torsdag



Hejsan!

Idag har det varit en helt vanlig torsdag med teknik (fick sluta tidigare, tack och lov!). Kutade hem och sedan vidare till träningen. Nu är jag hemma och sitter i soffan medans det blixtrar och mullrar där ute. Brrruh. Imorrn är det ju Valborg. Ända sen jag var typ 0 så har våran familj haft party med massa andra familjer. Och så blir det i år också. Roligt, roligt! Och apropå bilden, ja.. jag kan ju säga att precis såhär ser det inte direkt ut på mitt rum för tillfället. Tyvärr. Saken är den att jag kan inte småstäda. Varje gång jag städar så blir det värsta storstädningen. Jag kan inte bara dammsuga lite, eller torka bordet lite. Utan det blir alltid en himlans storstädning. Jag får nog ha en sådan där storstädning på rummet snart. Jesus.
Åhnej. Det är kaos i garderoben också.
Nä nu får jag nog ta mig i kragen och snart sova. Det finns ju en dag imorgon också!
/Elin


suddigt



Här kommer en extremt suddig bild. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli så men det vart ju ganska så snyggt. Jaha, idag har jag varit i skolan. Precis som igår och alla andra dagar. Har läst väldigt mycket idag känns det som. Jag tror jag håller på att komma in i en läsperiod. Ni vet då när man har en så himlans bra bok så att man knappt kan sluta läsa. På varje rast, så läser man. När man sitter på tunnelbanan, så läser man osv, osv...ajo, jag ska inte överdriva, men ungefär. Ni fattar grejen?
Och den där tävlingen som jag nämnde i förra inlägget: jag tror inte jag har nån som helst chans att vinna. Men det är ju alltid kul att testa:)
/Elin


tävling




Nu är jag med och tävlar i en fototävlingom på Tinkerbellas blogg! Priset är en finfin reflexskärm. Temat på tävlingen är Känslor.


Jag har valt den här bilden just för att den ger mig en väldigt somrig känsla. Ellehur? Det ser ut att vara mitt i sommaren fast bilden är tagen då det fortfarande låg snö på marken. Bilden är tagen med min Nikon d3000.

/Elin


O

GLASSBILEN HAR BÖRJAT KÖRA RUNT!
DUDUDUDUDU DUDUDUDUDU DUDU DUDU DUDU.

tittut



Idag efter skolan gick jag, Hanna och Yassin in på Beyond Retro en sväng. Häftiga grejer dom har där alltså. Hittade en fin byxdress, men jag vet inte om jag är en byxdress-tjej..så vi får se..
Iallafall, sen, när jag kom hem så skulle jag prova att fota i mörker. Det gick ju lagom bra....haha. Bilderna blev ju inte så fina och som gräddet på moset så brände jag mig som ***** på glödlampan. Smart Elin, smart! Ikväll (dvs kl.9) ska jag på träning. Sen träning idag igen. Sena träningar är både bra och dåligt. Det som är bra är att man hinner göra massa saker innan träningen, och det som är mindre bra är att man får så ont i magen för att man har mat i magen och att man kommer hem sent.
Nähej, nu får man väl öva lite på svenska läxan och....ja. Ha de bra!
/Elin

here comes the sun




 
Igårkväll var vi och käkade på någon Italiano resturante. Där gick det omkring massa flummiga gubbar som sjöng "when the moon hits your eye like a big pizzapie" typ. Kul kul! På väg hem fick jag och pappa syn på den nya Beyond Retro! Dit måste jag gå. Härligt att den ligger typ 5 meter ifrån mig.

 Idag ska jag och pappa ut och springa i solen=varmt. Sen får jag se vad jag gör! Jag har verkligen lust att bada. Synd att man inte hade havet bakom husknuten, eller hela grekland. Om ni undrar så, ja, det är jag som ligger där och bubblar i vattnet. Visserligen några år sen.

