mitt liv är över

När jag kom hem gjorde jag världens godaste te till mig. Nu, en timma senare, upptäckte jag till min fasa ATT JAG HADE GLÖMT ATT DRICKA DET. Nu har det blivit kallt och äckligt. Det här var inte bra. Inte bra.
/Elin

elin genom året- webcambilder!


En dag under prao-veckan på Tullys!


C00lcheynr1.se ful bild



OJ himmel! Här hade man långt hår! rätt najs ändå fast det var jobbigt!


Och så kom sommaren! Här var man glad över sina nya Levi's!


SOMMAR I VARBERG. härligtttttttttttttttttttt


Och så kom hösten. käkade typligen lite kalles kaviar här.....(varför inte liksom)


Och nu är vi här.....snart jul, snart första terminen i nian slut, snart jullov, snart snart snart snart allt!!!


/Elin

««»»


tisdag dårå





Gillar den första bilden starkt. Lite förvirrad, arg och boxare på samma gång.
Idag har det varit braaa i skolan. Eller ja, bortsett från att jag typ dog av trötthet! Har varit helt kokotrött hela veckan typ. Men jaja, det överlever man väl.
Ska om ungefär tjugo minuter iväg och möta upp Linda. Vi ska först in och leta efter en grej i stan och sen ska vi på öppethus på ett gymnasiuuuuuum. Mitt första öppethus som jag går på ;) Spännande... resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt antar jag. Skrev So-prov idag och nu har vi inte prov förens om mer än en vecka, så det är luungan helt enkelt.

mys på hög nivå. bon iver!


/Elin

min eftermiddag



Har pluggat geografi och druckit te! Stjärnan sitter uppe i köksfönstret också :)
Nu har jag käkat potatis och lax i mängder. Tror jag spricker alltså! Men gött var det! Ska nog fortsätta lite med so:n men sen får det vara nog. Därefter måste jag ta igen två avsnitt av DH. Har missat två avsnitt pga av träningar och andra grejer. Såååå härlig måndagskväll allihopa!
/Elin

måndag igen !



Startar denna måndag med lite coldplay! och en konstig bild. (shit va långt hår jag hade där! :O)


Söndagskväll

Hejsan svejsan. Innan jag ska gå till sängs så tänkte jag kika in och säga godnatt här. Tidigare var jag ute med linn på en kvällspromenad i rusket. Det blåser och regnar och grejar där ute! Inte det ultimata första advent vädret direkt. Man hade ju önskat att snön låg på marken iallafall! Men det får väl gå.
Imorgon väntar en helt vanlig måndag... Yey!
/Elin


första advent



Första advent och ingen snö? Vad är detta?! Inte bra inte bra!
Har precis ätit lunch. Innan var jag på träning mennnnnnnn nu är jag hemma och måste plugga. Orkar egentligen inte. Men om man bara börjar så brukar det gå ganska bra! Så, jag ska väl ta och börja dårå...typ! Snart ba.
/Elin

lördag




bilder från telefonen!

Denna lördag började med att jag, Harald och pappa var på huddinge sjukhus och hälsade på min farfar.
Han mådde inte så bra så vi åkte dit och drog lite fingerkrok :P (lite internt). Efter det körde vi in till stan där vi åt lunch på kulturhuset. Sen gick pappa och jag till stadium och köpte nya springskor och joggingbyxor till mig :) Mycket fint, mycket fint. Resten av dagen har jag varit hemma, chillat och nu har jag precis duschat och måste göra mig i ordning för snart ska vi till Petra. Där är det nämligen middag för några tjejer och våra föräldrar ;) mys!
Nu ska jag blåsa håret och klä på mig nåt fint!
/Elin


you got me, smiling all the time



Har haft den här låten på huvudet heeeeeeeeela dagen lång. Den sätter sig verkligen fast! Rihanna alltsåååååååååååååååååååååå

hiss och diss!


Elin DISSAR!

