bara för att




•När jag var mindre hängde jag alltid ut mitt täcke på balkongen innan jag skulle gå och lägga mig. Tyckte det var fett skönt att täcket var svalt och skönt. Wait a minute...jag har nog berättat det där förut. haha, jag har nog tappat minnet av den här förskyldningen.

•Jag tycker att svenska lantchips är dom godaste chipsen! Alla smaker är så jädra goda :) Det dåliga är att en påse innehåller så lite.

•Jag saknar att använda tandtråd! Har inte använt det på ett år, eftersom tanställningen är i vägen. LÄNGTAR TILLS DEN ÄR BORTA.

•När jag, Jonna och Linda skulle beställa mat på mc donalds i fredags innan hammarbymatchen så skulle jag beställa en milkshake. Av någon konstig anledning så sa jag inte milkshake utan smält glass istället. MAHAHHahaH gud va roligt elin alla garvar ihjäl sig! nejmen prutt va tråkigt. (linda tvingade mig att skriva det, säger vi..)

•Jag hatar att te luktar mycket godare än vad det smakar!


JAG VILL UUUT

Nu, NU SKA JAG BLI FRISK. Tänker inte sitta här på röva i fler dagar. Imorgon ska jag vakna upp och vara på topp, ok? Bra. Ett litet tips bara innan vi lämnar ämnet: nys aldrig när ni böjer er fram! Jag gjorde det idag, och aouch säger jag bara. Knäckte typ ryggen av mig.

Happ, vad har ni haft för er idag då? Själv har jag suttit och läst min bok, tittat på ännu mer satc och försökt att sova. Höjdpunkten idag kommer absolut bli housewives senare ikvälllllll. Nu ska jag påbörja min trehundrafemtiotusentrettiosjätte tekopp. Tummen uppppppp!

/Elin

 


hälsningar från en sjuk elin



3 bilder som symboliserar vad jag har haft för mig de tre senaste dagarna. Vaniljglass: för att lindra den smärta som råder i min hals (påminner om den där halstablett-reklamen. när en kille käkar spagetti fast det är ståltråd istället..). Te: Smak av rabarber och vanlij, också för att lindra det fruktansvärda, obegripligt irriterande halsontet. Nagellack: Ett försök att liva upp stämningen efter en lördag, söndag och måndag hemma.
En annan sak som har hållt mig vid liv (höhö) är sex and the city-boxen. Har kollat igenom typ hela nu, för miljonte gången :) Jag är lite piggare idag, men inte min hals. Jag låter som en kråka och hostar som en...öh..ja, jag vet inte vad.
/Elin

colour



AAAAAAAAAAh jesus va snygga! 59:- från gina tricot! Perfekt till sommaren huh?
/Elin

torsdag



YEEAAHH, på fredag ska jag, Jonna och Linda på matchhh. Det kommer bli superknas och roligt :DDD

Denna tosdagsmorgon börjar vi 9 istället för 10..hrm..bara för att vi ska ut och göra massa undersökningar tillsammans med....*trumvirvel*....5orna! yeey va kul det kommer bli. har verkligen sett fram emot detttttttttt! nejmen, ja. har gjort pastasallad med typ lite pesto, melonklyftor och loka pineapple. Fick nästan hjärtklappning för ett tag sen. Jag skulle lyfta burken med salladen i och så tappade jag hela grejen i golvet och locket flög av, men det visade sig att den hade dubbla lock på sig. himla tur, annars hade jag inte haft nån matsäck.
Nu ska jag tagga till inför denna roliga dag kompisar!!! ha det gött sålänge
/Elin

bullar och saft vetni



Haha, såhär såg det ut hemma hos mig innan träningen här om dagen! Vi kirra' bullar och saft va'. ASNAJZZZ. (detta bidrog till att jag blev så jädra mätt att jag knappt kunde springa på träningen sen, icke bra, icke bra..)
/Elin

ey kolla hit


Åhåh va snygg kjol! Tänk va snyggt i sommar med en långkjol, något snyggt linne, converse och en fin liten brun, sliten väska. Passar inte i varken långkjolar eller långklänningar, men ändå! Tyckte båda färgerna var fina från gina trivot, 299:-.

