nyårsinlägg







ÄE, fasen vilka töntiga bilder. Jag erkänner nu faktiskt. JAG ÄR EN TÖNT. Men jag kände att jag behövde dela med mig av min glädje idag. FÖR DET ÄR NYÅRSAFTON! ni ba jaha. men iallafall! 2011 börjar lida mot sitt slut och snart ereeeeeeeeeeeeeeeee 2012! Det låter fett konstigt! 2012....man ba ööööh. Men fett skönt med ett helt nytt år ändå! Denna kvällen ska jag tillbringa med min fina vänner ♥ Det kommer säkerligen bli superskoj! Har på mig den här väldigt paljettiga kjolen...inte riktigt likt mig...men va fanken! Nån gång måste man slå på stort! Men nu måste jag kila iväg! Annars blir det kaozzzzz! Gott nytt år kompisar! :)
/Elin

kul



Jadå! Nu ska jag ut på äventyr HÖHÖÖHÖÖHÖHÖHH! HOPAPPAPPAPPAAASSSASASASASSS NININIINIII FÅÅRÅRÅÅRÅÅRÅÅR ENENNENENNNN BRARARAARAAA KVVÄLLÄÄLLÄLÄLLLLLL!!!!!

/Elin

jo..


Din mamma är så dum att när hon blev inlåst på toaletten kissade hon på sig.

förlåt asså men jag är trött och skrattar åt allt ! HAHHAH



soon i'll be gone, but I will remember you all winter long





en droppe drippade ner på ett drippat blad



/Elin

svar



Svar: Hemsidan heter society6! www.society6.com. Klicka sen på "shop" och sedan "iPhone cases" på vänster sida :D Alla är verkligen överdrivet snygga och man typ blir lite sådär jättekär i allihopaaapappapapaa! :)


Svar: Jag gjorde det i ett program som heter photoscape. Finns att ladda ner gratis :)

/Elin :)



min nya docka höhö



I brist på annat babbel så tänkte jag visa en grej jag fick i julklapp! En iPhone-docka!
Jättesmart att ha i sitt rum, men man kan ju också ta med den överallt till kompisar eller typ när man ska ut nånstans en sommarkväll! ToppenToppenToppen! :D
/Elin

åh jesus va snygga








Fanny har visat mig en hemsida som har stört snygga iPhone-skal. Satt jättelänge igår och ba ååååååååhåååååååååååååååå. Det ena är snyggare än det andra! Måste typ beställa något av dessa.....måste.

/Elin


Onsdag

Har nyss kommit hem. Har haft en mysig kväll med vännerna :) här kommer några konstiga bilder från dagen!


en julklapp





Fick en fin ljusslinga utav min moder i julklapp. Nu har det tagit plats i fönstret! Så nu är det mys på hög nivå här inne.
Kom hem från Fanny för ett tag sen. Jag, Linn och Molly var där och snackade och hade det bra, haha. Ska snart äta och sen får vi se vad som händer! :)
/Elin

jul



hej på er!
Några bilder från julafton! Fotade inte så mycket under dagen så det blev bara några. Har ni haft det bra? Ni ba va? vem bryr sig? precis. Nejmen själv har jag haft de mysigt. Julmat och julgodis i massor, höhö! Har fått jättefina julklappar så det va riktigt najs :) Min brorsa Harald hittade en jättegammal filmprojektor-grej hemma hos farmor och farfar också! Det va sjukt kul! Så vi kollade på härliga gamla filmer. Äääääälskar verkligen sånt! Allt är så himla fint och mysigt så man avlider. Hur. kul. som. helst.

Igår började jag dagen med att storstäda mitt rum. Möblerade om, igen, och nu känns det mycket bättre. Sängen står nu där den stog i somras och himmel va skönt det var! Nu slipper jag störas av grannarnas extremt irriterande ljusgrej på deras balkong som har lyst rakt i fejjan på mig de senaste två veckorna. Göööttigt! Men iallafall. När jag var klar med allt sånt fix så åkte jag in till stan och träffade Molly. Vi gick runt och kollade i alla möjliga affärer och hittade lite fina grejor! Molly köpte en tröja, ett linne och en halsduk och jag köpte en tröja och en kjol. Lite konstigt att köpa en kjol....brukar verkligen inte använda det, men jaja! Vid klockan fem trillade vi över mollys tröskel trötta som sjutton! Haha, nej men jaoo. Gick ut igen. Käkade på burger king hahhah åh herejisses. Sen kom Linn! Vi gick runt.....sen hem till YassinO, sen hem till Molly igen höhöh! Hemma hos Molly chillade vi galet. Lyssnade på musik och hade det bra med juleskum!

