hm


En bild från åre. Den är åtminstånde ljus, till skillnad från alla andra mörka vinterbilder som befinner sig på denna datan p.g.a att den förbaskade solen inte vill titta fram!

Imorgon ska vi äntligen få lov. Som tur är blir dagen förmodligen ganska lugn. På matten ska vi typ ha påskpyssel och lite sånt. Och sen, efter skolan, ska jag bara hem och typ hämta min väska och sen bär det av till Varberg med mamma och Harald. Det ska bli fruktansvärt kul att slänga sig i havet med Astrid (och jag ska verkligen försöka att INTE tappa handduken i vattnet den här gången...). Och så ska jag ju träffa Siri, Elsa och Ebba också och ha massa roliga övernattningar med dom!
Vet inte om jag kommer blogga mer innan jag åker men om jag jag inte gör det så får jag säga, ha ett bra påsklov! Och hoppas du har det bra i Boston Johanna♥

/Elin


plugg plugg och ännu mera plugg



Äntligen är dagen innan dagen före påsklovet avklarad. Jag vet inte riktigt vad det var med mig idag, jag var bara extremt trött! Men nu är jag iallafall hemma och ska igentligen sitta med engelska boken i ansiktet. Men jag ska. Snart iallafall. Eller aldrig. Jag har ingen som helst lust att plugga nu. Nä, fy på dig elin, nu måste jag banne mig stänga av den här mojjengen och göra lite vettiga saker!
/Elin

yes please




Här kommer ett litet collage med saker från h&m som inte skulle sitta fel (känns extremt töntigt att göra ett sånt här collage, men vad gör man när man inte har något att göra?). Jag fyller ju år strax så nånting härifrån kanske jag ska önska mig..

Nu börjar denna lektionsfria förmiddan lida mot sitt slut, så nu ska jag ta mitt pick och pack och gå till skolan. 
Godnatt!
/Elin 

crap




Pantad som jag är glömde jag bort att vi hade lektionsfri förmiddag idag så jag gick till skolan klockan åtta. I skolan var det tomt och så kom Sandra och sa "ska inte du ligga och sova nu?". Haha. Så det var bara att gå hem igen.
Bättre lycka nästa gång!
/Elin


i'm alive


hanna och hennes kamera

Tova och Fannys fest på debaser igår var jätterolig! Vi käkade oss proppmätta och hade skojigt. Hade min kamera med mig men eftersom det var ganska mörkt så var det svårt att ta bra bilder utan blixt (om man har blixt blir bilderna så himla ljusa).

Idag har jag spelat två matcher. Den första spelade jag med ett annat hammarby f96 lag klockan 8.15 (härligt mid tidiga matcher.......). Den matchen vann vi. Sen var det bara att slänga sig i bilen och åka iväg till nästa match. Den matchen gick sämre. Och när jag kom hem var jag ungefär död. Jag somnade i soffan och vaknade typ halv fem. Höhöhö
Nu ska jag spypa med Johanna och se hur hon har det:)
/Elin


john meyer

                              

 

                   I hate to see you cry
                                  lying there in that position.
                                                                          There's things you need to hear
                               so turn of your tears and listen
                                     Pain throws your heart to the ground
                                                                                    Love turns the whole thing around
                                 But i know the heart of life is good


nikon is tha shit



Lördag är det idag. Har varit på utvecklingssamtal med hos mina tränare, det gick bra det. Ska käka lunch och sen bara ta den lite lugnt.
/Elin

ringar


lite fint med många ringar:)

Nu ska jag snart äta och sen ska jag gå till muk. Vi träffade Rosanna på ringen och hon berättade att det skulle vara nån cirkusgrej där ikväll. Asså några cirkus människor som typ skulle lära ut cirkustrix och sånt, men jag vet inte säkert. Hehe. Ha en bra fredagskväll!
/Elin

flower power




Hejsan svejsan! Idag efter skolan åkte jag, Yassin och Molly till ringen för att jag skulle hitta nånting att ha på mig imorrn (tovas och fannys festgrej), och det gjorde jag! Jag hittade en jättefin klänning på h&m med det här mönstret ovan. Rättså snyggt tycker jag:)
/Elin