/Elin



onsdag!



Åh va rolig och glad jag va igår! Böh. Kom nyss hem från skolan. Sista lektionen kollade vi på Stockholm boogie. Den är så jäkla roliig jag döör! På hemkunskapen bakade vi banankaka. Den vart mycket mer lyckad än morotskakan vi bakade förra gången. Heregud asså, den vart inte god, men idag blev det mycket bättre! Egentligen måste jag skriva svenska (vi ska skriva ett tal...OM VAD SOM HELST..?), men jag känner att jag inte har orken att lyfta mitt arsle från stolen och hämta svenska boken. Det är typ sista uppgiften vi har innan sommarlovet (om inte walle får för sig att vi ska ha matteprov. om han gör det, då ligger han risigt till!), så egentligen borde jag satsa som faan, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Såååå, det fixar sig sen helt enkeltttttt.
/Elin

veronica maggio




Blev plötsligt sjukt sugen på att måla något. Jag vill kunna måla, måla så att det blir snyggt. Varje gång jag försöker ser det ut som en 3åring som har målat alltihopa. Min farmor, hon är en jävel på att måla. Hittade en mapp hemma hos henne full med målningar. Målningar av blommor, små sippor. Landskap och sjöar. Min haka föll i golvet..here min gud. Så förbaskat vackert (haha, använder aldrig ordet vackert). Jag vill kunna måla små, fina målningar på all världens saker. Fylla en hel vägg med dom. Det ska jag göra någon gång. när jag har lärt mig måla. ursäkta för ett grymt konstigt inlägg, jag vet inte ens vad jag babblar om, men jag antar att jag längtar efter sommar, ledighet och ingen skola att gå till. nu sista veckorna längtar man så sjukt mycket till lovet. gud va härligt det kommer bli!
• klockan är nu kvart i tio och jag ska faktiskt ta och fixa mig iordning och lägga mig och läsa. hoppas ni sover något alldeles fruktansvärt bra, kompisar! •

måndag



Denna måndagen har varit som alla andra måndagar. Började vid nio och hade svenska, so, no och sen lunch. Efter det engelska, slöjd och e-val. Skriv ner det, kompisar. Ingen träning ikväll heller så jag ska chillaxa hemma. Jag och mami ska ta oss en liten tur också tror jag. DÅ VET NI DET LIXOM.
/Elin
ps. ni måste ge tips till något roligt inlägg jag kan göra!

yey



Måndag igen dååååååå!
/Elin

pics


kladdkakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


woops, molly....vad händer här?


lördagsfrukost på balkongen med syster Johanna! Fil, bananbitar, müsli och melonbitar


molly, petra och stella i skinnarviksparken tidigare ikväll :)♥

Fyra bilder från igår och idag. Efter vi hade haft lite picnik med sushi och mc donalds gick vi och mötte Linn. Vi knallade hem till mig och hade lite tjejsnack eEheHEHeHEHHEhee. Sen skulle alla hem så nu sitter jag här i soffan och chillaxar.
/Elin

saturday night

Har kutat som sjutton på matchen idag! Mina ben är slajm men jag ska kämpa mig ut och träffa Molly och Petra (och kanske Stella). Vi ska köpa någe att käka och sen sätta oss nån stans och ha det mys. Solen skiner fortfarande så det blir säkert en toppenkväll :) Efter det ska vi typ hem till nån och kolla på film! Hoppas ni får det superkuuul kompisar, hejdo!
/Elin

