morrn morrn!

 
Solen skiner idag med så först blir det frisören med Alice och Linn, sedan iväg till långholmen tror jag. Bada, bada bada! :) Har precis kollat på ett gossip girl- avsnitt och nu måste jag klä på mig. HAHA! flisan och linda är i bakgrunden där..
 
/Elin

godnatt

 
Snart kommer jag somna här! Men först kan jag berätta att jag, Alice och Linn tog en kvällsbad nere i Tanto. Trodde dock att det skulle vara svinkallt, men det visade sig vara ganska skönt när man väl hade doppat sig. Yassin och Fanny var också där, men dom badade inte. Sen tog vi det bara lugnt i min soffa och kollade på tv. Det va sooooffffttt! Nu ska jag soooova sött i min säng :)
/Elin

måndag

linn som nyss kommit ur vattnet, och så har vi OUTFIT OF THE DAY MHMMmmm. skittöntigt med blixt och det, men så fick det bli nu.
 
Har skuttat runt på söder idag tillsammans med Alice och Linn. Badade och låg och snackade på långholmen ett bra tag. Sedan gick vi till hornsgatan och bokade klipptid till mig och Alice :) Efter det satt vi och chillade vid mitt köksbord och nu har dom gått hem för att käka middag. Ska käka nu också, och sen ska jag nog hitta på något och gå ut en sväng.
 
/Elin

yee

 
Här är tre saker jag fick med mig från Ullared här om dagen. Två parfymer och ett iPhone-skal :) And everybody was like wow!
 
/Elin

måndag och ojämnt hår

 
Godmorgon! Måndag och en helt ny vecka. Solen skiner och jag har nyss ätit frukost med min brorsa och hans flickvän. Ska nog dra och bada med några idag. Måste klippa mig också nån dag! Allt hår är helt ojämnt (se bilden haha). Juste, hittade mitt presentkort på Akademibokhandeln idag. Ska dra in till stan och köpa en alldeles ny och fin almanacka inför skolstarten, när jag får tid och lust. Yesbox. Det var det!
 
/Elin

göm mina händer, dölj mina spår

 
 
 

söndag på söder

 
 
Två bilder från denna söndag! Igårkväll bestämde jag, Alice och Linn att vi skulle gå upp tidigt idag. Inte slösa bort halva dagen och slöa hemma. Så idag klockan elva träffades vi utanför zinken och gick till långholmen. Fanny kom dit sen och vi badade en stund och sen åkte vi och käkade thaimat. Gott som alltid! Då kom även Tintin och sällskapade oss :) Sedan promenerade vi runt, snackade och hade det mysigt. Framåt kvällen lagade jag, Linn och Tintin mat hemma hos Tintin och därefter träffade vi några goa tjejer som vi babblade med ett tag.
Nu sitter jag hemma i min säng. Det va längesen jag gjorde det. Utanför spöregnar det, men jag tror det blir bättre väder imorgon. Hoppas på det.
/Elin

bad

 
 
Nu är väskan packad. Imorgon drar vi hem till Stockholm igen. Tror vi ska ta en sväng förbi Ullared på vägen, behvöer lite småsaker som kan vara bra att ha :) Hela dagen idag har jag varit och badat med Astrid, Julia, Hanna, Hanna och Frida. Fint väder som sjutton och varmmmmmt! Varberg på sommaren går inte av för hackor alltså. Bloggningen är ju verkligen inte på topp, men det är svårt att hinna med och segt att sätta på datorn när det är fint väder ute.
Sitter och kollar på os-invigningen tillsammans med resten av gänget här. Dvs mormor, morfar, mamma och pappa. Håller på att dö av värmeslag. Funderar på att dra ner och ta ett nattdopp. Meeheh ne jag skämta, fast det hade nog inte suttit fel just nu alltså!
/Elin
 

its a possibility

 
 
