ta't lugnt




Halloj min vänner! Fredag och helg. Skönt. Efter skolan träffade jag Isidor, men sedan skulle han iväg så sedan dess har jag chillat med min mamma och syster. Snart ska vi käka middag här hemma hela familjen också :) Nu har det, som tur är, slutat regna. Antar att alla här i Stockholm märkte hur det helt plötsligt började hagla tidigare idag. Det va lite kul sådär! På musiken hade vi prov och på No:n undersökte vi fågelfötter (?) Intressant. Mysigt också. Såklart!
Nu ropar mina familjemedlemmar på mig som ett gäng pundon. TA DET LUGNT FÖR FAN, lixom. Aja! Vi hörs!
/Elin

torsdag





Såhär pigg och glad var jag i morse. Nu är jag dödstrött och mätt. På hemkunskapen lagade alla olika sorters rätter/deserter från mellanamerika. Jag och Yassin gjorde värsta chokladtårtan typ med hallon och chokladgeggimojs på. Det vart fett gott! Det som var lite jobbigt var att man skulle smaka på allas rätter, vilket resulterade i att tårtan inte blev så god när man skulle äta den till sist. Alltså, maten var jättegod och allt, men det blev lite för mycket! Men jaja! :)

Ska snart börja plugga det sista inför musikprovet imorgon. Börjar tröttna lite smått på Mozart och Beethoven och alla dom där snubbarna. Nu får det snart vara nog! Men det är väl bara att stänga av här och plocka fram böckerna antar jag. Yes. Ha det bra så länge!
/Elin

rött läppstift är kletigt och krångligt








knaper knaper




Nu ska jag skriva ett intressant inlägg om SKORPOR. Nej men just nu sitter jag iallafall och äter skorpor. Faktiskt rätt gott att tugga på efter skolan! Fast idag var jag ju inte så mycket i skolan. Vi var bara där en kortis på förmiddagen för sen åkte vi iväg och kollade på bio. Vi såg "jag saknar dig". Ni vet den där som handlar om två tvillingar och sedan så dör den ena tjejen. Filmen var bra.

Det enda som störde mig var dom förbaskade sjunde-klassarna som inte kunde knipa käft. När det kom en jobbig scen (som ni kanske förstår så är det en väldigt sorglig film) så kunde dom inte annat än att börja flabba? Man ba vänta nu här? Vad gick fel? Det var som att dom inte kunde hantera situationen och flamsade bort allt.

Därför väljer jag att jämföra dom med stenar. Hårda och känslolösa. Bortsett från bion så är sjuorna och åttorna så jäkla konstiga. Förut, när jag gick i sjuan, då var jag bokstavligt talat livrädd för dom som gick i nian. Okej, inte livrädd, men ni fattar. Man såg upp till dom, tyckte dom var "coola" och var alltid lite halvt skraj när man skulle gå igenom korridoren. Nu är det inte alls så känns det som. Det känns som dom yngre ba "TÖNTARNA I NIAN blablabla". Äe nu snackar jag kanske bara blaja. ÄE aja. Nuu måste jag plugga.


/Elin

i farmors trädgård




Har ingen aning om vad detta är för konstiga växter. Hittade dom i farmors trädgård i söndags. Mitt objektiv är så himmelens bra också! Den där växten är inte större än min tumme, och ändå kan det bli fokus och skarpa bilder direkt. ÅHEEHH det är så jädra kul!

från i söndags





Här kommer några bilder från i söndags. Jag, mamma och Johanna åkte hem till farmor och gjorde saffransvåfflor. Det var så fint väder att vi till och med kunde sitta ute i solen. Riktigt skönt!

