let the sunshine in



bild från Frankrike i somras!

Sitter och knaprar på ett äpple samtidigt som jag försöker hitta något intressant att skriva om när det gäller Zambias geografi. Går ju sådär.... kom hem från skolan för typ en timma sen. Jag och några andra satt kvar och pluggade lite efter skolan, så nu är det i princip bara den där förbaskade engelskan kvar dårå. Fast juste, nästa vecka är det nationella prov i svenska!!!!!!!!!! Känner att det kommer bli jättekul!! ppfpfppfffft! Men nu måste jag fortsätta här innan jag ska på träningen. Kommer nog bokstavligt talat frysa fast. Vi ska nämligen ha löpträning utonhus..weeyyo

/Elin

där satt den



HAHAHHAHA! var tvungen att lägga upp den här alltså!!!!!!!! Min farbror, farmor och PAPPSEN! Hahah jag ba PAPPA HOPPA NUUU! ojojoj..gud va kul det ser ut

/Elin

aaaaaaaallll nightttttttt



HAHA. bild tagen nyss hos Maja hööhöhohööhi!



Petra, Linn, jag och Maja! fett töntiga.....men vi kan inte hjälpa det.




Några bilder från Majas kamera från denna underbara måndag!



/Elin

polaroid



Kolla in denna mhööhöhöhöhhhhhhhh
/Elin

dreamcatcher



•••••••

söndag






Hallådär! Nu har jag kommit hem från Petra. Hade det värsta mys där igårkväll! Vi köpte massa go mat. Alla köpte lite olika. Thai, pizza, sushi. Mumsade i oss det och sedan kollade vi på nån konstigt film som hette Insidious. Den va grovt obehaglig i början men i slutet så kom det typ massa konstiga personer som såg jätteoverkliga ut...då gick skräcken över till garv istället! :P Iallafall lite granna! Vi somnade vid typ halv fyra tror jag så nu är jag lite trött om man säger så :) MEN DÄ Ä GÖTT! Men jaaaa...har ni sett vilket fint väder det är ute idag?? alla ba öh nej? men jo. Det är fett soligt och härligt! Hoppas det fortsätter såhär så kan all snö smälta  fort som som in i sjuttsingen och sen kan alla sånna där bilar komma som sopar bort allt grus och så blir det jättefint uteeeeeeeeeee och så kommer det gröna gräset och allt blir vaaaarmt och skönt! Bra.

Nu ska jag fota lite!
/Elin

fett härlig. ohja


lördag




Ojoj....har inte bloggat på flera dagar. Vet inte riktigt varför men jag har väl gjort andra saker. Pluggat, tränat och varit med mina fina vänner. Denna lördag har jag spelat match och efter det åkte jag direkt hem och duschade och så. Linda kom till mig och chillade. Träffade Jonna, åkte till ringen. Snackelisnackade om mucho roliga grejer ;););;):) lille jonni! Nu är jag hemma och ska börja packa lite grejs snart. Ska åka ut till Petra och sova där inatt med Yassin, Stella, Maja och Molly.
Har tänkt på en sak. Jag och mina närmsta vänner har verkligen våran egna humor. Det är helt sjukt vad jag kan skratta åt extremt tråkiga och töntiga saker. Folk måste tro att vi är dumma i huvudet på riktigt. MEN FAN VA JAG GILLARE! När jag börjar gymnasiet kommer alla ba ööööööööh vad är det där för brud? haha! knas! men iallafall. Ska stänga av här nu och ta bussen. Hoppas ni får en bra lördagskväll :)  jag ska hänga med mina homies.
/Elin

linda


light the light



Och så var det måndag. Har kommit hem från skolan och hunnit rensa min hög av gymnasiekataloger och tidningar och grejer som legat och skräpat ett tag nu på mitt golv. Slängde en hel del! Sedan har jag också rotat efter gamla no- anteckningar i lådorna under min säng, som jag måste läsa igenom innan nationella proven i no. Vi har fått reda på att vi ska ha kemi.....men det är bättre än fysik iallafall! Skulle egentligen ha en redovisning i no:n idag, men det blev inte av för vår lärare var borta. Aja. Ikväll måste jag iallafall plugga om islam så mycket det bara går. Har typ prov på fredag...men det ska fanimej gå bra!!!!!
Vet ni vad jag är grymt taggad på just nu? ROMME ALPIN!!!!! Förra året åkte vi med skolan till Romme och åkte skidor en hel dag, och gissa vad???? VI SKA GÖRA DET I ÅR IGEN! Alltså heregud...det kommer bli så himla roligttttttt! Är helt sjukt taggad på det alltså! Och sen på sportlovet ska jag åka skidor också! SÅ HIMLA KUL JUUUUUUUUU!
NU KÖR VIIIIIIIIIIIIIIIII!
/Elin