pluggipluggi



I so:n håller vi på med lag&rätt. Fruktansvärt tråkigt! Jag tycker faktiskt en hel del i skolan är ganska intressant, men lag&rätt...no, no. Hur som helst så har vi 3 prov innan lovet. No, engelska och språk, så nu gäller det att plugga järnet. Det är bara att hålla ut! Tänk, det är typ en vecka tills det är påsklov! Wooho!
Nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på Grey's anatomy.
/Elin

lite nytt i stugan

Nu har jag gjort lite nytt. Jag tyckte det behövdes lite mer färg:) Förut var det ju bara grått och vitt.
Idag har vi lektionsfri förmiddag, så jag har bara legat och läst och latat mig lite granna. Nu ska jag äta och sen ska jag knata iväg till skolan.
/Elin


min kamera

Först och främst kan jag berätta att jag fick min lille kamera julen 2009. Innan jag fick den hade jag kollat runt på massa olika fotobloggar och blivit nyfiken på fotografering. Då hade jag min förra kompaktkamera, Nikon S210 tror jag att den heter (har faktiskt ingen blekaste aning..). Sen när julen närmade sig så önskade jag mig systemkameran nikon d60, men den finns typ inte längre att köpa så då fick jag reda på att det fanns en ny som hette nikon d3000 och det var den som jag fick i julklapp! Dock fick jag ett annat objektiv än standardobjektivet.

2011, i april (min födelsedag) fick jag ett nytt objektiv!!

Detta är då kamerahuset! (2009)


NIKKOR 18-105mm (2009)


Nedan ser ni mitt nya objektiv (2011). Micro NIKKOR 60mm!




Ha det gött!
/Elin


tjobapadoba



Hallådär i snöstormen! Det är söndag och det snöar. Igår efter att jag, Fanny, Tintin och Tova hade kollat på newmoon så gick vi ut, köpte glass och satte oss i solskenet. Upptäckte till vår förvåning att näsan all snö var borta. Smält. Borta. Och idag är det söndag och det snöar. Great. Just great!

Idag var det iallafall lagfotografering. Det var lite roligt för eftersom det snöade så var nästan alla blöta i håret, så det såg ut som om vi hade kommit direkt från en hemsk och blöt match. Fast det kanske var bra, vi kanske såg lite tuffa ut ;) haha. På tala om blött, det kommer nog bli ganska blött ikväll när vi ska spela match utomhus. Då kommer jag säkert längta efter en stekhet förmiddagsmatch på kanalplan!

/Elin


freeeedag


gammal bild

Halloj! Har ingen aning om varför jag inte har bloggat nåt på typ två dagar, men jag har väl inte haft lust eller nåt. Men idag är det iallafall fredag, och det regnar, vilket är BRA, för att då blir det slask av all den äckliga snön. Slask är ju inte heller så kul, men snön verkar ju försvinna snabbare då.
När jag har käkat middag(hemmagjord pizza!) så ska jag gå ner till muk tror jag.
Ha en bra fredagskväll
/Elin


snark



Idag var jag riktigt trött. Vet inte riktigt varför, men jaja. Efter skolan gick jag hem, hämtade min gitarr och åkte till gitarren. Efter gitarren hämtade pappa mig med bilen och så åkte vi och köpte nya grässkor! Hoppas att snön försvinner snabbt så att dom kommer till användning.
Nu ska jag kolapsa i soffan och läsa slutet av min extremt spännande bok.
/Elin


schtek



Idag var pannkaks-stekar-dag. Jag, Fanny, Linn och Tova satte igång med en smet och när den var klar så började vi steka som in i helsike! Jag måste få ge Fanny en extra applåd för hennes fina smörkast. Jag skulle alltså lägga en klick smör i min stekpanna och så råkade jag lägga klicken i Fannys stekpanna, detta ledde till att Fanny fick panik och kastade iväg smörklicken med stekspaden rakt på väggen (det var meningen att den skulle hamna i min stekpanna, men hon fick till en sådan snärt så det flög lite längre). Hehe, men som tur var så hamnade den ju på kaklet.
Snart ska jag kila iväg på träning, och imorgon är det tyvärr skola igen. Men men, man får vara glad att man fick en ledig dag iallafall.
/Elin

måndag



Hejdär. Anledningen till att jag inte bloggade igår var att internet inte fungerade. Jag fick dra ut sladden på nån internet grejsimojs minst 10 gånger för att det skulle funka. Då funkade det i typ 10 sekunder och sen la det av igen. Så, så var det med det.
Idag så är vi lediga, fruktansvärt skönt. Först och främst måste jag gå och köpa en ny gitarrsträng, sen får vi se vad som händer.
Ha det gött! Snart är det påsklov♥
/Elin