Idag är det tisdag, men ingen vanlig tisdag. Vi har nämligen "klassens dag" och min klass ska tydligen gå på bio! Fett kul! Hoppas på att lärarna har valt någon bra film bara...Skönt nog så börjar vi inte förens klockan tio.
Nu ska jag äta färdigt min frukost här. Hejsvej!
/Elin

våffeldagen




Har nyss ätit frukost med min moder här hemma. Ska om ett tag åka bort mot farmor med mamma och Johanna för att fixa lite våfflor! Det är ju liksom våffeldagen idag. GÖTT! Gårdagskvällen igår va fett rolig! Jag, Felicia, Petra, Yassin och Molly kollade ju på Hungerspelen. Helt sjukt bra ju! Hereguuuud! Alla måste verkligen se den. Och läsa böckerna också för den delen. Böckerna är nog bäst ändå. Men filmen var fortfarande sjukligt bra! Ååååh allt var så spännande! Den bästa delen av filmen var helt klart när dom va inna på arenan. Det händer ju så himla mycket där och man ba JA!!! NU KOMMER DET HÄR! Heh ja..ni fattar. And for your information så drack jag fanta WILDBERRIES. God var den. Testa den :PPPPPpppPPPp MEN JAJA.

/Elin

hunger games

 

ÅH JESUS vilken bra film! Jag vill se den igen, jag vill se den igen, jag vill se den igen, jag vill se den igen, jag vill se den igen och sen vill jag se den igen.

/Elin


24e Mars





Har kommit hem från en sväng ute med Linn och ätit middag. Jag och Linn satt först på zinken i solen en stund, men sedan när solen gick i moln så bytte vi aktivitet till något mer spänningsfullt. Nämligen spionspaning....öh ja.
Innan det var jag ute med mamma och Johanna i vårsolen. Vi gick runt och kollade i affärer och käkade lunch. Mysigt var det!

Ligger för tillfället som en påse potatis i min säng. Blev plötsligt helt sjuk sömnig. Ligger här och typ halvblundar. Men snart måste jag rycka upp mig och börja ta mig mot biooooon. Hoppas fanken att den är bra för annars kommer jag somna! Nej men...aja. Funderade nyss på saker som får mig att rysa. Det värsta är typ när man har en glasspinne och drar mot tänderna. SHIT. ÅHHÄÄ det är så obehagligt! Och jag förstår verkligen inte hur folk kan bita i isglass?! Det. Det. Det. är. inte. kul. usch. Jag får gåshud av tanken!

Just nu skulle jag göra vad som helst för att ligga på en strand, på en handduk och känna solen värma. Seriöst. Tänk er det. Men vet ni vad? För varje dag som går, så kommer det där med sol och bad allt närmare. Nu måste jag kila.

/Elin



nattkäk





Här sitter jag i sängen i skräddarställning. Mätt och trött. Har varit hos Isidor ikväll och knatade hem vid halv tolv-tiden. När jag kom hem norpade jag åt mig flingpaketet och mjölken. Gjorde mig en liten skål, och det satt riktigt gött i magen! Nu fattas bara lite tandborstning och fixning och sen ska jag krypa ner under täcket och sova hela natten, utan att behöva gå upp typ 7.

Imorgon ska jag troligtvis umgås med min mor och syster Johanna. Johanna har jag inte träffat på typ tre veckor så det ska bli kul att mysa runt med dom. Tror faktiskt jag ska försöka knäppa några bilder med kameran också. Har inte riktigt haft någon lust att fota på i princip hela vintern, men nu är det ju vår så nu blir det lite roligare!

På kvällen ska jag och vännerna kolla in Hungerspelen på bio. Kommer bli riktigt, riktigt, riktigt roligt. Som man har väntat på att den ska komma ut!
Nej. Nu måste jag sova. Godnatt!
/Elin

damm och HLR






Har kommitt på en nackdel med att det börjar bli ljust på mornarna. Dammet syns. Imorse möttes jag av ett minst sagt dammigt skrivbord, för att inte tala om golvet under skrivbordet. Herejisses. Det hade jag ingen aning om. Får väl grabba dammsugaren och ta några tag där under bordet inom en snar framtid.  Dessutom har vi en ny dammsugare som e fett cool och bra. Så det blir liksom mycket roligare att städa då. Orange och silvrig är den. Värsta high tech!