Nu ska jag gå och träffa Linn en sväng! Får se vad vi hittar på! :)
/Elin

Höhöhöh

Fint inlägg Molly skrev igår ;)


HEJDETÄRJAGSOMÄRMOLLY

HELLU alla Elins läsare!
jag tänkte gästblogga lite hära va. Jag heter molly och är en liten vän till Elin!
Elin har varit lite dålig på att uppdatera vilket vi inte tycker om. Så nu tänker jag skriva något.
OKEEEY. Lite saker om Elin som ni kanske inte vet:
- Hon är en tjej som..... öhhh äh jag kommer inte på nåt just nu...
haha förlåt elin!
MEN DU ÄR EN TOPPEN TJEJ!
nu ska jag gå upp och dansa med dig, elin, mohahah
så hejdå alla Elins läsare!
Nu blire party! YEAAAAAAAAAAAAAAAH
visst är vi coola? mm jag vet.
HEJDÅÅÅÅÅ.

dagen före





Dan före dopparedan idag! Dagen börjde med att jag och syster Johanna åkte in till stan för att fixa lite julklappar. Sedan mötte vi mamma och åt lunch tillsammans med henne. Efter det letade vi vidare lite, och när vi var färdiga så åkte jag hemåt och träffade Linn. Vi två träffade sen Yassin och Maja hemma hos Maja. Vi hade mys och spelade nåt konstigt spel med superlätta frågor (ändå var det många av dom som vi inte kunde...bra jobbat där). Vid 5 drog alla hem och sen dess har jag ätit middag med familjen, slagit in julklappar och klätt granen.

Här hemma är det mys på hög nivå. Julklappar är gömda här och där och imorgon bär det av till farmor i Huddinge. Kommer säkerligen bli hur gött som helst imorgon med massa god mat och kalle anka och grejor! Vet inte om jag kommer blogga något efter detta, så det är lika bra att jag säger GOD JUL till alla! Hoppas ni får en jättebra julafton och allt så hörs vi om några dagar igen! GOOOOOOOD JUUUUUUUUL! :D Förresten?! Vart är snön?! KATASTROF! Det verkar bli en jul utan snö i år alltså....inte kul! Nu har det typ börjat regna också...:( va fanken är dette? Jajaaaaaaaaa............

/Elin

det svänger






/Elin

where did you go? what did you do?


Här kommer några bilder från de senaste dagarna! 1: Petra kramar Molly på lektionen hehe! 2: Bild från Filadelfiakyrkan där Freddie Wadling spelade igår. 3: Jag och Molly :) 4: Jag, Betty (i bakgrunden haha!) och Molly!

Precis som de flesta andra så har jag jullov nu! Började skolan vid nio och ungefär klockan 11 slutade vi. Vi  käkade pepparkakor, drack saft och sen fick vi betygen också så det gick toppen :) När vi hade slutat drog jag, Felicia, Linn och Fanny hem hit till mig. Linn och Fanny åt lite nudlar sådär, allt för att fira att vi nu har loooov! Felicia gick till frisören, vi andra fortsatte babbla. Fanny gick hem, Linn och jag fortsatte babbla (och tog sjukt fula bilder med min webbcam. om ni är snelllllllllaaaaa så kan jag visa några sen). Nu har även Linn gått hem så jag och Harald hänger i köket och lyssnar på massa najs musik och lagar mat. Eller okej....han lagar mat,  och jag sitter still.

Förövrigt så känns det grymt med lov. Julafton om två dagar!!!!!!!! Fett mys! Nu har vi en julgran här hemma också! Yeyeeyeeye. Nu ska jag avsluta detta inlägg och önska er en härlig torsdagskväll!
/Elin

onsdag it is



Härom dagen kokade jag knäck! Gott blev det! :)

Idag är det onsdag, vilket betyder att vi får jullov imorgon! Grymt skönt! Inga läxor, iiiingenting att stressa för! Ska bli sjukt skönt att bara chilla runt och göra roliga saker. Dagen i skolan bestod av städning, städning och chillning hööhöh. Gjorde i princip ingenting....men när vi fick sluta (typ 11- halv 12) så åkte jag, Linn, Molly, Maja och Yassin till Nacka Forum (forum nacka? nacka forum? WHATEVER). Vi gick in och ut i hundra miljontals affärer och jag fick med mig lite prylar hem (julklappar mihihi). Nu återstår endast några få grejor, sedan är allt klart inför julafton :)