heh



Haha har den här låten på skalen just nu! Älskar shreeeeeeeeeeeek ♥
/Elin

close



Halloj! Fredag idag, fett skööönt! :) Är på jättebra humör men lite trött sådär. Efter skolan grabbade jag kameran och fotade lite. Ska äta middag om ett tag och sen ska jag träffa Molly, Yassin och Petra. Får se vad vi hittar på :) Hoppas alla får en jätteeeefet kväll!
/Elin

knas eller vad



jag är en usel bloggare just nu, hehheee! Har inte fotat på hundra år, men jag tror jag ska ut en sväng efter skolan imorrn med det nya objektivet. Har inte riktigt hunnit lära känna det än :D ihiihi jag längtaaar. hoppas det är soligt då!
Ikväll har jag pluggat och pluggat. Skrivit en slutsats till so-grejen, övat på tyska glosorna och stickat på min strumpor, haha! Den ena strumpan är snart klar!!!!!!!!!!eeeyyeyeyy va sa ni nu då. proffsstickaren nr. 1 på G! Mamma och jag åt på café fotöljen och sen gick vi till konsum och köpte frukt och nötter. Myys :D
/Elin

onsdag redan!


Jonna och Kayla


snyggt där lindo


jätteglada!


promenix idag :)



Höhö, några bilder från idag.

Har precis kollat klart på grey's anatomy. Efter skolan idag träffade jag Jonna och Linda. Vi satte oss i solen en stund på ett berg utanför mitt hus, sen gick vi till mc donalds för jonna skulle äta. Efter ett tag kom Maja också och sen åkte vi till kanalplan. Vi, laget, skulle nämligen prova de nya tränings och matchkläderna. Dom var typ katastrof. Dom va astighta i armarna så uschushcuscccch va jobbiga dom va. Kan vi inte bara få ha samma modell som vi har nu? Böööh. Efter det åkte jag hem. Mötte Yassin och Molly och vi gick på en promenad i en timma, ehehe! Nu ska jag fixa iordning mig och så. Imorrn har jag sovmorgon så yeyeye fast första lektionen är gympa och då ska vi springa. Hatar att springa med skolaaaaaaan.
/Elin

tisdag


haha! har ingen annan bra bild, så jag tog en från storsjöcupen förra sommarn. Ska dit i år igen med laget, sjukt kul kommer det bli!

Idag har jag städat här hemma. Det är nämligen Operation Dagsverke, så jag fick en slant för det! (ni skulle sett asså! jag flög omkring med dammsugaren sen fasen). Jag vart klar ganska tidigt så jag åkte till mammas jobb och sen gick vi längst götgatan och sen hornsgatan och hem. Dagen har varit lugn och skön och inget plugg har jag heller just nu.
Nyss kom värsta regnskuren och ska snart på träning. Vi ska träna på äkta gräs (vanligtvis spelar vi på kanalplan, på konstgräs) så hela planen kommer typ vara massa lergegg. Vi får väl se hur kul det kommer bli...bööh. Lär komma hem helt blöt och lerig!!!!
/Elin

brunbrända ben och solblekt hår

 

Provade den här skjortan på gt idag. Tyckte den hade en jädrigt snygg färg. Tänk att ha den i sommar när man är brun instoppad i ett par höga jeansshorts. Massa armband och ett par skitiga converse. Eheheheeeh. DEN NI! :)

Köpte den inte, men jag ska funta lite på saken!

/Elin


angelica blick



here du min skapare va jag älskar den här tjejens hår. SÅ JÄKLA SNYYYYYYYYYGGGGT!
/Elin

haha intressant

Nu bär det snart av till träningen!
/Elin

höhö




HÄRLIGT

höhö




HÄRLIGT

söndag



Tog typ inga bilder igår, så hehe, jaja!
Idag vaknade jag ganska sent, skrev klart min so-grej och sen åkte jag, mamma, pappa och farmor och köpte lite kläder. Jag hittade en fin vit tröja/blus med små blommor på från...lindex? Jag tror det va lindex! Kan ta kort och visa den sen. Resten av dagen kommer jag bara ta't lugnt. Jamie Oliver börjar typ nu på tv4+ så jag ska slänga mig i soffan och kolla på det en stund :) Hörs senare!
/Elin