Idag i skolan så hade halva klassen hjärt- och lungräddning på idrotten. Och det var inte enkelt kan jag säga. Vi hade sånna där extremt obehagliga dockor (ni ser ju själva på bilden) som vi näst intill skulle mosa och pussa sönder för att få till liv. Det där skulle man inte bara göra en gång, utan upprepa typ 10 gånger. Det var seriöst fett utmattande! Nåja. Nu har vi lärt oss det iallafall :)

Skoldagen slutade med att jag, Petra och Yassin knackade på lärarrummet för att säga trevlig helg till vår käre Walle. Där hittade vi muffins från gårdagens utveklingssamtal som vi mumsade i oss. Börjar bli lite standard att gå dit och få kakor och sånt gott som har blivit över. Fett värt!

/Elin


torsdag




Har kommit hem från mitt allra sista utvecklingssamtal på Mariaskolan för typ en timma sen. Lite sorgligt :(((( Höhö! Sitter i köket och lyssnar på radio HAHHAH shit jag e jättetrött alltså! Och mätt också för den delen! Efter skolan träffade jag Isidor och vi gick hem till mig, chillade och lyssnade på musik. Sen kom min moder och ba ska ni med och käka på resturang? Vi ba aa okejjjj. Och sen käkade vi gigantiska hamburgare hela bunten. Så nu är jag mätt för evigt.

Imorgon är det fredag och himmmmmmmmmmmmel och dar vad fort denna veckan har gått! Det var ju tisdag alldeles nyss! JAJA! Fett skönt med helg och allt ju. Nu ska jag snart sova! Måzte bara ta mig i kragen och borsta tänderna och allt. men gud vad jag svamlar. okej. men vet ni? Idag var jag och kompizarna ute på skolgården på lunchrasten och hoppade lite hopprep och lekte vår gamla favoritlek som vi kallade "Ormen" när vi var mindre.  HAHAAHH alla måste tro att vi var värsta pundona och ba TJAAA NU LEKER VI LITE!!!! Aja. Den leken går ut på att jaga, fånga in och rädda varandra.

Dock hade vi bara tio minuter på oss, men det gjorde ingenting. Vi blev trötta som fan iallafall. Hela gänget var minst sagt anfådda och trötta i benen på några få minuter. Fattar inte hur vi orkade springa runt sådär varje dag, varje rast förut. Det är ju brutalt!


Nu måste jag verkligen sova. Jag och hamburgaren. Sov gott mina vänner. Vi hörs. Ja det gör vi. Nu e jag trött! Hejdå!
/Elin

tisdag




Mitt hår är kaos. Måste klippa det inom en snar framtid, annars kommer jag grabba saxen och göra't själver.
Annars då? Har slutat skolan och käkat päron. Klockan 6 börjar träningen idag. Och inte vilken träning som helst, utan intervallträning. Känns sååååådär alltså! Kommer typ orka kuta 1 minut....
Nu måste jag kila!
/Elin

måndag




Vaknade idag, rätt tidigt, och möttes av snöflingor utanför fönstret. Trodde jag hade drömt allt med att våren var påväg, och att det fortfarande var vinter. Usch fy! Vad hände liksom? Som tur var så slutade det snöa nästan på en gång. SÅ DET VAR JU TUR DET! Nu blåser det bara utav helsike utanför. Ingen snö. Puhh! Njut av studiedagen alla personer som har det :P Hejdå!
/Elin

har den här på hjärnan


/Elin

ny jacka och grejs



Söndag. Idag blir det träningsmatch långt bort åt sjuttsingen. Ska städa nuuuuue. Ha det!
/Elin

nytt



HAHA!! Jag hade tandställning när jag tog den här bilden, så jag kunde inte le riktigt.....haha jaja. men okej. ska jag ha den här deisgnen eller nån annan?!?!?!?!?! OOUOUOUOU jag vet inte.
/Elin