Har haft ett par riktigt mysiga, roliga, longboardiga dagar tillsammans med min snorkis Linda. Igår drabbades vi även av århundradets mest brutala skrattattack. Flädersaft sprutades ut på spelkorten vi hade på köksbordet inte bara en gång, utan två. Idag åkte Linda hem till Stockholm igen och jag jobbade från 2 till 6. Världens bästa sommardag var det ute, så det var lite halvt segt att veta att alla låg och solade och badade där ute. Men det är väl bra att jobba lite också antar jag. På lördag ska jag hem igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till storstan och stockholmarna. Jädrar vad jag har saknat dom.
/Elin
 

solnedgång vid havet

 
Halloj!
Denna bilden tog jag igårkväll. Låg och kollade på tv när jag fick syn på att himlen var orange och fin där utanför. Jag slängde kameraväskan i cykelkorgen och rullade ner till havet. Solen gömde sig bakom ett moln precis när jag kom ner, men efter en stund kikade den fram och jag kunde klicka några bilder :)
För övrigt så kan jag ta och berätta att det satt en äcklig groda/ padda, eller vad sjuttan det nu var, precis vid ytterdörren igår när jag kom hem. Snacka om att jag backade sakta och gick in en annan väg..
 

Idag har jag jobbat från klockan 12.00- 15.30. Det var kul! Jag gjorde våfflor, bakade jordgubbspaj och fixade några skyltar till fiket/affären. I morse gick jag upp klockan nio, käkade lite frukost och stack ut och sprang. Sen satte jag mig (precis som jag har gjort de senaste dagarna) i en solstol på altanen och solade en stund.
Nåja, nu i eftermiddag höll jag på att somna i eftermiddagssolen. Det var så himla skönt att bara halvligga i solstolen och slappna av. Här i Varberg envisas det med att det ska blåsa. Men på altanen är det helt perfa. Vindstilla och varmt.
 
Ikväll ska vi ner till stan och äta på en resturang. Gott ska det bli :) Imorgon kommer Linda hit och hälsar på i några dagar. Det ska bli kul utav helsike!
/Elin

shining lights is what we are

från Frankrike

Har strosat runt på stan med mamma och pappa idag. Vi tog en lunch i hamnen och sen blev det glass på det. Ligger halvt död på soffan nu och snackar med Isidor. Snart blir det mormors goda grönsakssoppa till middag! Gööött!
 
/Elin

jobbdag

 
Två bilder från när jag, Petra, Molly och Yassin var hemma hos Molly och åt middag. Då fick jag även ett litet ryck och lät Petra klippa av mitt hår en bit. Det blev bra! Dock lite snett, så jag ska försöka boka en klipptid här i Varberg nån dag :) Intresseklubben antecknar. As usual!
 

Idag har jag jobbat min första dag. Det gick bra, fast lite nervöst, höhö. Men så blir det nog alltid första dagen men gör något nyss tror jag. Jobbar fredag och lördag denna veckan också. Började klockan två. Innan dess hann jag ta en joggingtur och en halvtimma på solstolen. Sen hoppade jag in i duschen och åt lunch och for iväg ner mot stan. Slutade klockan sex och cyklade hem och käkade middag. Nu sitter jag bara och chillar här hemma och gör inget speciellt. Ska ta mig ett äpple och sätta mig med i vardagsrummet med resten av folket i huset här.
 

night in paris

 

and i was like paris

 
 

sunny not not sunny

Frankrike
 
Godmorgon! Har precis fixat till mig och klätt på mig och ska snart cykla ner till stan. Imorgon ska jag börja jobba hos min gudmor på en affär/café, så jag ska ner dit och kolla läget lite :) Efter det så får jag se vad som händer. Vädret är ju inte på topp om man säger så. Blåsigt och molnigt...skulle vara så sjukt skönt med varmt och sol just nu. Som det för det mesta brukar vara här i Varberg när jag hälsar på på somrarna. Men icke sa nicke!
 
