lång och solig förmiddag

 
Den här förmiddagen har varit konstig. Det känns som att jag har varit uppe i typ 10 timmar redan....knäppt. Jag har iallafall fixat runt här. Packat ner det sista i väskan (mina snygga skidglajjor är såklart med!), gjort mackor och suttit vid fönstret med öppet fönster och njutit av solen. Mamma kom på den smarta idén att man kan linda in sig i filtar och sitta med öppet fönster och få lite sol i ansiktet. Det var hur skönt som helst! Synd att man ska sitta på ett tåg hela dagen när det är så fint väder, men vi får hoppas att det är lika fint väder i Åre :) Jag åker ju som sagt  iväg med Linda och Lindas familj idag vid två-tiden och kommer hem nästa söndag! Någon bloggning kommer det inte bli, om jag inte slänger in något från mobilen. Så ni får ha ett härligt sportlov alla! Gå ut i solen och njut nu för sjutton. ADIOS!
 
/Elin

vi vill ha rensopade gator


mamma mia

 
 
FREDAG FREDAG FREDAG! Och det är fan lov! Fick värsta glädjeruset här hemma! Hoppas alla får en helt sjukkkkt bra fredagskväll så hörs vi sen!
/elin

space space space

 
 
 
 

white rose blouse

 
 
Fick syn på den här vackra skapelse på Notme.se. Har alltid tyckt att sånna här "blomblusar" är så fina. Vet att det finns på American Apparel för några hundralappar mer, men denna går på 399:-. Funderar på att köpa den! Kommer nog bli riktigt fint att ha nu i vår och sommar.

 

come away with me


 
Åh, hittade de här gamla bilderna i min mobil idag från 2012. Det var tider det!
 
Sov ju hos Isidor inatt så jag åkte direkt till skolan från honom vid kvart över nio. Hade matte och idrott och efter det gick ett gäng tjejer i klassen till Nacka Forum där jag även hittade ett par nya löpbyxor. Sedan satt vi och muppade och drack milkshake tills vi gick tillbaka till skolan eftersom det var dags för fotbollsturnering. Några i vår klass är med i turneringen och har funnit 3 av 4 matcher hittills! Så nu är NAS vidare i slutspel wohooo :)
Ligger just nu nerbäddad i min säng. Har precis ätit middag men jag frös som fasiken så jag hoppade ner under täcket här med en gång. Värsta magontet har jag också :( Ajaj. Ska bara ta det superlugnt ikväll och dricka massa te. Imorgon får vi för fasiken sportlov!!!!! Hur skönt är inte det? Ska bli så jäkla mysigt/roligt/knasigt/skojigt i Årerereereeee! Tänk er va härligt att gå upp, dra på sig understället, täckbyxorna och jackan, slänga upp skidorna på axeln (fan va proffsigt det lät!) och hoppa på skidbussen för att sedan ta liften upp för Åreskutan och sen åka hela dagen. Låter toppen enligt mig. 
 
/Elin

kanelknäcke

Molly och jag på svenska-lektionen tidigare idag OCH....KANELKNÄCKE!!! Asså på riktigt. Guds gåva till mänskligheten. Godaste någonsin!
 

Sitter precis i denna stund vid köksbordet (och äter kanelknäcke). Kom hem för en kvart sen! Slutar ju halv fem på onsdagar så det är i princip bäck-mörkt när man har kommit hem. Men ljusare och ljusare blir det nu för varje vecka :) Ikväll ska jag iväg på träning och efter det ska jag sova hos Isidor. Han åker nämligen till Paris på lördag och båda två har sovmorgon imorgon, så vi får passa på att träffa varandra extra mycket innan vi båda åker iväg åt olika håll. Hoppas alla får en skön torsdagskväll :)
 
/Elin
 
 

collage

Har fixat ihop en bakgrundbild till min dator. Alla möjliga bilder som lyser upp vardagen lite! :)
 
Hela den här dagen har jag inbillat mig själv att det är onsdag. Har ingen aning om varför men min lilla hjärna är antagligen sugen på ett välbehövligt sportlov! Var och tränade med Agnes och Molly klockan fyra och efter det har jag hunnit med att äta, duscha och slängt på min mjukiskläderna. Det som gäller nu är hardcore plugg. 
/Elin

Nighty

Med denna bild säger jag godnatt!


below my feet

 
 
Sitter och tar det lugnt i soffan framför Jamie Oliver. Denna måndag har bestått utav tyska, matte, samhällsskuskap och fysik. Gick hem och räknade ännu mer matte. Ska vara en soffpotatis ikväll, men resten av veckan så blir det andra bullar. Tisdag jympa på friskis med Molly och Agnes, onsdag fys med laget, torsdag träning med laget. Och på söndag åker jag till Åre hela sportlovet. Kommer bli så HIMLA NAJS. Plockade ihop lite skidprylar igår. Underställ, vantar, skidbyxor, jacka, sockar och hittan och dittan. Rajtantajtan vad mycket man måste hålla reda på nu! 
Nu ska jag kika runt på lite olika hemsidor efter snygga kläder. Tänk, snart är det vår!
 