dude



Snart kommer min bästaste vän Molly hit. Vi gick runt på stan ett bra tag idag och efter det träffade vi Maja en sväng. Nu kommer hon hit igen och så får vi se vad vi hittar på. Ha det bra!
/Elin

heyyy




Godmorgon! Idag är det lördag och det känns riktigt skönt. Dessutom har vi studiedag på måndag så det blir en extra lång helg. Hur gött är inte det? Har precis gjort i ordning mig och ska snart bege mig in till stan och möta Molly. Vi kommer nog ränna runt där ett tag skulle jag tro. Ni vet jag + Molly + stan= ........wow.........

/Elin

fredag





Åh! Äntligen fredag! Har legat och degat i min säng sedan jag kom hem från skolan. Ytterst skönt :) Just nu håller jag och min brorsa på att laga lite kääääk. Det blir laaaaaaaaaax!! Gött! Efter det ska jag nog gå och träffa några vänner på muk och sen får vi se vad vi hittar på. Hoppas ni får en bra kväll :)
/Elin

okej....här kommer det: några saker om mig...




Jag blir galen om jag inte har toffsar med mig - Om jag inte har toffsar med mig på handleden vart jag än går så blir det väldigt jobbigt kan jag säga! Jag ba WAH WAH WAH. Allt blir k.a.t.a.s.t.r.o.f. BOKSTAVLIGT TALAT :P

Jag hatar när mitt rum är stökigt. Det är bara jobbigt på alla sätt och vis.

Jag vet inte om jag ska köpa vita eller röda converse. Stort problem just nu alltså....HAH. nä men det är svårt.........

Jag älskar att allt blir mer och mer vårigt ute nu. Imorse såg jag värsta knopparna och allt!!!!

Jag gillar bara äpplen som är hårda! Sånna där mjuka och mjöliga är så himla äckligaaaaaa.

Jag ska iväg på utomhusträning snart. Är trött och seg, men FAN ASSÅ NU KÖR VI!!!!!

/Elin

torsdag





Heelluuuuu! Idag är det torsdag, vilket betyder värsta chilldagen i skolan. Endast fyra lektioner varav två är slöjd och hemkunskap= soooeeeffft. Har typ inget plugg just nu. Förutom en svenskatext som jag ska skriva klart idag. Så det känns ju fett skönt! Nu snackar jag om tråkiga saker igen...
MEN! Vet ni vad? Nästa vecka ska jag kolla på hungerspelen!!!!!! Har väntat som fanken på att filmen ska komma ut och nu gör den det! Jag och några vänner ska därför kolla på den på lördag i nästa vecka. Åhå vad jag längtar! Det kommer bli najs.
/Elin

Godmorgon tisdag


orkar. inte. kemi.




Är det bara jag som sitter och panikar lite smått över kemin? Som alla redan vet så är det ju nationella  i No på onsdag. Våran skola har kemi. Toppen. Kul. Just great. BÄSTA ÄMNET LIKSOM ♥
Hur ska man kunna komma ihåg något som vi arbetade med i typ sjuan eller åttan? Det är ju totalt omöjligt, det funkar inte! Vi har fått typ en lista på saker som kan vara bra att kolla igenom innan provet. Där står det massa konstiga ord. Typ kolväten och estrar. Man ba vafan? Och lärarna ba "men hallååååå det där snackade vi om i sjuan och åttan!". Man ba jaha, ja men dåså!!!! Som om man skulle minnas det. SURE BACON.
Ska iallafall ta och fortsätta ett tag till.
Varför fick vi inte biologi istället? Det hade vart så mycket najsigare.
/Elin

måndag



Ny dag och ny vecka! Börjar inte förens fem över halv nio idag....så det är ju skönt. Måndagar är ganska chill. 4 lektion innan lunch och en efter. Men ändå. Det. är. måndag. BLÖÖÖUUUHH!
/Elin

