träning igen!

Ikväll blri det träningggggggg men först no-plugggggggggggggg


Johanna



Nu tycker jag att du ska komma hem! Nu på momangen, poff, bang, NU! Nu har du varit i USA i ca. 9 månader. I januari kommer du äntligen hem igen. Ibland tänker jag "åh gud va roligt det skulle vara om Johanna var med nu". Du är så himla rolig, glad och galen! Jag saknar när du helt plötsligt kan börja typ skratta hysteriskt. Jag värsta lyckoruset när jag tänker på det. Hehe! Jag saknar när vi hade fredagsmys och kollade på nån filmer. När jag kom hem från skolan på fredagar brukade du säga "Nu Elin, nu ska vi först plugga, göra lite läxor och så, sen går vi ner till konsum och köper godis eller grönsaker med dipp, sen bäddar vi ner oss i soffan och kollar på film"
Man ba jaaaaaaaaaa, va mysigt! "Och sen imorgon kan vi gå upp, käka frukost och sen åker vi in till stan och kollar på dedär och dedär".
Gud vilken tur att man har en syster som du. Du är som min förebild. Du tar ansvar, typ planerar och har koll på saker och ting, koll på läget lixom. Okej, det där lät jättekonstigt och tråkigt, men det är svårt att förklara..(:
Det är inte ofta jag skriver sånt här typ åh-jag-älskar-dig-du-är-min-allra-bästa-vän-texter, men du är en person som jag verkligen älskar. Du är verkligen världens bästa syster. Sikken jäkla tur att jag har dig för annars vette fanken hur det hade gått! Hahah! Nejmen, du förstår vad jag menar.
/elin


träjning

Nu ska jag iväg i mörkret på träning! Nu börjar det ju bli värsta hösten så det är kolmörkt om kvällarna. Det är lite smått läskigt när jag ska till träningen så här sent. Busshållplatsen är fett mörk och jag tänker alltid att det kommer hoppa fram en galen man med en kniv. Haha! Nejdå! Nu ska jag inte överdriva.
Har nyss pluggat lite tyska. Ich heisse Elin. Ich wohne in Stockholm. Välj aldrig tyska, så tråkigt.

yummie



När mormor och morfar var här i helgen så tog dom med sig äpplen från sin trädgård. Jäklar säger jag bara! Dom var helt perfekta. Hårda, syrliga och saftiga. Inte halvt mjuka, mjöliga och torra som vissa brukar vara. Yummie!


Och så var det måndag igen. Fick tillbaka en engelska uppsats som vi skrev typ första lektionen i 8an. Det gick bra! Hade också SO, då berättade Walle att han hade varit såhär ----->        <------ nära att få skaka hand med Påven. Vi ba wooooow. Nejmen, iallafall, nu har vi äntligen lämnat området samhälle och ska börja med religion. Det var därför vi snackade om Påven. Visste ni att man kan kalla påven för Papa? Inte jag.



/elin

söndag



Har precis kommit hem. Det är så mysigt att komma hem när det är kallt utomhus. Sätta på sig mjukisbyxorna, en varm kofta. Muuuums va mysigt. Jag längtar lite efter hösten och vintern. Fast sommaren är fortfarande bäst av allt! På höstlovet och jullovet ska jag till Varberg. Gud va jag längtar! Men först blir det ju cup i spanien!
Tidigare idag var jag ute och sprang längst vattnet i tanto, duschade och begav mig till ringen. Köpte lite saker och åkte hem igen. Nu måste jag plugggggaaaaaaaaa.

Jag måste bara få ur mig en sak. Jag älskar glögg. Glögg är så jäkla gott! Jag har inte druckit det sen i julas(kanske för att man brukar dricka det på julen). Och snart är det jul!



/elin

nu måste jag plugga





YEYEYEYYEEEE

hejsan svejsan





den här sista bilden vart lite konstig. Petra skulle stå på huvudet i soffan och av någon konstig anledning så landade hon på mitt huvud och mitt öra blev mosat. Haha! Okej..alla bilder blev konstiga!