/Elin

r u mine

 
 
Hallå!

Har haft en toppen-helg! I fredags efter skolan så träffade jag Isidor. Vi drack te och spelade Fia med knuff! När han stack iväg hemmåt vid fem-tiden så åkte jag ut till Petra där jag, Molly och Yassin åt middag. Resten av kvällen satt vi och snackade, skrattade, lyssnade på musik och käkade upp ett helt paket med skorpor. Sedan somnade vi som stockar på varsin madrass. Dagen därpå ställde vi oss och vispade ihop en smet till american pancakes. Jädrar i havet alltså, det blev ett helt berg! Dessutom hade vi alla möjliga gottigheter till. Chokladsås, sirap, drottningssylt, juice, vindruvor, vaniljglass. Världens kalori-bomb, men det tränade vi av oss på ett jympa-pass på friskis samma eftermiddag. När vi hade tränat så begav jag mig hem för en dusch. Fixade iordning mig och gick och mötte isidor. Vi köpte thaimat och chillade hemma hos honom hela kvällen :) Nu ligger jag hemma i min säng med datorn i knät. Räknade nyss några tal i matteboken och om en stund ska jag läsa igenom lite biologi. Är helt seg i huvudet, så vi får väl se hur det går! Lär bli en lat söndagskväll detta. 
 
/Elin

två fynd

 
Två nya tröjor som jag köpte för två veckor sedan när jag och Isidor var på stan. Den första hittade jag på Vero Moda för 99:-. Snygg och lite sådär oversize :) T-shirten köpte jag faktiskt på en "bloppis" som några bloggare hade anordnat i en lokal vid Odenplan. Bland annat så var Michaela Forni och Fanny Lyckman där. Hittade då denna oanvända t-shirt för 30:-. Tröjor med tryck- me like!  

valentine's day

 
♥ Present till mig från mamma och pappa!

and pose


Tre pannkaksbilder från i lördags! Jag och Molly lagade pannkisar till oss hemma hos mig. 
 

Fyfanken vad jag är trött. Lång dag och ännu är den inte över. Måste plugga, äta och sen iväg på träning. Men det är bara att köra! 
/Elin
 

make it nice

 
 
Hello!
Har för första gången varit på Aerobics på friskis. Måste säga att det var fett kul (när man väl hade kommit igång)! Har ätit middag och nu tänkte jag ta en snabbdusch innan jag ska sätta mig med lite svenska. Måste nämligen skriva klart ett brev som ska lämnas in senast imorgon. Så nu gäller det att lägga på ett kol! Ska sova tidigt och ladda upp inför en ofantligt lång onsdag. Ha det gött!
 
/Elin

molly rustas

 
 
Blev tipsad om denna tjejen, nämligen Molly Rustas. Satt och bläddrade igenom hennes blogg och hittade väldigt många fina och inspirerande outfits. Gillar starkt!
 
/Elin

koka-kola veins

 
 
Hejjsan!
Har suttit fast vid köksbordet med fejset i böcker ett bra tag nu, så jag kände att jag behövde en liten paus. 
Det är måndag och jag kom hem tidigt eftersom jag slutade tjugo i två. Klockan nio ska jag kolla på den där nya serien "Molanders" som går på 1:an nu för tiden. Ganska konstig, lite halvtråkig, men mysig. Jag och pappa började kolla på den här om veckan och nu känns det jobbigt att missa ett avsnitt, så nu vet ni vad jag gör klockan nio ;) 
Over and out, snart är det fredag.
/Elin

träning och plugg

 

Idag har jag och Agnes varit och tränat på friskis inne i city. Har aldrig varit där förr, och jag måste säga att det va väldigt najs! Vi körde som fasen och jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, haha. Skönt! Just för tillfället sitter jag i soffan ingosad med mjukiskläder och en stort glas med isvatten. Ska ta det lugnt här en stund till, men sedan ska jag ge mig på tyska-plugget. Har prov på tisdag och har ungefär tusen glosor och massor av grammatik som måste tryckas in i mitt stackars huvud. Men det är bara att börja! Ciao så länge!
/Elin
 
 

sweatshirt

 
 
Åh men come to mama fina tröja! Klickade runt på Asos och fann denna vackra skapelse. 465:-
 

Denna fredag har varit lång. Kändes som skoldagen aldrig skulle ta slut. Och när den väl var slut så var det förbaskat skönt. Har ätit jättegod middag här hemma och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Återstår att se! :) Hoppas ni alla får en jättegooooo fredagskväll!
/Elin

tgif wohoo

 
 
Wohoo, nu kickar vi igång denna underbara fredag med en cool bild!! Nejmen, nu ska jag strax bege mig till skolan.  Har käkat äpplebitar+fil+kanel= mucho gott! Pink lady är dom godaste äpplena som finns. Köp dom, ni kommer inte ångra errrr.r.r.r.r.r.r.r..rrrrr.  
 
