:)




plugg plugg



Språk-läxa, So-läxa, musik-läxa, matte-läxa. Det är bara att sätta igång. Men först ska jag äta krääääääftor!

/Elin

ful bild också



Äntligen ser bloggen ut som vanligt igen. Här om dagen skulle jag enkelt och lätt ändra bakrundsfärg, och när jag hade sparat stilmallen och allt så såg hela bloggen vrickad ut. Allting låg huller om buller. Headern fanns inte, menyn låg helt knäppt. Jag var typ 1sekund från att radera hela bloggen och göra en ny för att jag blev så irriterad, men då frågade jag Tove om hon kunde något om bloggdesign. Och det kunde hon! När i jämförde lite stilmallar och sånt så visade det sig att jag hade råkat radera ett litet  -----> }  sånt där tecken ifrån stilmallen. Så jäkla skummt att ett sånt litet tecken kan ställa till det så mycket... Tack Tove!

Idag är det iallafall söndag. Har varit hos farmor och farfar och ätit god lunch, varit ute och sprungit, duschat, ätit middag och nu sitter jag invirad i en filt med mjukiskläder. Tyvärr har jag inte strumpor på mig, så mina tår är isbitar just nu. Men jag orkar inte gå och hämta några, haha. Igår va jag inne i stan en sväng och köpte nya jeans och en topp från monki. Väldigt fin, väldigt fin!


/Elin




Tove är bäst

busigt busigt


// Tove

whaaaat

vad har hänt med min bloggggggggggggg?

drop drop




Idag lär det nog bli lite regnigt, det ser iallafall ut så. Så varför inte två till regniga bilder från igår? 

Den här torsdagen börjar börjar iallafall med en stor, fet, bra, härligt, inte så nödvändig sovmorgon till 10.05. Okej, det är ganska skönt med sovmorgon, men jag hade typ gärna slutat tidigare än att ha en lång sovmorgon. Jag vet att ni tycker jag är konstig.

10.05 ska vi ha teori på gympan, alltså ingen riktigt idrott. Efter lunchen måste jag (och troligtvis några andra) ränna ner till biblioteket och fixa nytt lånekort. För nu har något smart jäkel kommit på att man måste ha ett lånekort för att man ska kunna hämta ut sin mattebok. Jag menar, ge hit min mattebok bara! Vad spelar det för roll om jag har lånekort eller inte? Jajaa. Måste också lämna in ledighetsansökan. För att veckan innan höstlovet ska hela mitt lag till spanien på cup! Så jäkla kul det kommer bli. I somras var det ju cup i östersund (typ väldigt, väldigt, väldigt kul!) och nu blir det ända bort till spanien. Wohu!
Ikväll blir det match ockå ju.

/Elin

rain




Fotade manuellt. Då ställer man in skärpan själv istället för att den gör det automatiskt. Bilderna får såklart dåligare kvalite när man lägger upp dom på bloggen..buu för det!

/Elin

elin har hjärnsläpp



Tjenixen. Ute så regnar det, det börjar typ bli höst...? Provade att klicka en bild från balkongen. Lite snyggt sådär med regndroppar. Idag i skolan var det ändå ganska lugnt. Men en sak har jag märkt, det börjar bli kallt i skolan. I vintras va det seriöst väldigt kallt inne i skolan. Jag vet inte om det var för att det bara var kallt i största allmänhet, eller om det var något fel på elementen. För det var sjukt kallt. Varje morgon tänkte jag "nu måste jag ta en varm kofta på mig så att jag inte fryser". Men ändå så frös jag öronen av mig. Uscha! Hoppas det inte blir så kallt i år...

Idag har jag ingen träning, men jag ska till gitarren och typ bestämma vilken tid jag ska ha den här terminen. Det går nog ganska fort, tror jag. Sen ska jag bara hem. Hem och göra ingenting. Är så jäkla trött nu, men jag tror det är för att jag inte riktigt har vant mig att gå upp så tidigt. Nu ska jag iallafall gå ut och fota regndroppppppppar!