Igår åkte jag hem till Molly och där var också Petra, Stella och Yassin. Vi åt tacos som dom hade lagat och kollade på en film. Sen blev det väldigt konstiga bilder. Stella fyller år på måndag så hon fick lite presenter också! Efter filmen så gick vi alla hem igen.

Idag är ska jag bara plugga engelska, tyska och no. Kanske ska jag ut och springa lite också. Känns som jag inte har tränat på evigheter. Jag hoppade ju över träningen i torsdags för jag hade prov dagen efter. Ja, ja!

Ha en bra söndag!
/elinpelin

tjobapadoba



Hejhejhejhejhejheeeeeeeeeeeejjj.
Just nu är jag väldigt trött. Har haft so-prov idag, det gick bra! Och idrott. HAHAHAHA asså seriöst, det var så knäppt på idrotten. Vi hade orientering så vi for omkring i tanto och letade kontroller. En kontroll låg precis vid värsta stupet, så jag, Linn, Hanna och Joel började typ klättra mellan en bergvägg och ett staket. Där krälade vi fram i typ 10minuter utan att få syn på den där kontrollen, hahaha. Asså det låter tråkigt men det fett kul. Linn ba: aj, jag slog i min fot i staketet och nu har jag jätteont i lillfingret. Alla ba: ooooooooookejjj...
Iallafall, när jag kom hem så kom mormor och morfar ända från Varberg och käkade middag här. Dom ska vara här i helgen och imorrn ska vi typ på nån jazz-brunch på mosebacke eller nåt. Jag vet inte riktigt, men det blir säkert kul! :)
Nu ska jag sluta babbla om konstiga saker och sova. Eller nej, först ska jag läsa lite i min bok. Jag måste läsa klart den boken så att jag kan börja läsa en annan bok. Hah.
/Elin

plugg plugg



Haha, just nu sitter jag och Molly och hårdpluggar, på datan. Det är ändå ganska smart ändå. Man lär sig asmycket om man ställer frågor till varann! Toppen!

/elino

Fin tröja!

                            

Tagen från Lookbook!

mums



Här kommer två tips på två grejer som jag använder mycket.

SJP NYC parfymen!
Doftar satans gott måste jag säga! Köpte den i Boston när vi var där. Såå..om du ska köpa en parfym, köp den här! Hahahah gud va töntig jag e.

Oil-free Acne Wash! Den här köpte jag också i usa faktiskt. Fast det här stället låg typ 10min från Beverly Farms. Jag vet att det typ finns nästan exakt den här, men jag tror inte att precis den här finns i Sverige (eftersom det står NEW på den, och Sverige brukar ju vara lite efter..). Typ vanlig ansiktsscrub-grej som luktar pink grapefruit. Jag tycker den är jättebra och man känner sig verkligen helt ren i ansiktet när man har använt den! Tyvärr så håller den på att ta slut nu..

Ha det gött!
/elin

so-boken


Först ska jag hålla so-boken framför mitt ansikte, sen ska jag gilla so-boken, sen ska jag bränna sönder den med en platttång, sen ska jag dö lite granna, sen ska jag spetsa so-boken med en emipre state building staty-grej, sen ska jag visa upp min fina halsduk, sen ska jag sticka lite på min halsduk, sen ska jag visa upp min fina halsduk igen, sen ska jag visa min fina parfym som jag har fått av världens bästa syster och sen ska jag.........hm nja det va allt!

/Elin

suuuuddiiig



Onsdag idaaaaaag. Bara två jobbiga dagar kvar tills det blir helg. Två prov kvar. Usch jag vill bara bli av med dom så fort som möjligt! Idag ska jag iallafall plugga det sista inför matteprovet imorrn och sen ska jag på gitarren. Jag tror visserligen att jag kommer somna innan dess.

/Elin

jag och petra



Just nu har jag massor av läxor och prov. Direkt när jag kommer hem efter skolan så sätter jag mig och pluggar. Och senare är det träning, så det är därför det inte blir så många roliga inlägg. Men, men!