/Elin

take me to the ocean

 
 
Torsdag. Gick upp klockan sju och utnyttjade min sovmorgon till träning. Skönt att ha friskis-kort och slippa springa utomhus i allt snöslask. Åkte till skolan och hade två lektioner. Fett skönt att sluta tidigt! Stack till gymmet igen, haha, med Linda, Jonna och Maja. Dock gick vi mest runt och snackade ;) Men lite övningar gjorde vi allt! Imorgon efter skolan kommer jag vara världens lyckligaste. Då är matteprovet över. Fan vad det ska bli skönt. Nu ska jag krypa till sängs.
 
/Elin

en ny dag


space

 
 Två saker som jag hittade när jag kollade runt lite på kläder. En sådan där rymd-tröja måste jag införskaffa mig någongång i mitt liv. Så snygga! Och ett träningslinne är också ett måste. Just detta passar ju perfta till min nya sport-bh.
 
Åh. Nu har det börjat snö igen! Jättegött, ellerhur? Nä. Jag som trotsade kylan idag och snörade på mig mina converse dagen till ära. Skitstövel också. Ska sätta mig med matteboken på en gång och resten av kvällen får jag plugga samhällskunskap för fulla muggar. Önskar bara att den här veckan seglar förbi snabbt som fanken. Det skulle sitta fint! 
/Elin

det går fort

 
 
Har haft en mucho mysig helg! I lördags var jag och Isidor ute på stan och båda gjorde bra kap. På kvällen åt vi god middag och bakade kladdkaka hemma hos honom. Det blev melodifestivalen i soffan och sedan kollade vi även Oceans eleven med Isis mami! :) Idag har det varit världens chill söndag. Vi hängde med mamma och pappa hem till farmor eftersom hon fyller år idag. Satt där och åt lunch och fikade. När jag kom hem låg läxhögen och blängde på mig, så jag satte igång med biologi och efter det matte. Känns så jäkla skönt nu! Fick mycket gjort. Nu tänkte jag fixa iordning mig, sätta på mig pyjamasen och sådant. Imorgon är det måndag igen, känner på mig att det kommer bli en rättså jobbig vecka med matteprov, läxförhör och debatt. Men vafan! Det ordnar sig. Snart är det fan fredag igen! 
Puss på er!
/Elin

fläta

 
 
Och med denna bild säger jag ha en bra kväll och godnatt! Har proppat i mig massa tacos med familjen och snart ska jag träffa Isidor. Ha det bra nu!

citron

 
 
Här kommer två bilder på en klocka som jag köpte på jullovet. Kostade ungefär...hm...runt 3000-lappen. Tror jag.................
öööööhhhhh nej verkligen inte ALLS! Hittade den på Ullared när jag va där på lovet. Kostade typ 100 spänn. Så värt! Åk dit om ni vill ha fina saker för en hundring. Ganska liten chans att man hittar nåt som är fint på riktigt, men när man väl hittar nåt så är det riktiga kap!  Adios!
/Elin

lite nytt

 
 
Oooh! Idag hade vi håltimma i två timmar och då passade vi på att sticka till Nacka Forum där vi även käkade lunch. Thai blev det! Gött som fasen :) Jag och Agnes köpte varsin likadan sport-bh på stadium. AS SNYGG. Det är allt jag säger. Den ser dock inte så rolig ut på bilden men när man har den på sig så är den perfecto! Tänk er när man är lite brun i sommar också....och knallgul sport-bh! 299:- kostade den. Örhängena hittade jag inne på Gina Tricot. Just dessa hängde under rea-skylten så de gick på endast 10:-. På bilden ser de ut att vara helt i guld, men de är egentligen hälften guld och hälften silver. Haha, alltså, ena triangeln i guld och andra i silver. Mycket nöjd med båda inköpen :)
 
Tyvärr var vi tvugna att röva tillbaka till skolan för en låååång biologilektion och en lååång fysiklektion. Men nu är jag iallafall hemma och ska bara chilla ett tag. 
/Elin

RSS 2.0