close up




Denna lördag har jag, Molly och våra superdupermegacoola mammor varit på Nacka gymnasium och kollat. Det var nämligen öppet hus där idag! Jag och Molly är nog rättså inne på samma linjer. Antingen typ Ekonomi- juridik eller Natur- sam, och efter den här dagen så lutar det nog mest mot Natur- sam. Vi snackade med några tjejer som går där och dom verkade fett trevliga och sa att dom var jättenöjda med just den linjen. Sååå nu känns det ändå rätt bra med det! Liksom en blandning av båda! Men iallafall. När vi var klara där så åkte vi in mot stan igen och fikade lite. Efter det gick jag och mamma och handlade lite grejs. Just nu väntar jag på att mitt bröd ska jäsa färdigt så jag kan sätta in det i ugnen. Blev så himla sugen på nybakat bröd alltså! Så, snart ska jag äta middag och efter det bär det av hem till Stella. Jag och mina homies ska nämligen dit och hitte på någe roligt! Hoppas ni får en jättebra lördagskväll alla :) Vi hörs och ses!
/Elin

on our last trip to the coast, we watched the boats sail the sea




and i’m a goddamn coward, but then again so are you


stora bilder för sjutton




• ASSÅ KOLLA IN DETTA! Kan ladda upp fett stora bilder nuuuueee. Vet att dom kanske blir lite brusiga och så, men jag tycker det kan vara rätt snyggt! Headern blev lite konstig nu, men jag får fixa det sen..hur man nu gör det :/ AJAAAAA. Ha en toppenkväll allesammans! •

senaste bilderna från instagram





DET ÄR FREDAGGGGGG!!!! Himmel och dar va skönt! Sitter just nu i min säng och ba WAOOAA slappnar av och lyssnar på musik. Denna skoldag har jag åkt skridskor och haft so, no, matte, musik och bild. Ja. Precis.
Har funderat på att göra en ny design, men sen kom jag på att min photoshoptestgrej är sluuuuttt. så nu ba jahappp. men jag kanske kan göra en i nåt annat program istället..Vill göra hela bloggen bredare också så jag kan ladda upp större bilder! Får trixa runt lite..
/Elin

torsdagseftermiddag




woooogeliwogeli

onsdag




Hemma från dagens dos av skoooola. öh. okej. Snart, snart typ ganska så snart ska jag ta tag i mina läxor som måste göras. Har typ ingen motivation för tillfället, plus att jag inte vet vilket gymnasium jag ska söka in på...men hmhmmm....ORKAR INTE MED DET DÄR.
Varför snackar jag alltid om skolan? Så jäkla tråkigt egentligen! Men ni får säga vad jag ska babbla om liksom om ni vill höra nåt speciellt. hööhöh. alla ba men va? vad snackar du om, elin? Och jag ba men va? vad snackar ni om? Och sen ba slutar det med att alla ba ÄÄÄSCHHH! precis så. ja.

Förövrigt så kan jag ju berätta att jag sitter och lyssnar på Tina Turner. MAN BA WAOAOA GUNG GUNG! fett härligt ju. Vill ha vår och sommar!!!!!!!! nuuuu! Vara ute och göra massa roliga grejer! Men det kommer väl som småning om, antagligen. Om typ några miljontals år bara. MEN DET ÄR LUGNT. asså tänk att man gick ut nu och så ba va det fett varmt och ljust och åååhheeee. det skulle inte sitta fel! nä. nu måste jag bege mig mot köksbordet och skolböckerna.

• tio minuter senare.
okej. nu blev det lite panik. nu har det där brevet "gymnasieantagningen" kommit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eehehHEHHEHEhehheHHE detta känns så himla bra!!!!!!!!!!!!!



/Elin

WOAOOAOA




Har kommit hem från skolan och försökt uppdatera min iPhone (är lite efter...men jag har aldrig vågat!). Men tyvärr så funkade det typ inte? Hela grejen ba: säkerhetskopieringen misslyckades. Man ba jaha. okej. MEN IALLAFALL. Får väl försöka igen senare eller något. Himla sakelimojs alltså. Blir så irriterad.

Jaja. Ska iallafall fortsätta med att plugga no nu.....går så sjukt segt. Sen ska jag iväg på träning också! YeeesYeees CIAO
/Elin



söndag. redan!