Nu har jag pluggat massa och ätit middag, och snart ska jag på träning. Igår hade jag träning från 20.45-22.00....väldigt sent med det var på kanalplan så det var superkul. Idag slutar träningen 20.45 så jag hinner inte göra särskillt mycket när jag kommer hem. Det är bara att duscha och typ sova. Sooooooovvvvvaaaaaaaaaaaa. Fasiken va skönt det är att sova efter träningen. Då har man precis duschat och är helt trött i kroppen och så somnar man på två sekunder.
Datan har varit lite knäpp på sistonde. I typ lördags så började den typ blinka. Ljust, mörkt, ljust, mörkt..det va lite skummt. Och igår så vägrade den starta över huvud taget. Men idag är det precis som det brukar. hmmm..


Ha det göööööött

/Elin

.

Datan är knäpp


stockholm



Tjoho i stugan!
För en stund sen gick Yassin, Molly och Petra hem härifrån mig. Dom sov ju här inatt. Igårkväll gjorde vi pizza,gick en kvällspromenad och sen när vi kom hem så spelade vi in en massa konstiga filmer med mobilerna. Det va flumm. Hhaha!
Just nu måste jag verkligen göra lite skolgrejer. Det händer mycket den här veckan. Matteprov, so prov, engelska läxa och språk läxa. Så, jag ska typ plugga till klockan 3. Då ska jag åka iväg till kanalplan och vara bollflicka och sen spela match. Mer bilder från igårkväll får komma senare. Den tar ju sån jäkla tid att ladda upp bilderna!

/Elin

lördag



Godmorgon!
Igår så var det värsta kul här hemma. Mamma och pappa hade "after work" med massa kompisar, grannar och massa annat folk. Tillsammans var vi typ 20pers och det va askul. När jag kom hem hjälpte jag mamma med massa mat som vi skulle ha på buffen. Vi hade så jäkla mycket god mat. Jättegott bröd, lax, kyckling, sallader, kex, ost, vindruvor och fanken och hans moster. Så jäkla kul det va alltså! Träffade massa folk som jag inte har träffat på hundra år. Sånt där borde man göra oftare!

Idag är det lördag och jag ska snart gå på yoga med några kompisar :) Vi får väl se hur det går..hehe! Sen ska några sova här hemma hos mig. Vi ska göra hemmagjord pizza och massa gööttt! Imorrn ska jag vara bollflicka på hammarby damernas match, sen ska jag spela match och sen ska jag plugga. Här händer det mycket!

/Elin

shift



Har nån smakat det här tuggumit? Det är lite roligt för först smakar det apelsin (det finns också i jordgubb, tror jag!) och sen efter ett litet tag smakar det mint. Hehe.

Nu ska jag fixa med läxor och sen ska jag till gitarren!

/Elin

strån



Jorå, idag är det onsdag. Halva skolveckan har gått? Weird! Men ja. Idag ska jag gå till skolan (nähääääää?!) men innan ska jag till tandregleringen så att människorna där kan laga min tandställning. Himlans krångel med den där mojengen alltså. Tyvärr så missar jag tekniken, men det får jag ta igen sen. Efter skolan ska jag på gitarr, men innan det måste jag plugga. Likadant som igår. Jag är så jäkla nöjd av det jag gjorde igår. Jag kom hem från skolan, smällde ner alla mina skolböcker (bokstavligt talat ALLA, det är typ tomt i mitt skåp om nätterna för jag tar typ hem alla) på min säng och började läsa igenom alla sidor i so-boken och no-boken, skrev rent en so-grej och gick igenom både tyska och engelska glosorna. 56 engelska. Typ 20 tyska. WALAAAH! Nu känner jag att jag har lite mer koll på alla läxorna iallafall. Puh!

