wiwiwiwi



Kom hem från skolan för ett tag sen. Svenska var sista lektionen där vi precis har börjat med teater-grejs, rätt kul faktiskt. Min grupp fick typ det roligaste manuset, helt klart! Ikväll blir det löpträning med laget och sen ska jag hem och chillerilla. Imorrn är det fredag och efter skolan ska jag hjälpa mamma att göra en cheesecake och sen ska jag på bio med Stella och Petraaaaaaaaa!
Funtar på att fixa om här lite på bloggen. Någon som har nåt tips till hur det ska se ut? Nä, det har ni inte.
/Elin

WALLA WALLA


en härlig bild på min och Linn från idag!

Yooooooho! Den här dagen har varit bra. Efter skolan gick jag och Linn hem till mig och kolla på ett grymt roligt klipp från Big Brother. Asså shit va jag älskar Simon! Sen gick vi ut en sväng för det var soligt och ganska varmt. Vi tog konstiga bilder med fjärren (lägg märke till mannen i bakgrunden som bär på en stol) och sen gick vi hem igen. Jag åkte till gitarren och nu är jag hemma. Har precis fyllt i hälso- och träningsdagboken som vi har fått i uppgift att göra i hemkunskap och idrotten. Man ska alltså fylla i allt man äter + alla fysiska aktiviteter man gör varje dag under en vecka. Förutom det ska man skriva en uppsats där man ska jämföra energiintaget och enerigeförbrukningen samt reflektera över vad .. osv...osv.

Nu börjar strax Grey's Anatomy!
/Elin

tisdag


Tisdag idag då! Det har snöat idag, och efter skolan blev det strömavbrott i typ en timma. Kändes väldigt vintrigt igen. Har varit lite trött och suttit och tagit det lugnt bara. Kollar på sverige- moldavien med pappa och sverige leder med 1-0 just nu! Längtar tills det blir vår på riktigt så jag och min roliga, galna, tokiga, vänliga, äkta vän Linda Flodin kan gå ut och fotografera på stockholms gator. Snart så, snart! Imorgon börjar jag tidigt med hemkunskap. Det kommer bli roligt! Hahah gud vilket tråkigt inlägg.

/Elin

måndag

Har pluggat nonstop hela kvällen. So religionsprov imorrn vetni! Nu ska jag avsluta pluggandet och ta't lugnt ett tag. Sen sova och imorrn sovmorgon!!!!!!!! Wiho!

/Elin

earth hour 2011



Tjenixen! Igår tog jag 66an hem till Yassin. Där satt hon, och jag Petra i mörkret med brasa och tända ljus i en timma. Earth hour! Satt och snackade en stund och sen tog jag 66an hem igen. Mysigt! Hela morgonen har jag repeterat frikyrkor inför religionsprovet på tisdag. Nu har jag precis ätit en liten lunch med mamma och Johanna och om tjugo minuter ska vi in till stan och kolla. Solen skiner, fett härligt! Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Asså woho, tänk, för varje sekund, minut, timma och dag så går det mot sommaren, härliga eftermiddagar på zinken, på kanalplan med svettiga fotbollsträningar (hah). Varberg, saltvatten, Stockholm, Frankrike! JUSTE FAN, jag ska till Frankrike med Molly och Yassin i sommar! Herrejesus va rolig denna här sommaren kommer bli. Summer 2011, watch out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Elin

TÅRTAAAAAAAAAAAAAA



Har precis ätit tårta med familjen, farmor&farfar och mina kusiner. Jag funtar på att göra en egen prinsesstårta när jag fyller år. Hur svårt kan det va? Tror banne mig jag ska pröva en gång! Höhöh. Är iallafall superdupertrött, jag spelade ju match idag också. Ikväll ska jag bara stanna hemma och fasiken va skönt det kommer bli. Syrran och jag kanske kollar på någon rolig film tror jag. Nejeeeeeeeeeeeee nu kan jag inte sitta upp längre. Jag sommmmmmmmmmmmnar. Godnatt haha
/Elin

JAHA



Som ni ser planerar jag och Linda vår långa färd till matchen imorrn. Vi har typ hållt på i en halvtimma men nu vet vi hur ska ska ta oss dit. Nu är bara frågan om allt stämmer. Jaja, det går säkert enligt planen!