♦ När man måste gå upp tidigt och det är sjukt kallt utanför täcket och man verkligen inte orkar ställa sig upp och skulle kunna ligga kvar där i hundratusentals år och, ja.
Detta är ingen rolig situation mina vänner. Jag antar att ni har varit med om liknande under de senaste dagarna/veckorna? Iallafall jag. ÅHÅÅHhh hatar verkligen det! Igårkväll sa jag strängt till min moder att hon skulle väcka mig halv sju på morgonen nästa dag. Och om jag inte gick upp då, då skulle hon säga till mig på skarpen! Morgonen kom....och mamma väckte mig, men inte fan gick jag upp! Jag fattar inte vad om är problemet? Jag tänker typ alltid kvällen innan ba "ähmen. imorgon måste jag gå upp fort". Men sen gör jag aldrig det. Så fort man typ sticker ut tån eller handen så fryser man till is och ligger kvar i en kvart. Helt värdelöst. Inte blir det väl bättre av att man har världens goaste duntäcke...!



ELIN HISSAR!

Iphone!
Vad skulle jag ta mig till utan min fina iPhone? MEEH Det där lät grovt töntigt. Men okej. På riktigt nu asså. Dom är ju så användbara! Facebook, instagram, spel, blablabla! 5 av 5 toasters!!!




New York!
En sådan häftig stad! När jag var där kändes det som i en film! Man såg verkligen massa saker hela tiden som man kände igen från olika filmer man har sett. Skulle lugnt kunna åka dit i typ en månad och bara gå runt och kolla på gatorna. Allt är övercoolt!!!!!!!!!!!

här kommer två bilder som jag har tagit :)



♥ Långklänningar
Det är fett snyggt egentligen, man har aldrig haft det faktiskt (på bilderna provade jag min systers). Typ perfekt för sommarkvällar och passar bra till converse och någon typ oversize tröja över.



Tack och hej!
/Elin



Nu är det bara.......




....EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!
Oh lord! tiden går fort här! Mysigttttt!

Kom hem för typ en timma sedan. Vi var ju på gymnasiemässan, precis som 99% av hela jordens niondeklssare! Kan ju säga att det var ganska mycket folk där...... Jag och Molly kutade runt och snackade med massa olika personer på olika skolor. Det är verkligen sjukt svårt att veta, men nu har jag iallafall en liten hum om vad jag vill gå. Fast neeee! Har druckit lite te och inte gjort någonting sen jag kom hem. Ikväll ska jag bara ta't lugnt tror jag. Igårkväll kom jag hem från träningen vid typ kvart över nio tror jag. Och efter det skulle jag äta och fixa massa saker. Gissa om jag var pigg i morse? Jätte. Men okej. Ikväll ska jag alltså bara plugga lite geografi och chilllaaaaaaaaaaa för imorgon är det fredagggggggg. Gud va härligt. Den här veckan har gått stört fort, men ändå stört långsamt. Och jag är glad att den snart är över! Vill bara ha helg just nu.

Nu ska jag köra lite geografi! innan jag somnar lixom.
/Elin

update: glömde säga att jag i princip har knäckt axeln av mig. Har plockat på mig för många gymnasiekataloger alltså....jesus!

jag och linda igår




Är hemma från träningen nu! Är jättetrött och ska snart gå och sovaaaaa liiiitetett. Då vet ni liksom :) :) Imorgon blir det gymnasiemässan med klassen. Tagg Tagg!
/Elin

a heart like yours in a time like this


åååh shittttt! fett skönt med sommar jöö ;) vill ha solblekt hår!

Okej. Här var det sjukt dålig uppdatering känner jag! Har behövt plugga och så har det hänt massa saker runt om som har tagit upp mina tankar istället för bloggning. Men nu är jag här! Det är onsdagseftermiddag och har nyss överlevt en jättelång svenska lektion där vi tittade på en fruktansvärt skum film. Förvånande, nej. Så är det alltid på svenskan mahah.

Nåja! Sitter just nu vid köksbordet och ska börja skriva ner lite gymnasieskolor och frågor som jag kan ställa imorgon då klassen ska till gymnasiemässan. Blir helt förvirrad av alla skolor och linjer. Skolor hit, linjer dit! Kan inte någon person bara säga vilket gymnasium som passar bäst för mig på en gång så slipper man krångla. Bööööh.
Efter jag är klar med det här måste jag plugga lite glosor och sennnnnnnnnnn ska jag iväg på träningen. Fysträning igen! Igår gjorde vi "coopertestet" med laget också. Det innebär att man ska springa så långt man kan på 12 minuter. Det låter typ fett kort med 12 minuter, men tro mig, det var sjukt jobbigt. Höll bokstavligt talat på att dö. DÖ. Nää okej, jag överdriver alltid med sånt. Men det gick väl helt OK. Sååååå imorgon lär jag ha fetaste träningsverken! yeeeeeyyyyyyyyyyy.