/Elin

by the sea

 
 
Sitter och myser här i Varberg hos mormor och morfar. Lite tidigare var jag ute på en promenad med mig själv vid havet. Det blåste som sjutton! Under dagen har jag inte gjort mycket. Vaknade klockan ett (nästan rekord) och då käkade jag frukost och sedan la jag mig i en solstol på altenen och solade lite, samtidigt som jag lyssnade på sommarprat med First aid kit och Babben Larsson. Fett skönt var det. Dock kom molnen och förstörde efter typ en timma.
Har även snackat med Isidor på facebook nu på kvällskvisten. Han flög iväg vid halv elva tiden imorse mot New York. Så nu är vi mer än 600 mil ifrån varann (enligt nån jädra grej på google). Känns helt sjukt konstigt. Nu ska jag nog snart lägga mig och läsa en bok och sen sova. Är fett trött!
 
Godnatt och hejdå/ Elin
 

brorsan och jag ba

 

Frankrike del 2

 
 
Höhö, nu kom bilderna lite i oordning, för blogg.se är lite knas. Men det gör inget! Här kommer ännu fler bilder från Frankrike. Förstår inte hur jag kan ha tagit så mycket bilder. Det blir alltid så. Så det tar sin lilla tid att redigera och sånt :)
 
Idag var jag uppe med tuppen!!! Eller nä inte riktigt, men ganska tidigt. Vaknade av att solen stekte på mig genom fönstret (har inte orkat sätta upp min rullgardin som jag köpte på IKEA för typ en månad sen). Jag gick upp, satte på datorn och nu sitter jag här. Tänkte att jag behövde publicera ett inlägg iallafall innan jag och pappa tar bilen till Varberg.
Igår var jag, Harald, Johanna och pappa hos farmor. Vi hjälpte till att klippa gräsmattan och plantera lite blommor. Efter det åkte jag hem, började packa och sen träffade jag Isidor. Vi tog en thai på Mariatorget och fick värsta sommar-på-söder-på-sommarn-känslan. Sen var det jobbigt att säga hejdå, eftersom vi inte kommer träffas på en hel månad....en månad? Jag har inte ens fattat det än. Den rackaren ska till New York!
 

Magen kurrar så jag ska ta och göra lite frukost, packa ner mina sista grejer och fixa mig. Vi hörs när jag är i Varberg.
 
/Elin

torsdag

 
Idag är det torsdag. Har nyss kommit ut ur duschen och sitter i min säng och väntar på att mitt extremt irriterande hår ska sluta droppa och vara jobbigt (har kommit på att jag är i stort behov av att klippa mig. iallafall en bit). Inatt sov jag hos Isidor. På kvällen lagade vi mat och kollade på film :) Snart ska jag nog bege mig ut och träffa Molly och Petra, kanske Yassin också. Typ sista gången jag träffar dom innan det bär av till Varberg på lördag.
 
Bilderna är från en strand vi var på i Frankrike. Väldigt fint var det där. Skulle inte banga på att ligga där just nu. FETT SKÖNT! Nej, nu ska jag stänga av. Vi hörs kanske ikväll! :D Annars imorgon :)
 
/Elin

Frakrike del 1 höhö

Hej igen, efter två veckor och lite till. Nu är jag hemma i Stockholm igen. Kom i och för sig hem i lördagskväll, men har inte riktigt orkat importera alla bilder från min kamera förens nu. Skrev ett inlägg från Paris för några dagar sen, men när jag precis skulle publicera det så dog internet. Så var det med det!
Eftersom jag har rätt många (host host) bilder från Frankrike så tänkte jag dela upp dom i lite olika inlägg så det inte blir ett enda inlägg med överdrivet många bilder. Ohhh yes. Okej, här kommer del 1 :)
 
 
Haha :D Det här var några bilder från stället vi bodde på första natten.
 
Nu blire att ränna ner till konsum och möta Isi. Ska nämligen inhandla grädde och sedan blir det pannkaksfixning för hela slanten!

RSS 2.0