Här på söder spöregnar det idag. Lite mysigt, men blött. Samma gjorde det igårkväll då vi hade träning i gubbängen. Blött, blött!
Nu måste jag snöra på mig conversen och kila till tunnelbanan.
/Elin

sky



Nyss såg jag att det var värsta fina solskenet utanför huset, så jag ba JA och sprang ut med kameran. Några fina bilder blev det iallafall!

regningt är ordet



åh gud. nu har jag verkligen 0 bilder. Alla är suddiga och fula. Det bara regnar ute och har massa läxor som ska göras. Bööh! Nej men nu ska jag inte klaga. Jo föresten bara en sak till: min tandställning är dum. Den har gjort så att jag har fått en glugg mellan mina framtänder. Tanten på tandregleringen säger att det brukar bli så när tänderna flyttas. Så jag hoppas verkligen att det fixar sig sen!
Ikväll blev det ingen träning. Det regnar ute så då är det ju lite svårt att spela då, så den blev inställd. Istället ska jag plugga engenska glosor och dricka te. Kanske kolla på halv åtta hos mig också! Jag vet inte, jag kan inte hjälpa det, men jag älskar det programmet! :) Haha, ellehur Jonna?

/Elin


söndag



Slängde ihop ett litet collage med alla gatuskyltar och annat från usa. Tyckte jag var lite kul.

Idag är det match! ASROLIGT. Behöver verkligen springa av mig!

obehagligt




                                              


Ser på en film om detta hemska den 11 september 2001. Jag får ont i magen när jag tänker på det. Det blev ju inte direkt roligare när jag upptäckte att när vi var i usa så åkte vi från Boston. I ett american airlines-flygplan. Till New york. Precis som det var när det hände. Förutom att flygplanen skulle till LA.

chip chip chips



Nu ska jag äta lite svenska lantchips!

11 september




Yoooooo!
Igår var jag på muk med massa vänner. Där var det massa dansare också som dansade och körde massa battles mot varann. Fett mä roligt! Senare gick jag, Molly och Yassin hem till Molly och sov över där! Riktigt kul var det iallafall!
Nu är jag hemma och har precis duschat. Om ett tag ska jag in till stan och kolla om jag får syn på min fader som springen halvmaran! Ikväll ska jag nog bara vara hemma och slappa, för imorrn blir det match. WOOHU!

/Eli

baddibapbapbeng biddibapbapbeng bo




Idag spelar hoffmaestrooooooooo chraaaaaaaaaaaaaa pååååååååååå grönaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Men jag ska inte dit. Tänkte bara informera om det.
Jag kommer säkert ångra mig grovt mycket..



Idag är det fredag och jag har hundra läxor. Bokstavligt talat. JAG HAR INGEN KONTROLL PÅ ALLA LÄXOR, så jag måste sätta mig ner och skriva ner alla läxor jag har så jag har lite koll. Men det gör jag sen.
Det var så jäkla jobbigt idag, haha. Vi hade 4 lektioner innan lunch, så jag, Petra och Yassin höll på att hungra ihjäl. Och precis när vi ska gå ner till matsalen så går Petras lås till skåpet sönder. Och när vi försökte fixa det så ramlade massa konstiga skruvar och fjädrar ut ur låset och vi ba ooooookejjjj..vi blev typ helt galna för att vi va så hungriga och Petra la sig ner på golver och tjööt och skrattade. Det vart helt knäppt. Till slut fixade vi det iallafall.

Just nu sitter jag, hoffmaestro och robyn och gör ingenting. Ikväll ska jag iallafall till muk med Molly och Yassin och det kommer säkert massa mer gött fölk dit. Eller nej föresten, för alla ska till grönan. OKEJ, nu ska jag inte skriva mer för jag måste verkligen fixa med läxorna. PÅ EN FREDAG. Jisses!


EA



Jättefin bild på träningsoverallsbyxorna (långt ord?). Har varit på träningen, ätit middag, pluggat glosor och kollat på idol.
Guuud jag har verkligen inga bilder på G just nu. Är jättesugen på att bara fota fota fota! Måste gå ut och fota!
/Elin

idag är det torsssssssssdag



Försökte nyss ta lite roliga hopp-bilder innan jag ska ner till zinken och ha idrott. Men dom blev visst inte särskillt bra.
Ikväll ska jag på träning och sen ska jag plugga lite engelska och tyska, guuud så ruligttt. Nejjjjjjjjmen det är faktiskt fredag imorrn, så det får vi vara glada för.


han ser ju glad ut iallafall



Det är ju bra att moderaterna verkligen gillar sin pariledare..det konstiga var att det stog massa moderater bredvid, men ingen gjorde någonting åt att han låg där?