Men nu ska jag sluta babbla här annars kommer jag aldrig hinna det jag måste hinna idag. Woop woop nu kör vi Elin!
/Elin


denna söndag



Igår var det riktigt kul. Kvällen började med att jag mötte upp ett gäng tjejer. Sen gick alla åt olika håll och köpte mat, haha, och efter det gick alla hem till mig. Sen satt vi på mitt vardagsrumsgolv och käkade. MYS! (Y) Vi babblade på och massa grejer och körde lite "rita, gissa" tyyyyyyyyp. Vi skakade rumpa till massa goa låtar och hade det riktigt jäkla kul! Sen kom Viggo och Isi en stund också :)

Idag har jag spelat match i regnet. Vi spelade en träningsmatch mot södertälje på södertälje arena. Det va lite segt tycker jag, men resultatet blev 5-5. Efter det har jag bara tagit det lugnt och träffat min syster och så :) Har precis käkat middag nu, så jag antar att jag måste köra lite kärnfysik nu så jag är välförberedd till provet på onsdag. Är ganska taggad på det alltså! Nu kör vi!!!!!!!!
/Elin

snön vill inte falla





Gick ut och fotade i typ 2 minuter på berget. Solen lyyyste lietetetet. Snön har inte fallit än. Gick hem igen. Hittade den här låten, fick värsta tillbakablicken från i typ sjuan. Då jag missbrukade Coldplay. Jesus!



/Elin

lördag




Börjar detta inlägg med fyra totalt ointressanta bilder. Fula också. Börjar bli himla kyligt ute nu alltså.

Idag ska jag, Linda, Jonna och Cicci på Fotomässan. Vet inte riktigt när jag åker, men om ett tag skulle jag tro. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men ikväll blir det kul iallafall :) Vi höres under dagen ;)
/Elin

godmorgon

Vaknade jättetidigt idag av nån konstig anledning. Igår hade vi fett kul på muk med CoD och gammal go musik! Gick hem vid typ halv tolv tillsammans med Linn och Isidor och sen somnade jag som en stock. Idag bär det av till Fotomässan med Linda, Jonna och Cicci tror jag? Hoppas det blir kul, precis som förra året :) Nu ska jag gå och göra mig lite frukooooooooost. Yummie
/Elin

it's friday



Finally friday!
Måste bara nämna att vi hade världens läskigaste (men världens roligaste) vikarie idag på musiken. På riktigt. Jag, Yassin och Petra skrattade tills vi grät. Vi kunde verkligen inte hjälpa det. Det gick på riktigt inte att sluta skratta! Det är alltid så! När man absolut inte får skratta, då gör man det. Det bara bubblar upp hela tiden. Hohojaja. Det gjorde mig dag :D
Har iallafall tagit det lugnt här hemma sen vi slutade, men snart ska jag typ möta några vänner och gå till muk. Hoppas det blir kul där! :)

/Elin

oh yeah



Hoppla Hoppla! Jag och Linn var ute och vickade på rumporna i mörkret i en timma. RIKTIGT SKÖNT, om jag får säga det själv. Tog en varmt dusch när jag kom hem, gjorde en kopp te och satte mig en stund med No:n. Ska stänga av här nu!
/Elin

torsdag



Åhå. vill typ bo i australien eller nåt. Vid en strand och typ jobba på ett café där. Och efter det surfa. Kanske kan va aupair där? Bo hos en familj vid stranden, ta hand om lite ungar, träffa nya människor och chilla runt. Det skulle vara drömmen typ! Fatta va härligt. Att bara åka bort helt själv och lära sig nya saker! Visst, i början kanske det är lite pirrigt och läskigt, men jag tror man lär sig så sjukt mycket om man reser själv. Det är nog sjukt värt alltså.