/Elin


onsdag

Vem har sovmorgon idag till 10.25? Vem har sovmorgon imorgon till 10.05? Mohahhah!

/Elin

sundayyy



Vann matchen idag mot serieledarna. 4-1! wiiiihooo.
Imorrn är det första och längsta dagen i skolan. Börjar typ 8.10 och slutar 4. Sådär lagom roligt..

/Elin

konstiga bilder på G



'

Snart ska jag möta Yassin, Molly och Maja vid zinken. Vet inte vad vi ska göra, men det blir säkert kul!

Ha det gött!

freeeeedag


Så jäkla ful bild alltså. HAHA! Jag vet inte ens varför jag lägger upp den här. Usch va ful. Själva bilden alltså, men halsbandet fick jag av Stella från etiopien, tack så mycket! Ringen är från nånstans i Brooklyn!


Gud vilken skön fredag. Strosat omkring på skansen. Okej, där strosade vi inte, utan sprang omkring för att göra klart våra uppgifter. Men sen strosade jag hem. Och somnade...? Fick typ värsta attacken av smärta i tänderna så jag tog en alvedon och tuppade av. Vaknade vid 6-tiden. Sen kom mamma hem med thaimat som käkades på balkongen. Ska bara vara hemma ikväll och typ göra absolut ingenting. Men imorrn! Då blir det jäkla med skoj! Ska typ sova hos Molly med Yassin, Petra och Maja. På söndag blir det match på kanalplaaan ♥ är astaggad!

/Elin


aj aj aj


bilden är från ett fyrverkeri i boston. Lite häftig tycker jag. Ser ut som nån sort el-grej. Haha!

Åååååååååhh. Jag hatar, hatar, hatar min tandställning. Mitt uppe i träningen så ska jag nicka bollen, då jag precis råkar ha min mun lite uppen, så mina tänder typ smäller ihop så det börjar dunka i hela skallen på mig. Jag typ ba wooohoooooooo..och tog en alvedon. Men tänk den dagen jag ska få ut den. Så jäkla skönt det kommer bliiiii.

Nu har jag precis duschat och gjort en sallad till matsäcken imorrn. Tror jag ska lägga mig och läsa eller nåt. Är så jäkla trött.

/Elin


torsdag



Kom nyss hem från erikstalsbadet. Var där med skolan idag. Innan det var jag och fixade tandställning på undertänderna. Inte kul säger jag bara, inte kul. Nu stramar det och drar i hela käken och det känns som tänderna snart kommer ploppa av. Vilket dom förhoppningsvis inte kommer göra. Men man vet ju aldrig. Och jag har bara kunnat surplat i mig en liten Yoggi till lunch än så länge. En halv banan också föresten. Den andra halvan hamnade på marken av någon anlening?
Måste nog prova att äta nån liten mjuk macka iallafall, annars orkar jag nog inte träningen.

/Elin

godnatt

Lite ny design:)


måndag



Tjohoo, här kommer en bild från när vi var hemma hos Linda! Fin va?
Haha, gud va kul vi hade! Vi körde självutlösare som tog typ 10 bilder på raken. Alla rörde sig som ett gäng robotar. 1 2 3 klick, 1 2 3 klick!

Idag har jag strosat runt med Olivia och Linda på södermalm. Sen käkade vi på Subway och sen åkte vi till träningen. Imorrn hoppas jag att jag ska hitta på nåt med Molly, Petra, Yassin och kanske Petra..sista dagen på sommarlovet, you knooooooooow. Usch, usch, usch, usch, usch, usch, usch!

/Elin

typ första gången jag inte kommer på nån rubrik


saknar varberggggg

Klockan är redan 3? Jag fattar inte hur det gick till. Dagarna bara flyget ifrån mig. Klockan 5 ska jag spela match med 95 utv. Hatar när matcher är typ vid den tiden på kvällen. Då tänker jag alltid att jag inte kan hitta på nåt med kompisar för då kommer jag knappt hinna göra nåt med dom. Då kommer jag behöva gå hem jättetidigt. Men, men. Det är iallafall tur att det inte är sådär varmt som igår. Jag menar, jag vill att det ska va varmt, men inte när jag ska spela match.