Vaknade väldigt tidigt idag...typ vid halv nio. Det var ganska skönt ändå. Låg och lyssnade på musik och läste en bok om Kajsa Grytt. Intressant faktiskt! Igårkväll kollade jag och några på en blodig och himla dålig skräckfilm hos Viggo. Trodde jag skulle dö av skräck i början men den visade sig vara sjukt oläskig. Ganska iallafall!

Ska snart kila ner till tunnelbanan och åka mot skärholmen med Jonna. Där ska vi nämligen möta Linda för att sedan åka till Heron och kolla på New years Eve. Har typ inte hört nåt om den filmen, men hoppas den är bra iallafall! NU måste jag kuta!!
/Elin

fredag



DET ÄR FEST NUUUU hos mange mange mangeeeeeeeeee. eller nääÄEÄÄEE! Ska faktiskt på tjejmiddag hos min vän Tintin. Dit kommer ett härligt gäng brudar, så det blir nog kuliiiiigt :) Har kutat runt i ringen tillsammans med Yassin och Molly, så jag fick lite brådis nu alltså! Slängde iallafall på mig strumpyxor, en svart vanlig klänning och en transparent skjorta över från bikbok :) Nu måste jag snart kila iväg! Vi hörs sen!
/Elin

babbel




I sommar ska jag:

- Tälta på något random ställe
- Gå runt hela stockholm en varm kväll
- Grilla massvis ute i parker
- Vara uppe hela natten och sedan kolla på soluppgången på skinnarviksberget (har alltid velat göra det asså)
- Bada jättemycket!!!!!!!
- Köpa en longboard och gliiiiida runt (haha, lycka till med det Elin. kommer säkert bryta benet på första försöket)
- Äta jättemycket ananas!! är fett sugen på det. och det känns somrigt!
- Baka en tårta med 5 lager!!!!!!
- chilla jättemyckeeeeet och vara med kompisar hur mycket som helst!
- gå upp på hammarbybacken!!! WAAH fatta va najs!!
- bada i tanto mitt i natten
- och hundra grejer till..........

/Elin

torsdag




Idag hade vi hemkunskap! Lagade köttfärsås och spagetti. Blev proppmätt! Hade ätit lunch innan det också. Böööh! Men det var gott iallafall! Efter det gick jag och Yassin till götgatan. Det stormade och regnade och höll på som sjutton så vi kämpade oss fram i regnet höhö. Men okej..jag är ytterst sömnig och seg, men ska försöka dra mig iväg på träningen iallafall. Yesbox! Vi höres!
/Elin

maja nilsson :)



www.majadude.blogg.se

Tycker ni ska klicka er in på denna sköna tjejens blogg :) Hon går i min coola klass, har väldigt snygga kläder och har sjukt rolig humor! Haha :D majajjamajamajamajjajaaaaaaaa !!!!!!!!
/Elin

skrivbord och sol


två bilder tagna för typ en timma sedan :)


Har kommit hem från skolan, fotat lite från köksfönstet och haft lite chill med värsta bästa lugna musiken på mitt rum.
Har fått en läxa i engelskan som ska vara klar tills imorgon så den ska jag väl ta och göra klart om en stund. När mamma kommer hem ska vi laga lite middag och vid åtta har jag träning. Yeeeeeeeeeesbox! Nu vet alla det! Alla ba jaaaaaaaaaaaaaaaaaa menn dåsååååååååååå
/Elin

kvällis


kärlek till mjölk. ELLER VAD SÄGER NI?!??!


PUHUHHHHHHHHHHHHHHHHH äntligen är mjukiskläderna på efter löpträning, dusch och mat. Är helt slut i benen, men det var himla skönt att kuta runt hammarbyhamnen. Även fast det känns som man kommer dö vilken sekund som helst och bara vill lägga sig ner och pusta en stund mitt i alltihop. Nu ska jag krypa till sängs!
/Elin

tisdag





• Första dagen i skolan är över. Fick lite ändingar i schemat, men annars är väl allt som vanligt. Att sätta sig ner på huk och öppna skåpet gick lite sådär halvsegt. Kände mig rätt gammal..knäna knakade lite. Pppfft men ja..vad gjorde vi annars då? Kollade på Romeo och Julia och började på ett nytt kapitel i matteboken, typ.
Nu är klockan typ fyra och min vän Linda är påväg hit. Vi höres
/Elin