Kom hem från skolan för typ en timma sen. Slutade halv två så det e najssssss! Ska till stan man Molly strax. Det var typ nån grej som vi skulle kolla på haha eller jag vet inte! Men det blir bra :) Efter det ska jag träffa Linn för att planera våran gympalektion. Och när vi är klara med det så ska vi ut och powerwalka! Får väl se hur det går...har sån himla träningsverk i vaderna från träning igår. Ajj! Men iallafallllllll...sen ska jag försöka hinna plugga lite No också. bööööh vi håller på med kärnfysik och har prov nästa vecka. Tycker detta området var sjukt ointressant faktiskt, och ofta brukar jag tycka att det är rättså kul. Men icke sa nicke. Inte denna gången.
Nej, nu måste jag grabba mobilen och smsa Molly. Vi höres! CIAO
/Elin

something something



snodde denna lilla grej från Fanny

10 FAVORITER

Färg: svart

Mat: allt. är allätare!

Band: har inget!

Film: Mysteriet på Greveholm (HAHAH). förutom det,

Bok: twilight böckerna, lbalbalbalalaaa finns massa bra böcker

Sport: fotboll!

Årstid: sommar. förutom det, våren

Veckodag: fredag eller lördag

Glassmak: pecannötkola

Tid på dygnet: kvällar (på sommarn)

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: lite trött, men taggad på träning!

Smak: öh va? ost!

Kläder: träningsoverallsbyxor, träningströja

Bakgrund: bob dylan just nu

Nagellack: rött

Tid: 1637

Omgivning: mitt rum. fotölj, fönster, lampa, dörr, skolböcker....

Irritationsobjekt: Inget just nu :)

 

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: va? haha nope!

Brutit mot lagen: Ja, jag antar det

Blivit arresterad: hehe nej

Badat naken: ja?

Varit med på tv: ja hahah

Kysst någon du inte känner: nope

/Elin


hallådär!



ey! ARNE? OLA-CONNY? BENGAN?!!


okej. Tjena Tjena! Är hemma från skolan och har försökt planera en gympalektion som jag och Linn ska ha för femmorna på måndag.
Undrar hur det ska gå....nej. men jag tror faktiskt det bli rättså kul ;) Springa omkring och säga HÅLL KÄFTEN till alla småbarn ser jag fram emot!!!!!!!!!!!!! Uschdå va hemsk jag är.
Nåja. Idag blir det träning igen efter ett ganska lång uppehåll! Ska bli jättehärligt. möhöh. vi ska ha fysträning, så det blir nog rätt kul! Det är så himla skönt, även fast det är stört jobbigt. Ska möta Jonna 20 över 6 (ska äntligen få se henne som brunett!!) och så åker vi tillsammans dit. Innan dess ska jag hinna plugga no, fortsätta med idrotten och fixa i ordning på mitt rum. Måste hinna med allt, så slipper jag göra nåt efter träningen! NU KÖR VI!

/Elin

fel



Jahapp...det var mer än vad jag visste! Trodde den hade premiär idag :O men tydligen inte!
/Elin

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH IDAG HAR BREAKING DAWN PREMIÄR!!!!

och jag ska inte gå.

denna tisdag




Dom senaste bilderna från iPhonen :D haha snygga!
Har nu käkat och duschat efter en 1½ timmas powerwalk. JÄDRAR VA VI GICK! Himla skönt var det! Nu ska jag plugga lite och sen klockan nio så blir det DH, som vanligt :) Go kväll!
/Elin

holaaa


tycker att jag var fetcool på bilden.

Har precis proppat i mig en banan och ska om cirkus 10 minuter knalla ner till zinken och möta Maja. Vi ska nämligen ta en powerwalk runt om här på söder en sväng. Inte dåligt det! BEACH 2012!!!!!!!!!!!!!!!!!! maha. nä.
Okej nu måste jag klä på mig 100 lager kläder för att slippa frysa ihjäl.
/Elin

maja gästbloggisch

Hallå där kött och blåbär! Maja här, också kallad CoolasteBrudeniStan.
Jag gästbloggar här på Elins blogg nu som ni märker. 
Fett awesome! 

Några saker som jag älskar med Elin!!!!!

1. Hennes klockrena humor såklart

2. Hur generös hon är, alltid så sneel

3. Stilen

4. Hennes skratt

5. Att hon alltid får en att skratta

6. Hon lyser alltid upp tillvaron, är hon inte med så känner man hela tiden att det verkligen fattas nåt. Det blir verkligen tomt när inte hon är med.

7. Att hon är bästaste kåmmpiizeen!!

Nu vill jag tipsa om några bra låtar!! 