Igår var jag iallafall på födelsedagsmiddag hos Lindo! Där var det massa med tjejer och vi fick värsta goda maten och värsta goda tårtan. Tog inte med mig kameran och ni skulle bara veta hur mycket jag ångrade mig. Men Linda tog massa bilder med sin nya kamera (Canon Eos 550D!!) så hon får ta och skicka massa bilder till mig sen. Prövade också att ta några bilder med hennes Canon. Typ första gången jag har tyckt att en Canon- kamera är bra. Har alltid tyckt att dom är fett skumma. Men den här, 550D, DEN NI! Den va asbra! Fast Nikon är fortfarande bäst...he.he.he.

Måste ju lägga ut bilder från Washington och Boston och massa sånt. Men det får jag göra nån gång då jag får lust.

imorgon blir det kuuuul



Först, klippning. Sen, hem. Sen..äähh..öööh, jo jag ska typ fixa lite och packa lite saker. Senare typ på eftermiddagen, hem till Jonna. Sen, hem till Linda! Guuud va det ska bli kul hos Linda. Tralallalala!
Nu måste jag sova innan jag tuppar av
/Elin

5 days



Idag så gick jag längst Hornsgatan påväg mot ett ställe där jag skulle beställa klipptid (måste verkligen toppa håret! Så himla slitet som det är nu!) . Och plötsligt så ser jag typ alla mina lärare som sitter och smörjer kråset på thairesturangen. Dom ba jaaa elinnnn snart början skkkoooollllaaann igeeeeeeeeeeen, påå onssddaaag börjaar ddeeett...
Heregud! Skolan börjar på onsdag. Så himla fort det har gått, men så mycket jag har hunnit med!


new york


Nu kommer massvis med bilder från New York. Titta på dom noga, för ni vet inte hur lång tid det tog för mig att ladda upp alla. Haha!



Det första jag såg var typ Yankee stadium (:


Lite häftig bild från en av New Yorks alla gator. Som ni ser så är det väldigt många taxibilar där..


Första kvällen gick vi en promenad i Central Park. Där kryllade det av människor och ekorrar! Ekorrarna hoppade omkring överallt och var knappt rädd för människor. Haha, en dag kom en fram och nosade på Haralds hand.


En fontän i Central park.


Strawberry fields är ett litet område i central park som ligger precis nedanför Dakota buliding. I Dakota building bodde John Lennon och när han dog så tillägnade Yoko Ono en minnesplats av mosaik (kolla bilden där nere). HAHAHHAH, oh gud det känns som jag har värsta skolredovisningen här. Usch då!


Det här va mosaikplattan där det stog Imagine.


Den här bilden tog jag nånstans nära Wall street.


Wall street! Tyckte det nästan va lite obehagligt på den här gatan. När vi kom upp från tunnelbanan så kändes som man kom in i nån filmstudio bland massa kulisser. Ljudet från typ bilar va helt dovt. Det va ganska skumt.


Här är det där stället som man ser från många filmer. Ni vet när dom springer runt och typ håller på med börsen och sånt där. Det är tydligen världens största börs!


Lite närmare.


Här var det frihetsgudinnan. Precis när vi skulle gå på båten så började det spöregna. Precis när vi gick av båten slutade det regna. VILKEN TAJMING! Hehe, nä men det va jättehäftigt att se den på riktigt!


Här kommer en bild från båten. Downtown NY.


Ähm, detta var i entren när vi skulle upp i empire state building!


I hissen.


Typ första bilden på utsikten!


Chrysler building!


I mitten är det Central park. Och den där röda pricken visar ungefär vart vi bodde. Typ bakom den där byggnaden. Upper east side.
Alltså det är helt sjukt stort i new york. När vi gick en långpromenad i central park så upptäckte vi senare, när vi tittade på en karta, att vi hade gått runt i typ en liten del av ett hörn av hela parken.


Typ i mitten av bilden ser man lilla ön med frihetsgudinnan.