Ikväll har jag, mamma, pappa och Harald varit i Filadelfiakyrkan och lyssnat på en snubbe som hade spelning. Det var rätt bra faktiskt :) Imorgon börjar vi klockan 9 så det är sooft. Vi kommer antagligen inte göra så mycket vettigt, utan bara snacka och få våra betyg. kulkul! Meeeeeen nu ska jag stänga av här och snart sova.....måste ju överleva morgondagen också ;)
CIAO så länge!
/Elin

in my <3



hahhahahha asså fyfan vilken dålig humor jag har. orkar inte!!! men jag skyller på att klockan är nio och jag är trött. Har halvdag idag så NOANAONAONAOANOAAOAOAAAAA PÅ DEN!!!
/Elin

yäs






bubbles



Måndag och det har snöat hela dagen. Skolan var ok, det är ju liksom lov på torsdag så yeye på det! Måste plugga matte ikväll.............yey. Men först ska jag koka knäck med min moder!

/Elin.

det svänger




Kan typ lyssna på sånna här chilllåtar hur länge som helst. Härligt alltsåååå.

Måndagmååååårgååån

Så var det måndag igen! Men man ska inte klaga för det är typ bara massa chill varje dag med sovmorgon hit och halvdag dit (tror jag iallafall)!
Idag väntar iallafall en vanlig måndag med vanliga lektioner. Linn och jag ska även ha gympalektion för femmorna, IGEN. Men det blir laaa roligt! Börjar inte förens tjugo över nio så jag behöver inte direkt skynda mig för tillfället. mohaha! Åhåhåh va skönt!
Igårkväll så kom linn, Isidor och Viggo hem till mig en sväng. Vi satt och babblade åt all världens konstiga saker som vanligt hahahh och kollade på gamla foton..... Ojojoj alltså. Men det var mys. Efter det gick jag raka vägen (nästan) till min säng och somnade som en stock. Stock? Äh vafan.
/Elin


Söndag

Ligger i min säng och kollar ut. Det snöar iallafall.


aha


check it out now funk soul brother


sunday



Har precis duschat och satt på mig mjukiskläder. Puuuuuh säger jag bara. Pappa och jag stack ut och sprang runt Årstaviken, och fanken alltså, det var inte lite jobbigt. Kallt var det också! Men nu ska jag iallafall äta lite lunch och sen får vi se vad som händer. Blir så sur på snön också. Först snöar det, men sen smälter det och blir blask och slask och usch och fy. Om det ska snöa då ska det snöa ordentligt så att det stannar kvar. Hoppas ni får en go söndag vänner!

Peace out! /Elin

write with the light




vi har en hemlighet!




DET HÄR ÄR GREJER DET!

.


julis klappisar





Ska precis springa ut och åka till t-centralen. Molly och jag ska julshoppa lite julklappar!! :D

/Elin

Klockan är åtta. På en lördag!

Gött att gå upp såhär tidigt en lördag! Jarååå! Det är kolmörkt ute...... Hehehehhe kul! Nej men om typ en timma måste jag åka härifrån så nu måste jag fanken ta och gå upp !


i just called to say, iloveyou. i just called to say how much i care



Bild från Frankrike i somras. Då var man brun som sjuttan, nu är man blek som ett spöke. Great! Just great! Nej, men det är fredag iallafall så man får inte klaga.

Sitter och lyssnar på spotify och hittar massa gamla jättehärliga låtar. Så jäkla härligt med stevie wonder, aretha franklin, Marvin Gaye osv osv....waaaaaaaaahhhhh!!! drack lite glögg med min moder förut också. Göööött :D Nu ska jag stänga av den här maskinen och GÅ!

/Elin

Musikuppspel!!!