Anneka- Shut her down


Batlhazar- Fifteen Floors
Hanson- Mmmbop
Hahaha nej jag kommer inte på fler. 
Men hoppas ni haft en bra dag. 
Och läs gärna min blogg. Den suger men ändå! Delar den med min kompis Sally.
unpredictable.blogg.se

Puss och Kraaaaam
MAJA C NILSSON

städkick!



Fick värsta städrycket när jag kom hem, så jag och min broder Harald (EY HARRY!!!! HARRY!!!) började röja runt med dammsugarN i högsta hugg. HAHA.
Nu är vi iallafall färdiga och har också ätit sallad och schtekt lövbiff. Gött var det! :P:Pp:P:.P:Ppppp Sitter just nu och kollar på masterchef haha! Och snart ska jag dricka glögg!! Har längtat efter glögg så länge nu asså åhåååhååh fett gott
Såg ni att maja gäspbloggade förut? Haha, tackar tackar :) ♥
/Elin

Det här skulle komma upp för typ två timmar sedan!


TR



SLOG MITT REKORD PÅ TEMPLERUN IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! typ 3,5 miljoner!!!!!!

Jag har en härlig måndag framför mig som startar på erikstalsbadet. Hela klassen ska dit och typ simma och hålla på med massa test typ? inte kul. SÅÅÅ om en kvart ska jag möta Linn nere vid bussen och så åker vi dit tillsammans. När vi är färdiga där så ska vi tillbaka till skolan för no och svenska. Ganska kort dag ändå ;) Skönt osv. (HAHA OSV. tönt) Nej, nu ska jag stänga av här, men ha det bra idag!
/Elin

gammalt



HAHA. Jag och Stella när vi kollade på Kung fu panda med 3D-glasögon.



HHahahhaha! Jättegammal bild när Hanna, jag, molly, linn och tintin satt i skrapan. Typ 2-3 år sen eller nåt :P Supersnyggingar jö


Här kommer en bild på mig och mina syskon. Johanna, Harald och en minielin. COOLA

/Elin

just so you know



Snart ska jag förhoppningsvis träffa denna krabaten vid namnet Linn! Vi ska typ chilla och kolla på gamla julkalendrar. Det är vår hobby! Vem håller med mig om att mysteriet på greveholm är den bästa julkalendern som finns??? Om ni inte har sett den, SE DEN!
/Elin

ny design och jag gillaren

Enkel och bra :)

schnygg



Lite sådär sugen på sommar och värme. Men det blir mys med jul snart ju :)
/Elin

lördag

Detta har varit en händelserik lördag! Isidor, Viggo och Linn gick precis hem härifrån efter att ha druckit te och babblat på om massa grejs. Roligt och skrattigt värre :D Nu ska jag lägga mig och söva ! Vi hörs!
/Elin

outside my window


helt oredigerad bild från en tidig morgon denna veckan.

Helt super-mega-dunder-skönt med fredag. Har kämpat igenom en dag med matteprov, idrott, so, no, bild och låtskrivade på musiken ;)
Ni missade väl inte 11/11 2011 11:11 idag?? Det gjorde inte jag iallafall! Alla tjejer i klassen stog i omklädningsrummet efter gympan och precis 11 minuter och 11 sekunder över 11 hoppade upp och ner :P Det är lite internt detdär att hoppa uppåt när klockan är på typ 12:12, 10:10 osv...Så, mina vänner, idag var vi med om något historiskt. Detta kommer inte hända förens om 100år igen!

Är helt koko-trött men ska iallafall äta middag här hemma med familjlen och sen knata iväg till muk med Linn och Tova! Förhoppningsvis kommer väl några andra dit som man kan sitta och tjöta med.
Hoppas att ni får en jäääättebra fredagskväll! Och njut så mycket ni kan, för snart är det måndag igen!!!! JA, jag är glädjedödareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. njut bara. BYE :D

/Elin

11 11 11 11 2011

Waaaaaahhhhhhh!!!!!!!! Historisk minut!!!!!!!!!!!!!!!!!


kap



Tröja, från början 200, men det var ju 50% så det blev 100kr



Från början 250, efter rean 125kr



Skjorta, från 300 till 150!



go nuts!