 Here comes the sun- The Beatles. Den här passar väl in idag?:)



/Elin

torsdag



Idag är det redan torsdag! Snart ska jag ut på träning, tyvärr i regnet..men det får väl gå bra. Sen måste jag hem och plugga glosor.
Kärleksparkens servering är där man alltid köper glass på sommaren i Varberg. Glass, glass, glassss!

/Elin


löven är påväg




Nu är löven på buskarna påväg! Härligt, härligt!
Nej nu måste jag kila och kolla på desperete houswives :) Jag vet inte vad som gör att jag tycker det är bra..det är bra helt enkelt!
/Elin

en rysk, en tysk och en bellman



Efter skolan idag gick jag ut en sväng runt huset och fotade lite grejer. På en liten gräsplätt finns det jättemånga vita små blommor. På bilden ser det ut som om blommorna aldrig tar slut i bakrunden.

Ikväll ska en tysk kille komma hem till oss. Min bror Harald och hans klass åkte för ett tag sen till en tysk klass och var med dom i skolan i en vecka, och nu ska den tyska klassen komma till Haralds klass och vara med dom i skolan i en vecka. En av killarna i den tyska klassen ska bo hos oss. Hehe. Eftersom den där vulkanen har lite dumheter för sig så kunde dom inte komma iväg i måndags, då klassen skulle ha kommit hit, men dom kommer ikväll istället. Men innan det ska jag på gitarren. Åh. Jag orkar inte gå på den. Det tar sån tid att åka dit. Byta tunnelbana och tvärbana hit och dit. Jaja!
/Elin

tandställning

Ja, rubriken säger ju det mesta. Jag ska få tandställning. Jag vet inte riktigt när det ska bli, men ganska snart tror jag. Ojojoj...hur ska detta gå?
/Elin

brand new



Godnatt mina vänner. Ska nu drunkna in i engelskans värld med en apelsin i handen. Apelsin är så fruktansvärt gott, men varför så klibbigt?
/Elin

måndag måndag


Armband från Harald, parfym och små mintpastiller från Johanna! De fick jag igår.

Det har varit strålande väder hela dagen, men plötsligt kom det ett stort grått moln :( Hoppas det inte börjar regna...
Själv mår jag bra, förutom att jag har nyst minst 100 gånger i skolan. Varje gång jag håller på att bli förskyld så börjar jag nysa och så blir mitt vänstra öga helt tårögd och irriterat. Askonstigt. Så jag tror jag stannar hemma från träningen och gör engelska läxan. Jo juste ja, jag har ju no-läxan, svenska läxan, so-läxan och tyskaläxan också. Jihaaaa
/Elin


18e april



Idag blev jag 14år. Har fått massvis med fina presenter från familjen. I paketen låg det nya converse, en ny väska, ett armband och en mascara. Johanna hade skickat en hel låda med massor av saker från Boston! I lådan låg ett linne, en t-shirt, en tröja med axelsmycke, två krämer från the body shop, 5st Victoria's Sectret trosor, en Victoria's secret parfym, en bok och en liten ask med mintpastiller! Allt var jättefint! Från mormor och morfar fick jag en slant. Det sitter aldrig fel :)
Snart ska jag iväg på match och sen ska jag bara vara hemma. Mysmys.
/Elin

monday, tuesday, wednesday and thursday, friday, saturday, saturday to sunday



Hittade en gammal bild på min morfar när han var ung. Vilken tuffing!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt den här veckan men jag har haft fullt upp. Aja, nyss kom jag hem från Petra och snart ska jag och mamma till stan i hopp om att kanske hitta en väska till mig. Jag önskar att jag hade min gamla bruna skinnväska, men tyvärr inte, så jag måste försöka hitta nån liknande.
/Elin

m


helt suddig och tråkigt bild.