måndag och skola imorgon



1. Linda på Tully's i lördags :))
2. Fanny och Linn när vi bakade chokladbollar idag!

Denna dag har spenderats med Fanny, Linn och Felicia. Vi chillade hemma hos Linn hela dagen. Bakade, snackade och spelade frågespel! Haha, det va riktigt kul när vi körde det där spelet. Vi skulle typ läsa frågorna så snabbt som möjligt och det gick helt åt pipsvängen vid vissa tillfällen..hehhehe! Eller hur Fanny? :P Men iallafall, imorgon är det dags att knata till skolan för första gången på ett bra tag. Känns väl sådär! Börjar 8.10 också....man ba yes! Men men....what to do? Ska försöka gå och lägga mig rätt tidigt så mina klasskamrater slipper träffa en zombie imorgon................HAHA DÄR VAR DU ROLIG, ELIN. JARÅÅ! Nejmen. Hoppas ni har jaft en sooooft måndagskväll. Själv har jag stekt pannkakor för hela familjen (det tog typ 40 minuter. dom tog slut på 5. jäkla matvrak man lever med...) haha. Efter det har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på musik också sååeååeåe...Men nu ska jag stänga av här! Godnatt alla!
/Elin

aha


last day




God morgon! Idag vaknade jag supertidigt eftersom jag drömde en jätttteeläskig dröm. Det va nån snubbe som jagade mig runt hela Stockholm...kändes som jag sprang runt på riktigt hela natten. Ouuuhhh jobbigt värre!

Imorgon börjar skolan igen............kul. Fast ne. Men det ska vi inte tänka på nu. FÖR DET ÄR EN DAG KVAR PÅ JULLOVET! NUUUUEEE KÖRRRRRRRR VIIIIEEEEee. hehheheha aajjaaa. Ska dra ut nu och träffa Linn och Fanny, sen får vi se vad som händer och fötter :)
/Elin

halloj


bild på molly för typ två år sen :)

Denna söndag kommer börja med träning. Måste snart börja byta om och fixa lite grejer innan jag åker iväg. Känns lite halvsegt att skolan börjar om två dagar...:/ men jajajaaoo!
/Elin

fandå thåström




Flisan och jag vi är goda vänner

kan ni gissa vem det är? troligen inte. Linda heter jag (elins snorkis för er information) Idag har jag och Elin flängt runt över hela stockholm, vi har gått och gått och gått hela dagen lång. puuuust så nu är vi helt slut och sitter bara och chillar. jag tänkte skriva lite saker som DU kanske inte visste här nedanför

Jag och Elin lärde känna varandra genom fotbollen.


från storsjöcupen i somras

Elins mamma är typ världens coolaste enligt mig.

Vi åker till samma ställe över sommarn ( hon till varberg och jag till glommen) lite småcoolt sådär

Vi åker nästan ALLTID tillsammans till träningarna

Vi bor 11 tunnelbanestationer ifrån varandra  (dock på samma linje)

Vi brukar fota tillsammans, Fotopromenixer och så vidare.

Jag har intervjuat Elin till ett skolarbete

Det finns massa roliga bilder från sportlovet 2010 i skidbacken (bland annat när elin ligger i skogen under träd i snön)

Vi har gjort massa filmer med min kamera, som är riktigt bra btw

nej nu får det vara nog. Nu ska elin skriva på min blogg med mina 5 läsare tjohooooooo

only love is all maroon.



TjenaTjenaTjena!
Sitter just nu och väntar på att Linda ska komma hit till söder. Har inte träffat henne på, bokstavligt talat, e.v.i.g.h.e.t.e.r. Men nu ska de två snorkisarna återförenas! YAOOHOOO! höhööhöhöh.

Men iallafall! Igårkväll så träffade jag Linn och Fanny. Sen träffade vi några andra också ooooooch det hela slutade med att vi satt framför en brasa, drack te och lirade lite kollomusik hahaha (vi var inomhus alltså!). Det va röööligt hohohoho!
Nu måste jag kuta ut i hallen och börja klä på mig paltorna (HAHA PALTORNA). Viii höres vänner!
/Elin

äh


untzi



nu sticker jag ut en sväng! :D

/Elin


i heard i through the grapewine





Hallå kompisar!