/Elin

höhö




Haha här var en väldigt kort sammanfattning av dagen. Det var inte direkt detaljerat. Jag och Linn var också och hälsade på på mfk innan vi träffade Yassin, Hanna och Felicia och käkade våfflor. Just nu sitter jag och snackar med min chattpolare, Linda. Vi är värsta polarna, ska ni veta. Vi snackar om allt från himmel och jord. För tillfället planerar vi våran syjunta. FETT MÄ KUL! Nu är vi sypolers också dårå. Ha det gött!

/Elin


tjing tjong


bilder tagna i morse!

Har haft en jättehärlig ledig fredag! Snart kommer ett inlägg om dagen. Kan ju informera om att det gör stört ont i mina tänder. Har fått såna där katastrof-jobbiga gummisnoddar i munnen. Dom sitter liksom mellan underkäken och överkäken. Fett jobbbigt är det! Buhu. Nu ska jag fixa bilder och sen plugga.
/Elin

skrotet måste fixas

Nu måste jag rusa till tandregleringen. Åh, kommer ha ont ikväll!
/Elin

feather



fjäderörhängen, Indiska, 59:-

Har letat efter dessa länge och igår hängde dom där inne på Indiska! Woho!
/Elin


ledig dag



HAHAH, härliga bilder va? Jag, Linn och Petra tog dom idag i en sån där automat i en tunnelbaneuppgång. Så jädra roligt det var! Måste göras om alltså.
I stan gick vi och kollade lite i affärer. Linn köpte två linnen, Petra köpte ett par solglasögon och jag köpte ett par jeans och ett par örhängen! Får ta kort och visa jeansen och örhängena senare. Vi kollade in på den nya topshop-affären också. Åh gud, vet ni hur mycket fina saker det fanns där eller? Helt sjukt. Sen åt vi på mc donalds och senare åkte vi hem. Nu har jag lagt upp lite bilder på fb från dagen och tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg här. Måste återgå till pluggandet nu asså.

/Elin

23 mars, 2011



Där satt den asså! Perfekt avslutning på veckan, huh? Idag ska jag iallafall på stan med Petra och Molly!

/Elin

wop wop



Här kommer några fler bilder, haha. Alla finns annars på facebook så ja orkade inte lägga upp alla.
Älskar bilden på Jonna asså!

/Elin

!


en bild från i söndags

Direkt när jag kom hem från skolan gjorde jag klart hemkunskapen och sen matten. Nu är det bara so och svenska kvar men det görs imorrn! Nu vet ni vad jag har gjort ikväll HÖHÖH. Jätteroligt. Nu blir det desperate housewives!

hooooooooola!



Hallåådär! Dagen igår var fullspäckad så jag har inte en enda minut över till att sätta igång datan (förutom när jag skulle kolla när bussen gick).
Först var jag i skolan, slutade 4. På sista lektionen var det sjukt konstigt. Jag och Yassin (det här låter så töntigt så jag vet inte vad) började helt utan anledning att skratta. Båda var helt kokotrötta så jag orkade verkligen inte hålla inne all skratt. Så ja..men sen tog lektionen slut och jag knallade hem. När jag kom hem kollade jag på datan när bussen gick och sen gick jag ner till bussen. Jag skulle då till ett spelarmöte med laget och efter mötet var det egentligen träning, men eftersom jag var så trött så tänkte jag att jag skulle hoppa träningen, så jag hade inga träningsgrejer med mig.
Och så kom jag ner till bussen och så står det 8min och ja ba böööh. Och sen ba "men hallå, vad håller jag på med? Det är klart jag ska på träningen!" Så jag kutar hem igen och hämtar sakerna och hinner med bussen. Efter mötet var det träning och jag ska säga er, att det är ett under att jag ens klarade av att stå upp. Jag har inte varit så fruktansvärt trött på länge. Jag förstog inte varför. Jag hade inte gått och lagt mig särskilt sent eller nånting, jag var bara superdupertrött. Som tur var så har jag sovmorgon idag så jag behöver inte skynda mig till skolan på direkten.
I söndag var jag ute på promenix med Jonna, Linda, Maja och Kayla. Vi tog fina bilder i solen. Ovan ser ni två av dom! Jonna, Kayla och Maja på första och Linda på andra :) Fler kommer sen!
Idag är det en helt vanlig dag i skolan, men imorrn är det halvdag och på fredag är det studiedag. Känns tjoooooockt mä najzz.
Gud vilket långt inlägg!
/Elin

hi



Nu kryper jag ner och sover! Fast först ska jag läsa lite. Men sen måste jag sova! En lång dag väntar imorrn. Skola från 8.10- 16.00 sen spelarmöte med laget 17.30 och sen träning. Puuhh!

söndag

Ojojoj har haft fullt upp med matcher, bio och sånt! Nu ska jag snart sticka till Jonna och så ska vi gå ut och fota. Linda kommer också! Bilder kommer sen när jag har tiiiiid! Kanske ikväll?