JAHOOO



Idag har jag köpt min efterlängtade fjärrutlösare! Jag och Harald hade lite problem med att få igång den, men sen funkade det! Och den funkar galant! 295 spänn.

HAHAHA! Den här låten satt Hanna och sjöng på HELA syslöjdlektionen. Det va ruligt.
Jag vill bara bara älska dig
jag vill bara bara spöa dig
va kan bara bara dricka varm choklaaaaaaaaaaaaad


/Elin

söndaggg

Gud va irriterad jag blir på min själv...igår kollade jag upp öppettider på onoff för att jag skulle gå dit och köpa en fjärrutlösare till min kamera. Jag gick dit, men dom hade den inte i lagret, men en kille tipsade om någon fotokungen-affär där dom definitivt skulle ha en fjärrutlösare. Han sa att jag skulle följa folkungagatan ganska långt och där skulle affären ligga. Jag följde folkungagatan långt. När gatan typ tog slut (utan att jag hade hittat stället) så gick jag in i nån kiosk och frågade om dom visste vart den låg. Och gubben ba "nämen asså den ligger långt borta vid medborgarplatsen". Precis där jag var från första början. Då tröttnade jag och åkte hem.

Idag kollade jag upp öppettider på en nikon affär på birger jarlsgatan. Det stog att det var öppet på lördagar så jag ba yes och gick till tunnelbanan. Men när jag kom till t-banan så kom jag på att det inte ens var lördag. Heh. Jag kommer aldrig få tag på nån jäkla fjärrutlösare för det är alltid nånting som går fel.
 


seriously





HANNA, JAG & ROBYN

 


Har legat hela natten och haft ont i armen. Va tusan är det för fel på min arm, tänkte jag. När jag gick upp i morse så såg jag att jag hade legat på ett suddiggum. Aotch! För övrigt så kan jag ju berätta att i morse när jag käkade äpplebitar så typ knäckte jag min tandställning typ helt snett. Men jag ska gå dit om två veckor, så jag får hoppas att den inte går totalt sönder. Hah

Igår var jag iallafall på muk med några. Vi satt och snackade och Medin (heter han så?) berättade massa läskiga historier (som vanligt...). Så himla mysigt att bara sitta där och prata, haha:)

majs är gott




Idag har jag suttit och fikat med några vänner på cafe fotöjlen. Det var mysigt att bara sitta där ett tag. Molly och Yassin fyller ju år så dom fick lite fina presenter och så. Jag tror vi satt där i typ 2timmar och en kvart!
Innan, i skolan, spelade vi kom änglar med winnerbäck och var på medborgarplatsen för att fråga frågor till människorna i dom där valstugorna. Båda gick bra.

fina, fina lars winnerbäck.


pärlorrrrrr



Torsdag idag! Fredag imorrn! Skolan gick fort, sovmorgon till 10.05 och slutade hyffsat tidigt. Har ju varit sjuk i två dagar nu så jag har kommit efter i svenskan och matten lite, men det får jag ta igen lite i helgen. 
Imorrn efter skolan ska jag och några vänner och fika nånstans för att Molly och Yassin fyller år här i dagarna, och då ska vi ge lite presenter och sådant. Ska bli kul!
Nu måste jag snart sova.
/Elin

the met


bild tagen på metropolitan museum of art, in the middle of new york cityyyyy. Snyggt med guld, men kanske snyggare som svartvitt? Äsch jag vet inte.

Har varit hemma i två dagar nu tillsammans med en förskyldning. Inte sådär jättemysigt, nej. När man sväljer känns det som någon skrapar med en gaffel i halsen på en. När man lyfter huvudet dunkar det som f*n och skallen känns som 10 tegelstenar. Som tur är börjar det kännas bättre, fast det blir ju alltid lite värre om kvällarna. Ska nog till skolan imorrn.
Nu ska jag söööva!
/Elin


RSS 2.0