• Denna förmiddag har jag hunnit äta frukost, duscha och kolla på gymnasielinjer. Har börjat fundera på ekonomi- juridik nu....verkar rätt kul! Annars har jag funtat på natur- sam också. Hm..hmm...det är inte lätt alltså! Men det ordnar sig nog i slutändan :) Nacka, Värmdö, Kärrtorp och Östra real verkar ganska bra iallafall.
Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska nog äta lite lunch och sen hitta på någe :D Jaooooo! Fint väder är det också! YEYEYYEYYEE!
/Elin



senaste från instagram :)





HalliHallå! Har precis käkat middag här hemma :) Göttans!
Den här dagen har spenderats tillsammans med Fanny, Hanna, Tintin och Linn. Jag, Hanna och Fanny var först hemma hos Tintin och lagade pasta och tomatsås. Vi lyssnade på musik och babblade lite :) Sedan gick jag och Fanny hem till Linn där vi kollade på mtv lite mahhha fan va töntigt det där lät. "vi kollade lite på mtv mihiihi". böh. iallafalllllll! Ikväll ska jag på träning ute i spånga. Har inte spelat fotboll på en evighet känns det som. Vi ska typ träna med nåt annat lag, så det blir väl kul antar jag :D
Nu måste jag kila!
/Elin


denna är ju så bra!!


året som har gått



I början av året började jag fota "vattenbilder". Har inte gjort det på jättelänge nu....får nog ta och testa lite mer någon dag!



Lockade håret någon dag då jag var sjukis. alla ba JAHAAA intressant. jag vet.



Jag och vännerna kollade på melodifestivalen en kväll. Alla somnade efter 5 minuter....hööhööhh skämt åsido!



Försökte vara cool och ta outfit bilder. det gick ju som det gick.....



inte så bra ne....



var ute på iskalla promender. Här var jag med Linda, Jonna, Kayla och Maja! :)



Köpte ett par fjäderörhängen....har typ aldrig använt dom....inte bra!



Var på bio med Petra, Linn och Stella (stella är fotografen här) :P



Var ute med Yassin, Molly och Linn! Vi gick ut och käkade ben and jerry..?



Tjejmiddag hos Tova! Jättemys! :)



åkte till Varberg och fick även en jättefin födelsedagspresent! Nämligen ett nytt objektiv! Hur bra som helst :)



Kollade på körsbärsträden i kungsan med Molly, Petra och Yassin!



chillade i vårsolen!



Var i tanto med ett gäng och hade det gött!



gick på Hammarbymatch med Jonna och Linda. DET ÄR BAAAAAAJEN SOM ÄR LAGET!



tog närbilder på mitt öga.....



köpte mig ett par levi's!



skooooooooooooolavslutning!



hälsade på i varberg igen. Lynn och Lalles katt Peg!



var på storsjöcupen i östersund!!!!! kuuuulllll som sjuttan! :D



mina snygga lagkamrater i östersund ;)



tralalla allting rullade på :D



packade väskan inför Frankrike!!!!!!!!!!



var i Frankrike i två veckor tillsammans med....



..dessa två SUPERBRUDAR! åh gud va roligt allt var! hur härligt som helst!



Fick min iPhone 4 och började ta massa bilder med den! Njöt av sommarlovets sista veckor!



hade det chill på zinken och var ännu mer i varberg!



firade Linda!!!!!!!!!!!!!



knäppte denna sjukt fina bild på Jonna en dag!



Firade Molly!!



tog ut min tandställning! vilken befrielse alltså...



gjorde om min fotovägggggg



var ute en hel dag och fotade med Jonna och Linda



fick hem gymnasieguiden och fick lite smått panik (har fortfarande ingen aning vart jag vill gå. KÄNNS TOPPEN!)







Sen kom jul och nyår och allt sånt! En sjukt osammanhängande tillbakablickning (HAHA. tillbakablickning?! kan man säga så???) på detta året iallafall. Hann inte alls få med allt jag hade velat visa, men då hade denna grejen blivit hur lång som helst!

/Elin

2012






Lite suddiga och konstiga bilder, men jaja! Kvällen igår va hur rolig som helst. Ett gäng c00la människor var hemma hos Tova :) Vi köpte thaimat och käkade till middag och sen lyssnade vi på massa rolig musik och sjöng singstar typ? :D Haha, heregud!
Vid tolvslaget vandrade vi upp på skinnarviksberget för att kolla på alla pang-choff-bang-grejer. Myyyys var det! :)
När vi sedan kom hem till Tova igen så säger Tova och Linn: Faaaan va vi är sugna på kött! Alla ba: oooooookej...? Gissa vad dom gör? Dom ställer sig och börjar laga köttfärssås och spagetti. Typ 1-2 på natten...bra där! Hahah kul var det iallafall! Sen satt vi och skrattade och snackade vid köksbordet en lång stund tills de flesta hade gått hem. Jag och Linn sov över där och somnade inte förens vid typ 5...hahaa shit va trötta vi var då alltså.
Ytterst rolig nyårsafton må jag säga!
/Elin

RSS 2.0