dubbel bubbel


knasig film



Denna filmen såg vi igår på nattbio. PRECIS NÄR ALLT BÖRJADE SÅ BA POFF och så var den slut! Fett kasst!
/Elin

inspiration







från nastygal.com



en pensel och lite färg



Ska försöka trycka små svalor någonstans på min vägg, men vet inte riktigt hur. Trycker svalor på en grej jag håller på med i syslöjden så jag funderar på om det funkar att göra på typ samma sätt, fast på väggen. Killen i färgaffären sa att det. Så det gäller väl bara att våga och köra på! hehehheh

/Elin

första utomhusmatchen




Har nu spelat första utomhusmatchen för i år. Dock var det bara träningsmatch, men ändå! Det va fett skönt att komma ut på kanalplan i solen och ba AAAH! Har precis kommit ut ur duschen och sitter och chillar lite. Tänkte bara säga det, haha.


/Elin

lördagsmorgon



En bild från i somras då jag precis var påväg ut i solen. Åh! Nu får våren ta och komma på riktigt tycker jag!

Min kväll igår va jättebra :) (fett töntigt det där lät) (varför tar jag inte bort det då?) (jag vet inte riktigt) (aja). Har vaknat upp här nu och ska sätta mig med lite läxor som måste fixas. Lite senare ska jag spela träningsmatch utomhus! Det var ju hundra år sedan vi spelade utomhus! Sååååå det kommer bli riktigt kul :) Ikväll ska jag och några vänner först kolla på melodifestivalen (hehe) och seeen ska vi kolla på nattbio! Gissa vilken vi ska se? The devil inside....fyfan alltså. Det kommer bli kul, men det kommer inte bli kul. Fattar ni? Läskiga filmer = inte bra för mig. Men nu kör vi på det!
Hoppas ni får en toppenlördag!
/Elin

det är ju fredag!




Eftersom jag har varit så brutalt dålig på att blogga tänkte jag att det va lika bra att blaffa upp fyra töntiga EGOBILDER! japp.....

Förklaringen till att jag inte har bloggat, vilket är ett ganska ovanligt fenomen, är att jag har pluggat för fulla muggar. Och varit med min nära och kära! Men vet ni vad? Idag är det fredag och det känns grymt skönt. Dagens höjdpunkt var när vi hade slutat och hälsade på Walleman inne på lärarrummet. Gissa vad han langar fram? En låda med brownies och småkakor. Det mina vänner.....det är PURE HAPPINESS. Haha, okej nä kanske inte...men gött var det! Och gissa vad jag ska äta till middag ikväll? TACOS! Jag och några vänner ska dra hem till Hanna och laga middag där tillsammans. ÅÅhhh..mat mat mat. Jag kan aldrig få nog av MAT!!! Känner att det kommer bli en bra kväll asså...

Nu måste jag stänga av den här mojengen och börja göra mig iordning inför avfärg mot........ dumdumdum....KONSUM (MAT!!!)
okej. nog med matsnacket nu alltså. KÄRLEK TILL ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
/Elin

några gamla


bilder från veckan













HALLÅÅÅE!! Första dagen efter sportlovet är avklarad! Kul att träffa alla kompisarna igen efter en hel vecka!  Dock mindre roligt att vi har nationella provet i no nästa vecka...känns inte så kul. Men, men....Efter vi hade slutat så satt jag och Linn på en bänk i solskenet en stund. Så hiiiimla skönt, även fast det va lite kyligt. Nu kommer snart våren igång på riktigt!!!!!! Nåjaaa...har iallafall kommit hem nu och ska snart börja plugga. Det är väl det jag kommer göra resten av denna måndagseftermiddag och kväll. Yesbox!

Ovan ser ni bilder från Åre :) Haha!
/Elin

hemma!



Nu är jag hemma igen efter en vecka i Åre! Bloggar lite senare med bilder och sånt :)
/Elin

RSS 2.0