Okej. Måste vara den chilligaste torsdagen på länge. Gick in på bikbok och insåg efter en stund att det var skyltat med "50% på allt i affären". Untz untzzz! Fyndade några fina grejer som jag senare ikväll ska visa. Men först: matteboken.
/Elin

OHYEEAH!

Vafalls!? Plötsligt gick statistiken uppåt rätt mycket! BARA FÖR DET BJUDER JAG PÅ KAVIARBILDEN! & en till jättegammal bild från i våras.



/Elin

onsdag var det här!



Den enda jag skriver om är vad jag har gjort i skolan, vad jag gör efter skolan och vad jag ska hitta på den närmaste timmen. Det blir ju liksom lite enformigt, men what to do? Ni får typ hojta om ni vill att jag ska skriva om något speciellt :) Då kör vi det gamla vanliga då:
I skolan vare najssssss. Helt ok, fast jag har nån hosta som är jättejobbig! host host. På svenskan skrev vi krönikor, vilket var ganska kul! Jisses va trött jag är! :D Måste ringa ett samtal till Molly nu för hon måste hjälpa mig med ett tal i matteboken
/Elin

när kommer snön då?



JADUUUU. det kan man undra....

/Elin

tisdagen den 8e november




1: teee
2: teeee
3: ljusslinga
4: mitt minifönster. Det där &-tecknet i trä köpte jag på en liten affär utanför Ullared. Fett fint tycker jag! Satt som en smäck :D

Denna tisdag är avklarad. Jag och ett gäng tjejer satt kvar i skolan ett tag och pluggade lite matte men nu har jag kommit hem, fotat lite och druckit te. Måste räkna ännu mera ikväll men jag orkar inte riktigttttttttttttt, men det får väl gå! Ska iallafall käka lite nu men efter det får jag väl grabba matteboken och köra hårt ett tag. Hoppas ni får en skön tisdagskväll kompisar! Själv ska jag bänka mig framför DH klockan nio! CIAO!
/Elin

krossa alla fönster



Ganska härlig måndag ändå! Först massa lektioner i skolan och efter det stack jag och Linn hem till mig, babblade och drack te. Sen träffade vi Yassin och Molly och alla vi fyra över västerbron och tillbaka, längst vattnet bort till tanto och hem igen. Myspys :) Har ätit och räknat lite matte men sen blev jag så trött så jag bara tar det lite lugnt nu. Har inte riktigt något att skriva om så nu ska jag nog ta och avsluta här. Imorgon taggar man skolan 8.10! YEYEYe

har haft denna låt på hjärnan hela dagen. HAHAH

e&a




Några bilder på mig och Astrid innan Elsas fezzzttt igårkväll. Det var halloweenfest och jag var Black Swan  (vet inte om det blev så lyckat, men haha) och Astrid var flygvärdinna. ascoola! Tack för kvällen Elsa! :)
Har åkt tåg hela dagen typ och när jag kom hem så packade jag upp, käkade middag och sen gick jag ut och mötte Molly. Har inte träffat henne på hela lovet så va hade en del att snacka om! Vi satte oss i skånegläntan på nån gunga och snackidisnackade ännu mer i slutet och sen vandrade jag hem längst stockholm folktomma gator. Imorgon är det skola igen! Taggaaaaaaaaaa. Nejmen det ska bli lite kul att träffa alla igen :) Ska fixa i ordning mig nu och sen typ sova, för imorgon blir det att gå upp med tuppen! jihaa
/Elin

the life of elin


heeei. heter elin. är 15 år. försöker se söt ut.



miihihiihiihii äh serri. bengan! det är mitt favvonamn! EY BENGAN!


djupt koncentearad på TEMPLE RUN. fast egentligen inte. jag låtsas bara! har klarat över 1 miljon nu. SÅ JÄDRA BRA!