Idag var det ju skolstart efter påsklovet, blä, men jag måste säga att det var en skrattig dag. Åtminstånde på gympan. Jisses! Jag behövde verkligen skratta av mig..
Efter skolan gick jag och några goa vänner till zinken och satte oss i solskenet. Man blev ju halt paff av att det var så varmt!
Nä nu måste jag packa väskan och kila iväg på träning. Jädrans sen träning idag, 9 till 10.
/Elin


vår vår vår



Här i Varberg verkar våren ha kommit på riktigt! Hörde att det hade snöat i Stockholm igen. Fy fanken.
Igår sov jag över hos Astrid med Ebba och vi spelade nåt jäkla tv-spel hela kvällen. Vi började efter vi hade käkat och sen blev vi helt fästa vid det. Haha.
Idag ska Astrid, Ebba, Siri och Elsa sova här och i morgon ska vi upp ganska tidigt för vid halv elva ska vi ta tåget till Göteborg! Jag kan ju passa på att säga att morfars data är fruktansvärt seg så jag har varken lust eller ork till att sitta och vänta i 5minuter på att internet ska ladda klart.
Nu ska jag kila!
/Elin

måndag




photos




Här kommer några bilder från igår. Finfint väder var det också. Både Ebba och Siri har Sony kameror medans jag har Nikon:)
/Elin


morning morning



Hallådär! Igår var det en toppendag. Jag, Astrid, Ebba och Siri gick runt på stan och jag hittade en skjorta, en tröja och ett par örhängen. Sen gick vi ut med alla våra kameror och fotade i skogen och på kanonbacken. På kvällen åkte jag och mamma hem till familjen Hörbäck och käkade jättegoda hamburgare som Ica (Ica= Inga Christina Andersson), Astrids mamma hade gjort. Sen cyklade jag och Astrid ner till elden där vi träffade Ebba, Siri och Elsa. Elsa hade lite otur för när hon skulle springa mot oss så snubblade hon på en liten kulle och blev lite lerig...men hon överlevde!
Idag ska jag åka till Lynn och Lalle med Harald och mamma. Och sen senare ikväll ska jag träffa SIRI och kanske dom andra.
/Elin

old shoes



Kolla vilka tjusiga dojjor jag hade när jag var liten..längst fram kan man se att dom är lite slitna. Antagligen har jag ramlat i backen några gånger...

Igårkväll cyklade jag hem till Astrid. Vi gick ut och lullade lite i påskbergsskogen, hehe! När vi kom hem igen fick vi ett antal skrattattacker, det kan bero på att jag skulle åka rutchkana ner för hennes ben..öh, ja...
I morse gick jag och Harald på påskäggsjakten. Mamma och pappa brukar alltid ge oss en lapp där det står nån ledtråd, typ "under kudden i mormors rum". Till slut hittar man påskäggen :P Det har vi gjort ända sen vi var jättesmå. Men nu måste jag cykla iväg för jag ska tydligen på stan med Astrid.
/Elin


glad påsk



Nu är vi hemma på snäckvägen (även kallad skräckvägen..). Dagen har tillbringats på Gekås/Ullared. Hittade lite smått och gott där:) Som vanligt var det smockat med folk, men det gick bra iallafall! Och imorgon ska vi till Astrid på kvällen och ha jädrans röj! Hehe. Jaja, nu ska jag lägga mig och kolla på tv ett tag. Man blir ju helt snurrig i huvudet av att vara på Gekås. Jesus!
/Elin

skratt skratt



Nu bär det snart av till Varberg. Jag kan ju passa på att berätta att vi försökte, två gånger faktiskt, att göra några aprilskämt i skolan. Men det gick inte riktigt som planerat, haha! Gud vilka skrattattacker jag, Yassin och Petra fick efter svenskan, herregud! Ni vet då när man skrattar så mycket att man seriöst (nästan iallafall) tror att man kommer kissa ner sig. Jesus!
Ha det bra!
/Elin

RSS 2.0