/Elin

We can cross rivers with our will





lördagsmorgon


HAHAHAHHAHHa eh ja. Detta är en bild från times square, new york, i somras hahahah. Det var proppat med folk på gatorna och så gick Harald fram till två poliser och frågade om han fick ta en bild med dom. HAHA! Det var rätt kul asså. Den dåliga kvalitén beror på att den är tagen med pappas kamera.

Godmorgon, vaknade typ nyss. Igår var jag på muk med massa sköna människor. Vi käkade chilenska piroger som var asgoda, lyssnade på chilensk musik, dansade till chilensk musik och gjorde ett chile- quiz. Som ni märker så var det lite chile- tema, haha. Mysigt värrreee.

Snart ska jag käka frukost och plugga och sen blir det match! Efter det måste jag typ kuta till h&m och prova en bikini (jag svär att den redan är slutsåld) som är röd med volanger. Vi ska simma och göra livräddning med skolan på torsdag och alla mina bikinisar är för små eller bara fula. Det är liksom min plan idag. Om jag inte kommer hem med en bikini idag så ligger jag risigt till asså, för jag har massa träningar i veckan och kommer inte hinna gå och köpa nån efter skolan då.
Tog inte med mig min kamera igår (?) så det blev inga bilder :(

/Elin

tralala



Tjaaa tänkte inte skriva värsta långa texten utan bara en kort liten fredagshälsning. Härligt att snön kom igen då (!) Eller vad säger ni? jaaaaaaaaadå wohooooooo. Snart ska jag iallafall träffa Yassin, Felicia och Molly! Ha en rooooooolig fredagskväll

/Elin

mm

häöhöhöhh igår hade jag besöksrekord

elin langar pic's assooo



Halsduk, jc - skinnjacka, h&m - vit kofta, ingen aning - jeans, cheap monday - skor, converse

Nämen tjena människor. Dagen började med att klassen åkte till högdalen och kollade på en teater. Den va bra :) Sen bar det av igen till skolan och käkade lunch. Sen var det bara no och svenska kvar. Nu är jag hemma och jag laddade precis in några bilder (ovan) från imorse. Förtjusande, inte sant? Jag och Johanna dunkar lite september, men snart måste jag ta mig i kragen och göra hemkunskapen. Ikväll klockan halv nio är det träningsmatch och jag är såååååå taggadddddddddd! OOOCH imorrn är det fredagggg! Wohoo thumbs up very mucho!
Ha en grym torsdag
/Elin

ajj



Halloj! Om ni undrar vad bilder föreställer så är det min omplåstrade tumme. Såklart skar jag mig idag på hemkunskapen. Tummen upp!

Kilade iväg till tandregleringen idag efter skolan, men det visade sig att det var imorgon jag hade tid. Hö? Men imorrn kan jag inte så jag bytte tiden mot en annan nästa vecka. Jahapp. Sen dess har jag pluggat hemkunskap och snart ska jag sätta mig på bussen mot gitarren. Sen ska jag fortsätta med hemkunskapen och sen ska jag kolla på grey's anatomy (jag har redan berättat det, men jeje..). Hoppas ni får en go onsdag!

/Elin

onsdag och soligt

Tjenare alla vänner! Nu drar jag mot hemkunskapennnnnnnnnnn!!!!!!!! Jag kom på en sak! Man borde ha fler lektioner utomhus! Typ gå ut och göra nånting! Känns som man sitter inne och muppar hela dagarna och slösar bort alla värdefulla solstrålar. Eller vad tycker niiiiiii höööö?
Jag måste gå ut och fota snart!!!! Jag blir toookig! Men i helgen ska jag kanske göra det med Linda och Jonna om dom vill, annars kommer jag tvinga dom. HöhHÖHöhöhÖH. Ikväll blir det gitarr, pluggning och Grey's anatomyyyyyyyyyy!!!!!!!!