lördag



Hejheeeeeeeeeeeeeeeej. Har haft tjejmiddag ikväll med några tjejer (försenad födelsedagsmiddag). Vi käkade massa och åt min goda tårta! Sen shakade vi loss lite och sen kollade vi en stund på eurovision song contest.
1½ timma senare typ...
jahapp, sverige kom på tredje plats! Äncå väldigt bra! :) Nu ska jag sööövaa
/Elin

pappa hade plockat liljekonvalj



Halloj kompisar! Idag är det fredag den 13e, men jag har inte haft någon otur direkt. Inte vad jag har märkt iallafall. Slutade skolan ganska tidigt eftersom jag fick gå hem från so-lektionen för att skriva hemma. Sen städade jag lite, handlade lite saker till en tårta och skrev på so-uppgiften. Ikväll ska jag bara stanna hemma för imorrn är det match och samlingen är redan klockan åtta på morgonen! Fett kul kommer det bli! :) Efter matchen får jag se vad jag hittar på, men på kvällen blir det tjejmiddag här hemma. WOOP WOOP!
/Elin

woho

Haha, Fanny gissade rätt på den lilla frågan som jag ställde i förra inlägget. Det är en monkistrumpa helt enkelt! Har massa konstiga strumpor som kommer från monki. :) Härmed förklarar jag att... FANNY ÄR BÄST! ;) grattisgrattis!
/Elin

fredag



Bilder från igår eftermiddag! Tagna med min mobilkamera!
Igår var alla åttorna ute i tjottahejti och gjorde massa saker. Först skulle vi orientera, sen sätta upp tält, sen skriva packlista och matsedel inför vildmarksveckan. Allting gick väl sådär, haha! Till slut fick vi iallafall äta våran matsäck och efter det åkte vi hem. Jag gick till tandläkaren där dom spännde min tandställning och sätte dit några konstiga krokar. Here min gud va hemskt det ser ut. Jag längtar varkligen till jag får ta ut skrotet. Efter det ringde jag till Yassin och Molly. Vi träffades och satte oss i skånegläntan i solen. Sen kom det ett moln så vi gick hem till Molly. Lite senare tog jag 66an hem och satt och skrev so hela kvällen.
Idag är det freeeeeeeeeeedag. Efter skolan ska jag handla lite saker inför imorrn med mamma och sen kanske jag gör något på kvällen. Tidigt på lördag är det match så taggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa till den!/Elin

ps. den som gissar rätt på vad den fjärde bilden föreställer ÄR BÄST! ;P

en låt som jag har på hjärnan




EY! Kom hem från skolan för ett tag sen. Tog ett glas juice och nu sitter jag här och pluggar lite so. Ska försöka bli klar så fort som möjligt så jag kan gå ut! Det är träning senare ikväll men jag vet ärligt talat inte om jag orkar gå på den. Min kropp är slajm och orkar knappt gå upp för en trappa, haha. Då lär jag inte orka så mycket på träningen heller. Nej, nu ska jag fortsätta med den förbaskade so:n. Ciao så länge!
/Elin

måndag!



HAHAHAHA fyfasiken va ful. tog den innan jag drog ut med yassin och molly på en powerwalk på en timma! nu e jag hemma och ska snart keeeeka grekisk sallad!