HALÅ? BENGAN!!??


nu käkar jag upp di bengan.


lördag



Om ett tag ska jag och syrran fika lite med Astrid och hennes syrra. Mysmys.
/Elin

JÄTTEVIKTIGT




HAHA. varje gång jag ser att klockan är typ 16.16, 13.13, 12.12....osv så print screenar jag hela tiden. Har samlat på mig några sånna här (detta är bara några). ÄHMEN seriöst. det tråkigaste och mest meningslösa inlägg jag någonsin gjort!!!!!!!!!!!!!!!! yeha yihaaaaa tröttis tröttis yes yes.
/Elin

jag såg ola-konny



Dagen har spenderats på Ullared och sedan hos Astrid. På Ullared införskaffades det vanliga som typ tandborste, deo, shampoo, ny nagelsax, pincett, hittan och dittan. Behövliga saker! På en affär utanför själva Ullared köpte jag två nya saker till mitt rum. När jag kommer hem till Stockholm ska jag ta kort och visa er dom :) Ullared är ett himla roligt ställe. Fullt med "bonn-människor" som plockar på sig alla möjliga, och för det mesta väldigt onödiga, saker. Käkade också thaibuffé och blev proppmätt! Sen åkte vi runt lite på landet bland åkrar och kor och sen hem. Drog till Astrid för att en aning panikslaget försöka komma på något att klä ut mig till imorgon på Elsas halloweenfest. Till slut kom vi på nåt som jag tror kan bli hyffsat bra iallafall....men vi får väl se hur det blir imorgon! :) Nu ska jag fortsätta mysa runt med mormor, morfar och mamma. Bara njuta av att inte behöva sitta och plugga glosor, skiva feta arbeten eller räkna komplicerade tal i matteboken. Bara två dagar kvar av hela höstlovet?! UFF va fort det gick.
bild 1: Siri och jag
bild 2: ULLARED UNTZ UNTZZZ

/Elin

kameran


YÄYÄ


jeans, bikbok - grön t-shirt, monki (länge, länge sen) - svart kofta (under), hm - skinnjacka, hm förra året - halsduk, gina tricot - mössa, mammas

Ska strax ner till staden med Siri. Checka in hennes bloggisch härisch! Vi höres senare eehhehehhehheh
/Elin

MAHA


thats what i mean


ye




rose



lite konstigt att det kommer nya rosor i mormor och morfars trädgård...? det är typ vinter för sjuttsingen!
/Elin

fyfan va snyggaaaaaa!!!!

jadåååååååå. astrid slog nyss mitt rekord på temple run. inte kul. inte kul.
/Elin

myssen är på



Det är lite kallt ute. Virade på mig halsduken och satte på mig mammas mössa. Hatar egentligen mössor...får typ spader på dom efter 1 minut. Så jädra jobbiga! Men denna va rätt mysig! Gick ut och fotade en sväng och jag tror jag fick några fina bilder iallafall. Ska redigera sen :) Längtar tills min syster kommer hit till Varberg imorrn. Dä blir myys. Nu tror jag att jag ska cykla till Astrid en stund. Sen kanske ner till stan och kolla en sväng?
/Elin

Är ute och fotar

Hittade en fin ros. Resten är bara grått och tråkigt!


elsas hemlighet



Läser den här boken nu! Rätt bra än så länge :) Har ju läst 1an och 2an förut så jag känner att jag måste läsa 3an nu. Älskar håret på framsidan. Så fint!
/Elin

lite iphone-pics update





Imorgon ska jag ut och fota och ta fina bilder. Yesbox! Det har jag bestämt nu. Saknar mina finisar i Stockholm lite. En Linda Flodin skulle inte sitta fel just nu. Behöver lite randomness XD XD XD. skoja.

/Elin

hair

before.....                                                                 .....and after.....:D

Visserligen så ser det ut som jag är brunett på första bilden, vilket jag inte var. Och på den andra bilden ser det ut som håret blev helt vitt och mycket ljusare än vad det egentligen är. Haha, så det ser inte ut som på bilderna, men nu har ni iallafall fått se ungefär.
Under dagen har jag varit i stan för jag skulle byta en mascara. Köpte den igår och märke när jag kom hem att den va blå. Men surtanten sa att jag inte kunde byta den så jag ba grrr. Nåja. Sen träffade jag Astrid. Vi satt och kollade på One tree hill och typ somnade. Sen träffade vi Siri och gick en sväng. Sen käkade vi och sen gick dom hem. Nu sitter jag och chillar med mormor och morfar i vardagsrummet. Ute är det kolmörkt och bläätråkigt. Jag menar, tänk om det var sommar nu. Då kunde man gått ut och typ badat i havet eller grillat eller bara gå runt. Nu är det kallt så man fryser rumpan av sig. Usch!
/Elin

Tisdag och hårfixning

Ska alldeles strax cykla ner till stan och fixa håret. Ska bli himla skönt att fixa barret!!


RSS 2.0