♣♣♣♣♣♣



Idag åkte jag, Molly och Yassin in till stan en sväng efter skolan. Jag hittade den här tröjan på bikbok för 249kr. Rättså fin tycker jag, fast bilden är dock väldigt dålig. Ikväll, när jag har ätit middag ska jag nog gå ner till muk och se om det händer något roligt där. För övrigt så mår jag sådär fredagsbra. Jag mår typ alltid bra på fredagar.
/Elin

have no fear, spring is soon here




Slänger in två bilder från igår. Har igentligen inget vettigt att skriva, men det får väl bli några rader iallafall.
Idag hade jag med mig min kamera, men den krånglade lite. Jag tror jag har råkat ställa in nån konstig inställning så att stabiliseraren (jag tror den heter så) inte funkar. Alltså när man trycker ner avtryckaren halvt så brukar den alltid pipa till och fixa så att kameran fokuserar. Men nej, det gör den inte. Och jag är ju ingen specialist så jag vet inte riktigt vad som har hänt. Och sen så hamnade linsskyddet snett så det fastnade i objektivet. Men till slut fick jag loss det. Puh. Aja, nog snackat om kameran. På träslöjden körde jag, Hanna, Hugo och Albin något slags musikQuiz, haha! Det var lite skoj.
Av någon konstig anledning så har vi inte träning idag. Men det var nästan bra, för då hinner jag träna ännu mer tills provet imorrn.
Ha det gött så länge!
/Elin

promenix



Efter dagens första och sista lektion gick jag hem, hämtade min kamera och gick ut. Det enda man kunde höra ute var att det droppade från hustaken överallt= snön smälter. Tummen upp för det!
Have no fear, summer is soon here! Haha!
/Elin


äru frän eller?

Det är oerhört dåliga program på tv på dagarna. Typ Quizzo. Haha. Min stortå har typ gått ur led. Mysigt. Hejdå.

¤



Idag är vi nästan lediga. Vi har bara en lektion typ tjugo över ett. Gött! Har ingen aning om vad jag ska göre,  men antagligen ska jag pugga till musik provet. Jag vaknade tidigt idag, och det kändes precis som en morgon mitt i sommarn. Solen sken som bara den! Och IGÅR. Kände ni hur varmt det var igår? Nu måste jag snabbt införskaffa mig ett par nya converse! Turkos eller vita, turkos eller vita? Hm.
/Elin

!


En bild på Jonna från Åre.

Om ett tag börjar deeeeeesperate housewives. Woooooooooohoooooooooooooo.


home sweet home!


Kabinbanan

En snöig skylt

Vissa tog sig i kragen och gick upp till toppen. Jag och pappa var smarta och tog skotern istället. Därefter tittade vi in i den lilla toppstugan och sen tryckte vi på oss skidorna och svischade ner i ÖSTRA RAVINEN! Det var sjukt läskigt. Det såg ut som det var lössnö, men det visade sig vara STENHÅRD snö. Det var lite svårt att åka på..men kul!


Åre bergbana fyllde 100år. Så grattis till den!

Nu är jag hemma från Åre. Det har varit jättekul och mysigt! Åkt skidor har jag gjort så det räcker och blir över. Jag har träffat Jonna, Linda och Petra. Linda och jag sjöng och hade skoj i liften flera gånger! Hahaha! Vi sjöng nån konstig mobilsignal= det var skumt.
Skolan har börjat igen. MEN, om typ 3 veckor är det påsklov! Då bär det av till Varberg! Härligt!
Nä, nu måste jag plugga musik. Synd att man har så korkade lärare som sätter in prov veckan efter lovet. YÄS VA GÖTT!
/Elin

RSS 2.0