lite söndag



/Elin

yummie yummie yummie i got frukt in my tummie



Fruktsallad till lunch! Riktigt länge sen jag åt vattenmelon, men ojoj va gott det är! Banan, vindruvor, äpple och apelsin blev det också. Ett iskallt glas vatten till det. Det satt som en smäck i magen! Stor tumme upp :)
/Elin

yey

Känns superkul att min hals typ dunkar (?) på något konstigt sätt. Det här skulle bli typ den roligaste söndagen på länge med Linda, men näääääääääääääääää. Ska stanna hemma och kurera mig så jag blir helt frisk. So-arbetet (vi har fått en ny inlämningsuppgift IGEN) ska vara klart på fredag, så jag kanske börjar lite med det också. Jag fattar verkligen inte hur alla lärare orkar. Tänk hur mycket dom måste läsa igenom och rätta. Jag tänker fasen skriva miljoner sidor så att dom inser att det kanske inte är så roligt att rätta massa arbeten när solen skiner utanför! Bööööööh på dom.
/Elin

godnatt



Har tänt lite ljus i rummet, satt på mig pyjamasen och snart ska jag sova. Förhoppningsvis vaknar jag imorgon med en frisk och kry hals så jag kan gå ut med Linda! Ha det gött!
/Elin

härliga lördag



Det här har verkligen varit en jättebra lördag, fast slutet vart inte lika bra. Nu ska jag ta allting från början. Läs om ni orkar, haha.
Dagen började med att jag vaknade och åt frukost. Sen packade jag alla min fotbollsprylar och gick ner till konsum. Där mötte jag Linda och vi tog bussen till skanstull. På bussen träffade vi erika. Hon skulle till 7eleven och köpa nånting till frukost så vi hänge på. När vi stog där inne så kommer en kille i 25-års åldern och ba: Har ni inte ätit nån frukost, tjejer? Vi ba : Jo, men inte erika. Han ba: ahmen då får jag köpa varsin bulle till er! Haha, vi ba : jahaaaa..okeeej...tack så mycket! Det va lite random sådär.
Matchen gick asbra och sen stack jag hem. Duschade och mötte Stella och Yassin. Vi köpte smothies och satte oss i solen på bysis. Där satt vi och babblade i typ en och en halv timma och sen sa jag att jag snart måste toppa mitt hår. Och Stella ba jaaa det måste jag med göra. Sen fick vi värsta rycket och bestämde oss för att gå och klippa oss. Haha! Så vi klippte oss!
Sen var det meningen att vi skulle hem till Petra och grilla ikväll. Men min hals började göra sjukt ont så jag stannade hemma. Blir så grymt irriterad. Perfekta kvällen och grillning, men NEJ, klart man ska bli sjuk. Myrslok också. Sitter och kollar på tv och har tråkigt just nu. Nu ska jag ta en Strepsils. Adjö!
/Elin

toppendag

Kon nyss hem från matchen! Vi vannnnnnnnnnnnnnnnn :) Fett bra bajeen ♥
Nu ska jag duscha, och sen ska jag träffa Yassin och Stella för att fika lite, hehe. Ha det göööööööööött!
DET ÄR FETT VARMT UTE, höll på att dö på matchen. Som tur va hade vi hinkar att doppa huvudet i. Blött och svettigt, det är grejer det!
/Elin

lite roligt sådär!

Halloj! Är hemma nu och är proppmätt! På hemvägen gick vi till ett ställe, typ vid mariatorget, och kollade. Mamma hade hört att dom ska spela in en del av milleniumfilmerna (amerikanska) där inatt typ, så det var massa ljussättningar överallt och avspärrningar. Vi stog och kollade lite och dom hade till och med sprutat massa konstgjord snö på taken och lite av marken. Hehe, sen kom en tjej (innanför avspärrningen) på motoscykel. Kanske tjejen som ska spela Lisbeth? Fast nää..det var säkert någon som skulle spela henne, hon får nog inte åka motorcykel.


lampooooooooooooor

ännu mer lampor som stack upp från husen


Här är tjejen på motorcykeln. Det var typ inspelning precis då för killen som står bredvid typ ba 3...2..1..GO! och sen körde hon iväg igen. Ser ni där i bakgrunden på taken? Snöööööö
Sen tyckte jag att mina kära päron skulle få vara med här på bloggen idag. Låt mig presentera Lars-Eric (fint pappa, fint!) och Christina! YEY :)