/Elin

tisdag



Hejsansvejsan. Har haft halvdag idag så det har varit lugnt. Började inte förens klockan ett. Mötte Molly och Yassin på hornsgatan och så käkade vi lunch på ett café. Sen traskade vi till skolan och hade so och sedan språk. Så det var en riktigt kort dag. Nu är jag hemma och ska fixa lite. Räkna matte behöver jag också. Sen vid 6 ska jag på konditionsträning med laget utomhus. Spring, spring, spring!

Idag var det värsta fint väder. Soligt och varmt. Eller ja, ganska varmt. Det är liksom på snäppet för att det ska bli så varmt så man slipper gå och "spänna" sig. Eller njao typ, ni fattar vad jag menar. Träningen slutar åtta och då måste jag kuta hem för klockan nio börjar desperate housewives! Ni får ha det så bra, bye!

/Elin

jo



Hahah okej..nu kör vi en "elin hissar"! wohoo!

Godmorgon juice
- Den här älskar jag! Ja...jag har inte så mer att säga om det, haha. Gott!



Havreknäcke (jag kallar iallafall det för havreknäcke) - Det här typ det godaste knäckebrödet som finns. Äter nästan alltid det hemma till frukost och på lunchen i skolan. Kan äta 4-5 stycken på raken utan problem. Så jädra gott!!!!!!!!!!!



Ögonmakeup remover pads - Dessa köpte jag på kicks i Åre när jag var där på sportlovet. Andra som jag har använt blir man alltid så oljig av, vilket jag inte gillar. Men dom här är banne mig mina favvisar just nu! Det är helt vanliga pads, fast utan olja. Man slipper att bli oljig och dessutom försvinner sminket enkelt. Jag är inte direkt någon expert, men det funkar bra för mig!



/Elin

Träning

Nu sticker jag på träning utomhus. Är lite slut efter första dagen i skolan, men det gick väl bra. Nu ska jag bara kolla upp när bussen går. Hoppas ni har haft en toppen måndag, höhö.
/Elin

ja precis

näääääääääämen asså det blir ju hur härligt som helst att gå upp 7 och börja 8.10. känner att det kommer bli riktigt härligt. HÄRLIGT! supergött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Elin

lördagskväll



Igårkväll laddade vi upp med godis och kollade på melodifestivalen. Vi hade fett mys! Jepsipepsi (?). Idag gick jag upp tidigt eftersom jag skulle på träning klockan 10, men den vart inställd så jag hängde med mamma och pappa och motionssimmade ett tag. Efter det har jag bara skrivit färdigt min praouppgift. Det tog typ hundra år för att jag va trött. Det blev liksom lite skriva en mening-sitta och titta ut genom fönstret, skriva en mening- sitta och titta ut genom fönstret. Men nu är den äntligen klar. Man blir verkligen grymt trött av att bada. Jesus! Har också läst lite i boken "hungerspelen". Är det någon som har läst den? Är den bra?

Ikväll ska jag bara slappa och klockan åtta vet alla vad som händer...solsidan! Jag räknar timmarna. Jag räknar minuterna. Jag räknar sekunderna...mooahhaohahaa. Just nu ligger jag i min brorsas säng med datan i knät. Snart kommer jag säkert tappa datorn i golvet och somna. Men jag vill inte somna. Då kommer jag bli helt konstig. Ni vet hur mosig man blir om man somnar mitt på dagen? Bööh! Tänkte göra en liten "Elin hissar"grej sen. Gissa vad den kommer handla om? MAAAAAAAAAAAT!

/Elin

hej jag heter elin och jag har fetaste halsbandet på mig



Nu sticker jag till Tova och kollar på melodifestivalen. Tar med mig kameran så det kommer förhoppningsvis bilder sen, imorrn kanske. Har träning 10.00 imorrn i Enskede och den slutar 12.00. Efter det ska jag plugga så vi hörs väl efter det antar jag. Har lite brådis här nu asså! Ciao!

/Elin

yummie



HejsanHejsan. Jag och Johanna var ute en sväng på hornsgatan för ett tag sen. Vi kollade in på beyond retro, judits, myrornas och zoe. Johanna köpte ett par riktigt snygga skor på zoe, så om dom spårlöst försvinner så kanske det är jag som har snott dom. Vi sörplade nyss lite söppe och nu ska jag typ...öh.. skriva klart min praouppgift. Sen måste jag gå ut!