Nu äre musikuppspel hära.... Jäklar i havet


jahaja



Ögonblicket då man upptäcker att man han haft snubben som vikare HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAAHAAAA dör.

cuz all we ever do is say goodbye



Kom hem från skolan idag när solen fortfarande var uppe! Fett coolt juueee. Nu för tiden är det ju bara bäckmörkt helaa tiden. Men jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa har inga bilder att lägga upp och inte något roligt att berätta heller. Snart är nästsista skolveckan avklarad och två prov återstår.....YÄÄÄÄ. Har typ ingen lust alls att sitta mig och analysera och fundera över buddhismen, men jag antar att jag måste. aaaah kan nån bara ta mig till nån plats där man får sola, bada och soooooooooooofta. det skulle vara så grymt just nu. men nej. så roligt får man inte ha det!

sitter och surplar te med kanel i. det är rätt gott! lyssnar på lugna låtar på spotify.....ja. funderade förut på att gå ut och springa. men jag vet inte asså....det är ju så himla kallt ute! ska jag trotsa kylan och sticka ut ändå? kanske.....men jag venne. får se hur det blir med den saken.

tio minuter senare.
ASSÅ JAG VET INTE OM JAG ORKAR. nu är det mörkt ute också....sen kom jag på att jag inte har några bra låtar på min ipod...så isånnafall måste jag fixa det innan. himmel va allt ska vara svårt då!
ähmen kom igen torsten nu hittar jag inte ens ipoden. orkar inteeeeeee. BRA DAG!

/Elin

BuddhisSKIT

Sitter här och pluggar..... Precis som igår och alla andra dagar. Haha Nejmen nu tar jag fram mina sista krafter och kör hårt inför provet på fredag! Ibland blir jag fett taggad på att plugga för jag vet att det typ är liv eller helg eller nåt när det är överstökat. Så nu kör vi!


the truth of elin and linn

Jag och Linn i somras....................



Jag och Linn igår......




.....Kan ju inte säga att vi har blivit mycket snyggare....tyckte vi passade bättre som pandor...
Nejmen höhö. Igår kom Linn hit en sväng på kvällskvisten. Vi drack te och lyssnade på gamla låtar från typ stenåldern (alltså, när vi var små) och guuuuuuuuud vilka flashbacks. Typ massa lillamelodifestivalenlåtar och grejor hahah!! Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska sätta igång med plugget på momangen....yey

/Elin

So when the waves come rolling in, Then I won’t turn the tide. And in the line of fire, You’ll set me aside



spola fram till 0:40
SÅ HÄRLIGT. JAG DÖÖÖr

lucia




jaduuu



ÄR SÅ TAGGAD PÅ ALLT JUST NU! PÅ RIKTIGT
(förutom matteprovet och so-provet. men what the heck!). WOOOHOHOOHOOOOOUOUOUOUOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU vill bara springa runt på Stockholms alla gator och skratta! Lite vår och lite sommar skulle inte skadaaaaaaaaaaa! men det kommer snart! saknar snorkislinda och jonnaponna också. vill träffa dom snarast!




/Elin

jag kommer på momangen!




Dååålig bloggning. Men hej iallafall! Måndag igen occcccccccch imorse var det luciagrej i högalidskyrkan! Så himla mysigt alltså! Efter skolan har jag bara pluggat typ. KUULLLLL! Om en stund kommer Linn hit för en pratstund med te! Känner att det var ytterst behövligt just nu!
/Elin

wake uuuuuup, it's a beautiful mornin'



Godmorgon! Å så var det söndag igen dåååå. Tänkte rivstarta dagen med lite MATTE! Kan det bli mycket bättre? Tror tror inte det!

Nej men. okej. Först matte och So-plugg sen får jag hitte på något annat! Igårkväll kunde INGEN göra något. Verkligen typ ingen, så jag satt hemma med mamma och kollade på nobelmiddagen på tv mahahah! ja...nej nu ska jag ta och köra igång här. Vi hörs!




/Elin

If you've got visions of the past, let them follow you down. They'll come back to you some day


we are always running for the thrill of it, thrill of it. always pushing up the hill, searching for the thrill of it



braaaaaaa låt men konstig video haha

we are always searching for the thrill of it, thrill of it. on and on and on we are callin out, out again



braaaaaaa låt men konstig video haha

2 people become 1


en bild som jag tog härom dagen!

Har suttit och pluggat ett tag nu på förmiddan, men snart ska jag knata ut och träffa Molly och Petra. Vi ska typ dra till stan och kolla runt! Det blir nog mysigt :) Måste fixa lite här nu så hejdååå ! :)

/Elin

fredag



Okej. Det är världens regn och ruskväder där ute! Blev dyngsur på vägen hem...men jaja! Fick gå himla försiktigt för att inte snubbla iallafall.