Nu ska jag sövaaaa, match imorrn!
/Elin

fredag



Slutade lite tidigare idag för jag och Yassin börjde jobba med so:n innan lektionen hade börjat. Gick hem och såg ett fint träd. Hämtade kameran och bytte till det nya objektivet. Sen fotade jag trädets blommor och här är två bilder tagna för typ 5minuter sen. Typ ääälskar objektivet. Bilderna blir en helt annan grej! Det blåste ute så det vart lite svårt att fota, men det gick ganska bra iallafall.
Ikväll ska jag på resturang med familjen och Astrids syster Frida som är i Stockholm nu. Myspys! Sen kanske jag träffar nån senare. Imorrn är det match på morgonen så jag måste soooooova mycket inatt. Hoppas ni får en trevlig och rolig fredagskväll kompisar!
/Elin

dance the night away



här sitter jag och yassin och är lite c00la sådär dårååååååååååååååååååååååååååååå
/Elin

Micro NIKKOR 60mm ♥

Tänkte göra ett inlägg om mitt nya objektiv! Har också uppdaterat kategorin min kamera, klicka HÄR för att komma dit.
Tänkte först visa vad som är skillnaden på mina två objektiv. Mitt första (fick 2009) heter NIKKOR 18-105mm. Det är ett zoomobjektiv och fungerat till mycket. Mitt nya objektiv fick jag när jag fyllde år, i april, och det är superbra!

Denna bilden tog jag för några veckor sen med mitt gamla objektiv. Detta är så nära jag kan komma för att få skärpa.


Denna bilden tog jag lite snabbt för typ en halvtimma sen med det nya objektivet. Ser ni att jag kan komma mycket närmare än med det andra objektivet? JAAA DET KAN JAG. Inte världens finaste bild men jag tog den snabbt!


Här är några andra bilder som är tagna med det nya objektivet också:



Nu ska jag dra ut med Yassin en sväng tror jag!
/Elin

stockholmo


tog bilden för ett år sedan, första riktigt varma och härliga sommarkvällen i Stockholm.

Hej kompisar! Har inte bloggat sen i typ måndags, eller nåt sånt. Jag har bara haft lite annat att göra. Läxor, prov och träningar! Idag börjar jag 10.05 med gympa på zinken, men det typ regnar så jag hoppas vi får gå in istället. Annars lär det bli lite blött. Ikväll är det iallafall ingen träning så jag ska bara plugga lite på några glosor och chillaxaaaaa. Kommer säkert nåt inlägg då också! Ha en bra dag :)
/Elin

snö dårå

Igår var det löpträning som jag dog lite av. När jag kom hem pluggade jag no. Idag har jag no-prov. Det söar. NI FATTAR VAD JAG MENAR, HÖH? Bloggar kanske ikväll! Nej juste, har ju engelska, hemkunskap och massa annat jag måste göra. Jaja!
/Elin

hiss



MAJS- Är inte majs typ sjukt, underbart, fruktansvärt gott? Det tycker iallafall jag! Jag skulle kunna leva enbart på majs (haha, njaa..). Och majskolvar då!!!!!!!! Ännu godare. MAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJS MAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJSMAJS MAJS!

/Elin

yeeeho superkul att det är söndag, verkligen



Idag har jag:

-Vaknat hos Yassin
-Åkt hem från Yassin
-Pluggat no
-Städat
-Handlat med mamma
-Ätit middag
-Pratat med Molly

Typ. Igårkväll gjorde jag, Petra och Yassin piroger. Dom blev fett goda! Sen skrattade vi massvis åt ett videoklipp från sportlovet, herejesus va knäppt det var. Senare knatade vi runt på söder ett tag med sen hem till Yassin där vi sov. Nuuuu är jag trött och det är söndag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag orkar inte en enda vecka tillllllllllllllllllllllllll. rövis!
/Elin

1 maj

Bloggar lite senare! Har liksom ett no-prov på tisdag höhöhöhöhöhööö

RSS 2.0