/Elin

tjo


Schal, h&m tror jag (gammal) - Skinnjacka, h&m (köpt förra året) - byxor, sheap monday - converse

Haha, fint att jag gör samma pose på båda bilderna.
K00lingen Elin is in tha house. Ska försöka göra lite fler typ dagens klädval blablagrej. Tycker själv att det är grymt roligt att kolla på andras kläder, så jag kan väl lika gärna göra samma sak. YEYYEYEYE nog om det. Kom nyss hem från praoen. Eller nyss och nyss...för typ två timmar sen. Är typ proppmätt för jag har precis klunkat ett chailatte. Bööh va mätt man blir! Snart ska jag äta middag här hemma iallafall så ni får ha det göööööööööööööött.


här kommer ett litet gästinlägg från mig :D
glad helg!!                                                                                              <--- ööh, jaha..?
/ Johanna

/Elin


detta hände efter jobbet igår






Haha, gud vilken tråkig sak. Men jaja. Idag är det fredag vilket betyder att det är sista dagen på praoen, sen är det helg!
/Elin

9e


tog bilderna från bilen när vi åkte hem från åre. dålig kvalité. dumma blogg.se

Idag har jag gjort typ massor med latte och chailatte. Det är fett kul när man har lärt sig allting. Full rulle! I morse var det värsta vårigt ute. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag gick i skinnjacka och converse. ÅHÅHÅHÅH härligt!nSka försöka gå och lägga mig tidigt idag så jag är pigg och glad imorrn! Om det är lika fint väder imorrn som det var idag så ska jag nog gå ut och fotografera lite runt huset här. HÖHÖHhhhÖ!
Är typ ungefär super dubbel mega extremt trött i mina ben så nu ska jag stänga av datan och tvätta mig och slappa.
/Elin

lilla my



Nämen godmorgon. Klockan är snart kvart över tio och jag ska snart dra och möta Molly för att sen gå till Tully's. Satte upp värsta tajta knuten mitt på huvudet idag. Känns liksom lite skönt att inte ha massa jädra hår mitt i trynet. Efter jobbet (HAHA töntigt) så ska jag träffa min käre broder Harald och så ska vi käka nånstans för mamma skulle ut och käka med en kompis och pappa är på nåt ställe med jobbet och Johanna skulle träffa en kompis. Hehe! Men ni får ha en superduper härlig tisdag åhherre det är onsdag. Och hoppas alla som går i 8an i mariaskolan får en rolig dag på era prao-ställen! Om ni är sugna på en hallon, blåbär eller jordgubbssmothie så kom till Tully's på götgatan (jag är pro asså. Men om ni vill ha en latte så får ni fråga Molly för jag kan inte skumma mjölk!)

/Elin

tisdag



Holy macaroni va trött jag är i benen. No kidding. Ska slänga mig i soffan och stanna där resten av kvällen.
Idag fick vi fortsätta att göra smothies, stå i kassan, fixa disken, servera och sånt. Kul var det, men jobbigt! Idag var det mer folk än igår iallafall. Linn, Jonna, Cicci och Maja kom och fikade också.
Just nu är jag helt slut så det blir ingen bloggning ikväll. Det blir imorrn istället. See you later, CIAO!

/elin

heluuu




Hallådär! Vaknade för ett tag sen och nu tänkte jag berätta lite om vad jag och Molly gjorde första dagen på Tully's. Först kom vi dit och hälsade på en kille och en tjej som jobbade där. Killen visade oss hur man malde kaffebönor och vägde påsarna för att se om man hade rätt mängd. Efter det visade han hur man gör när man ska klicka in saker i kassan och hur man gör när kunderna ska betala med kort eller kontant. Sen fick vi testa lite med några kunder. Haha, från början gick det typ jättedåligt men sen gick det lite bättre. På förmiddan var det inte alls mycket folk, bara några som var där och åt frukost.
Framåt lunch kom det mer och mer folk och vi fick sätta disk i diskmaskinen och plocka undan från borden. Vid två kom en ny tjej som jobbade där. Det visade sig att hon hade gått i våran skola förut, hehe! Hon var iallafall superschysst och lärde oss hur man gjorde latte, te och smothies. Efter det fick jag och Molly välja något att äta där! Fett göött var det. Vi tog varsin panini med parma och mozarella!
När klockan var fyra (två timmar kvar att jobba) så började det kännas lite i benen om man säger så. Man blir stört trött asså. Om det hade funnits en säng i närheten hade jag (utan tvekan) slängt mig i den och legat där i 100år. Höhö, näe kanske inte riktigt.
Men iallfall, klockan 6 slutade vi och jag gick på träningen. Snacka om att jag dog. Har inte tränat på typ 3veckor.