VET NI? Vi fick chokladpudding i skolan idag. Och så var den äcklig. man ba braaaaaaaaa där!!! Hade idrottsprov också...men det gick nog bra :) Sitter just nu bara och chillar och lyssnar på lite musiiiik. Tänkte dela med mig av en spotify-lista a la elin. Klicka där------> soooooooooft

Senare ska jag till muk och mysa!
/Elin

i like to move it move it



ASSÅ KOLLA HUR SNABBT JAG KAN RÖRA MIG. helt stört ju!



hyacinten



Varje jul köper mamma alltid hyacinter. En till varje sovrum :) Nu har min slagit ut och doftar himmelriket!

/Elin

torsdag


tyckte jag va så grymt häftig på den här bilden. det ser ju ut som jag håller på att tippa över! tröjan är från bikbok iallafall!

Har suttit och försökt trycka in massa onödig fakta om typ kondition, styrka och hälsa i ett bra tag nu. Totalt ointressant för tillfället. Men nu unnar jag mig en liten paus, men sen är det på't igen en sista gång!

Idag har jag iallafall varit i skolan. Känner mig lite bättre i förkyldningen så det är väl bra...annars då? Va på en lampaffär efter skolan med mamma. Är nämligen på jakt efter en ny ljusslinga till mitt rum. Min ena är ur funktion höhö så jag måste ha en ny! Iallafall....vi kommer in i affären....jag får syn på en fin ljusslinga som hänger i typ skyltfönstet.....vi frågar om vi får kolla närmare på den....killen säger att det är den sista som finns......han kämpar för att få ner den från skyltfönstret......han får ner den....och sen visar det sig att den inte funkar. vafalllllllllllllls?! Jaja...letandet fortsätter.
back to the plugg

/Elin


Hemma med ett ton plugg

Slutade tidigt idag, så jag klagar inte! Däremot har jag idrott, matte, engelska och svenska att göra hela eftermiddagen och kvällen. Ska börja med en gång så blir jag kanske klar hyffsat tidigt!


If I had eyes in the back of my head I would have told you that you looked good as I walked away


if you're a bird, I'm a bird






• Jag tycker det är jättefint att ha lugg, men jag själv skulle aldrig skaffa det.

• Jag tycker det är mycket roligare att fota på sommaren

• Jag älskar att hänga ut mitt täcke och mina kuddar på balkongen en stund innan jag ska lägga mig. Då blir det kyligt och sköööööööönt!

• Jag längtar till våren

• I sommar ska jag åka till Frankrike igen!

• Jag vill lära mig åka longboard

• Jag vill sommarjobba typ dom två första veckorna på sommarlovet

• Jag vill bara ha sommar

• Jag har ont i halsen

mhmmmmmmm


/Elin

there's a lamp in my room


WIIIIIOOOOOOOOOOO


kollar in i lampan......blev jättevarm i ansiktet av det där! allt för er♥


heiheiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Detta är inte min lyckodag. Vaknade, hade ont i halsen, gick upp, hade ont i huvudet, stannade hemma. Har kollat på gossipgirl och pluggat idrott hela dagen..............kuligt! Som grädden på moset så trampade jag sönder mina hörlurar nyss...detta är inte bra................snart börjar DH. YEY
/Elin

funderingar

 

Skulle inte tacka nej till den här extremt glittriga tröjan. Tänkte inte riktigt gå till skolan med den, utan ha den till ett par svarta jeans på nyårsafton. Alla ba öööööööööh. Men jag tror det skulle bli rätt snyggt!
/Elin

The first snow

Dagen är här. Dagen då den första snön kom! Tog bilden nyss med iphonen från balkongen, och jisses vad det öser på nu alltså! Kanske vaknar upp imorgon med värsta vinterlandet utanför fönstret... Ganska mysigt men usch så kallt! Hoppas bara det blir mycket snö på en gång så det inte blir helt slaskigt och blött, det är fett jobbigt.
Kom hem från muk för en stund sen. Jag, linn, Felicia, Yassin, Isidor och gabbe satt och snackade där med Medin hur länge som helst. Bara babblade och skrattade åt helt knasiga grejer. Mysigt!
Nu har jag satt på mig min förtjusande Morgan-tröja och ska snart krypa till sängs. Imorgon börjar jag nämligen 8.10 med klassråd. Det kan inte bli mycket bättre! :D
/Elin


weey



Hemma från skolan! För typ 5 minuter sedan så snöade det lite, lite granna. Men nu har det slutat......
Ska sätta mig och räkna matte ett tag nu hade jag tänkt! Sen läsa igenom idrotten också! Efter middan ska jag typ träffa några kompisar och gå ut och gå. Börjar bli lite standard att gå ut och gå i kyyyyyyylan faktiskt. Men mysigt äre :) Ha det bra vänner! Matteboken väntar.
/Elin

give me













word.




helgen



Tänkte ta och berätta om min söndag.

