så har vi typ jobbat med kärleksdikter. Vääääääldigt soft måste jag säga. Känns nästan lite onödigt allt det där. Jag skulle hemskt gärna vilja vara på stan och leta efter skolavsluningsskor istället! Det är inte mer än typ nio dagar tills avslutningen. Nio dagar låter kanske mycket, men, jag har typ fullt upp så jag har ingen aning om hur jag ska hinna. Imorrn kommer mormor och morfar hit, så då ska jag ju umgås med dom. Sen har jag träningar på eftermiddagarna och kvällarna. OCH JUSTE! På lördag ska jag på grönaluund. jihujihu! Så, ja. Jag vet icke hur jag ska hinna med det där med skorna. Det kommer säkert sluta med att jag går iväg med min klänning och ett par sketna converse. Hehe. Nejdå, så smutsiga är dom inte..

Igår fixade mamma på balkongen. Det är så jäkla mysigt på vår balkong för vi har en sån där stor grön matta över hela golvet (man ser den lite, lite på bilden nere i hörnet!). Sen har vi sånna där lådor som vi köpte på en aktion nånstans i härjedalen för några år sen. Svenska sockerfabriks aktiebolaget och margarin? Men jag tycker det är fint med gamla saker.
Meen nu ska jag kila iväg och senare ikväll ska jag på träning. Igår var träningen inställd av nån konstig anledning..?

Ciao!/Elin


RSS 2.0