/Elin

first day at tha prao

Böööööööööh. Ni vet inte hur trött jag är. Ni vet inte hur mycket jag saknar skolan. Haha, nej men det var ändå kul att praoa. Jag och Molly fick lära oss jättemycket nya saker. Men det berättar jag om imorrn för just nu håller jag på att dö av trötthet. Ska stänga av datorn, bylsa på mig mjukisbyxor och stumpor (håller på att frysa ihjäl!) och sen krypa ner under täcket. MMMMMMMMM SÅ SKÖNT!
/Elin

both ways



Morrnmorrn! Klockan är nu halv tio och om en kvart ska jag pallra mig iväg hem till Molly. Sen ska vi gå till praoen. Hoppas att det går bra!!!!!!! HÅLL TUMMARNA FÖR OSS! Slutar klockan sex och efter det ska jag direkt på träning. Utomhus. Burrburr! Men det kommer säkert gå toppenfint. Får berätta om dagen sen när jag kommer hem om jag hinner. Träningen börjar 18.45 och slutar 20.00 typ så jag vet inte om jag hinner. Annars får jag berätta imorrn på morgonen. Ni vet, vi börjar ju inte förens 11.00 varje dag!!! Hur bra? :D

Denna härliga dag måste ju få en rolig liten låt, ELLER VAD TYCKER NI? Här kommer en fett skön låt jag och pappa lyssnade på i bilen hem från åre igår. Herman's Hermits asså <3
THIS DOOR SWINGS BOTH WAYS, IT GOES BACK AND FORTH!


spola fram till 1:00!

/elin

stockholmo




En kväll var vi och hälsade på i Petras familjs fjällstuga:



Hemma från Åre. Måste säga att det var sjukt skönt att komma ut ur bilen. H3H3!
Har iallafall precis ätit middag och snart börjar solsidan ♥ Efter det ska jag fixa lite tills imorrn för då är det första dagen på praon! Jag och Molly ska ju praoa på götgatis tillsammans :) Fett kul ju! Efter det blir det utomhusträning. Första gången på typ 4324 veckor.

Nu ska jag dra på mig mjukisbyxorna. Fett skönt det är att det inte är skola förens nästa vecka. ASHÄRLIGT.
/Elin

lördag

Lördag idag. Imorrn åker vi hem till Stockholm igen. Veckan har varit grym! För det mesta bra väder och kul att träffa några kompisar också. Idag ska jag, mamma och Johanna gå runt i byn och kolla i affärer. Det passar väldigt bra eftersom jag har sträckt mitt lår! Vi har precis ätit frukost och nu måste jag packa lite och klä på mig. Igår var vi iallafall i Edsåsdalen och hälsade på i Petras stuga. Molly är ju med Petra där också så vi hade jättemys!

/Elin

oh-rey!

Hejsan svejsan! Här kommer ett snabbt inlägg från Åre. Dagarna är jättehärliga, men idag var det väldigt blåsigt och molnigt= alla liftar stängda på toppen= tummen ner! Men annars har det varit gr8. Igår träffade jag Petra, Molly, Maja, Matilda och Vera. Vi hade jätteroligt i liftarna och backen. Idag har jag åkt med min syster Johanna, pappa, Petra, Petras pappa och Molly. Petra och Molly bor i en stuga i Edsåsdalen (eller vad det nu heter) som ligger en bit ifrån Åre. Imorrn ska vi äta middag hos dom där. Mysmys!
Nu ska jag inte babbla om massa saker. Snart ska mamma, pappa, Johanna och jag ner till Åre torg och käka middag på nån resturang. Sen ska jag hit till stugan igen och sova!!!!!!!! Gud va skönt det kommer bli. Gaah! Iallafall, imorrn ska jag kanske träffa Jonna och åka. Ha det gööööööööööööttt berättar mer när jag kommer hem på söndag.

/elin

RSS 2.0