Dagen började med att jag gick upp runt tio. Jag åt frukost och satte på mig träningskläderna. Mötte Linda på bussen och for iväg mot erikstalshallen. När vi knappt hade kommit halvvägs så träffar vi Evelina som säger att träningen är inställd...bööh. Det var nåt himla basketlag som hade tagit vår plantid! Så det var bara att åka hem igen...
Satt och pluggade en stund med min syster, men efter ett tag gick jag hem till Linn där vi myste med lussebullar och julmust. Kollade på tv och degadeeeeeeeeee! Vi typ skrattade åt allt möjligt. Vid 4 träffade vi Fanny en sväng och gick en promenad i mörkret. Sen knallade jag hem :) Har varit en mysig helg tycker jag! Igårkväll var jag med Linn och Fanny också. Vi var först hos Fanny och sen gick vi ut och sen hem till mig och drack te. Börjar bli lite standard med tedrickning!

/Elin

frukost är den bästa måltiden



Bara för att jag vet att alla är så grymt intresserade så tänkte jag berätta om en jättegod macka jag brukar göra. Det är nämligen Maja som har lärt mig detta lilla knepet. Det är alltså en macka med skinka, keso och tomat. Och för att göra allting lite bättre så har man lite citronpeppar på! Det smakar faktiskt himla gott :)

/Elin

Myspys

Sitter och myser i mitt kök med linn och Fanny;)


wiiiieeee happy




it's christmastime


iPhone-bilder från igårkväll!

Kom hem från Brommahallarna för ett tag sen. Spelade inomhusmatch där med laget. Det blev vinst med 4-2! Nu har jag iallafall duschat (alla ba AHAAAAA) och ska äta lite lunch. Efter det måste jag grabba lite läxor en stund och senare kanske träffa Linn? Eller jag vet inte. Kanske iallafall! Om jag får lust kanske jag städar lite på mitt rum...Känner att det är lite stökigt för tillfället. Men jaja! Vi hörs!

/Elin

before and after - lussebulledition!!!






Igår kom min mor hem med ingredienser till lussebullar! Vi satte genast fart med att fixa degen och efter 40 minuter hade den jäst klart. Jag började knåda och greja för att sedan börja göra sånna där långa korvar. En sak är saker, jag blev lite galen i början. Fick verkligen inte till den rätta tekniken! På typ en kvart hade jag gjort 2 stycken....men efter ett tag gick det bättre. Några lussebullisar fick lite pärlsocker på sig också? Konstigt...jaja! Goda vart dom iallfall!

Kom nyss hem från skolan. Jag och Yassin rockade loss på musiken. Vi skriver egna låtar och våran har blivit ganska bra faktiskt! Bättre än vad jag trodde att den skulle bli ;) Men nuu är det helg! Skönt som fanken :) Och gissa vad som händer ikväll? BREAKING DAWN!!! DUDUDUDUUUUUUUUUUUUUUUU! Åhåh! Ska bli fett spännande! Mitt coola gäng (dvs. mamma, pappa, brorsan, syrran och syrrans pojkvän) ska typ först dra och käka nåt och sen blir det bio. Myspys.
Ha det bra så länge!
/Elin


yallayalla det är torsdag


haha! bild från förra helgen hemma hos petra :) Vänster: Jag, Mitten: Stella, Höger: Maja ;)

Har blivit himla dålig på att uppdatera här. Men jag kör på när jag har tid :)
Kom hem från träningen för ett tag sen. Utomhus var det, så det var lite blåsigt och regnigt. Men kul var det :) Gissa vad jag gjorde tidigare? BAKADE LUSSEBULLAR. Om dom blev goda? Ohja! (Ska visa bilder imorgon!) Nu ska jag iallafall stänga av här och typ läsa lite. Sen sova sött i min säng med mitt duntäcke. Can't wait!
Imorgon är det fredag, och då ska jag kolla på breaking dawn!
/Elin

RSS 2.0