Den där byggnaden, som ser ut som ett strykjärn.


Nån gata i Chinatown.


Nån gata i Little Italy.


I Little Italy fanns det ett litet fint café med jättegod glass!


En in-stickad cykel?


En sovande människa nedanför våran balkong...


En häftig bild från nån kväll.


Jahapp. Det var ungefär alla bästa och roligaste bilderna. Vi var i SoHo också, men den dagen var det så varmt att jag knappt orkade gå, så det blev inga bilder därifrån.
Det finns typ 4583645 stycken bilder  till, men det skulle nog ta några år att ladda upp alla dom. Det kommer mer bilder sen från Times Square, Boston och Washington, men det blir i ett annat inlägg.

Jag tänkte bara säga att det var väldigt varmt nere i tunnelbanorna. Okej, visserligen var det typ väldigt varmt ute också, men det var speciellt varmt i tunnelbanorna. Så fort man gick ner till perongen så ba WOHO, kasta vatten på mig, snälla! Nej men, ni fattar? I Stockholm brukar det komma lite kyliga vindpustar sådär ibland. I tunnelbanorna i NY så kom det också LITE vindpustar, men kyliga var dom iallafall inte! Snarare kokheta. Man ba böööh.

/Elin

pannkakor, zinken, i'm from barcelona, parry hotter




Igår stekte jag, Petra och Stella pannkakor! Vi var väldigt hungriga så vi tänkte; hmm..det här receptet är för 10pannkakor, men vi äter ju 10 pannkakor var..så då gör vi receptet gånger 3!
Efter typ 3 pannkakor var så höll vi på att spricka...men som tur var så va Harald hemma så han kunde käka lite också!
Senare gick vi ner till zinken, men sen tröttnade vi och kom på den fantastiska ide'en att vi kunde sova hos Petra. Men innan vi åkte till Petra så åkte vi in till stan för att kolla lite på i'm from barcelona. Ni vet dom där I HAVE BUILT A TREEHOUSE...LALALA nånting. Vi var inte där så länge, utan åkte hem till Petra och kollade på Parry Hotter, drack te och käkade mackor! Mysigt värre.

Idag ska jag gå på sommarlovets första träning (om man bortser från cuper och sånt). Så nu måste jag packa träningsväskan. 
Ha det göttt 

tjoho



Det här kan man kalla teknik.



Här behövs det inga hissar inte. Vad är det för mes? Här kastar vi cementen istället!

/Elin

Beverly farms

Nu får ni hålla er i hatten för här kommer en jäkla massa bilder från usa!



På flyget. Wrom wrooom


Efter typ 10 timmr på ett flyg kom vi tll Boston. Där hämtade JOHANNA oss och körde till huset i Beverly Farms!


Här är huset. Stort och jättefint! Särskillt på toaletterna! Handfaten var ju typ stora som, som, som...ja jag vet inte vad!


Sen gick vi på en promenad runt omkring i området. Vi gick förbi brandstationen.


Roliga bilar var det där:)


Nästa dag åkte vi ner till stranden. Det var tydligen en privatstrand, så det är bara människor som bor där som får vara där, annars måste man betala. Där var det iallafall jättefint!


Tårna i sanden! Lalalaa...


En annan dag åkte vi till ett ställe utanför Beverly Farms som hette Castle Hill. Där fanns ett stort slott med massa gamla fina möbler i. För länge sen bodde tydligen the Crane family där. En knökrik familj.


Nedanför huset låg en jättelång gräsmatta som gick ända ner till havet. Dom gjorde gräsmattan lite vågig så att det skulle se ut som vågor från havet.

Det var nästan allt från Beverly Farms, och det var bara 3dagar! Hur kommer detta gå med alla Newyork bilderna? Det var ju en hel vecka..here vad många bilder det kommer bli. Men nu måste jag sova.
/Elin


home sweet home

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen. Nu måste bara alla hundratals bilder laddas över...heeeeeeeh

HEJ



Säg hej till Max the fish!

/Elin in the states!



RSS 2.0